teşekkür ederim. 1 ay 1 haftadır içmiyormuşum. şimdi hesapladım. ben kalıcı bir değişim gibi hissediyorum.Tebrik ederimSigaradan bi daha içmemek üzere kurtulmuşsundur ve o son 7 kilonu da verip rahatlarsın inşallah. Ben de 1,5 sene falan oldu bırakalı. ara ara canım istiyor ama; galip geliyorum Hep böyle devam eder inşallah
Canım ben bugün bir tarif denedim eşim de ben de çok sevdik
1/2 su bardağı yağsız süt
-2 yk toz tatlandırıcı
-1/2 limon suyu
-1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi
-1 tatlı kaşığı mısır nişastası
-4-5 damla limon aroması
-1 yumurta sarısı
Süt ve nişasta karıştırılarak pişirilir.Kıvam alınca aromalar ve tatlandırıcı eklenir.Yumurta sarısı çırpılır ve karıştırılarak kremaya eklenir.Ateşten alınınca çırpmaya devam edilerek limon suyu eklenir. 170 derecede 10 dk pişrilir.
Ben limon suyu eklemedim ama yarım paket light labne ekledim cheesecake kreması gibi olsun istedim. Onun kadar katı olmadı ama çok beğendim.
Uzun süredir ekmeğini kendi yapan biri olarak, sana da kendi ekmeğini kendin yapmanı tavsiye ederimuno da dahil bütün ekmek firmaları katkı maddesi kullanıyor, evet ekmek de katkı olur mu diyorsun ama oluyor maalesef, ayrıca renklendirici kullanıyorlar ne olduğunu bilmiyorum gıda boyası veya kakao ama bir ekmeği o kadar koyu renk yapacak bir un ben görmedim arkadaş
Uzun yıllar uno kullandım, bilirsin ekmeğinin rengini baya koyudur, ne zaman ki gerçek tam buğday ununun, gerçek kepekli unun rengini gördüm, ohaa dedim, bu nedir bu nasıl olur dedim, bunca zaman biz ne yedik arkadaş dedim veee hemen bir makine aldım, çok da memnunum pofur pofur oluyor ekmeklerim, içine de istediğimi koyuyorum kepek vs.
facede ilkayın alaca keki var, harika bir tat, çok güzelde kabarıyor, ben normalde yapmamaya çalışıyorum sınırlı izinlileri kullanmamak adına ama canım çok çektiğinde yapıyorum...zaten bir yaptığımda 3 hafta falan gidiyor bana
Kızlar regl sonrasıı giden kilo miktarııı tam tamına -1kilo bildirimi yarın yapılıyordu ama ben geç gelebilirim şimdiden yapıyorum....
Başlangıç tarihi: 16.07.2012
başlangıç kilo:69
Hedef kilo:57
önceki hafta:62
Bu hafta:61
giden:-1
Benimde canım bu aralar tatlı istiyor, yarın kendime ilk defa rulo pasta yapıcağım umarım hepsini yemem
merhaba dukancılarımmm
bir kaç gündür gelemiyorum yanınıza taşınma işleri var biraz yogunum yeni iş yerinede int bağlanmadı o nedenle giremyorum.
yarın halledicem int ve telefonu inşallah
bu hafta hiç kümse bildirim yapmamış Cumaya falan mı aldınız bildirimi ben yokkene heee
ben regl nedeni ile aynıyım geçen hafta 74,5 bu hafta 74,6
yarın yine tartılıyım kızlar bakalım değişcekmi
iyi geceler
akşam yaptım bunu gecenin 10undaöyle iyi geldiki ama sanki biraz fazla tatlı oldu bu da benim damak tadımla alakalı bi dahakine 1 yk koycam
bu aradaaa, tatlıya rağmen 53.4kgyum şu an dukan amcanın söylediği kilodan 200gr fazlayım yaniii bayramda ve sonrasında aldığım kiloları veripp normal halime döndümmmmama tabiki ben hep 50 olmayı hayal ettiğim için bu kilo beni tatmin etmiyo umarım bi gün 50 olmayı başarırım. Güçlendirmede son haftam artık yavaş yavaş bitiriyorum diyebilirim. Kilom sabitlendi gibi bi şey ne kadar yersem yiyim yine dönüp dolaşıp 53ü buluyorum bi şekilde o yüzden artık dukanı bırakma yollarında ilerliyorumm
Bu arada ben de dün itibariyle 57,9 çıktım heeeama dün düğün düğün vardı. akşam 1 dilim dondurma yidim düğün pastasıydı yani :) Olsun. İyiyim ben :))
Kızlar selam herkese, bildirim yapıyorum.
