Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Özellikle de protein günü ise gerçekten çok zor oluyor, ama sebze günlerinde rahatlıkla yiyebileceğim bir yer buldum ben, pişirme teknikleri ve etleri bize uyuyor, bir de geçen köfteci ramiz de tavuklu bişey yemiştim protein günümde o da yağsızdı ama tatsızdı da

oyyy benimde regl pazar günü ama simdiden neden bir kilo artsinki anlamadim gitti kiiiiiz ne testi daha güclendirmeye gecmeden hamilelikmi olurmus

Canım Allah korusun ya korumaya da geçsem almayayım ben :18::18::18::18:
Bu arada diyet dışına çıkmadıysan endişelenmene gerek yok ki, sudur o, yap olması imkansız

Son düzenleme:
Kizlar selamm... Bayagi oldu gorusmeyeli bildirim yapayim once gecen hafta 60,8 kg dim bu hafta 60,3 kg olmusum bu arada 66,3 kg ile baslamistim)) sizlerin nasil gidiyor eksilere devam mi???

yok ısın kotusu benım yedıklerım lezzetlıydı de. neyse yarın sebze bulurum bir şey

NESLIIIIIII bize sütlac yap zira gözümde tütüyoooo
onu da mı yapıyomuşum ben gelincik :))
Yine birsürü hayal yarım kaldı..çok üzgünümmmm…
kuzum ya...
ay medesammm cuma günü 70,7 yi gördüm bugün 71.7 ciktim cok sacma tartima pil mi alsam ne yapsam bi tek yagli süt ictim bi bardak baska birsey yapmadimmmm hadi bana hedef belirleyelim
hedef mi ehem şeyy beni "önüne katma", seni geçersem çok pis dalga geçerim ona göre diyetini denk al!

Kizlar selamm... Bayagi oldu gorusmeyeli bildirim yapayim once gecen hafta 60,8 kg dim bu hafta 60,3 kg olmusum bu arada 66,3 kg ile baslamistim)) sizlerin nasil gidiyor eksilere devam mi???
ben dalgalı kurdayım nahide, kızlar da değişkenlik gösteriyo, eksiler çoğunlukta sanırım

Son düzenleme:
kac gunluk kepek hakkın???
pogacalar bile 4 gun ediyor

Ortadaki kalpli kalıp börekte hiç kepek yok. Yasaklı sınırlı bir şey de yok. PS günü için
Yanlardaki ayıcıklı kalıplarda 2 kaşık kepek var. Her evre için
Yuvarlak kalıplardaki kekte de 2 kaşık kepek 2 kaşık süttozu ve 2 kaşık tatlandırıcı var ki buda serbest...
Poğaçalar 4 gün etmiyor yani. 2 günde tüketilebilir bir menü olduuu..

Kek muhteşem olmuş. Biraz tatlandırıcısı az olmuş. İlk defa tatlandırıcı kullandım ben. Tatlı zerodan başka ağzıma birşey sürmedim bugüne kadar.
İçim özlemiş tatlı olayını. Ayda bir kesin yaparım ben bunuu.

Kek muhteşem olmuş. Biraz tatlandırıcısı az olmuş. İlk defa tatlandırıcı kullandım ben. Tatlı zerodan başka ağzıma birşey sürmedim bugüne kadar.
İçim özlemiş tatlı olayını. Ayda bir kesin yaparım ben bunuu.

Böreğin üstünde 1 çay kaşığı mısır unu var söylemeyi unutmuşum.

iyi aksamlar dukancanlar...:)

gecmisi okumaya basladim basim kalabaliklasti..daha yogun olmadan iyi aksamlar demek istedim..

Neslicim insallah dedigin gibi olmaz canim insallah sende atlatirsin bu dönemi..ben duraklamaya raziyim yeterki gitsin..Durakladigimda da mirin kirin ederim kesin..

Kestane icin kullanmadigim msn yi bile acik tutuyorum ama yok insallah hersey yolundadir...

