aklıma geldide bu diyetin temeli allahtan protein ya dukan her gün her öğün mutlaka kepek yiyeceksiniz deseydi zayıflatan kepek olsaydı
ıyıkı sart degıl yulaf kepeği. ben ılk basladıgımda martta bır aktardan aldım ama o kadar kotuydukı bıldıgın saman soluk boruma yapıstı bır gun boyunc agıtmedı. hele cıgnerken yutamamak. yanlış olanı almısım demek halbukı ısrarla dogru demıstı aktar. kepegı bırakış o bırakış. bır dahada gercegının pesıne de dusmedım gerçı yurtdısından alabıldırecegım bırılerıde yok. hatta bugday kepegı aldım onuda daha acmadım. o gunden sonra kepek yemeye korkuyorum.mıdemı rahatsız etmıstı çok. ama sımdı aslında arada kaçamaklı gunlerım olsa da kepeksız yıne de ıyı basarmısım. dımı sonucta kepek tok tutuyor yardımcı destek o olmadan yıne ıstahımla ıyı savsmısım. bırazda takdır edeyım kendımı hep acımasız eleştırıyorum. ama ne yalan söyleyeyim gercek kepegın tadını gerçekten çok merak ediyorum. bı ara burdan sıparısler verılıyordu onuda takıp edemedım. rossman varmsı ızmırde gercı oda yedıgım gıbı cıkar dıye korkuyorum.kepek korkulu ruyam oldu. asıl sorun guclendırmede kesın sart dıyor hatta yasam boyu ben tuketemıyecegım galıba