- 3 Mart 2010
- 960
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlarrr herkesciklere güzel bir gün olsunnn
Reglide 3. gündeyim ama şişlik hala gitmedi ellerim bile kocaman yüzükler sıkıyor :18: Bol bol su içiyorum ama umarım perşembeye kadar gider üstümden bu karabasan...
Bazen insanların boş boğazlıklarıdan nefret ediyorum dün öğle yemeğinde aşçının menüsünü yemedim malum kendi götürdüğüm yemeği yiyecektim salağın biri dikildi karşıma bide hemcinsim olur ''aaa canım sen yinemi rejimdesin yazık valla sana'' diyip çıktı gitti... Artık bu laflara üzülme yaşımı illaki geçtim ama bazen bam teli gibi birileri saçmaladığı zaman sinirlerim bozuluyor...
Evet. Gayet de puding tadı var. Tarifi veren sen miydin :44: Kim bilmiyorum ama saolsun :)) 4 kase çıkardım ki, mısır nişastası 1 tatlı kaşığı falan denk gelsin diye, ama ilk günden sonra tadı değişmişti biraz. en güzel ilk gündü
Bi de bunu dene. Yalnız yumurta kokuyor biraz haliyle, ama ben pek etkilenmiyorum gayet de löp löp yiyorum :)) yumurta kokusundan rahatsız oluyorsan, deneme :))
Krem Vanilya
Malzemeler:
Vanilya aroması
3 çorba kaşığı splenda
3 yumurta
1/2 litre yağsız süt
Yapılışı: splenda ,vanilyayı ve yumurtayı çırpın. Karışımı önceden ısıtılmış sütle karıştırın.
Sonra hazırlamış olduğumuz karışımın üzerindeki köpükleri alarak cam kaselere paylaştırın.
180 derece fırında içi su dolu başka bir tepsiye dizerek 25-30 dk pişirin.
Servis ederken kapları ters çevirek başka bir tabağa çıkartın. veya çıkarmadan tarçınla servis edin.(dolapta 1 gece kalırsa daha rahat çıkar)
Egosu yüksek, empatisi zayıf, bencil insanlar da var maalesef, demek ki tek mutluluğu fiziği, kendini başkalarıyla kıyaslayarak mutlu oluyor, eee yani sen kilo verdikten sonra ona malzeme kalmayacak diye üzülüyordur
yasena canim benim hosgeldinnnn
ekimim de buradaymissssss
medesa sakin yapma yazik otelee:18:
Amin canim cok tesekkür ederim Allah tüm cocuklarimiza zihin acikligi versin..Türkiyede aradim ama ulasamadim insallah hersey yolundadir.Evet verdim vermesine de korkum bu ara ilerde duraklamama sebeb olurmu diyede cok merak ediyorum simdi atakla baslamayi düsünüyorum zorlanacagim ama bu halimden daha iyi olacagimi bildigim icin de syk disini diyorum..
canıım geldiim burdayımmmm
yok ya toplantı salonunda callen hayallerim suya düştü,bakanlıktan denetime geldiler,ortalık çok kalabalık adamlar toplantı salonunun kapısını açıp beni öyle görseler oteli mühürlerler heralde
merhaba bayanlar
ben 10 gündür dukan yapıyorum birçok malzememi aldım yaptığım her yemeği dukan usulü yapıyorum
2 gün atak 8 gündürde seyirdeyim 8 gün seyirin istemeyerek sadece 2 ögününü bozdum
66 ile başladım bugün 63üm
30 ekime kadar yolum var banada destek olursanız sevinirim menülerimi paylaşıp bilmediğim şeyleri size sormak istiyorm
bana yardımcı olursanız mutlu olurum
şimdiden teşekkrler
Günaydıınnnnn
Günaydın kızlarrr herkesciklere güzel bir gün olsunnn
Reglide 3. gündeyim ama şişlik hala gitmedi ellerim bile kocaman yüzükler sıkıyor :18: Bol bol su içiyorum ama umarım perşembeye kadar gider üstümden bu karabasan...
