• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

süpersin ya tebrik ediyorum seni.kaç kilosun boyun kaç...diyet öncesi kaçtın yaşın kaç çok sordum ama bunlarda önemli etken..bu arada light ürün hakkında söylediklerine katılıyorum.aynısı bende de oluyor normale geçince o bile kilo yapıyor.

çok teşekkür ederim:)..şuan 80 kg ım..35 yaşındayım boyum 1.70..1 oğlum var yani bir doğum:) ama yıllardır hep alıp veriyorum ve aldıkca katlanarak gidiyodu..en çok bu sefer almıştım kiloyu ama berbattı..umudum bitiyoken dukanı duydum..aslında geçen yaz başlamıştım ama yazın zor yapıldığından bırakmak zorunda kalmıştım..aslında keşke kasım gibi başlasaydım diyorum şimdi..ama herşey nasip kısmet..bunada şükür:)

selamlar öncelikle..uzun zamandır burayı takip ediyorum..ancak ilk kez msg yazıyorum:)kendi yaptıklarımla ilgili bişeyler paylaşmak istedim..hem motive etmek belkide çoğumuza umut olabilecek şeyler..ben ocak ayında başladım dukan diyetine..yaklaşık 5 ay oldu ve 21 kg verdim..bir lokma bile kaçamak yapmadım..sanırım artık vakti gelip geçtiğinden iyi konsantre oldum bunun için allaha şükrediyorum:)yanlız ben kendi yaptıklarımdan bahsederken benim yaptığım doğrudur diye bir iddam yok..haftada en az 5 gün 1 saatlik yürüyüşler yaptım..yulaf kepeği bulunmaz nimet olduğundan başından beri yulaf ezmesi kullandım..ayrıca arayışınada girmedim çünkü ömrüm boyunca yulaf kepeğini aramakla uğraşamayacaktım:)hergün mutlaka 2 çorba kaşığı yulaf ezmesi yedim..çeşitli tariflerde uygulayarak..peynir dahil hiç light ürün kullanmadım..bunun sebebi daha önce çok aç kalarak yaptığım diyetlerde evet çok başarılı sonuçlar almıştım fakat normale dönünce normal süt bile ekstra kalori yaptığından bu sefer kulanmamayı tercih ettim..tabi benim vermem gereken kilo fazla olduğundan belkide olumlu sonuç verdi..biraz uzun bi açıklama oldu ama diyet yaparken bu tip yazıların olumlu olduğunu düşündüğümden ve yıllarca kilo alıp vermekten bıktığımdan sizlerle paylaşmak istedim..şimdi 7-8 kilo daha vermek istiyorum ama artık inanın hiiç zorlanmıyorum alıştım bu tempoya..umarım herkes en kısa zamanda istediği kiloya kavuşur:)

tebriklerr, 5 ayda 21 kg süper performans...vermen gereken kilo fazla olunca tabii ki daha etkili oluyor ama senin iradeni de göz ardı etmemek lazım..hiç kaçamak yapmaman ne kadar güçlü ve kararlı olduğunu gösteriyor zaten:46::46: sen de 7-8 kilonu çabucak atarsın inşallah üzerinden..darısı da bize:66::66:

çok teşekkür ederim:)..şuan 80 kg ım..35 yaşındayım boyum 1.70..1 oğlum var yani bir doğum:) ama yıllardır hep alıp veriyorum ve aldıkca katlanarak gidiyodu..en çok bu sefer almıştım kiloyu ama berbattı..umudum bitiyoken dukanı duydum..aslında geçen yaz başlamıştım ama yazın zor yapıldığından bırakmak zorunda kalmıştım..aslında keşke kasım gibi başlasaydım diyorum şimdi..ama herşey nasip kısmet..bunada şükür:)

tekrar tebrik ediyorum sizi..benimde 2 kızım var 26 yaşındayım ama zor veriyorum bu durumdan nefret ediyorum.baktımda herkes olumlu bahsediyor yazın yapması neden zor peki.:44:

günaydın! Herkes ticker'ıma baksın! :P dün 77.2 idim bugün 76.7 :D aslında 76.2 de gösterdi ama en çok 76.7 gösterdiği için onu dikkate alıyorum! bu direnç bayağı kırıldı! atak çok işe yaradı!

