• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

saol canım ben önce çok zayıf olup sonra kilo alınca insanları çok daha iyi anlamaya başladım o yüzden istiyorumki herkes zayıflasın istediğine kavuşsun :) pes etmediğin sürece sonuç alacaksın merak etme birde ben bu diyete çok güveniyorum ocak 20 den beri diyetteyim düşün artık hemen hemen verebileceği tüm sonuçları gördüm birde güçlendirmeyi bitirirsem tam olacak :) ben ne kadar kaçamak yaparsam yapayım yada hiç kamak yapmadan bile kilom artsın diyeti hiç bırakmadım yemem gerekenleri mutlaka yedim

bişi diyeyim mi ..
sen varya çok iyisin insanın moralini anında düzeltiyosun...
teşekkürler... ben aynen devam ediyoruym yarın seyire geçerim artıkın
ya ben kahvaltıda bugüne kadar 2-3 dilim salatalık domates yedim artık ne yapim kuru kuru gitmiyodu. neyse artık

ay kızlar ya ben de nedense lıght pudıng e gunde kısıtlı mıktarlarda ızın var dıye dusunmusum :2:

Hanı tamam bır oturusta 3 kasesını bırden bıtırmek benım ıradesızlıgım ama nedense 1 kase felan ızınlı dıye dusundum; hanı gunde az mıktar mısır nısastası tolere ya ve de bunlarda tatlandırıcıyla yapılıyor :2:

bana soyle pudıng kıvamlı bıze ızınlı bır tatlı onerın lutfen.

Bende 10 gunu gectı:2: 61,5 kg da yerımde sayıyorum.

kızlaaarrrrrr..tama dukan diyetinin önemli kuralları var...bunlara uymak lazım...ama bana fazla kuralcısınız gibi geliyor...ssoleil in verdiği,dukanın sitesinde yazan tarifi hemen herkes denedi ve çok beğendi...ve onun içinde de mısır nişastası vardı...ben puding de yaptım bu tatlıdan da...vanilyalı puding daha zararsız diyebilirim...hem kakao yok,hem daha hafif...ve pudingin içinde de aynı şeyler var,hatta daha azı...nişasta daha az,kakao yok filan...
yani şimdi kitapta puding yazıyormu diye aramamak lazım...biraz mantık yapabiliriz...bunlar tabiiki bir diyet listesi menüsü değil ama masum kaçamaklar...zaten tolore denmesinin sebebi de bu...
abartmıycaksan,oturup 3 kase yemeyeceksen ye demek istiyor:)
ben ilk 1 ay boyunca haftada 4-5 gün yedim pudinglerden minik birer kase..bir zararını görmedim..ama şuan başka kçamaklara başladım ve zararını görüyorum...
hepinize günaydın...:3::3::3:

kızlaaarrrrrr..tama dukan diyetinin önemli kuralları var...bunlara uymak lazım...ama bana fazla kuralcısınız gibi geliyor...ssoleil in verdiği,dukanın sitesinde yazan tarifi hemen herkes denedi ve çok beğendi...ve onun içinde de mısır nişastası vardı...ben puding de yaptım bu tatlıdan da...vanilyalı puding daha zararsız diyebilirim...hem kakao yok,hem daha hafif...ve pudingin içinde de aynı şeyler var,hatta daha azı...nişasta daha az,kakao yok filan...
yani şimdi kitapta puding yazıyormu diye aramamak lazım...biraz mantık yapabiliriz...bunlar tabiiki bir diyet listesi menüsü değil ama masum kaçamaklar...zaten tolore denmesinin sebebi de bu...
abartmıycaksan,oturup 3 kase yemeyeceksen ye demek istiyor:)
ben ilk 1 ay boyunca haftada 4-5 gün yedim pudinglerden minik birer kase..bir zararını görmedim..ama şuan başka kçamaklara başladım ve zararını görüyorum...
hepinize günaydın...:3::3::3:

hee şu da var...tatlısız durabilen,dayanabilen diyeti hiç kaçamaksız yapan arkadaşlar tabii ki yemesin...bunlar yulaf kepeği gibi diyetin birer parçası değil..hatta hepimiz için yenmemesi daha iyi tabii ki...ama tatlı kriziniz tuttuysa ağzınıza bir baklava atmak yerine bir dilim light çikolata,bir minik kase puding ya da dondurma yemek(light) daha hayırlıdır demek istediğim bu

herkese günaydııııınnnnn:54::54:

sabah kızımı okula götürmek için kalktığımda kendimi çoook halsiz hissettim neyse onu okula bıraktıktan sonra tembellik yapma çık hadi yürüyüşe dedim kendi kendime 5 km yürüdüm geldim duşumu aldım kahvaltımı hazırladım 1 yumurta dereotlu lor peyniri ve biraz da maydonoz şimdi afiyetle yiyorum ve kendimi acayip dinamik hissediyorum iyiki yürümüşüm:34:

geçen hafta en son 77.8 çıkmıştım bu sabah 78.3 çıktım duruuuuunnn hemen kızmayın :37: hem haftasonu biraz sapıttım ben hem de bu hafta regli olucam ondan fazlalık die düşündüm öyledir di mi :44:

şimdi geçmişi okumaya başlıom :1:

merhaba arkadaşlar...
dukan diyetinde bu 7 ci günüm aslında 5 ci sayılır çünkü pazar günü mecburen fazlasıyla bozdum
pikniğe gittik kahvaltımı evimde yaptım 2 yumurta vs vs ama pikniğe gittik misafir olarak tabi söylemesi ayı kuzu çevirmişler dedim ki ohhh bozmuycam ne güzel yerim diye.. ama nerde dışı pişmiş
içi lastik gibi oğlak eti yok anam hayatta alamam ağzıma. mecburen dolma ve poğçaya abandık :( çok ama çok üzgünüm :( dünde dayanamadım 2 adet kurabiye yedim :( ne olcak şimdi benim 5 gün heba mı oldu :( yeniden atak yapmalımıyım ??? kilo verme durumuna gelince:) evimdeki tartı bozuldu yenisini almak bi türlü kısmet olmadı :( ama göbeğim bayağı indi yani inmişti :(

ye yapayım tecrübeli arkadaşlar???
1 hafta atak yaopayım mı tekrar ???
bide bişi daha siz kahvaltıda neler yiyorsunuz ??? öğle ve akşam yemeğini hallediyom da kahvaltıda haşlanmış yumurta yemekten çok sıkıldım yaaaa. krep de yapamıyorum fitiz marketten aldığım yulaf ile yapayım dedim olmuyo olmuyo olan yumurtalara oluyo yani bakalım yarın rosman dan 2 kutu yulaf kepeği gelcek bide onla deniycem.

haticecim moralini bozma ve devam et tartıda gördüklerin bir anda gidebilir benimde geçen hafta 3 kurabiye sonucu kilom 700gr artmıştı ve ben günlerce tartıya çıkmadım sonrasında 1 kilo gitmiş olarak görünce motıvasyonum tekrar yerıne geldi ve daha bir sarıldım bu diyete.

size söyleyeceğim şey şu sabah kahvaltıda ben lor peyniri,yumurta,nane ve maydonozlu krep yapıyorum yanına çay ve peynirimle yiyorum sp günlerimde tabiki salatalık domateste ekleniyor bunlara inan sabah 07:15te yaptığım kahvaltıyla 12:30a kadar acıkmıyorum bile.öğlen işyerinde olduğum için genelde pp günlerimde yağsız köfte yiyorum sp günlerimde ise ona uygun şeyler.akşam haşlanmış tavuk ve yoğurt tabi seçenekler hergün değişiyor bunlar bana kolay gelen şeyler:9:

ben yulaf kepeği kullanmadım illa kullanmak zorunda değiliz zaten ama çeşit açısından iyi olur tabi ben alıştım bu şekilde yemek yemeye extra birşeyler yediğimde orucumu bozmuş hissediyorum kendimi:9:

herkese günaydııııınnnnn:54::54:

sabah kızımı okula götürmek için kalktığımda kendimi çoook halsiz hissettim neyse onu okula bıraktıktan sonra tembellik yapma çık hadi yürüyüşe dedim kendi kendime 5 km yürüdüm geldim duşumu aldım kahvaltımı hazırladım 1 yumurta dereotlu lor peyniri ve biraz da maydonoz şimdi afiyetle yiyorum ve kendimi acayip dinamik hissediyorum iyiki yürümüşüm:34:

geçen hafta en son 77.8 çıkmıştım bu sabah 78.3 çıktım duruuuuunnn hemen kızmayın :37: hem haftasonu biraz sapıttım ben hem de bu hafta regli olucam ondan fazlalık die düşündüm öyledir di mi :44:

şimdi geçmişi okumaya başlıom :1:

günaydın tatlımm

bende dün regl oldum ve tartıda 300gr fazla görünüyorum ki bu normaldir sanırım:S

inatla tatlıya direniyorum bakalım ne kadar dayanabileceğim:9:

teşekkür derim :54:
ben şu an adapazarındayım burda bitkisel ürünlerle ilgilenen bir magaza var ordaki arkadaşlar diyetisyenlerin kullandığı aletten getirmişler dükkana. kağıda döküyor ne var ne yoksa. yalnız avmlerde gördüğümüz aletlerden biraz daha farklı. varsa adapazarında olan birileri yeri tarif edebilirim.

adapazarındasın?oralımısın peki? ben istanbuldayım ama adapazarlıyım da..

yardııımmmmm :84::84::84:

ya arkadaşlar 1 saattir leslie indirmeye çalışıyorum ama beceremedim nasıl yapıcam :44::44:

bazen yürüyüş için dışarı çıkamıyorum ve ben bana yürüyüşün çok iyi geldiğine inanıyorum çıkamadığım zamanlar bunu yaparım die düşünmüştüm:50: siteden yapıım dedim zirt pırt takılıo gıcık oldum:95::95:

ben birazdan dışarı çıkıcam öğleden sonra 2 saat kursum var hergün ama öğleden sonra burdayım öpüyorum şekerler:54::54:

dukaaaaaannnn bu akşam geliyodun yanlış hatırlamıyosammmm :59:başka yapan arkadaşlar varmı bilmiyorum:69: ama dukan yapıodu bunu yardımmmm şekeriiimmmm çabuk geelllll :84:

yardııımmmmm :84::84::84:

ya arkadaşlar 1 saattir leslie indirmeye çalışıyorum ama beceremedim nasıl yapıcam :44::44:

bazen yürüyüş için dışarı çıkamıyorum ve ben bana yürüyüşün çok iyi geldiğine inanıyorum çıkamadığım zamanlar bunu yaparım die düşünmüştüm:50: siteden yapıım dedim zirt pırt takılıo gıcık oldum:95::95:

ben birazdan dışarı çıkıcam öğleden sonra 2 saat kursum var hergün ama öğleden sonra burdayım öpüyorum şekerler:54::54:

dukaaaaaannnn bu akşam geliyodun yanlış hatırlamıyosammmm :59:başka yapan arkadaşlar varmı bilmiyorum:69: ama dukan yapıodu bunu yardımmmm şekeriiimmmm çabuk geelllll :84:

walla ben youtube dan 12 şer dakkalık videolarını sırayla 1-2-3 şeklinde açıyor ve yapıyordum..ama nereden indirildiğini hiç bilmiyorum ben de...youtube daki videolar 10-15 dk arası..ama 1 saatlik fikan varmış sanırım,nereden bulduklarını söylerse arkadaşlar bana da yarar :)

walla ben youtube dan 12 şer dakkalık videolarını sırayla 1-2-3 şeklinde açıyor ve yapıyordum..ama nereden indirildiğini hiç bilmiyorum ben de...youtube daki videolar 10-15 dk arası..ama 1 saatlik fikan varmış sanırım,nereden bulduklarını söylerse arkadaşlar bana da yarar :)

