- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
- 598
tamam arkidişimmm yaaaa seni kıracağım, aramızda kalır dukan amcaya duyurmayız olur biter
şşşşşşş karışmaaa bende
tamamdır kankeyto oldu bu iş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam arkidişimmm yaaaa seni kıracağım, aramızda kalır dukan amcaya duyurmayız olur biter
şşşşşşş karışmaaa bende
bak bu ağır bir darbe olmuş umarım acısını çıkarmaz senden
Geçen hafta atak ta onu aldattım... Hem de bir kebapçıyla))
ben de aldatmak istiyorum
o zaman aralıklarla listedekilerden tıkınmak lazımmm
bi de mesela salatalığı tek yesem zararı olr mu acepp? kitapta mutlaka proteinle diyor ama kahvaltının ardından mesela arada ööle tekleme yesem?? çok mu şey isterimmm
Hmmm.... Önce değecek bişey bulmalı sonra da yapmalısın)
Ertesi gün normalde yediklerini yarıya düşür, 30 dak da yürü hiç bişeycik olmamış gibi olur))
Ertesi gün normalde yediklerini yarıya düşür, 30 dak da yürü hiç bişeycik olmamış gibi olur))
dukan amcaya söylerim bak
benim en düşük olduğum kilo 56 idi ve beni görenler çok kötü olmuşsun diyorlardı. o zaman umrumda değildi tabi (ergen psikolojisi) ama şimdi ideal kilom gerçekten 59-60 amacım zayıf olmak değil güzel görünmek:)))) bence böyle düşün ha 36 giymişsin ha 38
ben de aldatmak istiyorum
süüüle süüle
bende seni sölerim örtmene
ya ben hep kiloluydum. ergenken dee her zaman daaa iri oldum. çok sıkıldım ben bundan annamıyonuz beni
neyse bi 59 olalım da duruma göre bakarız. ideal kilomun üstünde olmama ragmen daa verme iyisin diyenler var. bu basenler netçez onu diyen yok ama
vicdan hesaplaşması içindeyim:))) ama bozmacağım diyeti azim azim azim aziiimmmmmmhayır yaa yapmayın walla bak karışmam sonraa, dukanın intikamı fena olur zannımcaa
1 kereden bişey olmaz demeyin yahuu, sigarayı bırakanların daha doğrusu ara verenlerin yaptığı gibi.."1 tane içeyim başka içmem ki zaten bıraktım ben" der, içer ve ertesi gün paket alınır..
vicdan hesaplaşması içindeyim:))) ama bozmacağım diyeti azim azim azim aziiimmmmmm
süüüle süüle
bende seni sölerim örtmene
ya ben hep kiloluydum. ergenken dee her zaman daaa iri oldum. çok sıkıldım ben bundan annamıyonuz beni
neyse bi 59 olalım da duruma göre bakarız. ideal kilomun üstünde olmama ragmen daa verme iyisin diyenler var. bu basenler netçez onu diyen yok ama
Kizlar bugun eski bir kotum ki 29 beden ki ben bu kotu 58 kg oldugum gunlerde giyiyordum ama bu kot cok rahat oldu, demek cidden bir kucukme yasiyoruz ki daha az kilo oldugum donemdeki kotumu giyebildim ki henuz o kiloya 3-4 kg varken.