Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım benım usta oldun ama hala kıbarsınkiii.. seni kimse karsılamamış...ama bak sen hemen karsılıyorsun çekirgeleri.:KK16::KK16: sevgi kelebeği..

kuzum el mahkum. bende ılk senın gıbı dusunmustum nasıl gideceğim gidemem ama hayat sartları gidiyorsun. sende gideceksin. herşey onlar için sonuçta..

İvet iveeettt :KK16: Çok bi kebelek oooo :KK16:

Tabi canım, mecbur. :KK43: Ama zengin olursam işe mişe gitmem işte :KK70: O yüzden çocuk olana kadar zengin olsam keşke diyorum hihih :KK1:

......
canım bildiğin pınar light labne ,yağı azaltılmış olanlardan ama nutella var ya müthiş oldu,fındık aroması da offf diyorum yaaa:KK56:

afiyet olsun kuzum :KK16:
.......
Saol tatlım :) Ya nutellanın bi sürü tarifi var bende. Senin yaptığın hangisi hangisiii :KK52: Onu da de bari :)) Onu da yapam :KK56:

Ben hazırlaniyim de çıkiyim tatlışlar :115:

İyi akşamlar herkeseee :79: Yarın için bol eksileeerrr....

Kızlarrr,geçmişi okumadım daha da siz İzmire mi gelmekten bahsediyosunuz,bana mı geliyosunuz,o perde arkasındaki ben miyim,heyyoooo gelin gelin tabi kuzularrr.benim duvar yakında bıkar hep benim sürtünme kuvvetimden,gelin de hep beraber callen yapalım :KK52:
ayyy bu arada yerde eşelene eşelene bütün evi temizledim o hareketleri yapıcam diye vallahiii :KK9:

20 aylık benım aşkımda.. aksamları babası benı karşılamaya getırıyor indiğim yere. Nasıl bağırıyor anneeee diye.. hadi sarıl diyorum boynumu koparacak nerdeyse. Öp bide diyorum bazen dudağını bazende yanağını koyuyor yanığıma. Sonra asılan balon top yada yiyecek bısey görünce başlıyor acubıcıgacu dıye isteklerini saymaya. Bitek balon derken bagoo top derken gooo yemek ıstedıgınde de mama deyısını anlıyorum. Ama görsen o dünyaca laf edıyor. Sonrada sarmaş dolaş evın yolunu tutuyoruz. Ayyy daha bi özledim bahsederken yaaa…

Oyyy kıyamam ben size yaaa :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: nasıl da özlemle anlatıyorsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Çocukluğum geldi aklıma şimdi çok duygulandım, annem çalıyordu ben küçükken, 19 yaşındaydım emekli olduğunda, iyi ki çalışmış o ayrı kendi maaşı olmuş ama o zaman ne bilsinler çocuk psikolojisini... Keşke benimle vakit geçirseydi biraz, keşke içimde derin bir boşluk bırakmasaydı, onunda kendince sebepleri var elbet, elinden geleni yapmış ama bunun bana pek bi faydası olduğunu söyleyemem doğrusu...

Eminim sen o boşluğu bu yaşında bile yaşatmıyorsun bebeğine, hiç yaşatmazsın inşallah :KK16::KK16::KK16:

Kızlarrr,geçmişi okumadım daha da siz İzmire mi gelmekten bahsediyosunuz,bana mı geliyosunuz,o perde arkasındaki ben miyim,heyyoooo gelin gelin tabi kuzularrr.benim duvar yakında bıkar hep benim sürtünme kuvvetimden,gelin de hep beraber callen yapalım :KK52:
ayyy bu arada yerde eşelene eşelene bütün evi temizledim o hareketleri yapıcam diye vallahiii :KK9:

su nutella tarifini bize de verinbiz de yapalim. hazir seyire gececekken.

Tabi canım, mecbur. :KK43: Ama zengin olursam işe mişe gitmem işte :KK70: O yüzden çocuk olana kadar zengin olsam keşke diyorum hihih :KK1:

Saol tatlım :) Ya nutellanın bi sürü tarifi var bende. Senin yaptığın hangisi hangisiii :KK52: Onu da de bari :)) Onu da yapam :KK56:

Alın bakalım cicişler,
1 kaşık light yoğurt,1 kaşık kakao,yarım paket light labne,tatlandırıcı,fındık aromasıı,işte hepsi buuu :KK56:
öptüm hepinizi iyi akşamlar,callen yapamyı unutmayın heee,ben sizin için yapıyorum vallahi ceza almayın benim yüzümden diye:KK34:

