- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
noldu kuzum?.. hayırdır?
aliyem yaaa. yine birsürü şehit var. bi gün benimde telim çalacak diye çok korkuyorum
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
noldu kuzum?.. hayırdır?
aliyem yaaa. yine birsürü şehit var. bi gün benimde telim çalacak diye çok korkuyorum
Offff ne olmuş böyle ya, çok azdı bunlar, iyi veya kötü bir sonuç çıkar bundan, böyle devam etmez, edemez Canım kötü düşünme sen, güzel şeyler düşün, aklına getirme böyle bir şeyi, Allah korusun hepsi ile birlikte eşini de
Oyyy!! Allah korusun tatlıımmm... Hiç öyle kötü şeyler getirme aklına.. Uzak olsun inşallaahhh!!!aliyem yaaa. yine birsürü şehit var. bi gün benimde telim çalacak diye çok korkuyorum
İyi akşamlar hepinize,
İnşallah 2. atak günümü sonlandırıyorum, ama sanki habire habire yiyormuşum gibi geliyor ve aksi gibi doyamıyorum. Ya da gözümü doyuramıyorum diyeyim. Hedefim 4 gün, umarım hayırlısıyla biter de sebzelerime kavuşurum. Daha 2 güncük oldu ama gözümde tütüyorlar. :26:
Menüm:
Sabah: Maydonozlu yulaflı omlet, 2 çatal light beyaz peynir, light sütlü neskafe
Ara: 1,5 bardak light ayran, sade Türk kahvesi
Öğle: Kıymalı yumurta, ufak kase sarımsaklı light yoğurt
Ara: Neskafeli tarçınlı süt, bitki çayı, birkaç çatal light beyaz peynir
Akşam: Maydonoz, tonbalık, gene birkaç çatal light beyaz peynir
Ara: 1 bardak tarçınlı süt, beyaz peynir
Cidden çok yemişim değil mi????????????????????
Muhallebi tarifini de yapmaya çalışırken nasıl becerdiysem kestim mi sütü noldu garip renkli ayrık bir sıvıyı soğutmaya çalışıyorum şu anda. Keşke buzdolabında bir mucize olsa, kaşıkla yenir hale gelse de yarın tarçınımı döküp misafir geldiğinde yiyebilsem. Evin içi tıkabasa zararlı şeylerle ve onların baştan çıkaran kokularıyla doldu...
Şehit haberlerini duyunca da üzüldüm, askerde yakını olanlara Allah sabır versin, Rabbim kimseye kötü kader yazmasın. Benim sevdiğim de bu sene askere gidebilir, daha gitmeden aklıma kötü şeyler geldiği oluyor da dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum. Kimseciklere birşey olmasın inşallah.
kıymalı yumurtayı yağsız, teflonda yaptın değilmi tadı nasıl oldu yumurtanın yağsız düşünemiyorum azda olsa yağ olsaydı ama yasak biliyorum
heyyy noluyor ama niye dağıldın sen,bir kerelik yağlı sütten bişey olmaz da başka neler yaptın bakiim sen ? bak hep diyorum sürüden ayrılanı kurt kapar diye.tamam elinde olmayan üzücü sebeplerle ayrı kaldın bizden ama o bir kaç hafta toparlanmanı engelledi.ee oldu bitti hala neden adapte olamadın ki hem sen benim çekirgemsin vallahi kabul edemem ben böyle bişeyi,bizzat kendime ihanet sayarım ona göre şimciikkk güncel kilonu söyle bakalım sana hedef belirleyelim
+400 müş canım benim ki sonra çıktı ortaya ben regl haftamdayım ondan arttı sanırım ama hala olmadım ya delircem valla, geçen gün test de yaptım 2 gün geçtikten sonra tekrar yapmaya da korkuyorum çooook :18::18::18::18::18:
Kıymaya her ne kadar az yağlı deseler de bir miktar yağı oluyor, teflona koyunca sorunsuz pişti yumurtayla birlikte. Tavanın teflonu yeniyse, yemeği atmadan önce birazcık ısıttın mı tava kendini buluyor yemekler yapışmıyor hemen.
Tonbalıklarını light konserve alıyorum, süzüp yiyorum.
köftede kesin galeta unu vardır.Disarda hakikaten dukan yapmak zor oluyor.
Sabah izgara tavuk soyledim, sosu var mi diye soruyorum yok, oh iyi diyorum. gelince bi bakiyorum yagli bu diyorum, evet oyle yagda bekletiyoruz diyor. Ben de ismarlamis bulundugumdan yiyorum.
Neyseki aksam soyledigim izgara koftede sorun yoktu, ama tabi light ayran bulamadim yanina, normal ayran ictim. Kofteyi de kesin yagli etten yapmislardirda izgarada akip gitmistir belki yaglari. Ne yapcaksin cok secip yemiceksin, disarda kilo almadigina dua etceksin.
Ucuz protein diye alıp yiyorum ben de konserve balıkları, yoksa bayağı hüzünlü oluyor fiyat düştükçe içindeki parçalar ufalıyor bulamaç halinde kaseye löp diye akıyor falan. Yok yok tadı gayet güzel, buna da şükür tabii. :)