• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

walla ben youtube dan 12 şer dakkalık videolarını sırayla 1-2-3 şeklinde açıyor ve yapıyordum..ama nereden indirildiğini hiç bilmiyorum ben de...youtube daki videolar 10-15 dk arası..ama 1 saatlik fikan varmış sanırım,nereden bulduklarını söylerse arkadaşlar bana da yarar :)

torrentte var. utorrent programını kurup sonra da torrentz.eu sitesinden leslie sansone diye aratınca bir sürü çıkıyor. torrent programı için de port açmak lazım yalnız ama o da internette anlatılıyor, çok zor bir şey değil. Port Açmak burda var.

Emziriyor musun canım? Emzirirken zararı olur mu acaba bu diyetin?
Ben de bebek düşünüyorum ama ona rağmen başladım diyete. Eğer hamile kalırsam kaldığım yerden 3. Aşamaya geçerim ya da, orada bırakırım gibi düşündüm ama…

emziriyorum ama artık dışardan da beslendiği için sorun olmaz diye düşünüyorum.

aramıza hoşgeldin..

istediğin kiloya düşmek neden zor olsun ki istersen başarabilirsin sadece sabır ve azim gerekli çünkü ilk başlarda kilolar gidince insan mutlu oluyor sonrasında duraklamalar başlayınca neden nasıl diye kendimizi yiyoruz ama bunlara rağmen sabırlı olmak lazım birde hep aynı şeyleri yemek sıkıcı ama olsuunn giden kilolar olunca onlara bile dayanılır:))

bu arada herkesin çizelgesi var yorumlarının altında kaç kilodan kaç kiloya düştüğü hedef kilosu vs.

mesela ben 2,5-3 haftada 4 kiloya yakın verdim:74:

hoşbulduk. ben haftada 1 kilo vermeye de razıyım yeter ki bir iniş başlasın

canım yaa bozma moralini nolur teyzene sen güzel yiyeceklerinden yap ama kendinede ayrı yap nolur bozmamaya çalış elinden geldiğince çok az kilon kalmış..içini karartma sakın az gider ama öz gider belki:9: ya geçenlerde halama gittim onlar mantı yedi bense sadece haşlanmış yumurta peynir ve süt inanbiliyormusun dayanabildim ve dedim kızım bu gece bu sınavı verdin bozma sakın sende sabret güzel şeyler olacak..inceldiğini hayal et yeni kıyafetleri düşün ama sakın noluuuuurrr bozma

Teşekkürler canım yaa...ne bileyim öyle ümitsizlik halidir çöktü bugün üstüne...haftada 100 gr ilerleyemiyorum...biraz kopar gibi de oldum...bi de mecburi kopuşlar yaşayacağım aklıma geldikçe öyle üzüldüm işte...sağol desteğin için..

dün akşam yemeğinde dayanamayıp 1 tane etli biber dolması yedim ama daha yerken vicdan azabından kıvranıp durdum.sonra eşimle çıkıp yarım saat 45 dk yürüdük.ve bu sbah tartıya çıktığımda en az 200 gr çıkmış olabilir die düşünmüştüm ki 200 gr daha gitmiş:66::66:.nasıl mutlu oldum ya anlatamam demek ki 3.evrede de kilo verilebiliyormuş.kaldı ki bugün güçlendirmedeki 4. günüm inş böle böle 58'e ulaşmış olurum:62::62:

Ayyyy ne güzeeeeeeellllllll:46::46::46:
çok özendim walla yaaa....süpersin...maşallah:nazar::nazar::nazar:

torrentte var. utorrent programını kurup sonra da torrentz.eu sitesinden leslie sansone diye aratınca bir sürü çıkıyor. torrent programı için de port açmak lazım yalnız ama o da internette anlatılıyor, çok zor bir şey değil. Port Açmak burda var.

teşekkürler..biraz zahmetli olacak ama deneyeceğim eve gidince...

zebanim ol shahdaroba aha böyle dur başımda :47::47:
fenalardayım yoksa walla...kötü değil çok iyisin..sağol:)
yok kızım yok öle zebani falan deme ben de korktum kendimden :1:bu arada kusura bakmazsan bir sorum olacak sana boyun kaç?yaşın kaç? ve ne zaman başladın diyete kaç gün atakla?(bir dedim ama bayağı abarttım sanırım):(
Ayyyy ne güzeeeeeeellllllll:46::46::46:
çok özendim walla yaaa....süpersin...maşallah:nazar::nazar::nazar:

