Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben artık kaçayım evime hepinize ii akşamlar ekimcim görüştüğümüze de çok sevindim bitsin biran önce işlerin de gel sen de

ekimcim güzel duan için sağol Allah tüm çocukları annelerine bağışlasın.benim ellerinizden öper 3 sıpam var.hayat onlarla tatlı bu diyeti yaparken kızlzrımada azıcık yaptırdım donbul guşum 62,5 den 59 düştüm .çoçuk dukan yaptırdım.yaşı daha küçük bayağı fark etti .büyük kızım da yaptı nasıl bir hikmetse o veremedi diyeti bıraktırdım kilo verdi.bu kızın herşeyi zaten terstir.oğluşum daha 10 yaşında kuzu .o daha büyüyecek teyzesi.işte böyle bişey

bugün iş yerindekilerin yoğun ısrarı sonucu tavuk şiş ızgara söyledim.altında sıcacık yumuşacık puf puf pideler vardı,yanındada mis gibi tereyağlı pilav.ama bn sadece tavukları yedim tam çatalım pidelere gidiyodu ki siz geldiiniz aklıma,38 beden elbisem bide erkek arkadaşım. hmn bi tavuk tıktım ağzıma yaşasın dukan

ben terazi burcuyumeşinin kardeşi halt etmiş hiçte tombul diilsin

kızlar babam biraz önce iftar için karpuz kesiyordu, nasıl canım çekti bir bilsenizzz :18: :18: oruç olmasam kesin yemiştim,iftar sofrasından erken kalkmam gerekiyor yoksa karşı koyamayabilirim

güçlendirmedekiler kıymetini bilsin bence, geçen sene dukan yaptığımda hiç kiraz yiyememiştim şimdi de karpuz, umarım seneye istediğim her şeyi yiyebilecek kiloya sahip olurum

kızlar aklıma ne geldi uzun zaman önce okuduğum bir sağlıklı zayıflama kitabında insanın yağ üretebilmesi için yağın yanında karbon hidrat tüketmeli.yağ tek başına insan vücudunda depo olmaz.yağın tek başına alımında kanda dolaşıp dolaşıp vüçut onu atar diyordu.sebze ve meyvenin kilo yapacağını söylüyordu.örnek olarak da hayvanları veriyordu.etle beslenen aslan kaplan vb hayvanların nekadar fit olduğunu oysa ot obur canlıların yağlı oldukları koyun inek vb hayvanlar ot yiyorlar ama bıngıl bıngıl yağlılar bu kitabı 15 sene önce yanılmıyorsam aktüel dergisi vermişti.yağ molekülü yapı bakımından karbonhidrat ve proteyin molekülünden büyüktür.hücre zarından geçmesi zordur bu yüzden enerji sağlamak için öncelikli kullanılmaz.üstelik 1 gr da 9 kkal enerji veriyor.insanda yaklaşık olarak 1 kg zayıflamak için yaklaşık 9000 kkal enerji yakmalı.yani 1800 kkalik bir harcama yapan kişi 5 gün boyunca hiçbirşey yemeden aç durması demek.şimdi biz sadece proteyin tüketiyoruz.proteyinin parçalanmasında vücut enerjiyi çok harcıyor harcadığından biraz fazlasını alıyor.ve bir kısmınıda hiç parçalamadan tümden atıyor.kabızlık çekmemizin nedeni bu kaçamak yaptığımızda önce o karbonhidratı kullanır sonra proteyini kullanır.bu yüzden 1 parça meyve yedikmi bünye önce ona saldırıyor.bu yüzden 7 gün et tükettinmi vücut sanki 5 gün aç kalmış gibi enerji harcar.birde günde300 kall lik enerji harcatan sporu ekle zayıflama formülünü çözersiniz.

dukan emmi işi çözmüş desene

kız şeker yap bakiim bildirimini bu sabah kaç kiloydun? prenseeeeessss sen nerelerdesin bekliyoruz bu sabahki kilonu

Kızlar tam dört gündür evim şantiye alanı gibi, mutfakta tadilat var. Yardıma gelmedi diye annemle takıştım. Sinirliyim. Dün bütün gün peynirle durmuşum. Bir şey yiyesim de gelmedi, zamanım da olmadı. Tartıda aynıyım:60. Bir 59 olamadım gitti. Son kilolar gerçekten inatçıymış. Bir kilo beni iki haftadır oyaladı. Güçlendirmeye geçmek istiyorum artık. Meyvesizlik başıma vurdu, ona buna sarıyorum.

dünkü yediğim ödül öğününü eriticem diye ölümüne yürüdüm bugün :S hem de bu sıcakta sabah yazmıştım uzun zamandan beri ilk defa 54.2 gördüm tartıda gördüğüm en yüksek rakam 53.8di 54ü görünce çok korktum. umarım işe yaramıştır yürüyüş ve umarım bi daha 54lü rakamları kabus olarak bile görmem :S 53'e bile zor dayanıorum artık +100grma bile tahammülüm yok.

tenar yaaa benide alsana yarışmaya, ama ben haftada 900 gram falan veriyorum o yüzden güçlü bir rakip olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…