Başlangıç tarihi : 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo : 66.4
Hedef kilo : 57.0
Geçen hafta : 61.0
Bu hafta : 61.0
kızlar valizimi topluyorum. çok farklı bir insana dönüşmüşüm gibi hissettim. ilk kez ailemin yanından çalıştıgım yere dönerken mutlu hissediyorum.
öncelikle artık sigara içmiyorum. valizde getirdiğimden beri hiç giymediğim dolayısıyla da hiç yıkanmayan kıyafetler var. leş gibi sigara kokuyorlar.
diğer kıyafetlere de sinmiş kokuları midem bulandı. gider gitmez bütün valizin içindekileri yıkamam gerekecek. 7 kilo vermişim geldiğimden beri.
vücudum, yüzüm, tenim hatta kişiliğimde ki bazı nüanslar bile değişmeye başladı. aslında kilo ve sigara farkında olmadan beni ne kadar mutsuz ediyormuş diye düşünüp duruyorum bir yandan valizi toplarken.
inanılmaz mutluyum. 7 kilo daha verirsem 36 bedene düşeceğim :)kilo deyip geçmemek lazım hayat değiştiriyor.
Kızlar dün byük adaya gittim. Hesabını yapamayacak kadar yürüdüm. 1 gece öncede çok zorlu bir tenis maçı yapmıştım. Şimdi hurda gibiyim ve çalışmak istemiyorum. Her yanım ağrıyor. Tamamen yorgunluktan. Eğer callen falan yapmasaydım ben et kesmekten yataktan kalkamazdım 2 gündür yaptıklarımdannn.
Diet başlangıç : 07/05/2012
Başlangıç Kilo :90,1
Hedef : 62,8
Geçen perşembe :77,1
Bu perşembe : 75,8
medesa sen benim idolümsün :) izindien gidicem kesinlikle.
helal ayakta alkışlıyorum.kaldığım yerden devam edeyim dedim ama malesef bu diyet bana göre değilea et fazla sevmem.akşam için tavuk çıkardım dolaptan çözülsün diye.gördükçe midem bulandı.bu kadar kısa sürede.sizleri ve dukan yapabilen herkesi alnından öpüyorum.
Kızlar günaydın. Dün bünyeye çemkirmiştim hatırlarsanız. Son kiloda takıldı filan diyeBu sabah 57. 3 ü gördüm tartıda. Ne yani 300 gram mı kaldı bende margarin
başlangıç tarihi: 2 Mayıs 2012
başlangıç kilo: 73.5 kg
hedef kilo: 57 kg (Bu arada Dukan sana 59 yeter demişti.)
Şu anki kilo: 57.3kg
boy: 1.68
Pazartesi güçlendirmeye başlıyorum kızlar. Bana şans dileyin.Herkese tartıda seveceği rakamlar...
bende az once dolunayı gordum ve dedımkı aha benım artımın tek sebebı bu. yoksa neden olsunkı artı dedım. bi baktım sende burda yazmıssın dolunayı. kesın ondan yaaaa..
bu arada aksam yemekten oncede 91,3 cıktım ıyımı. haaa unutmadan bugunde kacamak yapmadım. ilk gunlerdekı gıbı kaçamaksız dukanımı uyguluyorum bıde eksıler gorsem tamam olacak...
Walla umarım kullanırsın çabuk sıkılmazsın. Bende hepsi ayrı ayrı var. Yerin de varsa aklına geldikçe çıkarsın artıkk :)
Babam yaptığım nesli kekimi silikon kabıyla birlikte köpeğe vermiş. Bide dalga geçiyor. Senin at yemin pek güzel diye. Aa ye
dinmi dedim yoo köpek bayıldı dedi. ee kabı nerde dedim onunlada dişlerini kaşıyor dedi. Ne bilecekmiş onların tek kullanımlık olmadığını. Eskiden kağıtlar varmış atılırmış. Çok blmişş sinir oldum da ne yapayım canı sağolsunn. Hala gülüyor yaaa kahkahası geliyor salondannn. At yemi d.yor bideee...
Ben bugün yeni tenis antronorumle ilk dersimi yaptım. Ayyy adam süperrrr. Hergün gel dese 1 saat giderim walla. Canımı çıkardı ya neysee değdi valla manyak ter attımmm..
imkanı olan starı açsın. gürkan kubilay, yağların vücutta nasıl işlendiğini ve kolay atılması için bir yöntem anlatıyor
kızlar valizimi topluyorum. çok farklı bir insana dönüşmüşüm gibi hissettim. ilk kez ailemin yanından çalıştıgım yere dönerken mutlu hissediyorum.
