• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim çok saol evet buydu
canım söylediğin sanırım bu
sadeca kullanıcısından alıntı
:( evet gerçekten çeşitlilik olunca zevkle yapılıyor..keşke vaktin olsaydı öbüt türlü sahiden zor ve sıkıcı..belki sana fikir olur..mesela ben çorbalarımı 2 günlük yapıyorum..normalde günde 2 kaşık yulaf yememiz gerektiğinden 4 kaşık yulaf ezmeli yapıyorum çorbamı..üstelik inan çok kısa zamanda pişiyo..öreneklemek gerekirse benim en sevdiklerimden..2 parça kemiksiz tavuk budunu yaklaşık yarım lt suda haşlıyorum..içine bütün soğan ve karabiber falan..sonra soğanı ve tavuklarını ayırıp yulafları ekliyorum..tavuklarıda didikledikten sonra içine atıyorum..yulaf hemen pişiyo zaten..1 yumurta sarısını yarım limonla çırpıp alıştırarak ilave ediyorum..kapatmaya yakın maydanoz doğruyorum sahiden süper oluyo..en azından akşamdan yapıp ertesi gün akşam yemeği niyetine yiyebilirsin belki..yada daha kolayı yayla çorbası benim 5 ay bunların arasında geçti hemen hemen:)

boşver sen takma.bak ikimizde de hep aynı şeyler oluyordu 1 hafta takılıp 1-1.5 kilo 2-3 günde düşüyordu.senin de yeniden düşüşün yakındır.bu arada konuyla alakasız olucak ama senin düğün ne zamandı zayıflaman gelinlikte falan problem yaratmicaktırinş dukan gelin:1:

aynen cnm bende ona güveniyorum durup durup toptan giderler nasılsa diyorum:1: düğünüm 2 temmuzda,gelinlik için ilk ölçümü geçen gün verdim üst kısmımda bundan çok daha zayıflayacağını sanmıyorum kalça ve basenlerimdeki fazlalıklar kaldı,seçtiğim gelinlik modelindede sadece üst kısım önemli,1-2 cm lik değişiklik olursa onu hallederiz diğer provalarda dediler.dukan sayesinde tombik gelin olmaktan kurtuldum oleyy:64::64::64:

Arkadaslar ya ınanın sızlerın basarılarını gormek bizleri cok motıve edıyor; her turlu yardımımıza kosuyorsunuz tecrubelı arkadaslar saolun var olun :66:

goldenvenus cugum bu gıdısle kugu degıl ıncecık bır kugu gıbı gelın olacaksın ınsallah :1:

ay cnm inş inş:16: 10 gün sonrada nişanlımın yanına kıbrısa ev tutmak için gidicem bugün bikinimide aldım hemide 36 beden:66::66: bikini herzaman 1 küçük beden alınır diye öle yaptım yani kendi bedenımde artık 38 e düşmüş sonunda :64:

oh oh süper birkaç yıl önce gitmiştim kıbrısa ayranları süperdi afiyetle iç benim için seviyorsan :)

ay cnm inş inş:16: 10 gün sonrada nişanlımın yanına kıbrısa ev tutmak için gidicem bugün bikinimide aldım hemide 36 beden:66::66: bikini herzaman 1 küçük beden alınır diye öle yaptım yani kendi bedenımde artık 38 e düşmüş sonunda :64:

Son düzenleme:
arkadaşlar azcık yazın ya:1::1: yemek yapmaya gittim hadi bir kahve molası verip okuyayım dedim 30 dk geçmiş şimdi ütü yapacağım az acıyın banada yazarak çok yorulmayın bizide yormayın :1::1:

artık hızınıza yetişemiyorum hele birde ogün evde yoksam akşama okuda oku :D
ay çok haklısın canım yaa.hatırlıyorum ilk başladığımda 5 -6 gün girememiştim de 5. günün sonunda 1.5 saatte okuyup bitirmiştim ama şimdi 1.5 saati 1 günün yazılarına ayırmak gerekio:1:
aynen cnm bende ona güveniyorum durup durup toptan giderler nasılsa diyorum:1: düğünüm 2 temmuzda,gelinlik için ilk ölçümü geçen gün verdim üst kısmımda bundan çok daha zayıflayacağını sanmıyorum kalça ve basenlerimdeki fazlalıklar kaldı,seçtiğim gelinlik modelindede sadece üst kısım önemli,1-2 cm lik değişiklik olursa onu hallederiz diğer provalarda dediler.dukan sayesinde tombik gelin olmaktan kurtuldum oleyy:64::64::64:

canım ben de ilk provaya gittiğimde zayıflayacaksan 2. provaya kadar zayıfla sora aynı kiloda kalamlısın dediler(benimki straplezdi) kayarsa falan rezil olurum die ödüm kopmuştu 4 kiloda falan 1 beden değişirmiş kadın öle demişti neyse ki ben 62'den o stresle 59.5'e düştüm ama gelinlikte sorun yaşamadım.1-2 kilodan bişi olmaz da son günler o stresten ağzına lokma koymak istemio insan

