• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet canım portakallısıda çıkmış onu aldım ama meyve yasak ya onu kullanmamız sorun olur mu acaba?

rom alıcaktımda rom ne demek:)

walla ne yalan söyleyeyim ben de bilmiyorum..normalde alkollü bir içecek sanırdım,kokteyl filan yapılıyor ya ondan ama aroması ne oluyor bilmiyorum...alkollü değil herhalde...ben kullanamadım zaten..acı birşeydi..alma boş yere...ama içeriği ne oluyor bilen varsa bilgi versin.

evet canım portakallısıda çıkmış onu aldım ama meyve yasak ya onu kullanmamız sorun olur mu acaba?

rom alıcaktımda rom ne demek:)

walla ne yalan söyleyeyim ben de bilmiyorum..normalde alkollü bir içecek sanırdım,kokteyl filan yapılıyor ya ondan ama aroması ne oluyor bilmiyorum...alkollü değil herhalde...ben kullanamadım zaten..acı birşeydi..alma boş yere...ama içeriği ne oluyor bilen varsa bilgi versin.

tatlım çok geçmiş olsun.hala düzelemedin mi sen.dr'a falan görünmelisin bence.kızın da hastaydı o düzelmiştir umarım[/QU. Saol canim bugün kusmadim ama yataktan kalmamıyorum midem hala bulaniyo ve basım donüyor. Burda salgın varms eczaci oyle söylemiş esime.kızım iyi çok şükür .

kızlar ya ligt dondurmayı ve ligt pudingi seyir evresinde yiyebiliyormuyduk acaba?valla henüz pudingi yapmadım ama ligt donmadan az bişey yedim:34:
kitaba göre yiyemiyoruz ligt dondurmayı,ama illede dondurma diyene kitapta yağsız yoğurt ve tatlandırıcıyla yapılan var o serbest.bence o pudingleride yapmayın tabiii siz bilirsiniz ama madem birbirimizi motive edicez hatırlatmadan duramadım.

kitaba göre yiyemiyoruz ligt dondurmayı,ama illede dondurma diyene kitapta yağsız yoğurt ve tatlandırıcıyla yapılan var o serbest.bence o pudingleride yapmayın tabiii siz bilirsiniz ama madem birbirimizi motive edicez hatırlatmadan duramadım.

aaaaaaaaaa desene yandık ki ne yandık uyarıp aydınlattığın için çok sağol canım ama benim şincik kafam karıştı ya burda ligt puding yapıp yiyen arkadaşlar vardı hatta birbirimize nerden aldığımızı soruyorduk bende serbest diye günlerdir puding arıyordum tam buldum derkeneee napalım yemicez artık ama ligt dondurmadan eccük yidim :52:

regl öncesi dönemdeyim ve manyak gibi yemek yemek istiyorum :( yemek istedikçe gidip dukan'cığımın izin verdiği ne varsa yiyorum:P işallah bişey olmaz :P bide şişkinliğimi gidersin diye şu karbonatlı su dan içtim az önce biraz tuzlu gibi ama iğrenç değil (küçük su şişesine 2 çay kaşığı kadar attım).işe yarar işallah.:8: bide şu tickerfactory den kilo şeysini mesajlarımn altına nasıl koyabilirm? imza bölümüne sanırım ama orayı bulamadım :1:

ay kızlar ya ben de nedense lıght pudıng e gunde kısıtlı mıktarlarda ızın var dıye dusunmusum :2:

Hanı tamam bır oturusta 3 kasesını bırden bıtırmek benım ıradesızlıgım ama nedense 1 kase felan ızınlı dıye dusundum; hanı gunde az mıktar mısır nısastası tolere ya ve de bunlarda tatlandırıcıyla yapılıyor :2:

bana soyle pudıng kıvamlı bıze ızınlı bır tatlı onerın lutfen.

Bende 10 gunu gectı:2: 61,5 kg da yerımde sayıyorum.

Son düzenleme:
çok tebrik ediyorum canım harikasınnnnnnn ömür boyu zarif incecik yıllar geçirmeni diliyorum darısı tüm çabalayanların başına birde bişey soracam yağ kas oranına nerden baktırıyorsun özeldemi devlettemi

teşekkür derim :54:
ben şu an adapazarındayım burda bitkisel ürünlerle ilgilenen bir magaza var ordaki arkadaşlar diyetisyenlerin kullandığı aletten getirmişler dükkana. kağıda döküyor ne var ne yoksa. yalnız avmlerde gördüğümüz aletlerden biraz daha farklı. varsa adapazarında olan birileri yeri tarif edebilirim.

