• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaslar ya ınanın sızlerın basarılarını gormek bizleri cok motıve edıyor; her turlu yardımımıza kosuyorsunuz tecrubelı arkadaslar saolun var olun :66:

goldenvenus cugum bu gıdısle kugu degıl ıncecık bır kugu gıbı gelın olacaksın ınsallah :1:

ay inş cnm ya bu ara yine takıldı kaçamak yapmadıgım halde 300 gr arttı falan ama yılmadım inatla devam edıyorum :1: dukanda çizelgemde 56 cıkarmıstı yıllardır 58 asagısına neredeyse hiç düşmedım ama boyumda uzun değil oyüzden bi bakıyım 56 lardan memnun kalırsam bırakıcam fazla zayıflayıncada yüzüm çok çirkin oluyo:52: memnun olmazsam devam :1:

gerçekten şaşılası bir durum onca kaçamağa ragmen :)

bende 10 gündür falan artık ligt ürün almıyorum kahvaltıda 2 3 zeytin yemeye başladım ve yemeklere azda olsa yağ ekliyorum dedimki hala yağsız devam edersem güçlendirmeden sonra belki normale dönünce kilo artar artacaksada ben şimdiden göreyim ona göre önlemini alırım hemde vücut alışmış olur

ben de seni tebrik ederim güçlendirme arkadaşııım:7::7:
ay yediğimiz onca şeyden sonra almamış olmamız bir mucize bence:1::1:ben sabah markete girdim ve yarım yağlı süt aldım.artık yarım yağlıya dönücem ama kilom artışa geçerse gene light tüketirim.artık benim alt sınırım 58 üst sınırım 59 olsun.59'a çıkınca biraz dikkat ederim ama 58'in altına da düşmek istemiyorum çünkü kemiklerim pek de ince sayılmaz

atak 5. gnümdeyim 2.100 gram verdim ...2 ay once 65 tim normal dıyetle 3 kg vermıstım zaten.. dukana basladım 5 .gnum..yarın seyıre gecıcem 35 gunde seyıre devam edıcem 57 ye ındımmı tamamdır ..56 da kabulum tabıkı :D hergun tartıda eksıldıgımı gorunce sok oluyorum yaa. seyırde 1+1 mı yapsam 5+5 mı karar veremedım 5+5 daha hızlı işliyomuş. off

gerçekten şaşılası bir durum onca kaçamağa ragmen :)

bende 10 gündür falan artık ligt ürün almıyorum kahvaltıda 2 3 zeytin yemeye başladım ve yemeklere azda olsa yağ ekliyorum dedimki hala yağsız devam edersem güçlendirmeden sonra belki normale dönünce kilo artar artacaksada ben şimdiden göreyim ona göre önlemini alırım hemde vücut alışmış olur

herkes aynı süreçlerden geçiyor.önce light ürünler bırakılıp ardından yağlı yenmeye başlanıyor allahım yaa:9: hadi gazaamız mübarek olsun.inş çıkmaz da kilo güçlendirme böyle rahat rahat sorunsuz geçer:34:

Son düzenleme:
atak 5. gnümdeyim 2.100 gram verdim ...2 ay once 65 tim normal dıyetle 3 kg vermıstım zaten.. dukana basladım 5 .gnum..yarın seyıre gecıcem 35 gunde seyıre devam edıcem 57 ye ındımmı tamamdır ..56 da kabulum tabıkı :D hergun tartıda eksıldıgımı gorunce sok oluyorum yaa. seyırde 1+1 mı yapsam 5+5 mı karar veremedım 5+5 daha hızlı işliyomuş. off

Nix bende 1+1in daha etkili olduğunu okudum bir yerde ama şimdi hatırlıyamıyorum.

malesef kilolar çaba sarfetmeden gitmiyor böyle bir süre seni korkutmuşsa hiç başlama derim zaten diyet esnasındada takılmalar falan süreç uzayabiliyor ama şunuda ekleyim hemen başlamaşsan belki 3 4 ay sonra sen bu sayfaları bakıp keşke yapsaymışım derken biz çoktan normal hayata dönmüş olacağız ve muhtemelen sen aynı yerde sayıyor olacaksın :34: yani şunu demek istiyorum daha önceki ve şimdiki, tecrübeme dayanarak diğer diyetlerde yakalayamadığın başarıyı bu diyetle yakalayabilirsin:34:

google rossmann yazarsan sitesi geliyor orada telefonlar var onlar sana yardımcı oluyor sen kargoyla ücreti yolluyorsun onlar tekrar kargoyla ürünlerini

