merhaba arkadaşlar, 2 gün ara vermeye gelmiyor yahu bu foruma...geçmişi okuyacağım diye şaşı oldum
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz...
ben aslında rapor vermek istiyorum çünkü burada paylaşınca bi şekilde frenleniyomuşum gibi hissediyorum..seyir evremin henüz ikinci günündeyim ve henüz gram oynamadı...hatta dünkü sebze gününden sonra +200 çıktım bu sabah. ama okuduklarım kadarıyla bunun normal olduğunu biliyoruum ve moral bozmadan devam ediyorum...
bi de benim sormak istediğim bişey var...ben 9.30 gibi kahvaltı edioyrum ve saat 3 e kadar acıkmıyorum. tabi arada yoğurt yiyorum ama öğlen yemeğini 3 gibi yiyince de akşam öğününe zaman kalmıyor
yani akşam 6 dan sonra yemek yemek istemiyorum ama zaten aç da olmuyorum..sizce öğün atlamış sayılır mıyım??diyetime nasıl etki eder? meraklardayım...
bir deeeee tabii ki kabızlık sorunu...burada yulaf kepeği yok, ama buğday kepeği buldum..yulaf kepeğiyle yapanlar gibi süte karıştırıp içsem bi faydası olur mu acaba?? bugun tam 1,5 saat çarşıda dolaştım goji berry de yok maalesef...ve form çayına da alışkın bağırsaaklarım
o da bana mısın demiyor...son çare bekunis içtim ama artık 5 gün olmuştu çatladım çatlayacaktım yani:26::26: ne yapsam ne yapsam bi hamak alıp saallansam kurtulur muyum kabızlıktan