• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Holgeldin aramıza:3::3:
biraz forumu okursan çok daha fazla bilgi,tarifler vs edinebilirsin..Ben doğanın yulaf ezmesi ve buğday kepeğini kullanıyordum,etininkinden daha düşük değerleri...migrostan yada diğer büyük marketlerde var...Ayrıca ankara,izmir,istanbuldaysan rossmann da gerçek yulaf kepeği var..bu en sağlıklısı...
ama bende ilk 1 ay ezme kullandım...
seyir evresi bitmiyor arkadaşım..kilolar bitene kadar devam..kiloları verdikten sonra diğer 2 evre giriyor..kolay gelsin...

Hoşbulduk
bi arkadaş rossman a telefon edince göndereceklerini söyledi onlar gönderene kadar bende yulaf ezmesiyle idare ederim
Hazırlıklarımı yapıp pazartesi başlıcam inşallah bi an vazgeçicektim sanki ama yok bu kiloları vermem lazım

çok teşekkür ederimm. 76yı görmeyeli en az 6 sene olmştur. ve hele de 6lı rakamları görmek! aman tanrım!!!!!!! o zaman çok mutlu olucam!! çok kalmamış değil mi :) 6 küsür kiloo :D

tebrikler! ya forumdan gidiceksiniz diye çok üzülüyorum :( bizi bırakmazsınız dimi! dimi dimi!

ben kitapyurdu sitesinden 12 liraya aldım. 2 gün içerisinde elimdeydi. kargo fiyatı ile 16 yı buldu. ben de öğrenciyim. ama idare ediyorum. belki benim şansım yanlız olmamdandır. yani o kadar da çok harcamıyorum. sebzeye meyveye vereceğim parayı veriyorum ete. öyle patlayana kadar da yemediğim için sorun yok. 5 liralık bir tavuk 3 gün gidiyor bana. yanında yaptığım ekmekçiklerle filan zenginleştirdiğim için. Ama ev kalabalıksa sen et yerken onlar bakamayacağından maliyetli olabilir. ben de okul kapanmasını hiç istemiyorum bu yüzden. bakalım ne olacak :)

yarın ve pazar da dahil olmak üzere 2 hafta boyunca aralıksız sınavlarım var bu arada bana başarılar dileyin :D hafta sonu olan sınavalr için çalşmam gerek 6 ders var daha ve ben hala burdaym :DD bağımlılık burası bağımlılık :D

öncelikle sana başarılar diliyorum tatlım
çoook teşekkür ederim canım. valla ne yalan söyliim ben de 58'leri en son 4 yıl önce görmüşümdür.sen artık direnci kırdım devamı kesin gwlwcwk vw okadar süre takılmanın nedenini kendin söylüyorsun zaten atak döneminde kaybettiğimiz su olduğuna göre senin daha önceki diyetle zaten ödem atmış olduğundan hiç inmemiş.ama bundan böyle veriş hızın artacak eminim bundan
valla ben de buranın müptelası oldum güçlendirme bitse bile buradan nasıl koparım bilemiyoruum
sağol canım yaaa,teşekkürler..walla ben de çok sevindim shahdarobaya,özellikle hepimiz için..inşallah sadece ona has bir durum değildir,nasıl kıskancım ama dimi:)

yok vuvuu yok hepimizde böyle olur.bak ssoleil benden daha çok kaçamak yaptı ama hiç almamış demek ki daha az kaçamak yapsa o da verecek.sen de verirsin verir,veririz,verirsiniz verirler:D

günaydın! Herkes ticker'ıma baksın! :P dün 77.2 idim bugün 76.7 :D aslında 76.2 de gösterdi ama en çok 76.7 gösterdiği için onu dikkate alıyorum! bu direnç bayağı kırıldı! atak çok işe yaradı!