Bazen insanların boş boğazlıklarıdan nefret ediyorum dün öğle yemeğinde aşçının menüsünü yemedim malum kendi götürdüğüm yemeği yiyecektim salağın biri dikildi karşıma bide hemcinsim olur ''aaa canım sen yinemi rejimdesin yazık valla sana'' diyip çıktı gitti... Artık bu laflara üzülme yaşımı illaki geçtim ama bazen bam teli gibi birileri saçmaladığı zaman sinirlerim bozuluyor...
Günaydın olsun hepimize
+ 1000 ve ben hala regl olmadım, 6 gün geçti sağdan soldan geliyorlar bana, normalde düzenli olurum hep
işin açığı bu diyeti çözmek için kitap siparişi verdim yarın kepeğimde kitabımda elimde olacak ama ben bir gün daha kaybetmek istemiyorum yarın atak dönemine başlasam kepek öğleden sonra elimde olur sonra kepeğimi yesem kitabı da bir yandan okusam olurmu diye düşündüm ama atakta ne yiyeceğimi bilmiyorum tamam protein de kafam karıştı internette örnek menüler var onlardan mı yapsam bana bir yardımcı olurmusunuz kızlarr
günaydıınn...............................
Canım,
Kararını vermişsin, başlamak istiyorsun heyecanını anlıyorum elbette ama madem bu kadar bekledin bir iki gün daha bekle, kitabı sindirerek oku, sonra başla bence. Çünkü okumadan başlarsan isteğin bir anda yok olabilir ve vazgeçebilirsin. Bu diyet zırt pıt başlanacak diyet olmadığı için 1 defa başla ve bitir bana sorarsan. Hem kitabı okuyunca ne yiyeceğini, ne zaman yiyeceğini de öğrenmiş olacaksı. Ama karar senin tabi..
peki bişey sorabilirmiyim sana canım sen ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu çoook tebrik ederim
Ben 24 Mart ta başladım, 18 Haziran a kadar 12 kg verdim. 3 kiloya yakın da güçlendirmede verdim canım :)
Kitabı okuyana kadar emin değildim ama kitap hipnotize ediyor buna inan :))
Günaydın asyam denizim.
İyi misin?
Günaydın çekirgem,
Bugün yarın olursun bak, görürsün, o fazlalalıklar da gidecek. İlk defa geciktiyse konserveleri yaparken üşütmüş ya da çok yorulmuş olabilirsin.
Patlıcan da yapmışmıydın fıstığım :))
Günaydın kızçeler,
sizden geri kalmayayım diye nöbet iznimi kullanmadan erkenden geldim
nasılsınız bakalım.beni sorarsanız dün 4 litre kadar su içmeme ve öğlen akşam balık yememe rağmen artarak devam ediyorum 72.8
ama olsun,bu yağ değil bunu biliyorum en azından.uyku düzenim bozuldu,uykumu alamıyorum sanırım vücudum su tutuyor
bu arada inanamazsınız oteli hacılar basmış gece
bir havayolunun uçağı kalkmamış,bütün hacıları otellere dağıtmışlar.sabah bana yardım eden bir arkadaş var hani dukancan yaptığım,o arıyor haberiniz var mıydı bu gruptan diyor.o ne laaa oldum bir geldim heryer beyaz melekler gibi.beyaz başörtüleri var bir de örtülerinin tepesinde pembe gülleri ofise iniyorum bir baktım fuayede namaz kılıyorlar. neyse az önce yolcu ettik hacı amcalarla teyzeleri.işe kaldığımız yerden devam
Hoşgeldin canım,
Bi daha kaçamak yapmamaya söz verirsen yardımcı oluruz Şaka şaka, oluruz tabi ama sen yine de kaçamak yapma.