harikasıııınn bak iyiki bırakmadın dukan amca seni ödüllendiriyo :9::46::46:

bende bi kaç gün atak yapmayı düşünüyorum iyice dengesiz oldum bi al bi ver:)

tekrar tebrik ediyorum sizi..benimde 2 kızım var 26 yaşındayım ama zor veriyorum bu durumdan nefret ediyorum.baktımda herkes olumlu bahsediyor yazın yapması neden zor peki.:44:

ben sebze ve meyveye çok fazla düşkünüm..tam ağustos ayında başlamıştım..5 dün atak yapmıştım ve 5 gün kafamı kaldıramadım feci halsizlik yapmıştı..araya tatil girdi falan derken benim diyet yalan olmuştu..bide bu kadar çok bilgim yoktu diyet hakkında..şimdi olayı kavrayınca şinanılmaz kolay geliyo..bu arada benim hayatımı yulaf ezmeli çorbalar kurtardı diyebilirim..kışın meyve çeşidi az olduğundan ben daha kolay yaptım sanırım..

hadi şeytanın bacağını kırdın bakalım...gözün aydıııın:46::46:

teşekkürler cino :D

harikasıııınn bak iyiki bırakmadın dukan amca seni ödüllendiriyo :9::46::46:

bende bi kaç gün atak yapmayı düşünüyorum iyice dengesiz oldum bi al bi ver:)

ya atak inanılmaz işe yaradı bende. başlarkenki atak pek işe yaramamıştı çünkü zaten bir diyetten çıkmış ve 5 kilo vermiştim. hiç ara vermeden atakla dukana başlamştım. sanırım ondan işe yaramamıştı. şimdi iyi gidiyor gerçekten. bu hızla gidecekse 5 ay boyunca atak yapmaya razıyım :P

tebriklerr, 5 ayda 21 kg süper performans...vermen gereken kilo fazla olunca tabii ki daha etkili oluyor ama senin iradeni de göz ardı etmemek lazım..hiç kaçamak yapmaman ne kadar güçlü ve kararlı olduğunu gösteriyor zaten:46::46: sen de 7-8 kilonu çabucak atarsın inşallah üzerinden..darısı da bize:66::66:

çok teşekkürler..umarım herkes istediği kiloya kavuşur..derlerya damdan düşeni damdan düşer anlar die:) bu konudada bizi bizden başkası anlayamaz:)hepimize kolaylıklar ve bol konsantre diliyorum:)

çok teşekkürler..umarım herkes istediği kiloya kavuşur..derlerya damdan düşeni damdan düşer anlar die:) bu konudada bizi bizden başkası anlayamaz:)hepimize kolaylıklar ve bol konsantre diliyorum:)

inşallahhh tecrübelerini bizimle paylaş lütfen buna fazlasıyla ihtiyacımız olacak:71:

arkadaşlar beni de aranıza alın. dün dukan diyetinin kitabını aldım, epey inceledim. sabah haşlanmış yumurta ve bir parça keçi peynirri yedim. atak evresi boyunca yalnızca kitaptaki 10 listedekileri yiyebileceğim di mi? meyve, ekmek vs yok. doğru mu anladım. bir de atak evresinde kilo kaybı oluyor mu? yardımlarınız için teşekkürler..

:27::27::27::27:

dukanda paketlendikten sonra sadece benim elim değmiş olup mutfağın başköşesinde camlı dolapta süzüle süzüle duran her gün itinayla microfiber bezle tozu alınmış en ufak bir çiziği olmayan dukandan gelen son paketimi açık artırmaya sunmuş bulunmaktayım talep durmunda alıcıların aralarında anlaşarak karara varmasıyla herbir taneyi tek tek satabilirim ama kutu bende kalacak o şartla :) elimde ayrıca cam kavonozda özenle sakladığım 2 gün önce açtığım ve içinden sadece 5 kaşık kullandığım yine dukana ait kepek var isterseniz onada açık artırma açabilirim

iyi düşünün bu fırsatı kaçırmayın yatırımlık bu kepekle hayatınızı garanti altına alabilirsiniz malum fiyatlar ortada yakında milyondolara falan çıkar bu gidişle :1::1:

açık artırma fiyatı 1000.00 tl olup artırmaya katılmadan önce kepekbanka teminat yatırmanız gerekmektedir herkese bol şans :27::27::27:

Harika yazmışsın, çok güldüm valla:-)))))

teşekkürler cino :D

ya atak inanılmaz işe yaradı bende. başlarkenki atak pek işe yaramamıştı çünkü zaten bir diyetten çıkmış ve 5 kilo vermiştim. hiç ara vermeden atakla dukana başlamştım. sanırım ondan işe yaramamıştı. şimdi iyi gidiyor gerçekten. bu hızla gidecekse 5 ay boyunca atak yapmaya razıyım :P

bende atak yapmak istiyorum ya mehter takımı gibi gidiyorum ve sıkılmaya başladım

inşallahhh tecrübelerini bizimle paylaş lütfen buna fazlasıyla ihtiyacımız olacak:71:

tabiki seve seve..yıllardır bi dünya diyet yaptım ama içlerinde en iyi sonuç alınabilecek diyet bence dukan..herhangi bi listeye bağımlı değilsin sadece ne yemen ve yememen gerektiğini iyi ayırt etmek yeterli..

