• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kizlar eskisi gibi yazmasamda okuyorum
guclendirme evresindeyim ama 3 haftadir hic dikkat etmedim yedim yedim
persembe gunlerinide es gectim buna ragmen kilo almadigimi gormek guzel
mayis sonuna kadar serbest takilmak istiyorum boyle
haziranda biraz dikkat edicem sanirim
drumun tavsiyesiyle 2 kilo almistim bas donmelerim olmustu tansiyonum demirim cok dusuktu
bende son 3 hafta umursamadan yedim
simdi o sonradan aldigim iki kiloyu vermek istiyorum kendimi zorlamadan acele etmeden
suan 58 kiloyum bir turlu ticker yapamadim yine 56 ya inmek istiyorum

kizlar bende bu dukan kitabini okumak istiorum ama yurtdisindayim nasil temin edebilirimki uff getirtmeye kalksam 1 haftadan fazla surer ama benim zamanim yokkki son 38 gunum kaldi zayiflamak icin:14:

merhaba şimdi başla sadece yağsız proteinler kullanarak atağını yap bu arada kitABINDA GELİR başarılar

soya konususunda problem yok canım ben eski sayfalardada yazmıştım tofu denilen soyu peyniri var dukan özellikle bunu tavsiye ediyor sitesinde okudum ve bitkisel kökenli olmasına rağmen yüksek oranda protein içerdiği için diyetin her aşamasında serbest :34:

forum sayfasının en üst kısmında profil bildirimler kontrol paneli gibi şeyler ver oraya bak:40::40::40:

haha alemsin :9: siteyi güvenilir kişilere emanet ettiğimi biliyodum! :90:
diyetimi bırakmak üzereydim, 2. aşama zorluyordu beni, 3. aşamaya geçerek kurtardım sanırım. henüz hedeflediğim kiloya ulaşamamış olsam da mümkün oldugunca dukanın sözünden çıkmayarak bişeyler yapıyorum işte. eve döndüğümde fotoğraf koymak istiyorum önceki halim ve şimdiki halim.. görenleri gaza getireceğinden eminim :78:

sen ne durumdasın nasıl gidiyor? hedefine ulaşıyor musun??

sevgiler :16:

(hedefine ulaşmışsın nerdeyse şimdi tickerini gördüm wooww tebrik ederim seniiii :)))) işte bu yaa )
teşekkür ederim.çok saol
bana dukan 59.4 demişti ama ben 58'i hedeflemiştim.aşırı dercede kabızlık sorunu yaşadığım için ve eşimin de ısrarlarıyla hedefi tekrar 59'a çekmiştim daha doğrusu güçlendirmede platese başlar biraz da dikkat ederek 1 kilodan da öyle kurtulurum diyordum ama plates hayal oldu 30mayısta sınavlarım başlıyor bir de platese vakit ayıramam artık.sınavlar 10 haziranda bitiyor ve ben 1 temmuz gibi ailemin yanına geçmeyi planlıyorum.yani platese falan vakit bulamam artık.neyse velhasıl kelam ben de hedefime ulaşmadan güçlendirmeye geçtim.bugün güçlendirmede 3. günüm.
evet evet fotoları mutlaka koymalısın ben diyete başladığımda sen 9 kilo falan vermiştin ve ben bunu görünce acaip gaza gelmiştim.eminim görenleri motive eder

selam kizlar eskisi gibi yazmasamda okuyorum
guclendirme evresindeyim ama 3 haftadir hic dikkat etmedim yedim yedim
persembe gunlerinide es gectim buna ragmen kilo almadigimi gormek guzel
mayis sonuna kadar serbest takilmak istiyorum boyle
haziranda biraz dikkat edicem sanirim
drumun tavsiyesiyle 2 kilo almistim bas donmelerim olmustu tansiyonum demirim cok dusuktu
bende son 3 hafta umursamadan yedim
simdi o sonradan aldigim iki kiloyu vermek istiyorum kendimi zorlamadan acele etmeden
suan 58 kiloyum bir turlu ticker yapamadim yine 56 ya inmek istiyorum

canım yanlış hatırlamıyorsam senin boyun 1.70 falandı.bence 58 sende gayet güzel duruyordur.o yüzden direk güçlendirmeye geçmelisin.zaten rahatsızlanmışsın sağlığın daha önemli.sürekli kilo al ver derken metabolizmaya zarar vermeyesin sonra.umarım istediğin gibi olur herşey.
sevgiler:16:

Dukanla degil ama genel bir soru sorsam sakıncası olmaz sanırım forumda hiçbirşeyi kullanamıyorum çünkü mesaj sayım az oldugu için mecburen burada danışmak zorunda kaldım alakasız olacak ama: 10-12 sayfa önce yazdıgım bir yazıya cevaben yazılmış yazıyı görmem için bildiri alabiliyor muyum yoksa tek tek her sayfada acaba cevap yazılmış mı diye bakmam mı gerekiyor:))) teşekkürlerrrrr

