Birde atakta 2 kaşık yulaf kepeği yenecek diyor ya onu nasıl yiyorsunuz? tadı nasıl? değişik şekillerde deneyip beğenenlerin önerilerini alabilirmiyim?
sen de hoşgeldin
öncelikle doğru yulaf kepeğini bulursan tadı kötü değil...sana çok yardımcı olacaktır bu diyette...tok tutmak için,boşaltım için ve yapacağın krep,kek,ekmek,çorba gibi tariflerde unu ikame edecek bir ürün olduğu için..
nasıl bileceğim dersen bazı aktarlarda tamamen un gibi olan var,ondan alma bence çünkü o büyük ihtimalle yulaf unu..saman gibi olanlar var,ondan hiç alma çünkü çok kötü tadı...
dukanın orjinal kepeğini satan bir iki yer vardı,sahibinden de ve gittigidiyorda,forumda da vardı linkler,karıştır bir istersen...
bunun dışında en ucuz ve yerli ürün rossmann mağazalarındaki kepek...oradan alabilir ya da telefonla yardım alabilirsin...tadı gayet iyi...en azından kötü değil...
yok kepek bulamıyorsan yulaf ezmesi ve buğday kepeği de kullanabilirsin,ben kullanmıştım.(ikisi de marketlerde var)
sabah kahvaltısı için de benim önerebileceğim en iyi şey akşamdan kendine kek ya da krep yapıp,sabah yanına almak ve sütle tüketmek...krep gayet güzel oluyor..kek de öyle...istersen yoğurt da yiyebilirsin tabi...