• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam herkese :79:

3. aşamaya geçtiğimden beri 1 kilo vermişim. Vucudumun kas-yağ oranına baktırdım. gayet iyi çıktı sonuçlar. Dukan diyeti kesinlikle kas kaybına sebep olmuyor böylece ispatlanmış oldu benim için.
Vucudumda su oranıda gaye iyi çıktı. ideal kiloma hemen hemen ulaşmış durumdayım. lise zamanlarımdaki gibi 36 beden giyiyorum tekrar. çok büyük bir mutluluk ve başarı bu. :65: :65:

hayatta neyi başardın derlerse kilo verdim diyeceğim :9: :9:

yılmak yok yola devam :66:

sevgiler :16:

merhaba kizlar bu dukan diyetinde ilk baslarda hic ekmek yenilmio demi sadece protein yenilio ama ben ekmek yemessem kotu oluorum mutlaka bir dilim yemem lazim tansiyonum dusuo bide soya fasulyesi cok protein icerioya onu seyir bolumunde sebze olarak yiyebilirmiyim:26::16:

ekmek ve soya diyorsan başka diyet bulmalısın bence.dukanda bunlar yok,bence önce kitap okunmalı işe yaraması için çok iyi anlamak gerek diyetin gidişatını.iyi kilo vermeler...

Merhaba arkadaşlar, bugün benimde atakta 9. günüm ve toplamda verdiğim kilo 3700 gr :) Üstelik dün regl oldum, tüm ödem zamanında bile + olmadı :)
Yulaf kepeğini bende aktardan almıştım ama iğrençti üstelikte krep falanda olmuyordu, ben de minik bir araştırma sonrası rossman mağazasının izmir/karşıyaka'da da olduğunu öğrenince hemen aldım, aktardan alınanla alakası olmayan bir ürün, çok daha güzel. bilginiz olsun, o kadar çok paralar harcamayın.. 500 gr'ı 6,5 TL. Rossman mağazası ankarada, istanbul, adana ve izmir de var bilginize.. ve sadece yurtdışı ürünlerini satıyor.. :)

Sabahtan beri hem çalışıp hem de 50 sayfa okudum:53:
öncelikle kahverengi21 geçmiş doğumgününü kutlarım
massepaın hoşgeldin, özlemiştik seni
dukan ve şenay 81 geçmiş olsun

4 günlük tatil sonucu bende de kaçamaklar oldu tabii dr oetker puding, birkaç meze, 1 portakal, fındık badem ve çiğ köfte 4 gün içine dağılmış kaçamaklarım:37:
Ama sabah 12 günlük kilomu korur çıktım günler bu kilodayım bugun pp yapıyorum bakalım yarın sabah ne olacak ?

kızlaaaar şimdi migrostan portakal arıma aldım simlanın dediği vanilya olandan yoktu.

krem vanilya yerine acaba portakal aroması kullansam olur mu

aaa dr.oetker pasta aromasından mı bahsediyorsun?
portakalı mı çıkmış? ben acıbadem,limon,rom ve vanilya var diye biliyordum..birtek vanilyayı beğenmiştim...portakal da güzel olur ama...

kızlaaaar şimdi migrostan portakal arıma aldım simlanın dediği vanilya olandan yoktu.

krem vanilya yerine acaba portakal aroması kullansam olur mu

portakalı mı çıkmış? ben acıbadem,limon,rom ve vanilya var diye biliyordum..birtek vanilyayı beğenmiştim...portakal da güzel olur ama...

selam herkese :79:

