- 6 Mayıs 2011
- 2.308
- 91
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekşi sözlük bu gece kkya takmış...
tenar yaaa benide alsana yarışmaya, ama ben haftada 900 gram falan veriyorum o yüzden güçlü bir rakip olabilirim
ben artık kaçayım evime hepinize ii akşamlar ekimcim görüştüğümüze de çok sevindim bitsin biran önce işlerin de gel sen de
ekiiiimmmm hoş geldin.bida bu kadar özletme kendini
kızlar babam biraz önce iftar için karpuz kesiyordu, nasıl canım çekti bir bilsenizzz :18: :18: oruç olmasam kesin yemiştim,iftar sofrasından erken kalkmam gerekiyor yoksa karşı koyamayabilirim
güçlendirmedekiler kıymetini bilsin bence, geçen sene dukan yaptığımda hiç kiraz yiyememiştim şimdi de karpuz, umarım seneye istediğim her şeyi yiyebilecek kiloya sahip olurum
dünkü yediğim ödül öğününü eriticem diye ölümüne yürüdüm bugün :S hem de bu sıcakta sabah yazmıştım uzun zamandan beri ilk defa 54.2 gördüm tartıda gördüğüm en yüksek rakam 53.8di 54ü görünce çok korktum. umarım işe yaramıştır yürüyüş ve umarım bi daha 54lü rakamları kabus olarak bile görmem :S 53'e bile zor dayanıorum artık +100grma bile tahammülüm yok.
ekimcim güzel duan için sağol Allah tüm çocukları annelerine bağışlasın.benim ellerinizden öper 3 sıpam var.hayat onlarla tatlı bu diyeti yaparken kızlzrımada azıcık yaptırdım donbul guşum 62,5 den 59 düştüm .çoçuk dukan yaptırdım.yaşı daha küçük bayağı fark etti .büyük kızım da yaptı nasıl bir hikmetse o veremedi diyeti bıraktırdım kilo verdi.bu kızın herşeyi zaten terstir.oğluşum daha 10 yaşında kuzu .o daha büyüyecek teyzesi.işte böyle bişey
gel güzellik sen de gel toplaşalıımm bu sabahki kilonu alalım
Merhaba ekimcimSemblante, seninle tanışmadık epeydir giremedim yine yakın zamanda karşılaşamayabiliriz ama söylemeden edemiycem avatar resmine bayıldım, ne kadar hoş, çok güzel :)))
canım ben de sabahın 5'inden önce yatmadığım için gece de birşeyler atıştırıyorum çoğu zaman.İyi akşamlar herkese :)
Atakta 5.günüm bitiyor benim de. Atak yapacaklara tavsiyem başlayacaksanız evde olduğunuz sürelerde başlayın ben atağın 3. gününden beri üç öğün dışarıda yemek zorunda kaldım ızgara tavuk balık yerken yanındaki patatesi,pilavı,pideyi vs.bırakmak bugün çok zorladı irademi. Tabii yanımdaki insanlar dahil herkesin çeşit çeşit şeyler yemesi de. Ama pes etmedim gerçi kilo veriyor muyum onu da bilmiyorum pazar gününden beri tartılamadım.
Miktar sınırlaması olmadığını biliyorum ama ben geç yatıyorum bu ara ve gece öğünü yapıyorum malesef Tavuk - yoğurt ya da balık vs. oluyor gece öğününde de ekstra hiçbir şey yemiyorum, yoksa acıkıyorum ve açken uyuyamam malesef. Kilo verememişsem bu sebeptendir ve duruma göre bir şekilde keserim gece yemeyi.
Avatarının sana benzediğini nedense ben hep düşünmüşümdür ve 6. hissim beni yine yanıltmadı.Teşekkür ederim. =) Avatarım bana bayağı benzediği için tercih ettim. Kızıl saçlar ve beyaz ten :) Gerçi bu avatarı kullanırken bakır/ turuncu saç kullanıyordum. Öyle işte :)
İyi akşamlar herkese :)
Atakta 5.günüm bitiyor benim de. Atak yapacaklara tavsiyem başlayacaksanız evde olduğunuz sürelerde başlayın ben atağın 3. gününden beri üç öğün dışarıda yemek zorunda kaldım ızgara tavuk balık yerken yanındaki patatesi,pilavı,pideyi vs.bırakmak bugün çok zorladı irademi. Tabii yanımdaki insanlar dahil herkesin çeşit çeşit şeyler yemesi de. Ama pes etmedim gerçi kilo veriyor muyum onu da bilmiyorum pazar gününden beri tartılamadım.
Miktar sınırlaması olmadığını biliyorum ama ben geç yatıyorum bu ara ve gece öğünü yapıyorum malesef Tavuk - yoğurt ya da balık vs. oluyor gece öğününde de ekstra hiçbir şey yemiyorum, yoksa acıkıyorum ve açken uyuyamam malesef. Kilo verememişsem bu sebeptendir ve duruma göre bir şekilde keserim gece yemeyi.
Basurun varsa bolca form ve yeşil çay içebilirsin.Kizlar bende dukan yapmak istiyorum epey arastirdim.ama korkum bu kabizlik basur da var bende .atakta bunu nasil astiniz.bir de ben 101 kiloyum kac gun atak yapmam lazim.
Kızlar hayırdır ne yarışması bu, ödül var mı
aliyecim seni de bekliyoruz yeşil sahalara
tenarım senin dediğine geldim. 60 olmaya karar verdim. gerçi sen 55 mi ne demiştin. neyse işte, o kadarına luzum yok ama, 60 olmak lazım bence de