:50:maalesef ki sana herhengi bir bildirim mesajı gelmiyor.takip etmen gerekiyor.ben en son okuduğum yerden devam edip okuyorum bütün yazılanları.hem sorularıma cevap yazılmışsa onları görüyor hem de sorusu olanlara cevabını bildiğim kadarıyla yardımcı olamya çalışıyorum.zaten diyet dışı hareket etmemk ve paylaşımda bulunabilmek için bütün yazılanları okumak şart bence.aksi taktirde aynı sorular defalarca sorulmuş ve insanlar aynı sorulara cevap yazmaktan yorulmuş oluyor.:54:

Saol canim bugün kusmadim ama yataktan kalmamıyorum midem hala bulaniyo ve basım donüyor. Burda salgın varms eczaci oyle söylemiş esime.kızım iyi çok şükür .

kızının iyileşmesine sevindim canım.sen bile bu kadar etkilenmişken çocukcağız kimbilir nasıl zayıflardı.bu arada yanlış okumadıysam sen 50.3 mü oldun hastalanınca.off nasıl zayıfladın o kadar bikaç günde ya umarım sen de en kısa zamnda iyileşirsin.

kızının iyileşmesine sevindim canım.sen bile bu kadar etkilenmişken çocukcağız kimbilir nasıl zayıflardı.bu arada yanlış okumadıysam sen 50.3 mü oldun hastalanınca.off nasıl zayıfladın o kadar bikaç günde ya umarım sen de en kısa zamnda iyileşirsin.

Kızım iyi Allah'a şükür onu pek etkilemedi 3 4 kez kustu gecti ama bn sabaha kadar kustum bide üstüne ishal oldum,evet sabah 50.300 düm ama gercekten herseyin bası saglık.saol tekrar iyi dileklerin için canım.

boy 162cm kilom 79 yaş 37 dukan kitabını aldım .ama atak devresine kaçgün yapayım.seyir veresinde tatil var o sırada kaçamak yaparsam ve dönüşte kilo alırsam ,2-3 gün atak yaparak devam edebilirmiyim?..seyir evresi çok mu zor?.daha başlamadım desteklerinizi bekliyorum .hangi mevsimde başlamak daha uygun? ...

bence 5 veya 7 gün yapabilirsin zaten vereceğini ilk 5 gün içerisinde vereceksin seyir evresinde hemen hemen hepimiz ufak tefek kaçamaklar yaptık duruma göre değerlendirme yaparsın önce başlaman lazım çok meyve seven birisi için kış mevsimi daha mantıklı gibi gözüksede aslında herşey senin iradene bağlı bence her mevsim yapılır amaç zayıflamak olduktan sonra :34: ben kışın başladım ama tesadüf o zaman ögrenmiştim bugün görsem bugünde düşünmeden başlardım :)

boy 162cm kilom 79 yaş 37 dukan kitabını aldım .ama atak devresine kaçgün yapayım.seyir veresinde tatil var o sırada kaçamak yaparsam ve dönüşte kilo alırsam ,2-3 gün atak yaparak devam edebilirmiyim?..seyir evresi çok mu zor?.daha başlamadım desteklerinizi bekliyorum .hangi mevsimde başlamak daha uygun? ...

kitaba göre yiyemiyoruz ligt dondurmayı,ama illede dondurma diyene kitapta yağsız yoğurt ve tatlandırıcıyla yapılan var o serbest.bence o pudingleride yapmayın tabiii siz bilirsiniz ama madem birbirimizi motive edicez hatırlatmadan duramadım.

dün dondurma yedim :4:

ben de aynen yaptım tek farkla ben çalışmıyorum ama evde uğraştım :37: 3 gündür giremiyodum birikmiş maşallah sayfalar:52::52:

aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz...
dukan ve şenay81 e geçmiş olsun diorum
OCD senin de kabızlık geçmiş ama sorununun geçmesine sevindim ben de gojiden memnun kaldım onu da deneyebilirsin canım...

veee violet8 sen de bendensin demekki aslında adına ve adıma çok üzüldüm ama benim gibi bi kaçamak canavarı olduğu içinde sevindiimmm :37::37: aman Allahııımmmm ben ne dioruuummmm :27::27::27:

neyse ben de çıkıyorum... artık arayı bu kadar uzatmıcam çok zor oluyo geçmişi okumak:37:okumadan da içim rahat etmiooo:34::34:

canım hersabah ac karnına yarım yaglı koca bı bardak sute yulaf kepegı eklıyorum tavsıye ederım :1:

yok kuzum yok ben rüyana girersem unutamazsın çünkü benden önce göbeğim girer.ama şaka maka bir yana biraz toparla bi kaç kilo ver söz gene izin vericem kaçamak yapmana.tamam mı annem

