• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ekmek kesinlikle yasak yulaf kepeğiyle yapılmış krep v.s şeylerle ekmek yemeyi zamanla unutuyorsun ekmek yemen diyetin mantığına ters

merhaba kizlar bu dukan diyetinde ilk baslarda hic ekmek yenilmio demi sadece protein yenilio ama ben ekmek yemessem kotu oluorum mutlaka bir dilim yemem lazim tansiyonum dusuo bide soya fasulyesi cok protein icerioya onu seyir bolumunde sebze olarak yiyebilirmiyim:26::16:

hangi ülkedesin bilmiyorum ama yurtdışında kepek bulmak daha kolay yulaf ezmesi kullanan arkadaşlar var ben kullanmadım hiç yulaf kepeği krep kek muffin falan yapmak içinde ideal olduğu için ekmek ihtiyacınıda bitiriyor hem diyetin içinde kullanılması gerelen bir gıda o yüzden dedim yulaf ezmesi kullanmak istersen onu birşey diyemem ama önce bir marketlere bak istersen

illa yulaf kepegimi olcak cnm normal yulafi sutle yesem olurmu peki yulaf kepegini bulabilirmiyim bilmiorum:17:

hangi ülkedesin bilmiyorum ama yurtdışında kepek bulmak daha kolay yulaf ezmesi kullanan arkadaşlar var ben kullanmadım hiç yulaf kepeği krep kek muffin falan yapmak içinde ideal olduğu için ekmek ihtiyacınıda bitiriyor hem diyetin içinde kullanılması gerelen bir gıda o yüzden dedim yulaf ezmesi kullanmak istersen onu birşey diyemem ama önce bir marketlere bak istersen

aa olemi cnm bilmiorum italyadayim ben burda aradigimi cok zor buluorum ama dur bi aratiyim netten vardir herhalde saoll:16:

heh buldum cnm hatta dukan dieti icin yazmislar:16: markete bakarim bugun mutlaka saollllll:52:

2 haziranda oglusun muayenesı var.doktoruna sorarım ama sımdılık yulaf kepegı ve sut ıyı geldı.
en ıyısı sabah ac karnına yulaf kepegıyle sut tuketmek.1 saate etkısını gosterıyor.
senınkı kız mı erkek mı ?

yawrı ozelden sana mesaj atıyorum.konuyla alakasız oldugu ıcın dıger arkadasları rahatsız etmeyeyım.
benim yaramaz 22 aylık erkek :emir_bebek::nazar:birde 8 yaşında kızım var..:12:
Merhaba arkadaşlar,
Ben de Dukan diyetini uygulamaya karar verdim, kitabım elime ulaşır ulaşmaz başlayacağım.
Yalnız size bir şey sormak istiyorum. Ben aynı anda bebek için de çalışıyorum. Gebelikte (yani ben gebeliği fark edene kadar) uygulanması sakıncalı mı acaba? Bilgisi olan var mı?
sakıncası omaz düzneli besleneceksin hemde protein ağırlıklı besleneceksin.ama hamilelikte iştah değişimi çok oluyor oyüzden sakıncası olablir ..kitapta hamilelilkle ilgii bölüm varmış..
pes etmekte devam etmekte sana kazandırır

pes edersen vermiş olduğun kiloyu geri kazanırsın

devam edersen sabırlı olup yağlarını kaybederek istediğin kilyoya ulaşma hakkı kazanırsın seçim senin :34:

her durumda kazançlısın yani :1: :34:
:13::29:hertürlü kazançlı çıkar yani..çok güzel bakış açısı..:52::1:
bumu acaba kizlar yulaf kepegi:26:Eki Görüntüle 198511

snaırım bu..bende daha alamadım..antarese gitsem bakıcamda gidmedim..

bumu acaba kizlar yulaf kepegi:26:Eki Görüntüle 198511
evet gördüğüm kadarıyla bu bence kitabıda kitapçılara bakarak bulursun italyada ingilterede v.s diyet yapan çok kişi var diye biliyorum ee bu kadar yardım ettik sana:1::1: sende madem türkiyeye geliyorsun burda kepek sıkıntısı olan arkadaşlara kepek getirerek yardım edebilirsin:34: diyeceğim ama uçakla geleceksen zor iş tabi zaten bavulların dolu olur

merhaba kızlar

3 gündür nete giremiyorum bayağı birikmiş bi taraftan sayfaları okuyorum bi taraftan da vicdanımı sızlatıyorum:43::43: haftasonu ben iyice sapıttım :53::53: :53:nasıl bir yemek yedim inanamazsınız :43:

neyse ben sayfalarıma devam edeyim...buradan uzaklaşınca sapıtıyorum ben :37::37:

haaaa bide şişli de bi aktarda yulaf kepeği varmış yarın eşime aldırtıcam inş. 500 gr 5 tl sonunda benim de kepeğim olacak:26:bakalım bundan sonra kendime neyi bahane edicem :17:

evet gördüğüm kadarıyla bu bence kitabıda kitapçılara bakarak bulursun italyada ingilterede v.s diyet yapan çok kişi var diye biliyorum ee bu kadar yardım ettik sana:1::1: sende madem türkiyeye geliyorsun burda kepek sıkıntısı olan arkadaşlara kepek getirerek yardım edebilirsin:34: diyeceğim ama uçakla geleceksen zor iş tabi zaten bavulların dolu olur

nişanlım askerde olmasaydı o alırda gönderirdi:9:

çok geçmiş olsun dr a bir görün istersen malum bahar havası çarpar belki mideni falan üşütmüşsündür

Çok kötüyüm kizlar ya sabaha kada kustum bugün kusmadım ama midem bulaniyo basım donuyo kalkamyorum 50.300 gr dusmusum ama hiç memnun değilim herseyin bası saglık gercekten.

Back