Ekincim sagol canim ben kararliyim hemde cok burdan ayri kalmak iyi olmuyor mümkün oldukca kopmamaya calisiyorum ama is yerinde bu bazen imkansiz oluyor..

Prensess cok tesekkür ederim canim fotolari gören zaten sok geciriyor türkiye de verince burdakilerde sasirdi.. gidecek gidecek daha cok gidecek insallah...

Öpüyorum hepinizi...

harikaymis, o zaman:)

hemen tarif???

Ee super o zaman.. Heekes eksilerdeyse sewindim vallaaa... Ayy bende reglden yeni ciktim neydi o oyle 61.3kg lari gordum moral motivasyon gitti bende ama kacamak yapmadim vallaaa regl bitti de kuslar gibi kafifledim.. 60.3kg oldu bitince harikaa. Simdi gelsin eksiler hahahayyyyy))

Canım Allah korusun ya korumaya da geçsem almayayım ben :18::18::18::18:
Bu arada diyet dışına çıkmadıysan endişelenmene gerek yok ki, sudur o, yap olması imkansız
cok güldürdün beni kuzucummm

abaaaaaaaw hemen sporu arttirir bu insan ozaman yaaa yaparsin onuda yaparsin sen nolur yap ya pirinc yerine ne kullansak acaba :26:

Supersin cnm yaaa bunlar ne ne boyle gozum bayram etti vallaaa mideminde bayram etmesi icin detayli tarif istirum canimcim )

kek
2 beyaz 1 sarı yumurta
beyazlar ayrı köpük köpük çırpılıyor
2 kaşık tatlandırıcı
2 kaşık kepek
2 kaşık süttozu
1 kabatma tozu
1 tatlu kaşığı kakao
yarım çay bardağı züt

kuruları karıştırdım
zütü kattım
sarıyı attım
beyazı köpürtüp kattım
oldu bana kek

Fındık aromam yoktu olsa olurdu bana topkek

poğaça

2 yumurta sarısı
yarım bardak züt
2 kaşık lor
2 kaşık kepek
bi çimdik tuz
yarım paket kabartma

sarıyı iyice tuzla çırp
kalanı kat
at fırına

börek

haşlanmış lahana yaprakları
1 fincan soya kıyması içine soğan sarımsak baharat
bir sıra lahana araya bir yumurta akı ve az süt karışımı.
bir sıra daha lahana ve kıymalı iç
lahana sütlü ak

en üstede 1 çay kşaığı mısır unu ve yarım çay bardağı sütle yapılmış beşeöal süt
at fırınaa

bundan kalan sarıda turp suyuyla karıştırılıp kafaya stercin içineee
sabahta sirkeli suyla yıkamaca....

:)

size gelebilir miyim?

ben de şimdi kek yaptım. fırında pişiyor.

tarifini vereyim:

malzemeler:
4 yumurta (1 sarıyı kullanmadım 3 sarı ve 4 beyaz oldu),
4 yemek kaşığı light yoğurt,

5 yemek kaşığı splenda,
5 yemek kaşığı yulaf kepeği,
vanilya aroması (vanilya tadını sevdiğimden Dr.otker aroma şişesinin hepsini kullandım)
1 yemek kaşığı kakao
yapılışı:
yumurta beyazları kar beyaz olacak şekilde iyice çırpılır bir kenarda bekletilir. yumurta sarıları, splenda, yoğurt ve vanilya aroması iyice karıştırılır ve bu karışım ikiye ayrılır. karışımın birine 1 yemek kaşığı kakao eklenir..kek kalıbına kakaolu karışım, üzerinde sade karışım eklenir ve 180 derece önceden ısıtılmış fırında 30-35 dakika pişirilir.. Afiyet olsun..
alıntıdır...

arkadaslar ara verip tekrar basladım sormak istediğim 2. atak günüm ve hiç kilo kaybım yok

acaba aksamları yediğim için mi kilo kaybetmedim, sizler kaç gün sonra kilo kaybettiniz cevaplarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…