Sabahtan beri hem çalışıp hem de 50 sayfa okudum:53:
öncelikle kahverengi21 geçmiş doğumgününü kutlarım
massepaın hoşgeldin, özlemiştik seni
dukan ve şenay 81 geçmiş olsun

4 günlük tatil sonucu bende de kaçamaklar oldu tabii dr oetker puding, birkaç meze, 1 portakal, fındık badem ve çiğ köfte 4 gün içine dağılmış kaçamaklarım:37:
Ama sabah 12 günlük kilomu korur çıktım günler bu kilodayım bugun pp yapıyorum bakalım yarın sabah ne olacak ?

ben de aynen yaptım tek farkla ben çalışmıyorum ama evde uğraştım :37: 3 gündür giremiyodum birikmiş maşallah sayfalar:52::52:

aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz...
dukan ve şenay81 e geçmiş olsun diorum
OCD senin de kabızlık geçmiş ama sorununun geçmesine sevindim ben de gojiden memnun kaldım onu da deneyebilirsin canım...

veee violet8 sen de bendensin demekki aslında adına ve adıma çok üzüldüm ama benim gibi bi kaçamak canavarı olduğu içinde sevindiimmm :37::37: aman Allahııımmmm ben ne dioruuummmm :27::27::27:

neyse ben de çıkıyorum... artık arayı bu kadar uzatmıcam çok zor oluyo geçmişi okumak:37:okumadan da içim rahat etmiooo:34::34:

Merhaba arkadaşlar, bugün benimde atakta 9. günüm ve toplamda verdiğim kilo 3700 gr :) Üstelik dün regl oldum, tüm ödem zamanında bile + olmadı :)
Yulaf kepeğini bende aktardan almıştım ama iğrençti üstelikte krep falanda olmuyordu, ben de minik bir araştırma sonrası rossman mağazasının izmir/karşıyaka'da da olduğunu öğrenince hemen aldım, aktardan alınanla alakası olmayan bir ürün, çok daha güzel. bilginiz olsun, o kadar çok paralar harcamayın.. 500 gr'ı 6,5 TL. Rossman mağazası ankarada, istanbul, adana ve izmir de var bilginize.. ve sadece yurtdışı ürünlerini satıyor.. :)

ah sabis canım sabis nie sen de daha erken başlamadın ki sanki diyete.ben bulamamıştım.allah razı olsun sonunda güçlendirme evresinde y.kepeğine kavuşmuş lucam sayende

yafff sorma yaa shahdaroba..çok haklısın...biri beni kendime getirsin...biri bana dur desin...walla bak çok abartmıyorum hiçbirşeye saldırmadım şimdiye kadar ama iradem çok zayıfladı...pudingi geçtim walla ama yanımda yenen şeylerin tadına bakar oldum..e bu da günde en az 3-5 lokma kaçamak demek oluyor...walla ilk zamanlarki gibi değilim...e bu da duraksatıyor doğal olarak:59::59:
bu aralar rüyalarıma tanımadıüım birileri girip duruyor anam kızzz yoksa siz misiniz:60::60:

yok kuzum yok ben rüyana girersem unutamazsın çünkü benden önce göbeğim girer.ama şaka maka bir yana biraz toparla bi kaç kilo ver söz gene izin vericem kaçamak yapmana.tamam mı annem

selam herkese :79:

3. aşamaya geçtiğimden beri 1 kilo vermişim. Vucudumun kas-yağ oranına baktırdım. gayet iyi çıktı sonuçlar. Dukan diyeti kesinlikle kas kaybına sebep olmuyor böylece ispatlanmış oldu benim için.
Vucudumda su oranıda gaye iyi çıktı. ideal kiloma hemen hemen ulaşmış durumdayım. lise zamanlarımdaki gibi 36 beden giyiyorum tekrar. çok büyük bir mutluluk ve başarı bu. :65: :65:

hayatta neyi başardın derlerse kilo verdim diyeceğim :9: :9:

yılmak yok yola devam :66:

sevgiler :16:
canıım hoşgeldin siteye.sen yokken ben evsahibesi oluverdim valla kk-dukana:9:ben diyeti bıraktın sandım uzun süredir girmeyince.güçlendirmede de kilo vermişsin tebrik ederim.:16:

canıım hoşgeldin siteye.sen yokken ben evsahibesi oluverdim valla kk-dukana:9:ben diyeti bıraktın sandım uzun süredir girmeyince.güçlendirmede de kilo vermişsin tebrik ederim.:16:

haha alemsin :9: siteyi güvenilir kişilere emanet ettiğimi biliyodum! :90:
diyetimi bırakmak üzereydim, 2. aşama zorluyordu beni, 3. aşamaya geçerek kurtardım sanırım. henüz hedeflediğim kiloya ulaşamamış olsam da mümkün oldugunca dukanın sözünden çıkmayarak bişeyler yapıyorum işte. eve döndüğümde fotoğraf koymak istiyorum önceki halim ve şimdiki halim.. görenleri gaza getireceğinden eminim :78:

sen ne durumdasın nasıl gidiyor? hedefine ulaşıyor musun??

sevgiler :16:

(hedefine ulaşmışsın nerdeyse şimdi tickerini gördüm wooww tebrik ederim seniiii :)))) işte bu yaa )

Son düzenleme:
merhaba 34 gün sonra bu sabah iki çatal nutella yedim.bozmadan bile 2 kg almış gözüküyordum.nasıl oluyo anlamadım.insan birşey yemeden nasıl kilosu artar suyu da çok içiyorum ama ......neyse yemeden alıyorsam iki çatal nutella için vicdan azabı çekmiyorum.spor yaptığım zaman ki halimi düşününce nasıl üzülüyorum.iki kaloricik daha yakabilmek için nasıl kendimi paralıyorum .yerken spor yaparken nasıl yorulduğumu düşünüyordum.gerçekten lokmalar insanın boğazına diziliyor.neyse olmuşa çare yok:39::39::39:

gerçekten yedikten sonra vicdan azabı çekiyor insan.. ama sabah 53 geldim o sevindirici:) bugün de gün içinde çok az ızgara köfte akşam da ızgara tavuk yedim diye sevinirken annem inat gibi kiraz almış :/ 10-15 adet yedim vallahi 2. kez bozdum ama her bozdugum dakikada gidip çok hızlı sekilde 1 saat dans ediyorum.. 3. kez bozarsam bırakıcam diyeti.. çok dans edip yürüyorum aslında o bozduklarımı eritip kilo bile vermem lazım ama vücut savunmaya geçti sanırım biraz sabretmek gerekecek yılmadan devammmm :):18:

sonuç tartıya nasıl yansıdı acaba merak ediyorum...aynı durumdayız çünkü..benimde atağımın son günüydü dün, 71.7 den 69.99 u görmüştüm ki akşam 8 de dayanamayı 3 adet çiğköfte yedim::26:
yanında lavaş felan da yemediğim halde bugun tartıya +400 gr olarak yansıdı:59:

kızlar sizce bugun seyire mi başlayayım yoksa bi gün daha atak mı yapayım??
sonuç sabah 53 olarak yansıdıııııı degişiklik yok mutluyum:) bugün baya yürüdüm az da yedim derkeeeeeeeeeeen : 10-15 kiraz yedim yine bozdum daha başında, atakta 2 kere bozdum diyeti ama onun üzerine de dans ettim gayet hızlı 1 saat.. aslında kirazın, 2 kaşık çikolatanın verecegi kaloriyi kat kat yaktıgıma inanıyorum ama bi kaç güne veririm umarım.. çok hızlı vereyim istiyor insan ilk 2 kilo 4 günde gidince :))

Dukanla degil ama genel bir soru sorsam sakıncası olmaz sanırım forumda hiçbirşeyi kullanamıyorum çünkü mesaj sayım az oldugu için mecburen burada danışmak zorunda kaldım alakasız olacak ama: 10-12 sayfa önce yazdıgım bir yazıya cevaben yazılmış yazıyı görmem için bildiri alabiliyor muyum yoksa tek tek her sayfada acaba cevap yazılmış mı diye bakmam mı gerekiyor:))) teşekkürlerrrrr

soya konususunda problem yok canım ben eski sayfalardada yazmıştım tofu denilen soyu peyniri var dukan özellikle bunu tavsiye ediyor sitesinde okudum ve bitkisel kökenli olmasına rağmen yüksek oranda protein içerdiği için diyetin her aşamasında serbest :34:

ekmek ve soya diyorsan başka diyet bulmalısın bence.dukanda bunlar yok,bence önce kitap okunmalı işe yaraması için çok iyi anlamak gerek diyetin gidişatını.iyi kilo vermeler...

Back