Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın olsun hepimize :KK16::KK16::KK16:

+ 1000 ve ben hala regl olmadım, 6 gün geçti :KK53::KK53::KK53::KK53: sağdan soldan geliyorlar bana, normalde düzenli olurum hep :KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr herkesciklere güzel bir gün olsunnn :KK3: :KK3:

Reglide 3. gündeyim ama şişlik hala gitmedi ellerim bile kocaman yüzükler sıkıyor :18: Bol bol su içiyorum ama umarım perşembeye kadar gider üstümden bu karabasan...

Bazen insanların boş boğazlıklarıdan nefret ediyorum dün öğle yemeğinde aşçının menüsünü yemedim malum kendi götürdüğüm yemeği yiyecektim salağın biri dikildi karşıma bide hemcinsim olur ''aaa canım sen yinemi rejimdesin yazık valla sana'' diyip çıktı gitti... Artık bu laflara üzülme yaşımı illaki geçtim ama bazen bam teli gibi birileri saçmaladığı zaman sinirlerim bozuluyor...

Egosu yüksek, empatisi zayıf, bencil insanlar da var maalesef, demek ki tek mutluluğu fiziği, kendini başkalarıyla kıyaslayarak mutlu oluyor, eee yani sen kilo verdikten sonra ona malzeme kalmayacak diye üzülüyordur :KK34::KK34:

Herkese merhaba!

Dukan diyetine karşı hep önyargılıydım, gerçek hayatta yapıp da kısa sürede kilo veren birini duyunca iş değişti. Kitabı da okuyunca bayağı mantıklı geldi bana. Şu an atağın 2. günündeyim, ucuz protein bulma kısmında biraz zorlanıyorum açıkçası. Ucuz tavuk vb. birşeyler bakmak için markete gideceğim bugün. :)
Yaş 24 boy 1.63 kilo 69.8 ile diyete başladım. Eski sayfalarınızı okuyorum büyük bir merakla, geçen sayfalardan birinde bmi 26 çıkan bir arkadaş "Mendili getirin ağlayacağım" demiş, aynı o durumdayım ben de. :) İnşallah diyetle birlikte düzelir.

Sabah kahvaltım: Maydonozlu yulaflı omlet, light beyaz peynir, light sütlü neskafe
Öğlene: Tonbalık ve sirkeli maydonoz
Akşama Allah kerim. :)
Aralarda da tarçınlı süt, light ayran gibi seçeneklere göz atıyorum. Su muhallebisi tarifi gördüm, tatlandırıcı koymadan sadece süt, su ve jelatinle pişirip üstüne tarçın koyup yemeye çalışacağım. Tatlandırıcıya karşı bir soğuk duruyorum açıkçası, o hakkımı iyice çıldırıp tatlı krizine girdiğim günlere saklamaya karar verdim.

Hepinize başarılar :KK3:

:KK1: Evet. Gayet de puding tadı var. Tarifi veren sen miydin :44: Kim bilmiyorum ama saolsun :)) 4 kase çıkardım ki, mısır nişastası 1 tatlı kaşığı falan denk gelsin diye, ama ilk günden sonra tadı değişmişti biraz. en güzel ilk gündü :KK56:

Bi de bunu dene. Yalnız yumurta kokuyor biraz haliyle, ama ben pek etkilenmiyorum gayet de löp löp yiyorum :)) yumurta kokusundan rahatsız oluyorsan, deneme :))

Krem Vanilya

Malzemeler:
Vanilya aroması
3 çorba kaşığı splenda
3 yumurta
1/2 litre yağsız süt

Yapılışı: splenda ,vanilyayı ve yumurtayı çırpın. Karışımı önceden ısıtılmış sütle karıştırın.

Sonra hazırlamış olduğumuz karışımın üzerindeki köpükleri alarak cam kaselere paylaştırın.
180 derece fırında içi su dolu başka bir tepsiye dizerek 25-30 dk pişirin.