çok sağol canım ben de çok şaşırdım nasıl oldu die ama günlerdir sebze yediğimdenmidir nedir dün tam 3 kez tuvalete çıktım:17::17:bu düşüş ondan da olabilir die düşünmüyor değilim doğrusu

yok kızım yok öle zebani falan deme ben de korktum kendimden :1:bu arada kusura bakmazsan bir sorum olacak sana boyun kaç?yaşın kaç? ve ne zaman başladın diyete kaç gün atakla?(bir dedim ama bayağı abarttım sanırım):(

çok sağol canım ben de çok şaşırdım nasıl oldu die ama günlerdir sebze yediğimdenmidir nedir dün tam 3 kez tuvalete çıktım:17::17:bu düşüş ondan da olabilir die düşünmüyor değilim doğrusu

bence düşüşün o yüzden olabilir bende bu aralar çıkıyorum..wcye gittiğim için hiç bu kadar sevineceğimi bilmezdim:52:

bence düşüşün o yüzden olabilir bende bu aralar çıkıyorum..wcye gittiğim için hiç bu kadar sevineceğimi bilmezdim:52:

sorma valla eskiden hiç umursamadığımız durumlar şimdi paylaşım konusu oluyor.aslında hani derler ya bazı şeylerin değeri kaybadilince anlaşılır bu da böyle bişey sanırım

ee ahiret soruları bunlar,boşuna zebani olmadın :)
canım yaşım 28, boyum 1,74 filan...kilomu söylemem :P
hemen hemen 3 yıllık evliyim,evlendikten sonra tam 16 kilo almışım meğersem,düzenli yemek mahvetti beni:( benim ideal kilom 63-65 arası aslında...
4 nisanda başladım diyete,ben 2 ayda 10 kilo veririm temmuz başı da biter diyordum ama en iyi ihtimalle 8 olacak sanırım,sonrası da en iyi ihtimalle geri almamak olacak sanırım saydığım sebepler yüzünden...o yüzden üzgünüm biraz bu aralar...
ufak kaçamklarım oluyor o yüzden vermiyorsun diyorsun belki de ama ben haftada en az 4-5 gün en az 1 saat spor yapıyorum..hem de aktif spor..ya koşuyorum ya bisiklete biniyorum yürüyüş de değil yani...o yüzden vermemem kötü :(
bir de benim sorunum da seninkinin tersi...bende göbek yok,üst taraf süper ama maşallah kalça-bacak çok:)
çok yazdım pardon,benden haberler bu kadar..şimdi seni dinleyelim:)

ee ahiret soruları bunlar,boşuna zebani olmadın :)
canım yaşım 28, boyum 1,74 filan...kilomu söylemem :P
hemen hemen 3 yıllık evliyim,evlendikten sonra tam 16 kilo almışım meğersem,düzenli yemek mahvetti beni:( benim ideal kilom 63-65 arası aslında...
4 nisanda başladım diyete,ben 2 ayda 10 kilo veririm temmuz başı da biter diyordum ama en iyi ihtimalle 8 olacak sanırım,sonrası da en iyi ihtimalle geri almamak olacak sanırım saydığım sebepler yüzünden...o yüzden üzgünüm biraz bu aralar...
ufak kaçamklarım oluyor o yüzden vermiyorsun diyorsun belki de ama ben haftada en az 4-5 gün en az 1 saat spor yapıyorum..hem de aktif spor..ya koşuyorum ya bisiklete biniyorum yürüyüş de değil yani...o yüzden vermemem kötü :(
bir de benim sorunum da seninkinin tersi...bende göbek yok,üst taraf süper ama maşallah kalça-bacak çok:)
çok yazdım pardon,benden haberler bu kadar..şimdi seni dinleyelim:)

hım anlaşıldı senin neden rahat olduğun.boyun uzun kızım senin ondan böyle kaçamklarla geçiyor günlerin.eminim şu anda çok da göze batan bir yanın yoktur.sen de 65 bile süper durur. biraz dişini sıkarsan temmuz başına 65 olabileceğini düşünüyorum madem spor da yapıyormışsun.çok rahat verirsin bence.gelelim bana canım benim boyum 1.68 yaşım 26 henüz 10 aylık evliyim.son 3 yıldır 62-64 arası gidip gelirdim.hatta düğünümde 59.5-60 arsıydım ama maşallah bize 10 ayda 10 kilo aldık karı koca ve ikimizin de giyecek kıyafeti dahi kalmamıştı ve ben de 16 martta başladım.5 günlük atağımda 3.9 kg verdim ve tam 2 ay seyir yaptım toplamda 7.4'ünü de 2 ay seyirle verdim ve bugün güçlendirmedeki 4.günüm 200grcık da seyirde vermiş oldum böylece kilomu söylemiim ama toplamda 11.5 kiloyu 2 ay 9günde vermiş oldum:D