Rossman bana nasıl ulaştıracak ödemesi nasıl olucak ilk duyuyorum rossman ı
3 aydan fazla sürcek bu diyet gözüm korktu biraz vazgeçicem gibi geliyor ooff yaa

Anladım yani 1. aşamanın adı atak ve ben 3 gün yapıcam
Diğer aşamaları da kaç gün yapmalıyım onları da yazarsanız başka sorum olmayacak
Ama önce yulaf ezmesini bulup öyle başlayacam diyete hemen bugün aramaya çıkacam
Umarım pazartesiye başlarım Size de çok teşekkür ederim sağolun

Holgeldin aramıza:3::3:
biraz forumu okursan çok daha fazla bilgi,tarifler vs edinebilirsin..Ben doğanın yulaf ezmesi ve buğday kepeğini kullanıyordum,etininkinden daha düşük değerleri...migrostan yada diğer büyük marketlerde var...Ayrıca ankara,izmir,istanbuldaysan rossmann da gerçek yulaf kepeği var..bu en sağlıklısı...
ama bende ilk 1 ay ezme kullandım...
seyir evresi bitmiyor arkadaşım..kilolar bitene kadar devam..kiloları verdikten sonra diğer 2 evre giriyor..kolay gelsin...

sen kaç kıloyu hedeflıyorun bırde ben 60 dan 86 ya kıcıp ındıgım ıcın dukana 74lerde basladım vucut daha dırendı ama kırılıyor dırencı ınsallah bu ay kavusuruz hedefımıze sanada basarılar
dukana 74,5 la başladım.hedefim 60eh 5,5 kilo kalmış
oda hesabıma göre haziranın sonunu bulur.zira arada takılıyo filanama kesin kararlıyım.doğruyu bulduğuma inanıyorum bu sefer .zira buralara 54 den geldim vermeye çalışdıkça troit izin vermediydihep aldım .verdiğim her kilo inanılmaz motive ediyor.birde artık almamak için ne yapmak gerekdiğini öğrendim sanıyorum.çevremde beni görenlerde başladı artık çevremdede kilolular azalacak.yaşasın dr dukan

rejimde olmak tatlı yememize engel değil ya hani :D
canım tatlı istiyor bir dukan tarifi buldum için de mısır nişastası var
seyir evresinde mısır nişastası kullanabiliyor muyuz?

dukanın "tolore" diye tabir ettiği birşey mısır nişastası..yani abartmadan arada bir yeyin anlamında...ama tatlı kriziniz tutmuyorsa hiç yemeyin..bu aldığımız light pudinglerde de var..dukanın tariflerinde de...

cnm süper walla çok sevindim 60 ları gördün artık devamı gelir inş:64::nazar::16:

bunu okuyunca acaip mutlu oldum cnm hem senin adına hem bizlerin adına:1: güçlenrmeye geçersem alırmıyım diye hep takılıp duruyodu kafama ama muhtemelen öyle bişey olmıcak gibi görünuyo:46:

sağol canım yaaa,teşekkürler..walla ben de çok sevindim shahdarobaya,özellikle hepimiz için..inşallah sadece ona has bir durum değildir,nasıl kıskancım ama dimi:)

Merhabalar ,
kızlar tansıyonum buyuk 9.9 kucuk 5.5 su an.
Nedenlerı arasında beslenme yetersızlıgı b12 ve folık asıt yetersızlıgı dıye okudum ve bu sebepden olduguna karar verdım.normal yasantımda hıc bu kadar dusuk tansıyonum olmamıstı.dıyete basladıgımda tansıyonum dusmeye basladı.
Malesef uzulerek dukan dıyetını bırakıyorum. :58:

merhaba kizlar bugun tartida 500gr daha gittini gordum bugun 4. gunum toplamda 1100 gitti cok guzel bir duygu gitgide hafiflemek atagi10 gun yapicam hepsini 10 gun yapmayi dusunuorum zamanim okadar zaten haziranin 29da ucaga binmeden incecik olmak istiorum nisanlim sasirsin istiorum :52: kizlar bisi sorcam :44: meyveli yogurt yeme hakkimiz varmi birde cay kahveye tatlandiriciyla icebilirmiyiz:37::16:

tebrikler canım:65:iradenle geldin bu işin üstesinden resmen iradenle bunu için ayrıca tebrik ederim.senin adına çook sevindim