Servis ederken kapları ters çevirek başka bir tabağa çıkartın. veya çıkarmadan tarçınla servis edin.(dolapta 1 gece kalırsa daha rahat çıkar)

Yok tarifi ben vermemiştim ama çok başarılı bir tarif :) bende tek ölçü yapıp tüketmek madem tadı biraz değişiyor...
Krem vanilyayıda deneğeceğim ama biraz yumurta psikolojisinden kurtulmam lazım çünkü biraz sıkıldım yumurtadan

Egosu yüksek, empatisi zayıf, bencil insanlar da var maalesef, demek ki tek mutluluğu fiziği, kendini başkalarıyla kıyaslayarak mutlu oluyor, eee yani sen kilo verdikten sonra ona malzeme kalmayacak diye üzülüyordur :KK34::KK34:

haklısın onunkisi sadece kompleks, mümkünse fazla yüzyüze gelmeyeyim :) çökücem boğazına olacağı o :))

işin açığı bu diyeti çözmek için kitap siparişi verdim yarın kepeğimde kitabımda elimde olacak ama ben bir gün daha kaybetmek istemiyorum yarın atak dönemine başlasam kepek öğleden sonra elimde olur sonra kepeğimi yesem kitabı da bir yandan okusam olurmu diye düşündüm ama atakta ne yiyeceğimi bilmiyorum tamam protein de kafam karıştı internette örnek menüler var onlardan mı yapsam bana bir yardımcı olurmusunuz kızlarr

Herkese güzel bir gün olsun. Saat 06.30 da kalkınca gün erken başlıyor :KK3::KK3:

Alıntılarım da güneylimi geçti yaw sabah sabah :)) Nerde, iyi mi acep?

yasena canim benim hosgeldinnnn:21:

ekimim de buradaymissssss

medesa sakin yapma yazik otelee:18:

Canımm, karşılaşamadık akşam ama olsun, öpüyorum seni.:KK19:

Amin canim cok tesekkür ederim Allah tüm cocuklarimiza zihin acikligi versin..Türkiyede aradim ama ulasamadim insallah hersey yolundadir.Evet verdim vermesine de korkum bu ara ilerde duraklamama sebeb olurmu diyede cok merak ediyorum simdi atakla baslamayi düsünüyorum zorlanacagim ama bu halimden daha iyi olacagimi bildigim icin de syk disini diyorum..:KK1:

Çok iyi götürmüşsün canım kilo almamışsın daha ne olsun, bundan sonra da alışacak ve eski hızında devam edecek, sen yeter ki kararlı ol. :emir_bebek:

canıım geldiim burdayımmmm :KK16:
yok ya toplantı salonunda callen hayallerim suya düştü,bakanlıktan denetime geldiler,ortalık çok kalabalık adamlar toplantı salonunun kapısını açıp beni öyle görseler oteli mühürlerler heralde :KK9::KK9:

Canım benim, benim de hayallerimi süslüyordu callen yapan hallin :)) Duyup mu geldiler acaba :KK9:

merhaba bayanlar
ben 10 gündür dukan yapıyorum birçok malzememi aldım yaptığım her yemeği dukan usulü yapıyorum
2 gün atak 8 gündürde seyirdeyim 8 gün seyirin istemeyerek sadece 2 ögününü bozdum
66 ile başladım bugün 63üm
30 ekime kadar yolum var banada destek olursanız sevinirim menülerimi paylaşıp bilmediğim şeyleri size sormak istiyorm
bana yardımcı olursanız mutlu olurum
şimdiden teşekkrler

Hoşgeldin canım,

Bi daha kaçamak yapmamaya söz verirsen yardımcı oluruz :KK1: Şaka şaka, oluruz tabi ama sen yine de kaçamak yapma.:KK19:
Günaydıınnnnn :KK3:

Günaydın canım :KK16:
Günaydın kızlarrr herkesciklere güzel bir gün olsunnn :KK3: :KK3:

Reglide 3. gündeyim ama şişlik hala gitmedi ellerim bile kocaman yüzükler sıkıyor :18: Bol bol su içiyorum ama umarım perşembeye kadar gider üstümden bu karabasan...

Bazen insanların boş boğazlıklarıdan nefret ediyorum dün öğle yemeğinde aşçının menüsünü yemedim malum kendi götürdüğüm yemeği yiyecektim salağın biri dikildi karşıma bide hemcinsim olur ''aaa canım sen yinemi rejimdesin yazık valla sana'' diyip çıktı gitti... Artık bu laflara üzülme yaşımı illaki geçtim ama bazen bam teli gibi birileri saçmaladığı zaman sinirlerim bozuluyor...

Günaydın canım, regl sonrası birden gidecek ödem, o parazitlere de hiç takılma boşver, herkes kendi işine baksın.

Günaydın olsun hepimize :KK16::KK16::KK16:

+ 1000 ve ben hala regl olmadım, 6 gün geçti :KK53::KK53::KK53::KK53: sağdan soldan geliyorlar bana, normalde düzenli olurum hep :KK53::KK53::KK53:

Günaydın çekirgem,

Bugün yarın olursun bak, görürsün, o fazlalalıklar da gidecek. İlk defa geciktiyse konserveleri yaparken üşütmüş ya da çok yorulmuş olabilirsin.

