• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

afiyet olsun canım. takita tatlandırıcı normal çaylarda kullandığımız tablet tatlandırıcılardan mı? bende fırsat bulunca kek yapmayı deniycem. yulaf kepeği bulamadığım için yulaf ezmesi almıştım başta. ondan kek yapsam daha yenilebilir bişey olur gibi geliyo :) yulaf ezmesi ve yulaf kepeği ile kek- kurabiye yapmayı deniyen oldu mu?

Evet aynı marka ancak kek kurabiye yaperken pişirebilir toz olanları kullanılıyor. Marketlerde rahatlıkla bulunabiliyor.

merhaba arkadaşlar, 2 gün ara vermeye gelmiyor yahu bu foruma...geçmişi okuyacağım diye şaşı oldum:61:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz...
ben aslında rapor vermek istiyorum çünkü burada paylaşınca bi şekilde frenleniyomuşum gibi hissediyorum..seyir evremin henüz ikinci günündeyim ve henüz gram oynamadı...hatta dünkü sebze gününden sonra +200 çıktım bu sabah. ama okuduklarım kadarıyla bunun normal olduğunu biliyoruum ve moral bozmadan devam ediyorum...

bi de benim sormak istediğim bişey var...ben 9.30 gibi kahvaltı edioyrum ve saat 3 e kadar acıkmıyorum. tabi arada yoğurt yiyorum ama öğlen yemeğini 3 gibi yiyince de akşam öğününe zaman kalmıyor:66: yani akşam 6 dan sonra yemek yemek istemiyorum ama zaten aç da olmuyorum..sizce öğün atlamış sayılır mıyım??diyetime nasıl etki eder? meraklardayım...

bir deeeee tabii ki kabızlık sorunu...burada yulaf kepeği yok, ama buğday kepeği buldum..yulaf kepeğiyle yapanlar gibi süte karıştırıp içsem bi faydası olur mu acaba?? bugun tam 1,5 saat çarşıda dolaştım goji berry de yok maalesef...ve form çayına da alışkın bağırsaaklarım:63:o da bana mısın demiyor...son çare bekunis içtim ama artık 5 gün olmuştu çatladım çatlayacaktım yani:26::26: ne yapsam ne yapsam bi hamak alıp saallansam kurtulur muyum kabızlıktan:66::66::66::66::66:

çok teşekkür ederim canım.bu splenda toz mu çaya konan mı? bu çaya konanı ezsem yapsam olmaz mı ki diye düşünüyorum da :)) sadece yulaf kepeği yada sadece yulaf ezmesiyle denedin mi hiç?

bende toz olan var,1 ay gitti bana walla.tavsiye ederim alın ondan...diğerinden denemedim hiç ama olur herhalde,yalnız miktarını asla bilemem onun..
evet ikisini de yaptım,ikisi de güzel oldu merak etme,sadece hamur gibi bir kıvam olmasın,hafif akar kıvam olsun..yoksa kaskatı olabiliyor...
rica ederim,afiyet olsun..umarım güzel olur.

selam kızlar herkese iyi bir gün diliyorum akşam bıraktığım yerden okumayı anca bitirdim maşallah diyorum hepiniz süpersiniz bu forumun en kaplumbağa modunda kilo vereni benim galiba seyirde 3. günüm s+p di bugün sade proteğin en kolayıda bu gibi geliyor bana s+p de sanırım pek bi sebze yiyemedim dahası ne yicemi bilemedim ama olsun zaten proteğin sebzeden fazla olcaktı öyle değilmi ama bu gün p. günüm olduğu için zorlanmıyorum paso et süt yumurta balık ye babam ye bakalım daha işin başındayım inş olacak

Tebrikler sağlıklı mutlu ince yaşlar diliyorum :))

hiç moraliniz bozma bence biz bu diyeti ramazana da uyarlarız hep beraber düşünüp taşınıp :)

canım farkındaysan bu diyette yemediğimiz bir sürü şeyler var mesela pastane ürünleri, çikolatalar, meyva bunlarda ucuz şeyler değil bir de öyle düşün :)

bak bende 12-13 gün durmuştum ama hiç yılmadım haftasonu çok ufak 1-2 kaçamak yaptım ve şu son 2 günde 1,4 kg verdim sakın yılma :)

dimi violet yaaa uydururuz dimi ,walla uydururuz kız:66:

herkese merhabalar :) ben de bir çok diyet demesinden sonra başarısız olanlardanım, kitabı aldım okudum , forumu da okudum ve bugün başladım dukana, hayırlısı olsun 60 kilo olmak istiyorum, aslında tek korktuğum şey yürüyüş olayını aksatmak, umarım başarabilirim bu sefer , herkese kolay gelsin diyorum sevgiler...