arkadaşlar beni de aranıza alın. dün dukan diyetinin kitabını aldım, epey inceledim. sabah haşlanmış yumurta ve bir parça keçi peynirri yedim. atak evresi boyunca yalnızca kitaptaki 10 listedekileri yiyebileceğim di mi? meyve, ekmek vs yok. doğru mu anladım. bir de atak evresinde kilo kaybı oluyor mu? yardımlarınız için teşekkürler..

aramıza hoşgeldin:71:

evet canım atakta kitapta izin verilenleri yiyebiliyorsun sadece.meyve,ekmek ve sebze yok atak döneminde. en çok kilo kaybı atakta yaşanıyor;)

:nazar::nazar::nazar:oldu işte gördünmü önce yada sonra dukan herkesi ödüllendiriyor tebrikler

nazar boncuğunu hakettin tüüü tüüüü maşallah :)

günaydın! Herkes ticker'ıma baksın! :P dün 77.2 idim bugün 76.7 :D aslında 76.2 de gösterdi ama en çok 76.7 gösterdiği için onu dikkate alıyorum! bu direnç bayağı kırıldı! atak çok işe yaradı!

tabiki seve seve..yıllardır bi dünya diyet yaptım ama içlerinde en iyi sonuç alınabilecek diyet bence dukan..herhangi bi listeye bağımlı değilsin sadece ne yemen ve yememen gerektiğini iyi ayırt etmek yeterli..

haklısın ama bazen aynı şeyleri yemek sıkıcı ama alışıyoruz zamanla.diğer kızlar çeşit çeşit yemekler yapıyorlar çok imreniyorum ama benim vaktim olmuyor yapmak için onları yapsam çok zevkli olur bazen aç kaldığım bile oluyor:59:

bende atak yapmak istiyorum ya mehter takımı gibi gidiyorum ve sıkılmaya başladım

veremediğiniz dönemler sakın umutsuzluğa kapılmayın..ben çoğu zaman çok hiç yanlış yapamama rağmen 1 kilo fazla çıkardım ama 1 hafta geçmeden 1.5 2 kg a yakın giderdi..2 hafta önce bayadır aynı kilolarda takılınca bende altın yumruk die tabir edilen uygulamayı yaptım..6 gün atak ve 3 kg civarı verdim..bence bu hakkınızı en tıkandığınız noktada yapın..sahiden işe yaradı

:nazar::nazar::nazar:oldu işte gördünmü önce yada sonra dukan herkesi ödüllendiriyor tebrikler

nazar boncuğunu hakettin tüüü tüüüü maşallah :)

:16: teşekkürler ssoleil :) yarından itibaren aralıksız bir sınav tempom başlıyor. en çok kilo aldığım zamanlar sınav zamanlarıdır çünkü yanımda hiç çikolata bisküvi eksik olmazdı. yemek yapmaya pek vakit olmadığı için... :( ama dün ekmekler filan yaptım yine öyle hazır olsun diye. bişey yapamazsam jambon ekmek peynirle geçiştiriyorum. Umarım zorlanmam :)

haklısın ama bazen aynı şeyleri yemek sıkıcı ama alışıyoruz zamanla.diğer kızlar çeşit çeşit yemekler yapıyorlar çok imreniyorum ama benim vaktim olmuyor yapmak için onları yapsam çok zevkli olur bazen aç kaldığım bile oluyor:59:

:( evet gerçekten çeşitlilik olunca zevkle yapılıyor..keşke vaktin olsaydı öbüt türlü sahiden zor ve sıkıcı..belki sana fikir olur..mesela ben çorbalarımı 2 günlük yapıyorum..normalde günde 2 kaşık yulaf yememiz gerektiğinden 4 kaşık yulaf ezmeli yapıyorum çorbamı..üstelik inan çok kısa zamanda pişiyo..öreneklemek gerekirse benim en sevdiklerimden..2 parça kemiksiz tavuk budunu yaklaşık yarım lt suda haşlıyorum..içine bütün soğan ve karabiber falan..sonra soğanı ve tavuklarını ayırıp yulafları ekliyorum..tavuklarıda didikledikten sonra içine atıyorum..yulaf hemen pişiyo zaten..1 yumurta sarısını yarım limonla çırpıp alıştırarak ilave ediyorum..kapatmaya yakın maydanoz doğruyorum sahiden süper oluyo..en azından akşamdan yapıp ertesi gün akşam yemeği niyetine yiyebilirsin belki..yada daha kolayı yayla çorbası benim 5 ay bunların arasında geçti hemen hemen:)

Back