Şimdi o zaman balık tutmayı öğretelim çekirgem, her kilo verdiğinde sana lazım olacak ya nasılsa,

Sen bu linkte yazılanları yap, takıldığın yerde sor ben cevaplarım.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Buradan kendi hazırladığın çizelgeyi görecek hale kadar gel, yapıştırmayı deneyecek yapıştıramayacaksın. O kısmını da tarif edicem sana.

evet usta çizelgemi yaptım ve yapıştıramıyorumm medyummusun anacımm :)) napcam ben şimdiii??

kEK Süpermiş. Hem az 1 kaşık tatlandırıcı var. Ben pek sevemedim de o olayı. Daha hiç kullanmadım.

Medesama bak hele.
İnsan bi buyrun falan derrr.
Camdan girerizz hani bi kedi vardıya evine giriyorduuu onun gibii

Afiyet olsun canım, regl dönemlerinde iyi oluyor bana da :)

Gireriz canım, yok kurtuluşu :))

Sağol kuzummm, hepiniz öylesiniz. :KK16:

Ben de isticektim, sen istemişsin tarifi sağol bitanem. :KK19:

Veee iyi akşamlaaaar :emir_bebek:

Delisin sen kızım ya, sensin tabi, başka kim olacak. :KK9: Yaa sahi bak seni görmek için gelirim ha, duvarla olan muhabbete bak, tam pazarlamacısın kızım sen :))

evet usta çizelgemi yaptım ve yapıştıramıyorumm medyummusun anacımm :)) napcam ben şimdiii??

Hah, şimdi çekirge, çizelgeni gördüğün yerde aşağıya kadar in, in, in,
:)

ezCode:
(on ezBoards)
[link=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wl2wmQ8/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wl2wmQ8/weight.png[/image][/link]

burayı bul,

buradan da http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wl2wmQ8/weight.png bu kadarını kopyala, çizelge bölümüne yapıştır.

Bunlar örnek, kafadan attım hepsini :))

Afiyet olsun canım, regl dönemlerinde iyi oluyor bana da :)

Gireriz canım, yok kurtuluşu :))

Sağol kuzummm, hepiniz öylesiniz. :KK16:

Ben de isticektim, sen istemişsin tarifi sağol bitanem. :KK19:

Veee iyi akşamlaaaar :emir_bebek:

Delisin sen kızım ya, sensin tabi, başka kim olacak. :KK9: Yaa sahi bak seni görmek için gelirim ha, duvarla olan muhabbete bak, tam pazarlamacısın kızım sen :))

Hah, şimdi çekirge, çizelgeni gördüğün yerde aşağıya kadar in, in, in,
:)

ezCode:
(on ezBoards)
[link=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wl2wmQ8/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wl2wmQ8/weight.png[/image][/link]

burayı bul,

buradan da http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wl2wmQ8/weight.png bu kadarını kopyala, çizelge bölümüne yapıştır.

Bunlar örnek, kafadan attım hepsini :))

sana hayranımm usta senseiii tanımam gayrı başkasını :))) çok teşekkür ederim :))

Cici kızlar,

Bu günlük bu kadar yeter, ben çıkıyorum artık.

Hepinize iyi akşamlar. :KK16::KK16:

eşim dukan diyeti sayesinde iki kere istediği kadar kilo verdi ama seneye tekrar eski kilolarını gördü! bir noktadan sonra insan kendini kısıtlamaktan bıkıyor ve programın dışına çıktığı için kilo alıyor. şu ana kadar verdiği kiloları 5 sene geri almayan kimseyi tanıdınız mı acaba

esnin kac kilosu vardi? guclendirme evresini tamamladi mi? diyeti yapip kilolari vermek guclendirme evresini de iceriyor, eger yapmadiysa, zaten diyorlar, daha fazlasini geri aliyomussun. Ama yapipta kisa surede geri aldiysa, durup dusunmeye deger.

eşim dukan diyeti sayesinde iki kere istediği kadar kilo verdi ama seneye tekrar eski kilolarını gördü! bir noktadan sonra insan kendini kısıtlamaktan bıkıyor ve programın dışına çıktığı için kilo alıyor. şu ana kadar verdiği kiloları 5 sene geri almayan kimseyi tanıdınız mı acaba

İpeeeeeek yaptım callanı :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

hemi de oğluş uyanıkken yaptım, azıcık kavga ettik ama olsun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:, son iki hareketi de o üstümdeyken yaptım bana x2 yaz tamam mı:KK34:

Son düzenleme:
X