herkese merhabalar kızlar harikasınız harikasınız tek kelimeyle süpersiniz çakma yemekleriniz çorbalarınız ekmekleriniz süper süper süper insan gerçekten bıkıyor ya sürekli et süt tavuk balık gına geldi vallahi ama az önce 15 günden beri ilk defa çorba içtim kızlar normalde ekmek yemediğim için çorbayı sevmezdim nasıl özlemişim anlatamam yahu sadecacım senin çorbanı yaptım ben dün hindi gerdan almıştım onunla yaptım içine kepek vede top karabiber attım birde maydonoz terbiye felan çok güzel oldu allah sizleri başımızdan eksik etmesin ayrıca seni çok çok kutluyorum azminden dolayı 5 ayda işte budur dedirtecek cinsindensin yani ayrıca ekşili köfteyi dukana uygun nasıl yapıyorsun ben pek ayrı pişiremiyorum ilk defa bugün bu çorba oldu ayrı yaptığım yemek
hemen tarifini vereyim ekşili köftenin:)yaklaşık 300 gr kıymaya (ben 2 günlük yapıyorum genelde)4 çorba kaşığı yulaf ezmesi(kepek hiç edinemediğimden başından beri ezmesini kullanıyorum)1 orta boy soğan rendesi..yumurta akı kimyon tuz karabiber koyup yoğuruyorum..kaynayan suya top top yapıp atıyorum..hiç dağılma falan olmuyo..sonra yumurta sarısına limon sıkıyorum ve alıştıra alıştıra ilave ediyorum..işte bu kadar basit..inanın asla normalinden bi farkı olmuyo..yulaflar aynı pirinç gibi beyaz beyaz patlıyo:)afiyet olsunn

canım ben de ilk provaya gittiğimde zayıflayacaksan 2. provaya kadar zayıfla sora aynı kiloda kalamlısın dediler(benimki straplezdi) kayarsa falan rezil olurum die ödüm kopmuştu 4 kiloda falan 1 beden değişirmiş kadın öle demişti neyse ki ben 62'den o stresle 59.5'e düştüm ama gelinlikte sorun yaşamadım.1-2 kilodan bişi olmaz da son günler o stresten ağzına lokma koymak istemio insan

evet cnm son 2 kilo hadi 1 kiloda o telaşede gitse bile anca 1 bedene yakın değişir gelinlikte Allahtan arkadan çapraz ipli olan straplezlerden,kadın 5 kilo alsanda versende sorun olmaz dedi,aman dedim almayımda :1:

hemen tarifini vereyim ekşili köftenin:)yaklaşık 300 gr kıymaya (ben 2 günlük yapıyorum genelde)4 çorba kaşığı yulaf ezmesi(kepek hiç edinemediğimden başından beri ezmesini kullanıyorum)1 orta boy soğan rendesi..yumurta akı kimyon tuz karabiber koyup yoğuruyorum..kaynayan suya top top yapıp atıyorum..hiç dağılma falan olmuyo..sonra yumurta sarısına limon sıkıyorum ve alıştıra alıştıra ilave ediyorum..işte bu kadar basit..inanın asla normalinden bi farkı olmuyo..yulaflar aynı pirinç gibi beyaz beyaz patlıyo:)afiyet olsunn

Bu köfteye biraz da yoğurt ilave edilmez mi acaba?:23:

canım çok güzel özetlemişsin haklısın.bende eşofman giydiğimde hemen basenlerim sırıtıyordu her nekadar bana yakıstığını söylesede bizimkiler ben rahatsız oluyordum.dukana ne zaman başladım hatırlamıyorum ama 1 ay olmustur sanırım ve basenlerim,göbüşüm ve yanlarım gitti herkesten güzel şeyler duymak harika.halalarımın kilolu olması nedeniyle sürekli senin sonun benim gibi demelerinden sıkıldım ve dukana başladım daha öncesinde kavitasyona gittim vs vs ama bu dukan benim kendime olan özgüvenimi tekrar kazandırdı.bu yazdıkların benim için güzel bir ders oldu sanırım duymak istediklerim bunlarmış bir daha kaçamak yapmak yok.

çok sevindim böyle düşünmene:) yeterki insan istesin sahiden başaramıcağı hiç birşey yok..bu diyeti mümkün mertebe kurallarına uygun yapıpda veremicek olan kimse olduna inanmıyorum..sadece brz azmetmek gerekiyo..en azından bende artık diyetimi buldum diyorum..bikaç kilo alırsam hemen atağa başlıcam bundan sonra:)