hoşgeldiiiiiinnnnnnnnnn:3::3::3:
umarım istediğin kiloya ulaşırsın...kolay gelsin...

merhaba arkadaşlar, 2 gün ara vermeye gelmiyor yahu bu foruma...geçmişi okuyacağım diye şaşı oldum:61:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz...
ben aslında rapor vermek istiyorum çünkü burada paylaşınca bi şekilde frenleniyomuşum gibi hissediyorum..seyir evremin henüz ikinci günündeyim ve henüz gram oynamadı...hatta dünkü sebze gününden sonra +200 çıktım bu sabah. ama okuduklarım kadarıyla bunun normal olduğunu biliyoruum ve moral bozmadan devam ediyorum...

bi de benim sormak istediğim bişey var...ben 9.30 gibi kahvaltı edioyrum ve saat 3 e kadar acıkmıyorum. tabi arada yoğurt yiyorum ama öğlen yemeğini 3 gibi yiyince de akşam öğününe zaman kalmıyor:66: yani akşam 6 dan sonra yemek yemek istemiyorum ama zaten aç da olmuyorum..sizce öğün atlamış sayılır mıyım??diyetime nasıl etki eder? meraklardayım...

bir deeeee tabii ki kabızlık sorunu...burada yulaf kepeği yok, ama buğday kepeği buldum..yulaf kepeğiyle yapanlar gibi süte karıştırıp içsem bi faydası olur mu acaba?? bugun tam 1,5 saat çarşıda dolaştım goji berry de yok maalesef...ve form çayına da alışkın bağırsaaklarım:63:o da bana mısın demiyor...son çare bekunis içtim ama artık 5 gün olmuştu çatladım çatlayacaktım yani:26::26: ne yapsam ne yapsam bi hamak alıp saallansam kurtulur muyum kabızlıktan:66::66::66::66::66:
hamak haa mfö
çok şekersin

bende bugün atak günümün 1. sindeyim. vermek istediğim kilo 7-5 arası. sizce 3 gün yeterlimidir ben öyle düşünmüştüm de..
benim atak döneminde yulaf kepegim olmuycak umarım kabızlık çekmem zira form çayları bende de pek etkili sayılmaz :26:

hamak haa mfö
çok şekersin

bende bugün atak günümün 1. sindeyim. vermek istediğim kilo 7-5 arası. sizce 3 gün yeterlimidir ben öyle düşünmüştüm de..
benim atak döneminde yulaf kepegim olmuycak umarım kabızlık çekmem zira form çayları bende de pek etkili sayılmaz :26:

eheheh teşekkür ederim:66::66:

dukanın kendi sitesinden hesaplayabilirsin aslında kaç gün yapman gerektiğini...ben başlamadan önce hesapladım 4 günde tahmini 1,5-2 arası demişti hakkaten de öyle oldu:61:
senin vermen gereken kilo fazla olmadığı için çok uzun tutmana gerek yok diye düşünüyorum...

Günaydın kızlar bugün uyuyun çok şükür ve 50.900 olarak yansıdı
Tartıya iyiliğim.ve Bugun 30 uma girdim 20 ler geride kaldi uzgunum.
Doğum günün kutlu olsun cnm nice senelere:71::54:

Ben de dukan diyeti yaptım fakat 1 . Devreyi bitirdim diğerini de maddi yönden tamamlayamadım.her akşam 1-2 bardak diyet süt içine 2 tatlandırıcı tablet ve neskafe ekleyip içtim.hiç aç kalmadım.sadece hep aynı şeylerden sıkıldım.
1 ay sonunda 400 tl sırf bu diyetin gerektirdiği et ve diyet süt yoğurt hardal vs. Harcamışım.kısacası cüzdanım yetmedi.

