Canım benim, merakla bekliyorum sıradaki serüvenlerini
Canım kızlar, bana müsade, hepinize iyi akşamlar. Hepicinizi çok seviyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Hoşbuldum canım, uzakta kaldım ama kalbim ve dukanım sizi unutmadı hiç
Kitabı oku, kitabı oku, tilaks, tilakssssss :))))))
Ya hani şu kaynana semranın sesini remiks yapmışlardı ya, o geldi aklıma, bunları da öyle yapsak
ne ağlıcam yaa hehe pişmiş kelle gibi sırıtıyorum, zaten alınmadığımı bildiğinden söylüyo o da
Ben de kesin ağlarıımmm :)) Kestaneeeemmm... yoksa sende mi başak burcusun yaa hihihi
Dün eşimin erkek kardeşi tombul dedi bana yaaaÇocuğun yanında ağlıcaktım :S Onca diyet yaptım ne tombulu diyorum.. E bünyen öyle diyo.. :S Kesin 55 kilo olmalıyım böyle şeylere inat Kilo al diye yalvaracaklar da ben almıcam ondan sonra da.. Görecekler günlerini
Ya bu muhabbete çok güldüm ben yaaaDedi mi ya gerçekten hahaha ama komik kadın yaaa sevdim hahahaha
Gerçekten kaçamak yapmadan diyete uyarsan daha kısa sürebilir.. ama son kilolar da yavaş gidiyor ya.. Ondan öyle demiştir.. Maksimum 6 ay düşün, daha iyisini yapabilirsinHoşgeldin.. Kolay gele..
Hee.. Bi de öyle kural falan yok.. Bodoslama dalma usulünü kullanıyoruz:)
Valla kelin ilacı olsa diyorum... Benden de gitmiyo biliyosunÇok üzülüyorum.. 2 gün protein yicem yine.. Bari dengelensin.. Sonra da seyre devaaamm devaamm devaamm....
Saol sampatikim.... Şu anda 60 kilo olmakla birlikte moral bulmaya çalışıyorum... İnşallah daha da iyi işler yapacaksınız sizler.. e yapıyorsunuz da zaten.. Ben sizin yanınızda tembel öğrenci kaldım.
Saol canım.. Keşke daha da gitse... Hiç süper hissetmiyorum şu anda.. o kiloya inemiyorum bi daha..
kızlar babam biraz önce iftar için karpuz kesiyordu, nasıl canım çekti bir bilsenizzz :18: :18: oruç olmasam kesin yemiştim,iftar sofrasından erken kalkmam gerekiyor yoksa karşı koyamayabilirim
kızlar aklıma ne geldi uzun zaman önce okuduğum bir sağlıklı zayıflama kitabında insanın yağ üretebilmesi için yağın yanında karbon hidrat tüketmeli.yağ tek başına insan vücudunda depo olmaz.yağın tek başına alımında kanda dolaşıp dolaşıp vüçut onu atar diyordu.sebze ve meyvenin kilo yapacağını söylüyordu.örnek olarak da hayvanları veriyordu.etle beslenen aslan kaplan vb hayvanların nekadar fit olduğunu oysa ot obur canlıların yağlı oldukları koyun inek vb hayvanlar ot yiyorlar ama bıngıl bıngıl yağlılar bu kitabı 15 sene önce yanılmıyorsam aktüel dergisi vermişti.yağ molekülü yapı bakımından karbonhidrat ve proteyin molekülünden büyüktür.hücre zarından geçmesi zordur bu yüzden enerji sağlamak için öncelikli kullanılmaz.üstelik 1 gr da 9 kkal enerji veriyor.insanda yaklaşık olarak 1 kg zayıflamak için yaklaşık 9000 kkal enerji yakmalı.yani 1800 kkalik bir harcama yapan kişi 5 gün boyunca hiçbirşey yemeden aç durması demek.şimdi biz sadece proteyin tüketiyoruz.proteyinin parçalanmasında vücut enerjiyi çok harcıyor harcadığından biraz fazlasını alıyor.ve bir kısmınıda hiç parçalamadan tümden atıyor.kabızlık çekmemizin nedeni bu kaçamak yaptığımızda önce o karbonhidratı kullanır sonra proteyini kullanır.bu yüzden 1 parça meyve yedikmi bünye önce ona saldırıyor.bu yüzden 7 gün et tükettinmi vücut sanki 5 gün aç kalmış gibi enerji harcar.birde günde300 kall lik enerji harcatan sporu ekle zayıflama formülünü çözersiniz.
sabah tartılmadım şimdi tartıldım 105.7kız şeker yap bakiim bildirimini bu sabah kaç kiloydun? prenseeeeessss sen nerelerdesin bekliyoruz bu sabahki kilonu
sabah tartılmadım şimdi tartıldım 105.7