• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar hadi eller havaya yine halay var:64::64::64:
çok şükür 300 gr vermişim:62::62:
gerçi 10 gündür durmuştu ben şöyle gitti mi en az 500 gidecek herhalde diyordum,maalesef 300 gitti..ama napalım buna da şükür yarebbiiii....

çok güzel artık 70lere sakın çıkma bır etap gectın artık sende 60lıklardansın:1: yavaş yavaş gider bak bende oralardaydım sımdı 65ın altı kısmındayım

iyi akşamlar herkese ben ceza aldım da yeni bitti süresi
bu zamanda sayfalar epey ilerlemiş okuyamam şu anda
siteye giremediğim zamanda göğsümde çıkan sivilce benzeri şeylerden dolayı doktora gittim
alerjik bünyen var protein diyeti senlik değil yaz sıcağı da geldi bırakmalısın artık dedi
yumurtaya alerjim var zaten
protein diyetleri iyi güzel de istanbul gibi şehirde yaşayana yaramaz be yavrum diye de azarladı beni
yüzümde falan çıkan minik minik kızarıklıklar da diyetten dolayıymış
dukan diyetini benim bünye kaldırmadı özetle
bu sabah 67 çıktım başka diyete başlamayı düşünüyorum inşallah verebilirim
herkese kolay gelsinnn

ay walla barro çok geçmiş olsun...çok üzüldüm walla..hep rahatszlanmana hem de aramızdan ayrılmana...gözlerim seni arıyordu bir süredir nerede diyordum ki çıktın ortaya...neyse cnm geçmiş olsun umarım geçer en kısa zamanda...

ıyıkı sart degıl yulaf kepeği. ben ılk basladıgımda martta bır aktardan aldım ama o kadar kotuydukı bıldıgın saman soluk boruma yapıstı bır gun boyunc agıtmedı. hele cıgnerken yutamamak. yanlış olanı almısım demek halbukı ısrarla dogru demıstı aktar. kepegı bırakış o bırakış. bır dahada gercegının pesıne de dusmedım gerçı yurtdısından alabıldırecegım bırılerıde yok. hatta bugday kepegı aldım onuda daha acmadım. o gunden sonra kepek yemeye korkuyorum.mıdemı rahatsız etmıstı çok. ama sımdı aslında arada kaçamaklı gunlerım olsa da kepeksız yıne de ıyı basarmısım. dımı sonucta kepek tok tutuyor yardımcı destek o olmadan yıne ıstahımla ıyı savsmısım. bırazda takdır edeyım kendımı:1: hep acımasız eleştırıyorum. ama ne yalan söyleyeyim gercek kepegın tadını gerçekten çok merak ediyorum. bı ara burdan sıparısler verılıyordu onuda takıp edemedım. rossman varmsı ızmırde gercı oda yedıgım gıbı cıkar dıye korkuyorum.kepek korkulu ruyam oldu. asıl sorun guclendırmede kesın sart dıyor hatta yasam boyu ben tuketemıyecegım galıba

yok korkma rossmann dakiler gerçekten güzel...ben de o samandan yemeye çalıştım bir süre kusuyordum..bunun onunla alaksı yok..hem tadı güzel..hem işlevi..tualetimi çok düzenledi mesela...sabah süte karıştırınca yarım saat sonra etkisini gösteriyor...tavsiye ederim...
ama dediğin doğru kepek olmasa ben dayanamazdım..(kepeğim yokken yulaf ezmesi kullandım)
tok tutuyor ve hamurişi isteğini bastırıyor insanın..

off hemoroidim çok fena oldu ama penac. bırakmiim dimi. yarın seyir gününe geçiyorum. 1+1 yapacam .. tavukları buzluktan çıkardım ...devam yani :26:

ben de sürekli eşimden bahsediyormuş gibi olacağım ama :)
eşimde de var aynı sorun...ve o şuan çok mutlu..hayatım boyunca ben bu yulaf kepeğinden yerim sabahları diyor...sen kullanıyormuydun bilmiyorum ama sabah sütle gerçekten işe yarıyor..denemelisin..gece bir de sinemekisiz kayısı çayı karışımından yapıyorum ikimize..günde 2 kere rahat rahat çıkıyoruz...