Bu diyetle 68 den 63 e düştüm. şimdi yemekleri cipsleri çikolataları götürüyorum .gece de bazen yiyorum. Galiba 64-65 falan oldum

bi de kolestrolden ,sağlığımın bozulmasından korktum.ama iyiyim.
En büyük faydası hiç su içemezken bana suyu içmeyi alıştırdı.artık 1.5-2 litre içebiliyorum

Diyetin maddi boyutu hakkında haklısınız etler ve light ürünleri sürekli almak baya bi masraf oluyo ama sağlık konusunda aynı fikirde değilim,doğal et süt yerken kolestrolden sağlığınızın bozulmasından korkmussunuz ama cipsleri çikolataları götürüp geceleri de yiyomuşsunuz,diyet içinde yediklerimizde kolestrolu olanlar için negatif etken yapabılır ama sizin diyetten sonraki beslenme şekliniz çok çok daha sağlığınıza zararlı ki zaten verdiklerinizide almışsınız bu sebeple umarım yeniden başlayabilir ve diyeti bıraktığınızdada güçlendirmeye geçip kilonuzu korursunuz

arkadaşlar cok soru soruyorum ama kusura bakmayın artık bitkicayları ormal caylar içilebilirmi şu an form cay içiyorumda

bende de kabızlık var ben liptonun yeni çıkan form çayını içeceğim. eskden doğadanı kullanıyordum ama onun ağır sinameki kokusunu sevmiyorum hemde çok karın ağrısı yaptı bende..tabi bünyeden bünyeye değişir.

bende de kabızlık var ben liptonun yeni çıkan form çayını içeceğim. eskden doğadanı kullanıyordum ama onun ağır sinameki kokusunu sevmiyorum hemde çok karın ağrısı yaptı bende..tabi bünyeden bünyeye değişir.

peki onda da sinameki ve biberiye var mı?? yani ben daha önceki senelerde de kullanmıştım bu tip çaylar, alışkanlık yaptı sanırım o yüzden ne karın ağrısı ne bişey...hiç fayda etmiyor...bir de sinamekinin bağırsak iç duvarını düzleştirip tembellik yaptığını biliyorum.o yüzden devamlı tüketmemek gerekiyor..

eheheh teşekkür ederim:66::66:

dukanın kendi sitesinden hesaplayabilirsin aslında kaç gün yapman gerektiğini...ben başlamadan önce hesapladım 4 günde tahmini 1,5-2 arası demişti hakkaten de öyle oldu:61:
senin vermen gereken kilo fazla olmadığı için çok uzun tutmana gerek yok diye düşünüyorum...

yaaa banane bananeeee :84::84::84:
dukan ingiltere sitesi ideal kilomu 59,4 olarak hesapladı. ve bu 16.06.2011 de gerçekleşçekmiş. atak evresi iki gün olmalıymış. kaybım sadece 700 gr olacakmış. 22 günlük seyir evremden sonra 59,4 ü görcekmişim.32 gün güçlendirmeden sonra 59,4 de olmam idealmiş.
banane yaaa bananee ben 55 olma istiyorum. şu halimle bile 40 beden pantolon giyiyorum 36 ya giremem ki ben o kiloda :53::53::53::53:

merhaba arkadaşlar benimde seyir evremin ilk günü bugün
kahvaltıda 1 domates ve 1 salatalığı lorla karıştırıp yedim:))
daha sonra markete gidip kapak, marul, dere otu, domates, aldım amacım marul salatası ve yanında kıyma kavurma ve yoğurt ile haşlanmış kabak yapmaktı. ancak hiç acıkmadığımı hissettim:61:oysa kahvaltı yaptığımdan beri 4 saat geçmişti:61: neyse kıyma ve salata yaptım ve yarısını zor yedim. sanırım seyir evremde midem baya küçülmüş açıkçası bu durum hoşumada gitti:27:kalanı acıkırsam akşam yiyeceğim

ne demk caım hiiç önemli değil.hepimizin desteğe ihtiyacı var.benartık ne olursa olsun sinameki kullanmıyorum en son 15 gün önce içmiştim.hoş son 15 gündür de en azından 2 günde 1 rahat çıkabiliyorum tuvalete.umarım en kısa zamanda kilon düşmeye başlar.bir de sana tavsiyem diyeti 1+1 e çevirmen.kilon 15 günden fazla takılırsa 3 günlük atakla direnci kıarbilirsin.hem 2 günde bir sebze yiyebileceğin için belki bağırsakların da çalışmaya başlar.
sevgiler:16:

bende 17 gün oldu bugün başlayalı 2kere kullandım alışkanlık yapar diye korkuyorum ama faydalıda oldu nihayet bugün tartıldım 1kilo vermişim 76 oldum çok şükür bugün seyirin 2.günümdü 5e tamamlayıp 1+1 yapayım ozaman olur değilmi

ben 2-3 günde bir yapıyorum glss ve çok güzel oluyor...önceden kepeğim yoktu yulaf ezmesiyle yapıyordum,daha da güzel oluyordu...ben en çok tarçınlı(azcık havuçlu) olanı sevdim...ama kakaolu,goji berry li hatta damla sakızlı bile yaptım kekleri...eşim de çok severek yedi üstelik..kurabiye hiç denemedim,zaten pek sevmem...

