peki onda da sinameki ve biberiye var mı?? yani ben daha önceki senelerde de kullanmıştım bu tip çaylar, alışkanlık yaptı sanırım o yüzden ne karın ağrısı ne bişey...hiç fayda etmiyor...bir de sinamekinin bağırsak iç duvarını düzleştirip tembellik yaptığını biliyorum.o yüzden devamlı tüketmemek gerekiyor..
evet camın varmış şimdi baktım kutunun üzerine( ama kiraz saplı aldım aroma olduğu için kokusu beni rahatsız etmemişti.
sinameki bağırsakta tembellk yapıyor bu doğru ama kullandığımız bütün kabızlık ilaçlarının üzerinde uzun süre kullanımının bağırsak tembelleğine sebep olduğu yazıyor. ( daha önce bakünis kullanmıştım doktorum demişti) zaten form çayını günde 1 defa içmeliyiz. ya da kabızlık yaşadığımızda aç karnına gece yatmadan önce içmeliyiz yani gerek duyduğumuzda o zaman etkili oluyor ben hep böyle yapıyorum ve her içtiğimin ertesi kabızlığım son buluyor
aslında ben bir ara kuru kayısı yemiştim o gerçekten faydalı ama dukan diyetne uygun değil(( birde şimdi çok meşhur olan altın çilekte kayısı gibi etki gösteriyor (iki hafta önce altın çilek ununu denemiştim) ama dediğim gibi dukan diyetine uygun mu bilmiyorum.