cnm aktara gitmiştim,aktarda çeşit çeşit markaların kayısılı form çayları var...bildiğimiz markalar değil ama hani bitkisel şeyler..onların arkasına baktım..sinamekesiz olanı aldım..beyaz bir kutuydu,kayısılı forma çayı yazıyor..40 poşetliydi..markasına akşam bakabilirim yazarım sana...içinde kiraz sapı,mısır püskülü vs vs vardı..akşamları ondan içiyoruz...
sabah da bu yulaf kepeği çok yardımcı(ama sütle olunca)
bir de bende bu bitkilerden var zaten evde..rezene,biberiye,kiraz sapı,mısır püskülü,papatya,lavanta,avokado yaprağı almıştım geçen sene şu 5 i birarada yaparım diye..gündüzleri de bu karışımdan 5 dk demleyip bir bardak içiyorum 2 günde bir...(yine sinamekesiz)[/QUO
teşekkür ettiiimmm
anladım hazır çay yani..migrostakilerin hepsine baktım bende geçen gün ama sinamekiliydi hep..aktarlara da bakayım bir..yulaf kepeğim yok maalesef, bulabileceğim bir yer de yok..yanlış hatırlamıyorsam süte buğday kepeği karıştırıp içen de vardı di mi kabızlık için?? bunu bi düzene sokmam lazım lakin bağısaktakiler durduğu için midemdekilerde ilerleyemiyor,hazımsızlık başladı..devamlı şişkinlik var midemde..bugun gideyim de çarşıda bi bakauım bari..çoook teşekkür ederim tekrar..