Ben de dukan diyeti yaptım fakat 1 . Devreyi bitirdim diğerini de maddi yönden tamamlayamadım.her akşam 1-2 bardak diyet süt içine 2 tatlandırıcı tablet ve neskafe ekleyip içtim.hiç aç kalmadım.sadece hep aynı şeylerden sıkıldım.
1 ay sonunda 400 tl sırf bu diyetin gerektirdiği et ve diyet süt yoğurt hardal vs. Harcamışım.kısacası cüzdanım yetmedi.
Bu diyetle 68 den 63 e düştüm. şimdi yemekleri cipsleri çikolataları götürüyorum .gece de bazen yiyorum. Galiba 64-65 falan oldum
bi de kolestrolden ,sağlığımın bozulmasından korktum.ama iyiyim.
En büyük faydası hiç su içemezken bana suyu içmeyi alıştırdı.artık 1.5-2 litre içebiliyorum
çok üzüldüm bırakmana hesabını yanlış yapmışsın.cipsler çikolatalar da parayla alınıyor.şimdi yediklerini de bir hesapla bakalım.sağlık tarafı ayrı konu.bir kere kollestrol un çıkmaz zira yağsız ve tuzsuz yiyoruz.ve çok su içiyoruz.ben kontrollerimi yaptırdım 2 ayda 2 kez ikisi de mükemmel hayatımın hiçbir dönemi bu kadar sağlıklı olmamıştı.kitabı okuyup uygularsanız çok sağlıklı kilo verilir ve bir dahada ..alınmaz.hadi bir daha düşünün değmez mi sizce....