:27::27::27::27:

dukanda paketlendikten sonra sadece benim elim değmiş olup mutfağın başköşesinde camlı dolapta süzüle süzüle duran her gün itinayla microfiber bezle tozu alınmış en ufak bir çiziği olmayan dukandan gelen son paketimi açık artırmaya sunmuş bulunmaktayım talep durmunda alıcıların aralarında anlaşarak karara varmasıyla herbir taneyi tek tek satabilirim ama kutu bende kalacak o şartla :) elimde ayrıca cam kavonozda özenle sakladığım 2 gün önce açtığım ve içinden sadece 5 kaşık kullandığım yine dukana ait kepek var isterseniz onada açık artırma açabilirim

iyi düşünün bu fırsatı kaçırmayın yatırımlık bu kepekle hayatınızı garanti altına alabilirsiniz malum fiyatlar ortada yakında milyondolara falan çıkar bu gidişle :1::1:

açık artırma fiyatı 1000.00 tl olup artırmaya katılmadan önce kepekbanka teminat yatırmanız gerekmektedir herkese bol şans :27::27::27:

:66::66:bu zamanın en mantıklı yatırım aracı oldu sanırım kepek:66: ee maalum diyet sezonu da hız kazanıyor bu ara 2-3 e katlar fiyatını:66:

slm kızlar dünden beri 25 sayfa ilerlemiş :52::52: valla bütün yazılanları okuyamadım:17: bende sabah tartıda 69.4 çıktım seyir evremin ilk gününde 400 gr vermşim.
dün sebze protein yapmıştım. bugünde proteine geri döndüm. allahım yarını iple çekiyorum, çünkü yumurta yemekten yakında yumurtlayacağım
bide vitamine başladım çünkü hem ders çalışıyorum (KPSS) hem çalışıyorum, hem de ev hanımıyım:))) halsizliğimi vitamin biraz geçirdi gibi

ehehe aynen yaa oldum olası yumurtanın kokusundan hazzetmem ama allahtan burada köy yumurtası bulabiliyoruz da her sabah çifter çifter yiyorum:61:

iyi akşamlar herkese ben ceza aldım da yeni bitti süresi
bu zamanda sayfalar epey ilerlemiş okuyamam şu anda
siteye giremediğim zamanda göğsümde çıkan sivilce benzeri şeylerden dolayı doktora gittim
alerjik bünyen var protein diyeti senlik değil yaz sıcağı da geldi bırakmalısın artık dedi
yumurtaya alerjim var zaten
protein diyetleri iyi güzel de istanbul gibi şehirde yaşayana yaramaz be yavrum diye de azarladı beni
yüzümde falan çıkan minik minik kızarıklıklar da diyetten dolayıymış
dukan diyetini benim bünye kaldırmadı özetle
bu sabah 67 çıktım başka diyete başlamayı düşünüyorum inşallah verebilirim
herkese kolay gelsinnn

geçmiş olsun, yağı ve karbonhidratı fazla tüketmeden de verebilirsin bence kilo..ama tabi o zaman kalori hesabı girecek devreye.. kolaylıklar diliyorum..

ben az önce bi küçük kare bitter çuku bide muz yedim :5::5::5: ben bu protein diyetine devam edemicem zira yarında haşlanmış took yada köfte yemeyi içim almıyor üsgünüm:14::14:

aman allahıııımmm neler duyuyorum, okuyorum..nayır nayırrr bırakamazsın dukanıı..hep birlikte gıdaklayacağız koruma evresine geçincee..hadii bizi öyle yarı yolda bırakmak yok..duymamış olayım:20::20:

az once 4 adet cilek yedim.yoksa kocam bana ucacakti :)))
birde bak meyyve yiyorum diyorum.:60:
normalde sanki meyyve yerimde laf ediyor bana.

afiyet, bal süt olsun inşallah:66::66: ehehe sen emziriyorsun ama o kadar kaçamağı da hakediyorsun bence:61:

ben de sürekli eşimden bahsediyormuş gibi olacağım ama :)
eşimde de var aynı sorun...ve o şuan çok mutlu..hayatım boyunca ben bu yulaf kepeğinden yerim sabahları diyor...sen kullanıyormuydun bilmiyorum ama sabah sütle gerçekten işe yarıyor..denemelisin..gece bir de sinemekisiz kayısı çayı karışımından yapıyorum ikimize..günde 2 kere rahat rahat çıkıyoruz...

sinamekisiz kayısı çayını nasıl yapıyorsuun?? ben de aynı dertten muzdaripim dee:26: sinameki de alışkanlık yapıyor, devamlı içmek istemiyorum

Günaydınlar dukanın güzel ve kaçamaklı melekleri:21:

ya ben sabah tartıda sanki 300gr fazla gördüm gibi umarım uyku sersemliğimle görmüşümdür yoksa boğaz köprüsünden sıramı alıp en çarpıcı dalışımı gerçekleştirmeye niyetliyim:18::18:

çok güzel artık 70lere sakın çıkma bır etap gectın artık sende 60lıklardansın:1: yavaş yavaş gider bak bende oralardaydım sımdı 65ın altı kısmındayım

çok teşekkürler tweet..
ay walla akşamları bile 7 li rakamları görmeye dayanamıyorum artık...inşallah görmem bundan sonra...o günler gelicek değil mi yaa senin gibi 65 olucam yani di mi offff öyle istiyorum ki...500 gr veriyorum 10 gün duruyor,sonra bir 500 daha sonra yine 10 gün...ayda 1-2 kilo veriyorum yaffff...aman neyse yaa buna da şükür...77 kiloydum yaa,ne giysem yakışmıyordu sanki...şuan görsen kendimi 0 beden gibi hissediyorum..manken gibi yürüyorum walla ortalarda..o kadar hafifledim...

sinamekisiz kayısı çayını nasıl yapıyorsuun?? ben de aynı dertten muzdaripim dee:26: sinameki de alışkanlık yapıyor, devamlı içmek istemiyorum

cnm aktara gitmiştim,aktarda çeşit çeşit markaların kayısılı form çayları var...bildiğimiz markalar değil ama hani bitkisel şeyler..onların arkasına baktım..sinamekesiz olanı aldım..beyaz bir kutuydu,kayısılı forma çayı yazıyor..40 poşetliydi..markasına akşam bakabilirim yazarım sana...içinde kiraz sapı,mısır püskülü vs vs vardı..akşamları ondan içiyoruz...
sabah da bu yulaf kepeği çok yardımcı(ama sütle olunca)
bir de bende bu bitkilerden var zaten evde..rezene,biberiye,kiraz sapı,mısır püskülü,papatya,lavanta,avokado yaprağı almıştım geçen sene şu 5 i birarada yaparım diye..gündüzleri de bu karışımdan 5 dk demleyip bir bardak içiyorum 2 günde bir...(yine sinamekesiz)

Günaydınlar dukanın güzel ve kaçamaklı melekleri:21:

ya ben sabah tartıda sanki 300gr fazla gördüm gibi umarım uyku sersemliğimle görmüşümdür yoksa boğaz köprüsünden sıramı alıp en çarpıcı dalışımı gerçekleştirmeye niyetliyim:18::18:

300 gr fazla için kıyma canına yaaa:57::57::57:
:) walla 1 kilo fazla gördüğüm bile oldu,şişkinliktir üzülme...

300 gr fazla için kıyma canına yaaa:57::57::57:
:) walla 1 kilo fazla gördüğüm bile oldu,şişkinliktir üzülme...

canım zaten bu hassas tartı yüzünden herşey tokamı bile gr olarak sayıyo:9:

hassas tartı kullanmasam mı acaba moralimi çok bozuyor bu meret benim..reglim bitmek üzere acaba ondan mı bu şişkinliğim (hep bi bahanem var nedense):59:

selamlar öncelikle..uzun zamandır burayı takip ediyorum..ancak ilk kez msg yazıyorum:)kendi yaptıklarımla ilgili bişeyler paylaşmak istedim..hem motive etmek belkide çoğumuza umut olabilecek şeyler..ben ocak ayında başladım dukan diyetine..yaklaşık 5 ay oldu ve 21 kg verdim..bir lokma bile kaçamak yapmadım..sanırım artık vakti gelip geçtiğinden iyi konsantre oldum bunun için allaha şükrediyorum:)yanlız ben kendi yaptıklarımdan bahsederken benim yaptığım doğrudur diye bir iddam yok..haftada en az 5 gün 1 saatlik yürüyüşler yaptım..yulaf kepeği bulunmaz nimet olduğundan başından beri yulaf ezmesi kullandım..ayrıca arayışınada girmedim çünkü ömrüm boyunca yulaf kepeğini aramakla uğraşamayacaktım:)hergün mutlaka 2 çorba kaşığı yulaf ezmesi yedim..çeşitli tariflerde uygulayarak..peynir dahil hiç light ürün kullanmadım..bunun sebebi daha önce çok aç kalarak yaptığım diyetlerde evet çok başarılı sonuçlar almıştım fakat normale dönünce normal süt bile ekstra kalori yaptığından bu sefer kulanmamayı tercih ettim..tabi benim vermem gereken kilo fazla olduğundan belkide olumlu sonuç verdi..biraz uzun bi açıklama oldu ama diyet yaparken bu tip yazıların olumlu olduğunu düşündüğümden ve yıllarca kilo alıp vermekten bıktığımdan sizlerle paylaşmak istedim..şimdi 7-8 kilo daha vermek istiyorum ama artık inanın hiiç zorlanmıyorum alıştım bu tempoya..umarım herkes en kısa zamanda istediği kiloya kavuşur:)