bu arada kahverengi sanırım sen vermiştin tarifi,o ekmeklerden yaptım ve içine minik miik taze soğan ve dereotu doğradım...çok beğendim ben...tuzlu kekimden daha güzel oldu diyebilirim...çok teşekkürler...

bende deniycem bir ara cnm bu keki peki seyir devresindemi yenilio sadece yoksa atakdada yenebilirmi?

tüm çaylar ve kahve serbest tabiiii şekersiz.ama onları içiyorum diye suyu azaltmak yok tabi.

aa ne guzel bende kahve cay filan icmiodum kahveyi icerim hem tok tutar en fazla 2 fincan ohh supermis bu yaa:16:

dukan ingiltere sitesi ideal kilomu 59,4 olarak hesapladı. ve bu 16.06.2011 de gerçekleşçekmiş. atak evresi iki gün olmalıymış. kaybım sadece 700 gr olacakmış. 22 günlük seyir evremden sonra 59,4 ü görcekmişim.32 gün güçlendirmeden sonra 59,4 de olmam idealmiş.
banane yaaa bananee ben 55 olma istiyorum. şu halimle bile 40 beden pantolon giyiyorum 36 ya giremem ki ben o kiloda :53::53::53::53:

arkadaşım bende 55 yazmıştım ve bana da 59 dedi. ama bu durum boy ve kemik yapısı ile alakalı benim boyum 1.70 ve 55 kilo olmak bende güzel durmayabilir. bir de benim seyir evremi 84 gün yapmış:53:, senin yine 22 gün çok iyiii bir rakam bende 84 gün nasıl dayanacağım diye kara kara düşünüyorum:26:
ama ideal kiloma ulaştığım gün güçlendirmeye gececeğim umarım bu da 84 gün sürmez:))
bir de acaa sen değerlerini yanlış yerlere mi yazdın. dukan diyeti tariflerim sitesinden nasıl hesaplayacağın anlatılıyor oradan bir bak bakalım

kizlar yaa ben yuruyusumu sabah yapiorum allahtan yoksa aksam cok halsiz oluorum gozlerim acio resmen birde cok ama cok sicak evde bile oldugun yerde terliosun kisin olsa bu bukadar problem yapmazdi bende ama 10 gun dayanicam napiyim seyirde sebzede yiyebildigim icin pek sorun yasamam herhalde:16: aksamada peynirli krep yapmayi dusunuorum yulaf kepeginden ayranla onu yiyim bari:17:

yalnız kitapta şöyle de bir riskten bahsediyor..şmdi diyelim olman gereken kilo 59 sen ısrarla 55 e düşmek istedin ve diyelim i başardın...bunun üzerine nasıl olsa alabileceğim 4 kilom var ideal kiloya ulaşmak için diyip de kendini tekrar en başta bulabilirsiniz diyor dukan amca... yani zayıflayabileceğin kilodan daha çok koruyabileceğin kilo diyor...

olsun canım 2 aylığına 36 beden giymek mi yoksa hayatının geri kalanında 38 beden giymek mi?? işte mesele bu yeğen:66::66::66:

herkese merhabalar :) ben de bir çok diyet demesinden sonra başarısız olanlardanım, kitabı aldım okudum , forumu da okudum ve bugün başladım dukana, hayırlısı olsun 60 kilo olmak istiyorum, aslında tek korktuğum şey yürüyüş olayını aksatmak, umarım başarabilirim bu sefer , herkese kolay gelsin diyorum sevgiler...

aramıza hoşgeldin çok doğru bir karar vermişsin.:) yürüyüş konusunua gelince ben kitapta yazılan gibi yürüyüşler yapamıyorum fırsatım olmadığından ama kitapta önerdiği hareketleri yapıyorum basenlerimde ve bacaklarımda gözle görülür incelmeler oldu:69::69:

Back