çok teşekkür ederimm. 76yı görmeyeli en az 6 sene olmştur. ve hele de 6lı rakamları görmek! aman tanrım!!!!!!! o zaman çok mutlu olucam!! çok kalmamış değil mi :) 6 küsür kiloo :D

süper kahverengi walla çok sevindim..kızım sana 2 haftadır atak yap atak yap demiyormuydum ben aaaa:)
bu arada ilk ataklar gerçekten çok işe yarıyor..ama ben sonra 2. yaptım o kadar yaramadı işe..atakların arasında en az 3 hafta geçmesi lazım gibi..kendimden biliyorum:34:

biraz aradan zaman geçsin istedim :)) vallahi işe yarıyor. sebzeye geçince geri almam sanırım. bugün atağın 4. günü. 6 gün yapıcam deil mi altın yumruk öyle oluyyordu :D

e kahverengi öğrenci milletinin sınava çalışırkenki en büyük katığı nescafedir,öyle değil mi:)
bol bol sütlü tatlandırıcılı kahveler iç,hatta mümkünse nescafe yerine sütlü türk kahvesi iç (selülit yapmasın diye :34:) şu yaptığın ekmeklerin madem tarçınlı sevmiyorsun kakaolu-tatlandırıcılısını yap kahvenin yanına ohhh mis gibi işte...
bu arada ben yaptığım sütlü türk kahvesinin içine 1 küçük çay kaşığı light pudinglerden koyuyorum(vanilyalı olandan) süper oluyor tavsiye ederim...ya da bulabilirsen vanilya aroması eklersin kahveye bütün tatlı isteğin gider...

henüz tatlandırıcıya bütçe ayıramadım :D yağsız kakaom da yok :) light pudingle geçiştiriyorm tatlı krizlerimi. 1 paket yaptığımda 3 günde yiyorum :)

geçen cumartesi 59.2 ile güçlendirmeye geçmiştim ve bu hafta içerisinde 200 gr daha verip 59.0 olmuştum.ve siz de biliyorsunuz ki yaptığım onca kaçamaktan sonra dün sabah 59.4 çıkmıştım ve bu sabah ne göreyim 58.2:53:(gözlerime inanamadım tartıyla bütün evi gezip durdum ama her yer aynı sonucu gösteriyor.ayrıca 3-4 güne hastalanıcam ona rağmen olabilir mi bu kadaan)hiç beklemediğim bir durumdu çünkü seyirde bile 1 haftada 1 kiloyu çok nadir verebiliyordum.bu nedir sizcee.
anam yoksa ben zayıflama hastalığına mı yakalandım:1:

tebrikler! ya forumdan gidiceksiniz diye çok üzülüyorum :( bizi bırakmazsınız dimi! dimi dimi!

Maliyetli bir diyet olucak et tavuk balık bunlar pahalı
Ayrıca kitabın fiyatı ne kadar?

ben kitapyurdu sitesinden 12 liraya aldım. 2 gün içerisinde elimdeydi. kargo fiyatı ile 16 yı buldu. ben de öğrenciyim. ama idare ediyorum. belki benim şansım yanlız olmamdandır. yani o kadar da çok harcamıyorum. sebzeye meyveye vereceğim parayı veriyorum ete. öyle patlayana kadar da yemediğim için sorun yok. 5 liralık bir tavuk 3 gün gidiyor bana. yanında yaptığım ekmekçiklerle filan zenginleştirdiğim için. Ama ev kalabalıksa sen et yerken onlar bakamayacağından maliyetli olabilir. ben de okul kapanmasını hiç istemiyorum bu yüzden. bakalım ne olacak :)

yarın ve pazar da dahil olmak üzere 2 hafta boyunca aralıksız sınavlarım var bu arada bana başarılar dileyin :D hafta sonu olan sınavalr için çalşmam gerek 6 ders var daha ve ben hala burdaym :DD bağımlılık burası bağımlılık :D