öncelikle artık sigara içmiyorum. valizde getirdiğimden beri hiç giymediğim dolayısıyla da hiç yıkanmayan kıyafetler var. leş gibi sigara kokuyorlar.
diğer kıyafetlere de sinmiş kokuları midem bulandı. gider gitmez bütün valizin içindekileri yıkamam gerekecek. 7 kilo vermişim geldiğimden beri.
vücudum, yüzüm, tenim hatta kişiliğimde ki bazı nüanslar bile değişmeye başladı. aslında kilo ve sigara farkında olmadan beni ne kadar mutsuz ediyormuş diye düşünüp duruyorum bir yandan valizi toplarken.
inanılmaz mutluyum. 7 kilo daha verirsem 36 bedene düşeceğim :)kilo deyip geçmemek lazım hayat değiştiriyor.
kızlar günaydın,nasılsınız ? bildirimi yapiiimmm :
başlangıç tarihi : 19/03/2012
başlangıç kilo : 92.7
Geçen hafta :hatırlamıyorum
hedef kilo : 69
Bu hafta :72.4
dünkü kiloya göre bildirim yaptım,yine inişe başladım diye sevinmiştim ki bu sabah 73.5 ile uyandım acaba light puding yüzünden olabilir mi ki ???
Saol canım....................
.............
Maşallah canım, ne desem bilemedim bak şimdi. Buralarıdoldursak yine az. Nazar değmesin canım benim. O dondurmacıktan bişey olmaz be, yiyip pişman olmadıysan sorun yok demektir.
.............
...........
.............
...........
yahuu gerçekten dolunayın böyle bir etkisi var mı yoksa kekliyor musunuzkim söylemiş,ne demiş dolunay olunca şişer miymişiz ? gerçi benim regl yakın,1-2 gün kaldı.Bodruma gideceğim diye geciktirici bile almıştım.sanırım bendeki artılar o yüzden
............
............
canım kiloların için tebrik ederim ama daha önemlisi sigaradan kurtulduğun için tebrik ederim
yaaa beni de kurtarınnnnnnnnnnn
Saol canımYok olmadım Ama damak tadını alınca insanın canı daha çok istiyo Daha çok daha çok Arada minnak kaçamaklar oluyo, onları pek kaale almıyorum da Bu 1 dilim olunca Kaçamak yaparsam kalori hesabına bakıyorum. E çok az oluyo kalorisi, abartmıyorum çünkü. Du bakiyim ne olcak haftaya Reglyim hala zaten, son günleri. Haftaya 57,2 falan olsam bari Öyle geldi içimden, öyle oliyim :76:
Ol ol tabi canım, 57,2 de neymiş, 2 sini de ben düşüyorum 57,0 hatta 56,9 olsa nolur ki artık, olsun valla.şu forumda senden sabırlısını medesam dan da iradelisini görmedim. Valla ikinizi de alkışlıyorum.
Aaa. Seninki o ilaçtandır canım, merak etme. Ama Ekim'in de dediği gibi, vücuduna o kadar da fırsat ver accık kendini bişi sansın, koruma yapıyom sansınÇok kilo verdin ya beklemiyordu bu kadari ondan oldu Gidecek onlar meraklanmaaa Ayrıca Bob'la çok sık tartışıyodunuz be canım.. Sen üstesinden gelirsin çıtır kuzu
Sigaradan da eminim istediğin zaman kurtulabilirsin. yeter ki iste! Ne güzel şeyler başardın onu mı bırakamıcan
dely cim,
bugün sen, ben bir de 10 tane ziyaretçi kalmışız burda. Yine o dizi aklıma geldi bak şimdi, ipek de diyordu ya orada durmayın gelin sizde diye.
Valla gelen hiç pişman olmadı, margarin yığınlarını arkada bıraktı, tavsiye ederiz.
şimdide dely , ben ve 14 ziyaretçi var.
Ben de geldim ben de :)) Sadece ziyaretçiler kalmasın kaleyi tutalım canım :))
baska sayfa acsak burdan cıkmıs gıbı gorunuyoruz. halbukı sayfa hep asagıda acık..
canım kiloların için tebrik ederim ama daha önemlisi sigaradan kurtulduğun için tebrik ederim :46: yaaa beni de kurtarınnnnnnnnnnn :14:[/QUOTE .!.:kurtulmak istediğin sigaraysa ben yardım edebilirim belki
Ol ol tabi canım, 57,2 de neymiş, 2 sini de ben düşüyorum 57,0 hatta 56,9 olsa nolur ki artık, olsun valla. şu forumda senden sabırlısını medesam dan da iradelisini görmedim. Valla ikinizi de alkışlıyorum.
