- 3 Mart 2010
- 960
- 0
Disarda hakikaten dukan yapmak zor oluyor.
Sabah izgara tavuk soyledim, sosu var mi diye soruyorum yok, oh iyi diyorum. gelince bi bakiyorum yagli bu diyorum, evet oyle yagda bekletiyoruz diyor. Ben de ismarlamis bulundugumdan yiyorum.
Neyseki aksam soyledigim izgara koftede sorun yoktu, ama tabi light ayran bulamadim yanina, normal ayran ictim. Kofteyi de kesin yagli etten yapmislardirda izgarada akip gitmistir belki yaglari. Ne yapcaksin cok secip yemiceksin, disarda kilo almadigina dua etceksin.
oyyy benimde regl pazar günü ama simdiden neden bir kilo artsinki anlamadim gittikiiiiiz ne testi daha güclendirmeye gecmeden hamilelikmi olurmus
Özellikle de protein günü ise gerçekten çok zor oluyor, ama sebze günlerinde rahatlıkla yiyebileceğim bir yer buldum ben, pişirme teknikleri ve etleri bize uyuyor, bir de geçen köfteci ramiz de tavuklu bişey yemiştim protein günümde o da yağsızdı ama tatsızdı da
kac gunluk kepek hakkın???
onu da mı yapıyomuşum ben gelincik :))NESLIIIIIII bize sütlac yap zira gözümde tütüyoooo
kuzum ya...Yine birsürü hayal yarım kaldı..çok üzgünümmmm…
hedef mi ehem şeyy beni "önüne katma", seni geçersem çok pis dalga geçerim ona göre diyetini denk al!ay medesammm cuma günü 70,7 yi gördüm bugün 71.7 ciktim cok sacma tartima pil mi alsam ne yapsam bi tek yagli süt ictim bi bardak baska birsey yapmadimmmm hadi bana hedef belirleyelim
ben dalgalı kurdayım nahide, kızlar da değişkenlik gösteriyo, eksiler çoğunlukta sanırımKizlar selamm... Bayagi oldu gorusmeyeli bildirim yapayim oncegecen hafta 60,8 kg dim bu hafta 60,3 kg olmusum bu arada 66,3 kg ile baslamistim )) sizlerin nasil gidiyor eksilere devam mi???
kac gunluk kepek hakkın???
pogacalar bile 4 gun ediyor
Ortadaki kalpli kalıp börekte hiç kepek yok. Yasaklı sınırlı bir şey de yok. PS günü için
Yanlardaki ayıcıklı kalıplarda 2 kaşık kepek var. Her evre için
Yuvarlak kalıplardaki kekte de 2 kaşık kepek 2 kaşık süttozu ve 2 kaşık tatlandırıcı var ki buda serbest...
Poğaçalar 4 gün etmiyor yani. 2 günde tüketilebilir bir menü olduuu..
onu da mı yapıyomuşum ben gelincik :))
kuzum ya...
hedef mi ehem şeyy beni "önüne katma", seni geçersem çok pis dalga geçerim ona göre diyetini denk al!
ben dalgalı kurdayım nahide, kızlar da değişkenlik gösteriyo, eksiler çoğunlukta sanırım
Canım Allah korusun yakorumaya da geçsem almayayım ben :18::18::18::18:
Bu arada diyet dışına çıkmadıysan endişelenmene gerek yok ki, sudur o, yap olması imkansız
onu da mı yapıyomuşum ben gelincik :))
kuzum ya...
hedef mi ehem şeyy beni "önüne katma", seni geçersem çok pis dalga geçerim ona göre diyetini denk al!
ben dalgalı kurdayım nahide, kızlar da değişkenlik gösteriyo, eksiler çoğunlukta sanırım
Supersin cnm yaaa bunlar ne ne boyle gozum bayram etti vallaaamideminde bayram etmesi icin detayli tarif istirum canimcim )