cnm aktara gitmiştim,aktarda çeşit çeşit markaların kayısılı form çayları var...bildiğimiz markalar değil ama hani bitkisel şeyler..onların arkasına baktım..sinamekesiz olanı aldım..beyaz bir kutuydu,kayısılı forma çayı yazıyor..40 poşetliydi..markasına akşam bakabilirim yazarım sana...içinde kiraz sapı,mısır püskülü vs vs vardı..akşamları ondan içiyoruz...
sabah da bu yulaf kepeği çok yardımcı(ama sütle olunca)
bir de bende bu bitkilerden var zaten evde..rezene,biberiye,kiraz sapı,mısır püskülü,papatya,lavanta,avokado yaprağı almıştım geçen sene şu 5 i birarada yaparım diye..gündüzleri de bu karışımdan 5 dk demleyip bir bardak içiyorum 2 günde bir...(yine sinamekesiz)[/QUO

teşekkür ettiiimmm:61:anladım hazır çay yani..migrostakilerin hepsine baktım bende geçen gün ama sinamekiliydi hep..aktarlara da bakayım bir..yulaf kepeğim yok maalesef, bulabileceğim bir yer de yok..yanlış hatırlamıyorsam süte buğday kepeği karıştırıp içen de vardı di mi kabızlık için?? bunu bi düzene sokmam lazım lakin bağısaktakiler durduğu için midemdekilerde ilerleyemiyor,hazımsızlık başladı..devamlı şişkinlik var midemde..bugun gideyim de çarşıda bi bakauım bari..çoook teşekkür ederim tekrar..

:46::46::46::46:

tebrik ediyor ve seni ayakta alkışlıyorum 21 kilo muhteşem 5 ayda bence inşallah seni ömür boyu terk etmişlerdir 21 kiloyu vermişsen kalan 7 8 kilon hiçbirşey en kısa zamanda onlarıda göndermen dileğiyle

selamlar öncelikle..uzun zamandır burayı takip ediyorum..ancak ilk kez msg yazıyorum:)kendi yaptıklarımla ilgili bişeyler paylaşmak istedim..hem motive etmek belkide çoğumuza umut olabilecek şeyler..ben ocak ayında başladım dukan diyetine..yaklaşık 5 ay oldu ve 21 kg verdim..bir lokma bile kaçamak yapmadım..sanırım artık vakti gelip geçtiğinden iyi konsantre oldum bunun için allaha şükrediyorum:)yanlız ben kendi yaptıklarımdan bahsederken benim yaptığım doğrudur diye bir iddam yok..haftada en az 5 gün 1 saatlik yürüyüşler yaptım..yulaf kepeği bulunmaz nimet olduğundan başından beri yulaf ezmesi kullandım..ayrıca arayışınada girmedim çünkü ömrüm boyunca yulaf kepeğini aramakla uğraşamayacaktım:)hergün mutlaka 2 çorba kaşığı yulaf ezmesi yedim..çeşitli tariflerde uygulayarak..peynir dahil hiç light ürün kullanmadım..bunun sebebi daha önce çok aç kalarak yaptığım diyetlerde evet çok başarılı sonuçlar almıştım fakat normale dönünce normal süt bile ekstra kalori yaptığından bu sefer kulanmamayı tercih ettim..tabi benim vermem gereken kilo fazla olduğundan belkide olumlu sonuç verdi..biraz uzun bi açıklama oldu ama diyet yaparken bu tip yazıların olumlu olduğunu düşündüğümden ve yıllarca kilo alıp vermekten bıktığımdan sizlerle paylaşmak istedim..şimdi 7-8 kilo daha vermek istiyorum ama artık inanın hiiç zorlanmıyorum alıştım bu tempoya..umarım herkes en kısa zamanda istediği kiloya kavuşur:)

süpersin ya tebrik ediyorum seni.kaç kilosun boyun kaç...diyet öncesi kaçtın yaşın kaç çok sordum ama bunlarda önemli etken..bu arada light ürün hakkında söylediklerine katılıyorum.aynısı bende de oluyor normale geçince o bile kilo yapıyor.

Back