selamlar öncelikle..uzun zamandır burayı takip ediyorum..ancak ilk kez msg yazıyorum:)kendi yaptıklarımla ilgili bişeyler paylaşmak istedim..hem motive etmek belkide çoğumuza umut olabilecek şeyler..ben ocak ayında başladım dukan diyetine..yaklaşık 5 ay oldu ve 21 kg verdim..bir lokma bile kaçamak yapmadım..sanırım artık vakti gelip geçtiğinden iyi konsantre oldum bunun için allaha şükrediyorum:)yanlız ben kendi yaptıklarımdan bahsederken benim yaptığım doğrudur diye bir iddam yok..haftada en az 5 gün 1 saatlik yürüyüşler yaptım..yulaf kepeği bulunmaz nimet olduğundan başından beri yulaf ezmesi kullandım..ayrıca arayışınada girmedim çünkü ömrüm boyunca yulaf kepeğini aramakla uğraşamayacaktım:)hergün mutlaka 2 çorba kaşığı yulaf ezmesi yedim..çeşitli tariflerde uygulayarak..peynir dahil hiç light ürün kullanmadım..bunun sebebi daha önce çok aç kalarak yaptığım diyetlerde evet çok başarılı sonuçlar almıştım fakat normale dönünce normal süt bile ekstra kalori yaptığından bu sefer kulanmamayı tercih ettim..tabi benim vermem gereken kilo fazla olduğundan belkide olumlu sonuç verdi..biraz uzun bi açıklama oldu ama diyet yaparken bu tip yazıların olumlu olduğunu düşündüğümden ve yıllarca kilo alıp vermekten bıktığımdan sizlerle paylaşmak istedim..şimdi 7-8 kilo daha vermek istiyorum ama artık inanın hiiç zorlanmıyorum alıştım bu tempoya..umarım herkes en kısa zamanda istediği kiloya kavuşur:)
tebrik ediyorum gösterdiğin iradeden dolayı kaç kiloydun şimdi kaçsın.ben de keşke kışın başlasaydım diyorum.1,5 ayda 8 kilo verdim sen ayda 4-4 mü verdin başarılarının devamını diliyorum
![KK19 :65: :65:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)