Canım ya, o kadar güzellikle hiiiiç dert etmesin. İpekçim callen cd göndersin pelvis hareketlerini yapınca unutacak zaten kolayca
Bu arada dely cim şu callen de dikiş tutturmakta kararlıyım ama biliyorsun bu günlerde kendi dikişim nerde onu bile bulamıyorum bazen :)) Senin bacaklar kalındı inceldi, benimkiler de gevşedi biraz. İnşallah o bölge sıkılaşır. Sence mümkün mü, şimdi yaşayarak anlatıyorum bakhani poponu sıkınca popo yukarıya toplanıyor ya, callen i kaç defa yapınca sıkmadan öyle duru ki acaba:44: ya da durur mu
Atak evresinde 5 kilo verdim. Şimdi seyirdeyim ama bir şey kafamı karıştırdı. atakta yediklerimiz ve sebzelerde ekleniyor bu kısımda. ama anlamadığım nokta 1+1 de mesela bir gün sırf protein bir gün sırf sebze gibi mi besleneceğim, İkisi hiç karıştırmadan. Birisi yardımcı olabilir mi
Canım, nasılsın?
Bob la bişeyler okudum son durum ne bakalım?
Light puding yüzünden değildir, her tarafı yağ olsa ne kadar gram ki yediğin. 100 - 150 gr ı geçmez. Vücudun su tutmuştur, yarın düşüş olarak görürsün merak etme. Artık sen uzatmanın da uzatmasını yapıyorsun insaf et be kuzum, o kadar olsun arada, bu irade sende varken korkarım kemiklerin bile tutunamayıp gitmeye başlayacak yakında.
Saol canımYok olmadım Ama damak tadını alınca insanın canı daha çok istiyo Daha çok daha çok Arada minnak kaçamaklar oluyo, onları pek kaale almıyorum da Bu 1 dilim olunca Kaçamak yaparsam kalori hesabına bakıyorum. E çok az oluyo kalorisi, abartmıyorum çünkü. Du bakiyim ne olcak haftaya Reglyim hala zaten, son günleri. Haftaya 57,2 falan olsam bari Öyle geldi içimden, öyle oliyim :76:
Aaa. Seninki o ilaçtandır canım, merak etme. Ama Ekim'in de dediği gibi, vücuduna o kadar da fırsat ver accık kendini bişi sansın, koruma yapıyom sansınÇok kilo verdin ya beklemiyordu bu kadari ondan oldu Gidecek onlar meraklanmaaa Ayrıca Bob'la çok sık tartışıyodunuz be canım.. Sen üstesinden gelirsin çıtır kuzu
Sigaradan da eminim istediğin zaman kurtulabilirsin. yeter ki iste! Ne güzel şeyler başardın onu mı bırakamıcan
Canım ya, o kadar güzellikle hiiiiç dert etmesin. İpekçim callen cd göndersin pelvis hareketlerini yapınca unutacak zaten kolayca
Bu arada dely cim şu callen de dikiş tutturmakta kararlıyım ama biliyorsun bu günlerde kendi dikişim nerde onu bile bulamıyorum bazen :)) Senin bacaklar kalındı inceldi, benimkiler de gevşedi biraz. İnşallah o bölge sıkılaşır. Sence mümkün mü, şimdi yaşayarak anlatıyorum bakhani poponu sıkınca popo yukarıya toplanıyor ya, callen i kaç defa yapınca sıkmadan öyle duru ki acaba:44: ya da durur mu
Dely cim,
Bugün sen, ben bir de 10 tane ziyaretçi kalmışız burda. Yine o dizi aklıma geldi bak şimdi, ipek de diyordu ya orada durmayın gelin sizde diye.
Valla gelen hiç pişman olmadı, margarin yığınlarını arkada bıraktı, tavsiye ederiz.
kurtulmak istediğin sigaraysa ben yardım edebilirim belki
kızlar geçen dukanella denedim ama olmadı çok sıvı oldu, var mı kovamı tutturan, tarif verirse sevinirim.
Bir de kek, poğaça tariflerini nereden alıyorsunuz? hangi siteden ?
deneyip memnun kaldığınız poğaça kurabiye yani yanımda taşıyabileceğim bir tarifi olan varsa ve yazarsa çok sevindirik olurum, yarın ve pazar dışarıda olucam
Kitabı okumadınız mııı? Atak kaç gün sürdü öyleeee5 kg fazla gibi geld bana
1+1 den maksat 1 gün saf protein, 1 gün protein + sebze ama protein ağırlıklı sebzeler proteinlerle aynı anda tüketiliyor, yani tek başına sebze yemiyorsun mutlaka protein ile birlikte