İyi akşamlar herkese, öğlen yediğim balıktan sonra şimdi akşam yemeği yedim, kepek hakkımı kullanmamıştım tatlı krep ile dukanella yaptım (labneli) çayla onu yedim, hala konserve işiyle uğraşıyorum, psikopata bağladım iyice
Medesam harikasın bebeğim sen
afiyet olsun kuzum,çok sağol bu arada hepimizin sayesinde
yok medoshum yaaaa sabah ac karnima da +1 kg gördüm bir günde yuh yani fil miyim acaba okadar kilo alayimama regl depresyonu diyorum ben buna artik
cok sagol güzelimm benim.. sende cok farkettin amaresimlerde belli
ayy sıkma canını kuzum,hem sen filin yavrusu bile olamazsın.hamsisin sen küçücük minnakkk
hem üzülme ben de 72.8 çıktım bu sabah,hem de reglime de daha çok var.oluyor arada böyle işte napalım
Günaydın kızlarrr herkesciklere güzel bir gün olsunnn
Reglide 3. gündeyim ama şişlik hala gitmedi ellerim bile kocaman yüzükler sıkıyor :18: Bol bol su içiyorum ama umarım perşembeye kadar gider üstümden bu karabasan...
Bazen insanların boş boğazlıklarıdan nefret ediyorum dün öğle yemeğinde aşçının menüsünü yemedim malum kendi götürdüğüm yemeği yiyecektim salağın biri dikildi karşıma bide hemcinsim olur ''aaa canım sen yinemi rejimdesin yazık valla sana'' diyip çıktı gitti... Artık bu laflara üzülme yaşımı illaki geçtim ama bazen bam teli gibi birileri saçmaladığı zaman sinirlerim bozuluyor...
aman be kuzum canını sıktığın şeye bak.çok var böyle düşüncesiz,patavatsız insanlar.inan ki hepimiz karşılaştık bunlarla.
hele kimeydi yaaa geçen gün bir arkadaşımıza adamın biri hamile misin demişti,münasebetsiz şey
işte asıl bu insanlara inat vermelisin o kiloları,senin vereceğn en güzel cevap kaybettiğin kiloların olacak sana inanmayanlara inat
Günaydın olsun hepimize
+ 1000 ve ben hala regl olmadım, 6 gün geçtisağdan soldan geliyorlar bana, normalde düzenli olurum hep
hayırdır inşallah kızz
Herkese merhaba!
Dukan diyetine karşı hep önyargılıydım, gerçek hayatta yapıp da kısa sürede kilo veren birini duyunca iş değişti. Kitabı da okuyunca bayağı mantıklı geldi bana. Şu an atağın 2. günündeyim, ucuz protein bulma kısmında biraz zorlanıyorum açıkçası. Ucuz tavuk vb. birşeyler bakmak için markete gideceğim bugün. :)
Yaş 24 boy 1.63 kilo 69.8 ile diyete başladım. Eski sayfalarınızı okuyorum büyük bir merakla, geçen sayfalardan birinde bmi 26 çıkan bir arkadaş "Mendili getirin ağlayacağım" demiş, aynı o durumdayım ben de. :) İnşallah diyetle birlikte düzelir.
Sabah kahvaltım: Maydonozlu yulaflı omlet, light beyaz peynir, light sütlü neskafe
Öğlene: Tonbalık ve sirkeli maydonoz
Akşama Allah kerim. :)
Aralarda da tarçınlı süt, light ayran gibi seçeneklere göz atıyorum. Su muhallebisi tarifi gördüm, tatlandırıcı koymadan sadece süt, su ve jelatinle pişirip üstüne tarçın koyup yemeye çalışacağım. Tatlandırıcıya karşı bir soğuk duruyorum açıkçası, o hakkımı iyice çıldırıp tatlı krizine girdiğim günlere saklamaya karar verdim.
Hepinize başarılar
hoşgeldin canım,umarım en kısa sürede verirsin kilocukları
balık almayı denesenibalık ucuz bu aralar hem de diğer proteinlere göre kilo vermede daha etkili bence
Kızlar, sanırım benim kilom 55,6 da sabitlendi. Bu sabah tartıldım yine 55,6 yım.
İnşallah hep böyle devam eder. İnanılır gibi değil ama gerçek.
Love01 cim canım,önce yeni işin hayırlı olsun.
Bi de güçlendirme ikinci yarısını sormuştun cevap veremedim. Ben 2 hafta kadar çok düzenli yapamadığım için uzattım, biraz daha uzadı ilk yarı :)) yakında geçicem ama hala cesaret etmiş değilim .
sen var ya süpersin kuzum yaaa,biz yerimizde sayarken sen güçlendirmede bile verdin kilocukları.fıstık oldun canım arkadaşım
Medesam tatlışkom, sen artık güçlendirmeye geç bence, eminim güçlendirmede de vereceksin sen 2-3 kilo, vücudun bu diyete alıştı bence ondan durdu kilo vermen, ben senin yerinde olsam hemen geçerim
69-69-69-69-69-69-69-69-69-