anacım callan egzersizlerini yapsana gobek kesın gıder

merhaba arkadaşlar...
dukan diyetinde bu 7 ci günüm aslında 5 ci sayılır çünkü pazar günü mecburen fazlasıyla bozdum
pikniğe gittik kahvaltımı evimde yaptım 2 yumurta vs vs ama pikniğe gittik misafir olarak tabi söylemesi ayı kuzu çevirmişler dedim ki ohhh bozmuycam ne güzel yerim diye.. ama nerde dışı pişmiş
içi lastik gibi oğlak eti yok anam hayatta alamam ağzıma. mecburen dolma ve poğçaya abandık :( çok ama çok üzgünüm :( dünde dayanamadım 2 adet kurabiye yedim :( ne olcak şimdi benim 5 gün heba mı oldu :( yeniden atak yapmalımıyım ??? kilo verme durumuna gelince:) evimdeki tartı bozuldu yenisini almak bi türlü kısmet olmadı :( ama göbeğim bayağı indi yani inmişti :(

ye yapayım tecrübeli arkadaşlar???
1 hafta atak yaopayım mı tekrar ???
bide bişi daha siz kahvaltıda neler yiyorsunuz ??? öğle ve akşam yemeğini hallediyom da kahvaltıda haşlanmış yumurta yemekten çok sıkıldım yaaaa. krep de yapamıyorum fitiz marketten aldığım yulaf ile yapayım dedim olmuyo olmuyo olan yumurtalara oluyo yani bakalım yarın rosman dan 2 kutu yulaf kepeği gelcek bide onla deniycem.

5 günlük atak yapmana gerek aynen devam etmelisin uzatırsan çok fazla olur kuzu eti yasak 3. aşamaya kadar kuzuda yeseydin diyetin bozulmuş olacaktı muhtemelen kilo artışı olmuştur ama sen devam ettikçe inecek meraklanma sabahları yumurtanın yanında peynir seviyorsan tavuk janbon hindi janbon tüketebilirsin ben yiyorum rossmanndan alacağın kepekle güzel krepler yapabilirsin bendede var onu kullanıyorum gerçi bende fransadan gelen dukandan gelen falan biraz fazla çeşit var ama sonuçta hepsi birbirinin aynı diyebiliriz bence bugünüde tamamlayıp seyire geç en mantıklısı bu ama bugün hiç kaçamak yapmaki öncekiler gitsin :34:

merhaba arkadaşlar...
dukan diyetinde bu 7 ci günüm aslında 5 ci sayılır çünkü pazar günü mecburen fazlasıyla bozdum
pikniğe gittik kahvaltımı evimde yaptım 2 yumurta vs vs ama pikniğe gittik misafir olarak tabi söylemesi ayı kuzu çevirmişler dedim ki ohhh bozmuycam ne güzel yerim diye.. ama nerde dışı pişmiş
içi lastik gibi oğlak eti yok anam hayatta alamam ağzıma. mecburen dolma ve poğçaya abandık :( çok ama çok üzgünüm :( dünde dayanamadım 2 adet kurabiye yedim :( ne olcak şimdi benim 5 gün heba mı oldu :( yeniden atak yapmalımıyım ??? kilo verme durumuna gelince:) evimdeki tartı bozuldu yenisini almak bi türlü kısmet olmadı :( ama göbeğim bayağı indi yani inmişti :(

ye yapayım tecrübeli arkadaşlar???
1 hafta atak yaopayım mı tekrar ???
bide bişi daha siz kahvaltıda neler yiyorsunuz ??? öğle ve akşam yemeğini hallediyom da kahvaltıda haşlanmış yumurta yemekten çok sıkıldım yaaaa. krep de yapamıyorum fitiz marketten aldığım yulaf ile yapayım dedim olmuyo olmuyo olan yumurtalara oluyo yani bakalım yarın rosman dan 2 kutu yulaf kepeği gelcek bide onla deniycem.

Son düzenleme:
5 günlük atak yapmana gerek aynen devam etmelisin uzatırsan çok fazla olur kuzu eti yasak 3. aşamaya kadar kuzuda yeseydin diyetin bozulmuş olacaktı muhtemelen kilo artışı olmuştur ama sen devam ettikçe inecek meraklanma sabahları yumurtanın yanında peynir seviyorsan tavuk janbon hindi janbon tüketebilirsin ben yiyorum rossmanndan alacağın kepekle güzel krepler yapabilirsin bendede var onu kullanıyorum gerçi bende farnsadan gelen dukandan gelen falan biraz fazla çeşit var ama sonuçta hepsi birbirinin aynı diyebiliriz bence bugünüde tamamlayıp seyire geç en mantıklısı bu ama bugün hiç kaçamak yapmaki öncekiler gitsin :34:

bişi diyeyim mi ...
sen varya çok iyisin insanın moralini anında düzeltiyosun...
teşekkürler... ben aynen devam ediyoruym yarın seyire geçerim artıkın
ya ben kahvaltıda bugüne kadar 2-3 dilim salatalık domates yedim artık ne yapim kuru kuru gitmiyodu. neyse artık

tatlım çok geçmiş olsun.hala düzelemedin mi sen.dr'a falan görünmelisin bence.kızın da hastaydı o düzelmiştir umarım[/QU. Saol canim bugün kusmadim ama yataktan kalmamıyorum midem hala bulaniyo ve basım donüyor. Burda salgın varms eczaci oyle söylemiş esime.kızım iyi çok şükür .

çok geçmiş olsun senay81..umarım en kısa zamanda toparlanırsın...

Back