3. aşamaya geçtiğimden beri 1 kilo vermişim. Vucudumun kas-yağ oranına baktırdım. gayet iyi çıktı sonuçlar. Dukan diyeti kesinlikle kas kaybına sebep olmuyor böylece ispatlanmış oldu benim için.
Vucudumda su oranıda gaye iyi çıktı. ideal kiloma hemen hemen ulaşmış durumdayım. lise zamanlarımdaki gibi 36 beden giyiyorum tekrar. çok büyük bir mutluluk ve başarı bu. :65: :65:

hayatta neyi başardın derlerse kilo verdim diyeceğim :9: :9:

yılmak yok yola devam :66:

sevgiler :16:
çok tebrik ediyorum canım harikasınnnnnnn ömür boyu zarif incecik yıllar geçirmeni diliyorum darısı tüm çabalayanların başına birde bişey soracam yağ kas oranına nerden baktırıyorsun özeldemi devlettemi

sırayla okuyorum da geçmişi...sonra dönemem diye sırayla cevap veriyorum..mesajını yeni okudum,aynı şeyleri söylemişiz hemen hemen ...bu arada selam datlım,ben de durumlar aynı ;)

selam canım.yaparsan pudingleri bir de mideye indirirsen bigüzel tabii ki durumlar aynı olur bebeğim.kaçtır uyarıyoruz seni dukancılar olark.aslında bu günlerde rüyanda beni görmeliydin ama anlamadım neden görmedin:1:dukan amca acıdı saa heralde yoksa rüyana benim göbeğim girerdi ve sen de ağzına bidaha bişi koyamazdın:9:
ben de enson dışarda güzel bir yemek yediğkten sonra eve geldim browni yaptım zaten misafir de vardı onlardan da 3.5 dilim:53:yedim zaten o gün hadi güçlendirmeye geçmiş olayım dedim ertesi gün 1 kg fazla çıktım ama bu sabah 200 gr fazlaydım.gözüm perşembede perşembe protein günümden sonra göreceğiz asıl kilomu

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.5 gün atak yaptım seyirin 9. günündeyim.atakta 2 kilo verdim.seyir evresinde fazla kilo veremedim veremedim.inişlerler çıkışlar oldu ama hep aynı kilodayım 2 den fazla veremedim.kaçamakta yapmadım.regl dönemindeyim hatta reglim gecikti umarım onunla alakalıdır..:84::84:pesetmek üzereyim,,,,,,,,,:60::60:

bence bekle çünkü benim reglim biter bitmez 1.2-1.5 arası bir düşüş yaşıyordum.sana da tavsiyem devam edip giden kilolarına veda etmen

selam canım.yaparsan pudingleri bir de mideye indirirsen bigüzel tabii ki durumlar aynı olur bebeğim.kaçtır uyarıyoruz seni dukancılar olark.aslında bu günlerde rüyanda beni görmeliydin ama anlamadım neden görmedin:1:dukan amca acıdı saa heralde yoksa rüyana benim göbeğim girerdi ve sen de ağzına bidaha bişi koyamazdın:9:
ben de enson dışarda güzel bir yemek yediğkten sonra eve geldim browni yaptım zaten misafir de vardı onlardan da 3.5 dilim:53:yedim zaten o gün hadi güçlendirmeye geçmiş olayım dedim ertesi gün 1 kg fazla çıktım ama bu sabah 200 gr fazlaydım.gözüm perşembede perşembe protein günümden sonra göreceğiz asıl kilomu

yafff sorma yaa shahdaroba..çok haklısın...biri beni kendime getirsin...biri bana dur desin...walla bak çok abartmıyorum hiçbirşeye saldırmadım şimdiye kadar ama iradem çok zayıfladı...pudingi geçtim walla ama yanımda yenen şeylerin tadına bakar oldum..e bu da günde en az 3-5 lokma kaçamak demek oluyor...walla ilk zamanlarki gibi değilim...e bu da duraksatıyor doğal olarak:59::59:
bu aralar rüyalarıma tanımadıüım birileri girip duruyor anam kızzz yoksa siz misiniz:60::60:

evet canım portakallısıda çıkmış onu aldım ama meyve yasak ya onu kullanmamız sorun olur mu acaba?

rom alıcaktımda rom ne demek:)

Çok kötüyüm kizlar ya sabaha kada kustum bugün kusmadım ama midem bulaniyo basım donuyo kalkamyorum 50.300 gr dusmusum ama hiç memnun değilim herseyin bası saglık gercekten.

tatlım çok geçmiş olsun.hala düzelemedin mi sen.dr'a falan görünmelisin bence.kızın da hastaydı o düzelmiştir umarım

Back