Patlıcan da yapmışmıydın fıstığım :))

Kızlar, sanırım benim kilom 55,6 da sabitlendi. Bu sabah tartıldım yine 55,6 yım.:KK9::KK9:

İnşallah hep böyle devam eder. İnanılır gibi değil ama gerçek.
Laie_23.gif
Laie_23.gif

Love01 cim canım,önce yeni işin hayırlı olsun.

Bi de güçlendirme ikinci yarısını sormuştun cevap veremedim. Ben 2 hafta kadar çok düzenli yapamadığım için uzattım, biraz daha uzadı ilk yarı :)) yakında geçicem ama hala cesaret etmiş değilim .:KK9:

işin açığı bu diyeti çözmek için kitap siparişi verdim yarın kepeğimde kitabımda elimde olacak ama ben bir gün daha kaybetmek istemiyorum yarın atak dönemine başlasam kepek öğleden sonra elimde olur sonra kepeğimi yesem kitabı da bir yandan okusam olurmu diye düşündüm ama atakta ne yiyeceğimi bilmiyorum tamam protein de kafam karıştı internette örnek menüler var onlardan mı yapsam bana bir yardımcı olurmusunuz kızlarr

Canım,

Kararını vermişsin, başlamak istiyorsun heyecanını anlıyorum elbette ama madem bu kadar bekledin bir iki gün daha bekle, kitabı sindirerek oku, sonra başla bence. Çünkü okumadan başlarsan isteğin bir anda yok olabilir ve vazgeçebilirsin. Bu diyet zırt pıt başlanacak diyet olmadığı için 1 defa başla ve bitir bana sorarsan. Hem kitabı okuyunca ne yiyeceğini, ne zaman yiyeceğini de öğrenmiş olacaksı. Ama karar senin tabi..
:KK19:

Canım,

Kararını vermişsin, başlamak istiyorsun heyecanını anlıyorum elbette ama madem bu kadar bekledin bir iki gün daha bekle, kitabı sindirerek oku, sonra başla bence. Çünkü okumadan başlarsan isteğin bir anda yok olabilir ve vazgeçebilirsin. Bu diyet zırt pıt başlanacak diyet olmadığı için 1 defa başla ve bitir bana sorarsan. Hem kitabı okuyunca ne yiyeceğini, ne zaman yiyeceğini de öğrenmiş olacaksı. Ama karar senin tabi..
:KK19:

peki bişey sorabilirmiyim sana canım sen ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu çoook tebrik ederim

peki bişey sorabilirmiyim sana canım sen ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu çoook tebrik ederim

Ben 24 Mart ta başladım, 18 Haziran a kadar 12 kg verdim. 3 kiloya yakın da güçlendirmede verdim canım :)

Kitabı okuyana kadar emin değildim ama kitap hipnotize ediyor buna inan :))

Ben 24 Mart ta başladım, 18 Haziran a kadar 12 kg verdim. 3 kiloya yakın da güçlendirmede verdim canım :)

Kitabı okuyana kadar emin değildim ama kitap hipnotize ediyor buna inan :))

ben çok kilo alıp verme geçmişi olan birisiyim bmi 19 dan bmi 26ya çıktım :KK43:(( bebeğim olmuyor kiloya bağlıyorum yumurtlama bozukluğum var :KK43:(( yalnız şöyle bir sorunum var sürekli et yemesem olmazmı sebzeye çok düşkünüm ben

Günaydın kızçeler,
sizden geri kalmayayım diye nöbet iznimi kullanmadan erkenden geldim:KK34:
nasılsınız bakalım.beni sorarsanız dün 4 litre kadar su içmeme ve öğlen akşam balık yememe rağmen artarak devam ediyorum 72.8
ama olsun,bu yağ değil bunu biliyorum en azından.uyku düzenim bozuldu,uykumu alamıyorum sanırım vücudum su tutuyor:KK50:
bu arada inanamazsınız oteli hacılar basmış gece :KK9:
bir havayolunun uçağı kalkmamış,bütün hacıları otellere dağıtmışlar.sabah bana yardım eden bir arkadaş var hani dukancan yaptığım,o arıyor haberiniz var mıydı bu gruptan diyor.o ne laaa oldum :KK53: bir geldim heryer beyaz melekler gibi.beyaz başörtüleri var bir de örtülerinin tepesinde pembe gülleri :KK16: ofise iniyorum bir baktım fuayede namaz kılıyorlar. neyse az önce yolcu ettik hacı amcalarla teyzeleri.işe kaldığımız yerden devam :KK6:

Günaydın asyam denizim.:KK19:
İyi misin?
157fs837411.gif

İyiyim kuzumm. Seni sormuyorum bıle ıyı oldugun her halınden bellı..:KK12:

Dün aksam parktakı spor aletlerınde sallandım bıraz.:KK8: ondanmıdır nedır cok uykum var sadece.. yada hava hafıf serınya ondanda sıcacık yatakta uyuma ıstegı de olabılır.:KK9::KK16:

canım listeye girmek için ne yapmamız lazım benide yazabilirmisin

Günaydın çekirgem,

Bugün yarın olursun bak, görürsün, o fazlalalıklar da gidecek. İlk defa geciktiyse konserveleri yaparken üşütmüş ya da çok yorulmuş olabilirsin.

Patlıcan da yapmışmıydın fıstığım :))

Dün yaptım patlıcanları da canım :KK56::KK56::KK56::KK56: çok güzel oldular ama yaaa :KK34::KK34: sen istanbuldasın dimi, gel bir gün bana sana da vereyim patlıcanlardan, diğerlerinden de veririrm tabi :KK16::KK16::KK16:
Üşütmüş olamam bizim ev çooooook sıcak oluyor, şu an bile hava bozuk ama yanıyor ev, yada ben mi yanıyorum acaba :KK1::KK1: ama oğluş da terliyor tek kat ile :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ama çok yoruldum ve uykusuz kaldım, bir de mevsim geçişi ya ona yoruyorum biraz ama tırmıyor da değilim yani :KK37::KK37::KK37:

Günaydın kızçeler,
sizden geri kalmayayım diye nöbet iznimi kullanmadan erkenden geldim:KK34:
nasılsınız bakalım.beni sorarsanız dün 4 litre kadar su içmeme ve öğlen akşam balık yememe rağmen artarak devam ediyorum 72.8
ama olsun,bu yağ değil bunu biliyorum en azından.uyku düzenim bozuldu,uykumu alamıyorum sanırım vücudum su tutuyor:KK50:
bu arada inanamazsınız oteli hacılar basmış gece :KK9:
bir havayolunun uçağı kalkmamış,bütün hacıları otellere dağıtmışlar.sabah bana yardım eden bir arkadaş var hani dukancan yaptığım,o arıyor haberiniz var mıydı bu gruptan diyor.o ne laaa oldum :KK53: bir geldim heryer beyaz melekler gibi.beyaz başörtüleri var bir de örtülerinin tepesinde pembe gülleri :KK16: ofise iniyorum bir baktım fuayede namaz kılıyorlar. neyse az önce yolcu ettik hacı amcalarla teyzeleri.işe kaldığımız yerden devam :KK6:

Medesam tatlışkom, sen artık güçlendirmeye geç bence, eminim güçlendirmede de vereceksin sen 2-3 kilo, vücudun bu diyete alıştı bence ondan durdu kilo vermen, ben senin yerinde olsam hemen geçerim :KK34:

Hoşgeldin canım,

Bi daha kaçamak yapmamaya söz verirsen yardımcı oluruz :KK1: Şaka şaka, oluruz tabi ama sen yine de kaçamak yapma.:KK19:

tşk ederim söz tabiki çok uzun süredir uğraşıyorum şu diyetle nerdeyse 1 sene olcak
73 ile başlamıştım 62 ye kadar düşüm tekrar 66 ya çıktım
66 ile dukana başladım 10 günde 3 kilo gitti şükür
buaralar çok dikkat ediyorm
ps günlerimde 200 grm alıp protein günlerimde 700 800 grm veriyorum:KK1: daim olur inşallah

Günaydın kızlar..

Bu havadan mı bilmiyorum hiç keyfim yok.. Dün gece 10.30-11 gibi yine bi gayret Callan yaptım. Ter içinde kaldım bu sefer, bilmem neden.. Sabah da zor uyandım, işe de geç kaldım zaten..

Yağmurda sırılsıklam ıslanmak istiyorum.. sonra o ıslaklıkla eve gidip güzel bi neskafe yapmak istiyorum. En şapşal kıyafetlerimi giyip battaniye altına girmek, TV izlemek istiyorum. Hatta en sevdiğim arkadaşlarım da yanımda olsun... Sohbet muhabbet.. Bundan sonra istemediğim hiç bir şeyi yapmamak istiyorum..

X