çok teşekkür ederimm. 76yı görmeyeli en az 6 sene olmştur. ve hele de 6lı rakamları görmek! aman tanrım!!!!!!! o zaman çok mutlu olucam!! çok kalmamış değil mi :) 6 küsür kiloo :D

biraz aradan zaman geçsin istedim :)) vallahi işe yarıyor. sebzeye geçince geri almam sanırım. bugün atağın 4. günü. 6 gün yapıcam deil mi altın yumruk öyle oluyyordu :D

henüz tatlandırıcıya bütçe ayıramadım :D yağsız kakaom da yok :) light pudingle geçiştiriyorm tatlı krizlerimi. 1 paket yaptığımda 3 günde yiyorum :)

tebrikler! ya forumdan gidiceksiniz diye çok üzülüyorum :( bizi bırakmazsınız dimi! dimi dimi!

ben kitapyurdu sitesinden 12 liraya aldım. 2 gün içerisinde elimdeydi. kargo fiyatı ile 16 yı buldu. ben de öğrenciyim. ama idare ediyorum. belki benim şansım yanlız olmamdandır. yani o kadar da çok harcamıyorum. sebzeye meyveye vereceğim parayı veriyorum ete. öyle patlayana kadar da yemediğim için sorun yok. 5 liralık bir tavuk 3 gün gidiyor bana. yanında yaptığım ekmekçiklerle filan zenginleştirdiğim için. Ama ev kalabalıksa sen et yerken onlar bakamayacağından maliyetli olabilir. ben de okul kapanmasını hiç istemiyorum bu yüzden. bakalım ne olacak :)

yarın ve pazar da dahil olmak üzere 2 hafta boyunca aralıksız sınavlarım var bu arada bana başarılar dileyin :D hafta sonu olan sınavalr için çalşmam gerek 6 ders var daha ve ben hala burdaym :DD bağımlılık burası bağımlılık :D

canım tatlandırıcıların diğer ucuzlarından al en azından..3 lira filan(tane olanlar) en azından kahveye koyarsın..ben arada ondan da kullanıyorum..

merhaba kizlar bugun tartida 500gr daha gittini gordum bugun 4. gunum toplamda 1100 gitti cok guzel bir duygu gitgide hafiflemek atagi10 gun yapicam hepsini 10 gun yapmayi dusunuorum zamanim okadar zaten haziranin 29da ucaga binmeden incecik olmak istiorum nisanlim sasirsin istiorum :52: kizlar bisi sorcam :44: meyveli yogurt yeme hakkimiz varmi birde cay kahveye tatlandiriciyla icebilirmiyiz:37::16:

evet tatlandırıcılı olan herşeyi içebilirsin..light meyveli yoğurtlardn var sütaşın..onunda tanelerini yemeden yenebilir...

:( evet gerçekten çeşitlilik olunca zevkle yapılıyor..keşke vaktin olsaydı öbüt türlü sahiden zor ve sıkıcı..belki sana fikir olur..mesela ben çorbalarımı 2 günlük yapıyorum..normalde günde 2 kaşık yulaf yememiz gerektiğinden 4 kaşık yulaf ezmeli yapıyorum çorbamı..üstelik inan çok kısa zamanda pişiyo..öreneklemek gerekirse benim en sevdiklerimden..2 parça kemiksiz tavuk budunu yaklaşık yarım lt suda haşlıyorum..içine bütün soğan ve karabiber falan..sonra soğanı ve tavuklarını ayırıp yulafları ekliyorum..tavuklarıda didikledikten sonra içine atıyorum..yulaf hemen pişiyo zaten..1 yumurta sarısını yarım limonla çırpıp alıştırarak ilave ediyorum..kapatmaya yakın maydanoz doğruyorum sahiden süper oluyo..en azından akşamdan yapıp ertesi gün akşam yemeği niyetine yiyebilirsin belki..yada daha kolayı yayla çorbası benim 5 ay bunların arasında geçti hemen hemen:)

mükemmel bir tarif sadecacım ben ne yiycem diye kara kara düşünüyordum çorbaya da bayılırım hemen yapacam bunu :27:

Back