slm kızlar yıne bır bozustan sonra 3gunluk ataga basladım dun ılk gunumdu 700 gr gitmiş. bu sefer umarım guclendırmeye kadar bozmayacagım ama bosuna bozup surenızı benım gıbı uzatmayın. bu arada lıght pudıng konusunda cok denedım bır kase hıcte kıloyu etkılemıyor bende oyle oldu hıc kılo vermemı etkılemedı yıne de cekınen olursa tavuk balık yedıgı gunde yesın kırmızı etli sebzelı gunlerınde yemesin. aldıgı karbonhıdrat oranının az oldugu gunlerde yersenız etkılemez kıloyu.

hım anlaşıldı senin neden rahat olduğun.boyun uzun kızım senin ondan böyle kaçamklarla geçiyor günlerin.eminim şu anda çok da göze batan bir yanın yoktur.sen de 65 bile süper durur. biraz dişini sıkarsan temmuz başına 65 olabileceğini düşünüyorum madem spor da yapıyormışsun.çok rahat verirsin bence.gelelim bana canım benim boyum 1.68 yaşım 26 henüz 10 aylık evliyim.son 3 yıldır 62-64 arası gidip gelirdim.hatta düğünümde 59.5-60 arsıydım ama maşallah bize 10 ayda 10 kilo aldık karı koca ve ikimizin de giyecek kıyafeti dahi kalmamıştı ve ben de 16 martta başladım.5 günlük atağımda 3.9 kg verdim ve tam 2 ay seyir yaptım toplamda 7.4'ünü de 2 ay seyirle verdim ve bugün güçlendirmedeki 4.günüm 200grcık da seyirde vermiş oldum böylece kilomu söylemiim ama toplamda 11.5 kiloyu 2 ay 9günde vermiş oldum:D

ve şuan düğündeki kilona geri döndün ne kadar güzel yaaa...:nazar::nazar::nazar:
ben de 61 kilo filandım düğünümde...o kadar da gözüm bile yok dediğin gibi 65 olsam yeter...
bu arada aynı yaşlarda evlenmişiz ve aynen ben de ilk 6 ayı 8 kilo aldım zaten,ve hep öyle zannediyordum kendimi 2 sene sonra tartıya çıkana kadar..sen önlemini erken almışsın aferin...ben bende 2 sene yerleşmesine izin verdim kiloların..belki de ondan çok veremiyorum..ne bileyim...baksana sen süper 2 ayda 11 kilo...benim de düşüncem oydu aslında işte başlarken...tamam senin kadar disiplinli değilim ama ben de iyi spor yapıyorum diyorum ya...e bir de önceden öküz gibi yerdim nasıl 100 kilo olmamışım ona hayret ediyorum şuan...eskiden yediğimin 10 da birini yiyorum ve 100 gram verebilsem seviniyorum ne garip di mi...
bir de ramazanda geri gelmesinden korkar oldum kiloların...amaaannn bugün affedin beni kızlar hepinizin kafasını şişirdim walla...

hee canım bir de dediğin gibi şuan hiçbiryerim göze batmıyor,sürekli iltifatlar alıyorum..ama neden göze batmıyor bir sor...sürekli kapatıyorum çünkü...bıktım pantalonun üzerine uzun tunik ya da etek giymekten anlıyomusunn:95::95::95:
:)))) yani kıyafetler görsen beni 63-64 dersin ,çok tipime göre giyinirim...ama bıktım bundan da...kot giymeyi özledim...bir de yaz tatilinde bikiniyle neyi kapatabilirim :)

Merhaba kızlar,
ben 5 ocaktan beri saglıklı beslenme ve spor ile 9,6 kilo, öncesinde de akşam yemeklerini bırakarak 3,2 kilo toplamda 12,8 kilo verdim. bu kilolar yaklaşık 5 senelikti. evlendiğimde 73 kilo civarındaydım. normal şartlarda da 67-68 kilolardaydım ama eşimle tanışınca 7 kilo aldım. beş sene önce 63 leri yine görmüştüm ama kendimi bildim bileli bunun altına da inmedim.
şimdi yıllardır yerleşik kilolara geldim ve ben normalde ayda maksimum 2 kg veriyorum. siz böyle 2 ayda 11 kilo filan deyince benim moralim bozuldu. zaten yazda geldi ben artık yıllardır balık etli olmaktan da çok sıkıldım. bir an önce 50 li kilolara inmek istiyorum.