ben de onları izledim ama dediğim gibi açılmasını çok bekliyorum ve çok kısa geldi bana :44:

saolasın ilgilendiğin için:34:

yaa kızlar yaa ben de umutsuzluğa kapılmaya başladım...
daha vermem gereken 7 kilo daha var ve milim milim gidiyor,hatta 10 gündür yine gitmiyor :(
işin kötüsü umutsuzluğum şu yüzden...önümde en yakın 2 arkadaşımın düğünü var biri haziranda biri temmuzda...ve bir tanesinin bekarlığa veda partisi gibi birşeyi...bu 3 günde de kesin bozucam..mecburum zaten...bir de temmuzun sonunda tatile çıkıyorum 1 hafta ben o zamana kadar veririm diyordum çünkü 1 ağustos ramazan..oruç tutarken kesin yapamam diyeti...yani 20 temmuza kadar bu kiloları bu düğünlerle veremicem ben yaaa:14::14::14:
1 kilo verecem düğün olacak onu alacam sonra tekrar onu vermeye çalışıcam..sonra yine aynı şey...derken ramazan başlamış ve ben 70 hatta devamı bile gelebilirim ramazan yüzünden:14::14:
ayy niye bu kadar içim karardı benim birden...ne güzel gidiyordum işte...bu diyeti ömür boyu yapabilirim filan diyordum ama bu ramazan pis bozdu işi (tövbe tövbe )
haftasonu da annemler geliyor teyzemlerle...teyzem ilk defa evime geliyor...güzel güzel şeyler yapıcam nasıl dayanıcam ben bilmiyorum ki...çok zavallıyım dimi şuan :14::14:

yaa kızlar yaa ben de umutsuzluğa kapılmaya başladım...
daha vermem gereken 7 kilo daha var ve milim milim gidiyor,hatta 10 gündür yine gitmiyor :(
işin kötüsü umutsuzluğum şu yüzden...önümde en yakın 2 arkadaşımın düğünü var biri haziranda biri temmuzda...ve bir tanesinin bekarlığa veda partisi gibi birşeyi...bu 3 günde de kesin bozucam..mecburum zaten...bir de temmuzun sonunda tatile çıkıyorum 1 hafta ben o zamana kadar veririm diyordum çünkü 1 ağustos ramazan..oruç tutarken kesin yapamam diyeti...yani 20 temmuza kadar bu kiloları bu düğünlerle veremicem ben yaaa:14::14::14:
1 kilo verecem düğün olacak onu alacam sonra tekrar onu vermeye çalışıcam..sonra yine aynı şey...derken ramazan başlamış ve ben 70 hatta devamı bile gelebilirim ramazan yüzünden:14::14:
ayy niye bu kadar içim karardı benim birden...ne güzel gidiyordum işte...bu diyeti ömür boyu yapabilirim filan diyordum ama bu ramazan pis bozdu işi (tövbe tövbe )
haftasonu da annemler geliyor teyzemlerle...teyzem ilk defa evime geliyor...güzel güzel şeyler yapıcam nasıl dayanıcam ben bilmiyorum ki...çok zavallıyım dimi şuan :14::14:

canım yaa bozma moralini nolur teyzene sen güzel yiyeceklerinden yap ama kendinede ayrı yap nolur bozmamaya çalış elinden geldiğince çok az kilon kalmış..içini karartma sakın az gider ama öz gider belki:9: ya geçenlerde halama gittim onlar mantı yedi bense sadece haşlanmış yumurta peynir ve süt inanbiliyormusun dayanabildim ve dedim kızım bu gece bu sınavı verdin bozma sakın sende sabret güzel şeyler olacak..inceldiğini hayal et yeni kıyafetleri düşün ama sakın noluuuuurrr bozma

dün dondurma yedim :4:

anacım callan egzersizlerini yapsana gobek kesın gıder

evet haklısın call'ı ben de yapayım dedm.hatta sağolsun goldenvenus bana sitenin linkini de yollamıştı ama benim bilgisayar siteyi açmadı.eşim işyerinden indirmeye çalışmış ordan indiremeyince başka bir sitede 5-10 dklık tanıtımlarını bulmuştu falan derken öylece kaldı.ya aslında m beden giydiğimde göbeğim çok çıkmıyor ama s bedende göbeğim de değil ama yanlarım çıkıyor:59:

merhaba arkadaşlar.Ben de bu diyeti yapmaya niyetlendim. doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak için.8 aylık bir kızım var:emir_bebek: 83 kilo ile doğuma gittim normal doğumda10 kilo verdim.şu an 75 kiloyum ve 8 aydır milim oynamıyor.genelde 62-63 civarlarında olurdu kilom ve ben kendimi kilolu görürdüm.56-57olmaya çalışırdım şimdi bu halimi gördükçe fenalık geçiriyorum.eski kıyafetlerimin hiçbirini giyemiyor olmak da ayrı birdert.
neyse bu hafta başlayacaktım ama adet oldum o yüzden erteledim.formu takip etmeye çalışıyorum ama geçmişi okumak çok zor 560 sayfa var:((( o yüzden kaç günde kaç kilo verdiğinizi ara ara yazarsanız çok iyi olur aslında.
ben de diyete başlayınca yazmayı düşünüyorum.hedefim 55 kilo.:65:biraz zor mu bilmiyorum ama başlamışken yıllardır olan fazlalıkları da vereyim istiyorum inşallah.:34:

merhaba arkadaşlar.Ben de bu diyeti yapmaya niyetlendim. doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak için.8 aylık bir kızım var:emir_bebek: 83 kilo ile doğuma gittim normal doğumda10 kilo verdim.şu an 75 kiloyum ve 8 aydır milim oynamıyor.genelde 62-63 civarlarında olurdu kilom ve ben kendimi kilolu görürdüm.56-57olmaya çalışırdım şimdi bu halimi gördükçe fenalık geçiriyorum.eski kıyafetlerimin hiçbirini giyemiyor olmak da ayrı birdert.
neyse bu hafta başlayacaktım ama adet oldum o yüzden erteledim.formu takip etmeye çalışıyorum ama geçmişi okumak çok zor 560 sayfa var:((( o yüzden kaç günde kaç kilo verdiğinizi ara ara yazarsanız çok iyi olur aslında.
ben de diyete başlayınca yazmayı düşünüyorum.hedefim 55 kilo.:65:biraz zor mu bilmiyorum ama başlamışken yıllardır olan fazlalıkları da vereyim istiyorum inşallah.:34:

Emziriyor musun canım? Emzirirken zararı olur mu acaba bu diyetin?
Ben de bebek düşünüyorum ama ona rağmen başladım diyete. Eğer hamile kalırsam kaldığım yerden 3. Aşamaya geçerim ya da, orada bırakırım gibi düşündüm ama…

dün akşam yemeğinde dayanamayıp 1 tane etli biber dolması yedim ama daha yerken vicdan azabından kıvranıp durdum.sonra eşimle çıkıp yarım saat 45 dk yürüdük.ve bu sbah tartıya çıktığımda en az 200 gr çıkmış olabilir die düşünmüştüm ki 200 gr daha gitmiş:66::66:.nasıl mutlu oldum ya anlatamam demek ki 3.evrede de kilo verilebiliyormuş.kaldı ki bugün güçlendirmedeki 4. günüm inş böle böle 58'e ulaşmış olurum:62::62:

aramıza hoşgeldin..

istediğin kiloya düşmek neden zor olsun ki istersen başarabilirsin sadece sabır ve azim gerekli çünkü ilk başlarda kilolar gidince insan mutlu oluyor sonrasında duraklamalar başlayınca neden nasıl diye kendimizi yiyoruz ama bunlara rağmen sabırlı olmak lazım birde hep aynı şeyleri yemek sıkıcı ama olsuunn giden kilolar olunca onlara bile dayanılır:))

bu arada herkesin çizelgesi var yorumlarının altında kaç kilodan kaç kiloya düştüğü hedef kilosu vs.

mesela ben 2,5-3 haftada 4 kiloya yakın verdim:74:

Back