harika harika harikaa:46::46:
çok güzel haberler alıyoruz senden süpersin:52::52::52:

yaa ben şimdi bişi sorucam. benim vercem kilo max. 9. ben iki gün atak yaptım 3 mü yapmalıydım ? ama yok ya ben dayanamazdım bugün artık. bugün ps yapıyorum yarın yine P günü olacak. yani 1+1 gidicem
off meyvesizlik çok zor oluyor. ben yaparsam kaçamak emin olun bu meyve kaçamaa olur yaa meyvenin ne zararı var dukan amca yaktın beniii :84::84::84:

azönce dukana ilk başladığımda tartıldığım tartıda tartılma fırsatım oldu :D (cümleye bak :9: ) orada 75 buçuk çıkıyorum. kendi tartımda 76.7 arada 1 kilo var. yani o tartıya göre başladığımdan beri yani 23 günde 3.5 kilo vermişim. :D

Son düzenleme:
harika harika harikaa:46::46:
çok güzel haberler alıyoruz senden süpersin:52::52::52:

yaa ben şimdi bişi sorucam. benim vercem kilo max. 9. ben iki gün atak yaptım 3 mü yapmalıydım ? ama yok ya ben dayanamazdım bugün artık. bugün ps yapıyorum yarın yine P günü olacak. yani 1+1 gidicem
off meyvesizlik çok zor oluyor. ben yaparsam kaçamak emin olun bu meyve kaçamaa olur yaa meyvenin ne zararı var dukan amca yaktın beniii :84::84::84:

devamı gelecek umarım :) atağı 3 gün yapsaymışsın iyi olurmuş :D meyvelerde de küçünsenmicek kadar şeker var. ondan sanırım :) biraz yemesek ne olur sanki. öyle dşün. sonrasında gönül rahatlığı ile yersin :)

ben de sürekli eşimden bahsediyormuş gibi olacağım ama :)
eşimde de var aynı sorun...ve o şuan çok mutlu..hayatım boyunca ben bu yulaf kepeğinden yerim sabahları diyor...sen kullanıyormuydun bilmiyorum ama sabah sütle gerçekten işe yarıyor..denemelisin..gece bir de sinemekisiz kayısı çayı karışımından yapıyorum ikimize..günde 2 kere rahat rahat çıkıyoruz...

eee insan aşık olunca devamlı bahseder dimi :34::34:
eşim izmirde çalışıyor demiştim. oradaki rossman magazasından sipariş verdim ama pek ümitli değilim eşim kesin unutur almayı.
yoksa evde yulaf ezmesi var onunla devam edeceğim. iki günlük atakta kullanmadım ama ps günlerinde kullanabilirim sanırım :69::69:
ama sinamekisiz çayı nasıl edinirim bilmiyorum evde mısır püskülü ve kiraz sapı var onları mı demlesem acaba:61:

Merhaba Arkadaşlar,
Bende kitabı aldım şu anda okuyorum inşallah Pazartesi günü başlayacağım fakat sizlere birşey sormak istiyorum. Çalışan kişiler kahvaltı olayını nasıl halletiniz? Ben evde kahvaltı edemiyorum 1,5 yaşında oğlum var eğer sesten uyanırsa gitmiyim diye ağlıyor o yüzden hazırlanıp hemen çıkıyorum evden işyerinde de yumurta yapamam haliyle ne yiyebilirim? mesela kahvaltıda light yoğurtlar var onlardan alıp yesem olur mu? sizler bu kahvaltı olayını nasıl çözdünüz?

Bu arada 1 aydır spora başlamıştım fazla diyet yapamadım yalnızca 2 kilo verebildim 66 ile başlamıştım 64üm şu anda hedefim 55e inmek, atağı 5 gün yapmayı hedefliyorum ama duruma göre belki 4 günde yapabilirim.

eşim izmirde çalışıyor demiştim. oradaki rossman magazasından sipariş verdim ama pek ümitli değilim eşim kesin unutur almayı.
yoksa evde yulaf ezmesi var onunla devam edeceğim. iki günlük atakta kullanmadım ama ps günlerinde kullanabilirim sanırım :69::69:
ama sinamekisiz çayı nasıl edinirim bilmiyorum evde mısır püskülü ve kiraz sapı var onları mı demlesem acaba:61:

:17::17::17:
walla canım daha sonrada detaylı yazdım zaten buraya,aktardan bulabilirsin bu çayı da..evdekilerden de karışım yapıp iç,mısır püskülü+kiraz sapı bir de maydanoz at içine kaynat.(varsa yeşilçay vs. de atabilirsin)

tatlım bir ara buraya diyetisyen biri vardı o da yazıyordu.ben kabızlık sorunu yaşadığımı söylediğimde bana hergün rezene içersem daha rahat çıkabileceğimi söylemişti en azndan kabızlık süresi azalırmış.tabi ben ondan sonra goji edindim ve goji çözdü sorunu

tatlım bir ara buraya diyetisyen biri vardı o da yazıyordu.ben kabızlık sorunu yaşadığımı söylediğimde bana hergün rezene içersem daha rahat çıkabileceğimi söylemişti en azndan kabızlık süresi azalırmış.tabi ben ondan sonra goji edindim ve goji çözdü sorunu

haa evet ya hakkaten gojiyi unutuyorum ben de..ondan da yiyorum sabahları,üzerine ılık su...
ama en çok kepek yaradı işime..

haa evet ya hakkaten gojiyi unutuyorum ben de..ondan da yiyorum sabahları,üzerine ılık su...
ama en çok kepek yaradı işime..

Kabızlık sorunu ıcın bugun magnıse calcine ( atmıs olabılırım adını dukan soylemıstı sanırım) ondan alıcam eczaneden bu aksam onu yapacagım cunku gojı berry bende bır ıse yaramıyor sanırsam.

Ama gojıberry ı meyve gıbı cok sevıyorum ya tadı muhtesem bence:1:

Kabızlık sorunu ıcın bugun magnıse calcine ( atmıs olabılırım adını dukan soylemıstı sanırım) ondan alıcam eczaneden bu aksam onu yapacagım cunku gojı berry bende bır ıse yaramıyor sanırsam.

Ama gojıberry ı meyve gıbı cok sevıyorum ya tadı muhtesem bence:1:

evet o ilaç da gayet iyi...

allahtan seyir evrem 30 gün tam haziran sonunda taz meyvelerime kavusmuş olucam yuppiiiiiiiii.. atagımın bugun son günü ama seyiri 1+1 yapıcam ve yarın eyıre gecersem pazar gunu proteın gunum olcak.. kahvaltıda domates salatalık yıyemıcem. o sebeple yarında atak yapıcam zatne işte olucam.. pazar gunude sebzelerımle guzel bı kahvaltı yapıcam.. seyırde dukan bana 3.5 g verecegımı soyluyor o kdr fazlam kaldı .. 165 cm boy su anda 59.9 yas 25.. :72:

vuvuucum sen denemıs mıydın onu?

canım ben dha kullanmadım işin doğrusu..tam bugün kullanıcam diyorum tak o akşam çıkıyorum..hiç 2 günden fazla olmadığı için kullanmadım ben ama en yakın arkadaşım kullandı..5-6 günde bir çıkıyordu o da...pek yan etkisi yok ve çok etkili dedi...dukan da öyle demişti...

Holgeldin aramıza:3::3:
biraz forumu okursan çok daha fazla bilgi,tarifler vs edinebilirsin..Ben doğanın yulaf ezmesi ve buğday kepeğini kullanıyordum,etininkinden daha düşük değerleri...migrostan yada diğer büyük marketlerde var...Ayrıca ankara,izmir,istanbuldaysan rossmann da gerçek yulaf kepeği var..bu en sağlıklısı...
ama bende ilk 1 ay ezme kullandım...
seyir evresi bitmiyor arkadaşım..kilolar bitene kadar devam..kiloları verdikten sonra diğer 2 evre giriyor..kolay gelsin...

canımcım ne yazık ki merkezi istanbulda olmasına ragmen istanbulda magazası yokkk :53::53::53:
ankarada iki tane izmirde bitane adanada bitane bitane de bizim burda gebzede var ama benim işyerime çok ters geliyor gidemiyorum eşim getirsin izmirden artık :16:

Back