günlerdir bu topiki okuyorum ve artık bende dukan diyeti yapmaya karar verdim. vermem gereken bir 7 kilom var sanırım dukan bu konuda bana yardımcı olur.. :14::14::14:

Merhaba kızlar,
ben 5 ocaktan beri saglıklı beslenme ve spor ile 9,6 kilo, öncesinde de akşam yemeklerini bırakarak 3,2 kilo toplamda 12,8 kilo verdim. bu kilolar yaklaşık 5 senelikti. evlendiğimde 73 kilo civarındaydım. normal şartlarda da 67-68 kilolardaydım ama eşimle tanışınca 7 kilo aldım. beş sene önce 63 leri yine görmüştüm ama kendimi bildim bileli bunun altına da inmedim.
şimdi yıllardır yerleşik kilolara geldim ve ben normalde ayda maksimum 2 kg veriyorum. siz böyle 2 ayda 11 kilo filan deyince benim moralim bozuldu. zaten yazda geldi ben artık yıllardır balık etli olmaktan da çok sıkıldım. bir an önce 50 li kilolara inmek istiyorum.

günlerdir bu topiki okuyorum ve artık bende dukan diyeti yapmaya karar verdim. vermem gereken bir 7 kilom var sanırım dukan bu konuda bana yardımcı olur.. :14::14::14:

akşam yemeğini kestim derken hiç mi bşy yemiyosun?yoksa yogurt salata geçiştiriyomusun?

herkese selamlar yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz seyir evresinin 3. günündeyim hiç kilo veremiyorum ama verenleri görünce çok mutlu oluyorum mutlaka bendede gidecek diyorum ben yiyemiyorum arkadaşlar belkide bu yüzden veremiyorum p+s günümdeyim sabah sadece biraz peynir atıştırdım gerisi çay ve su az öncede bir közlenmiş sade yavan patlıcan bir bardakta ayrandan oluşan yemeğimi kendimi zorlayarak yedim akşama ne yicem bilmem kara kara düşünmekteyim bu dukan benim iştahımı aldı götürdü resmen birde kızlar bişey sorucam kendime ayrı yemek yapmak istemiyorum eve yaptığım sebze yemeklerinde mesela 1.5 kilo sebzeye 1 çay bardağı yağ koyuyorum diye ben o yemeği yemeğe çekiniyorum açıkçası yemiyorumda birde fasülye yasak ya ama kurusumu tazesimi valla kafam karıştı ama galiba kurusu yasaktı sanırım

merhaba kızlar,
ben 5 ocaktan beri saglıklı beslenme ve spor ile 9,6 kilo, öncesinde de akşam yemeklerini bırakarak 3,2 kilo toplamda 12,8 kilo verdim. Bu kilolar yaklaşık 5 senelikti. Evlendiğimde 73 kilo civarındaydım. Normal şartlarda da 67-68 kilolardaydım ama eşimle tanışınca 7 kilo aldım. Beş sene önce 63 leri yine görmüştüm ama kendimi bildim bileli bunun altına da inmedim.
şimdi yıllardır yerleşik kilolara geldim ve ben normalde ayda maksimum 2 kg veriyorum. Siz böyle 2 ayda 11 kilo filan deyince benim moralim bozuldu. Zaten yazda geldi ben artık yıllardır balık etli olmaktan da çok sıkıldım. Bir an önce 50 li kilolara inmek istiyorum.

Günlerdir bu topiki okuyorum ve artık bende dukan diyeti yapmaya karar verdim. Vermem gereken bir 7 kilom var sanırım dukan bu konuda bana yardımcı olur.. :14::14::14:

dukan amca herkese yardımcı olur canım yeterki sen ona ihanet etme:9::9::9:

akşam yemeğini kestim derken hiç mi bşy yemiyosun?yoksa yogurt salata geçiştiriyomusun?

akşamları evde yemiyorum. saat 7 gibi eve geliyorum yemek yiyip yatmış gibi oluyordu. şimdi saat 5-6 gibi işyerinde yiyorum akşam da bir bardak süt az yoort filan yiyip yatıyordum ama gündüzde dikkat ediyorum. o zaman etmiyordum gündüz yiyip akşam hafif geçiriyordum diyet filan yoktu ama 2 kasım aralık dönemi 3,2 kilo farketmeden gitmişti. sonra dikkat ettim kalanlar da gitti yaklaşık 4,5 ayda

Back