Bu köfteye biraz da yoğurt ilave edilmez mi acaba?:23:

olabilir tabii...tamamen sizin damak zevkinize kalmış..ben yoğutlu olanı düğün çorbası gibi yapıyorum..kırmızı et parçalarıyla ayrıca azda nane ekliyorum..hatta bikeresinde içine evde inegöl köfte vardı 2 parça köfteyi minik minik yuvarladım analı kızlı gibi oldu:)

teşekkür ederim.evet 12.3 kilonun hepsini dukan diyetiyle verdim. bu diyete 16 martta başladım 5 gün atakla 4 kg verip 21 martta seyire geçtim, 60-61 gün seyirle 7.3 gibi bişi verdim.ve 21 mayısta güçlendirmeye geçtim ve bugün itibariyle 1 hafta oldu güçlendirme de de 1 kg vermiş oldum
sevgiler

tebrik ediyorum.ben bazen 81.2 bile gördüm ama hala 82,5 im nasıl oluyo anlamadım.in çık in çık sabrımımı deniyo nedir

Sevgili Gülor, aynen benim metabolizmam da senin gibi.Yıllardır hep dikkat ederim.Geçen sene 4 ay dietisyene gittim.Sdece 4 kg verdim.Onu da 2 kg nı ramazan da aldım.Yemekte hiç ekmek yemem.Sürekli dikkat ederim.Ama keşke daha fazla yeseydikde bu metabolizmamız durma noktasına gelmeseydi.

arkadaşlar,diyetisyenlere boşuna para dökmeyin, sizlere tek tavsiyem diyete karar verdiyseniz önce hastanelerin endokronoloji bölümüne giderek, tiroit şeker insülin direnci ve benzeri testleri yaptırdıktan sonra diyete başlamanız.Burada bir sorun var ise, probleminizi çözmeden vücut ölüm orucu da tutsa kilo verilmez maalesef

ya ben kitabı alıp öyle mi başlasam
burda D&R yok NT de var mıdır bu kitap ya da normal kitapçılada falan
internetten almak istemiyorum kredi kartı işin içine girince tırsıyorum..

İyi akşamlar kızlar:16::16::16:
iş çıkışı dukan diyeti kitabı edinmek için heyecanla kadıköye geçtim. bir adet edindim otobüste eve gelirken de 40 sayfasını yaladım yuttum. ben biraz pahalı aldım 19 TL nette daha ucuz ama kargo filan derken zaten aşa yukarı bu miktarı bulurdu bir de ben bu akşamda okumaya başlamak istedim sabırsızlandım.:52::52::52:
ben çarşambadan beri dukandayım ve özellikle de atak günlerimde çok sıcak basması oluyordu megerse protein yakarken insanın vucut ısısı artarmış. bunun cevabını bulmak beni çok mutlu etti. bide protein agırlıklı beslenmenin iyi bir tarafı örnegin 1500 kalorilik bir diyet uyguladyısanız 500 kalorisi zaten sindirme için harcanıyormuş üzerine spor da yaptınız mı patır patır kilo vermeniz kaçınılmaz oluyor ...

sadeca ekşili köfte tarifini de aldım sen bir harikasın yaaa :70::70::70:

arkadaşlar,diyetisyenlere boşuna para dökmeyin, sizlere tek tavsiyem diyete karar verdiyseniz önce hastanelerin endokronoloji bölümüne giderek, tiroit şeker insülin direnci ve benzeri testleri yaptırdıktan sonra diyete başlamanız.Burada bir sorun var ise, probleminizi çözmeden vücut ölüm orucu da tutsa kilo verilmez maalesef

diyetisyen konusunda haklısın testler de çok önemli ama şu kas yag durumunu ölçen makineden bulabilseydim bi ölçüm yapmak istiyordum. ama onlardan da diyetisyenlerde var. bi diyetisyeni görmek için 80 lirayı bayılmakta istemiyorum. ona vercem parayı gider inceldiimde cicilerime harcarım

tebrik ederim goldenvenuscum allah mesut etsin. yaa ne kadar şanslısın ben evlenmeden kilo vermeyi beceremedim. gelin olduumda 72 kiloydum ama allahtan öyle şişman filan bi gelin olmadım cunku kilolarım basen ve bacakta ve gelinliin etekleri bunları kapadı ama keşke daa ince olsaydım:43:
olsun geçte olsa inceliyorum diyorum
bende 36 beden bikini istiyorummm :52::52:kaç kilosun:34:

tebrik ederim goldenvenuscum allah mesut etsin. yaa ne kadar şanslısın ben evlenmeden kilo vermeyi beceremedim. gelin olduumda 72 kiloydum ama allahtan öyle şişman filan bi gelin olmadım cunku kilolarım basen ve bacakta ve gelinliin etekleri bunları kapadı ama keşke daa ince olsaydım:43:
olsun geçte olsa inceliyorum diyorum
bende 36 beden bikini istiyorummm :52::52:kaç kilosun:34:

şuan 58.5 kiloyum cnm,bu ara bi duraksama ve artış oldu tickeri değiştirmeyim nasılsa düşer dedim:52: spor yapmamama rağmen karnım belim neredeyse hiç olmadığı kadar inceldi diyet öncelikle üstten götürdü,sanki kalçam basenlerim hala duruyo gibi geliyodu ama meğer onlarda baya incelmişte üst taraf daha fazla incelince farkedememişim:1: umarım sende en kısa zamanda 36 beden bikinini giyer salınırsın sahillerde :12:

Back