• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eve dondum sonunda İtaya gezısı cook guzle ama cooook yorucuydu
bir daha kültür turu mu dusunmem lazım
vücudumdaki tüm kemikler agrıyor
malesef rejım yapamaıdm malum domuz heryerde etı ayırt edıp yıyemıyosunuz bende margarita pizza ve spagetti tiramisu derken...
korka korka cıktım tartıya bu sabah 99.200 gosteryo cok sevındım korktugum kadar kotu deıl ve hıc su ıcemıyodum sularının tadı bı garıp cunku wc dersen 3 gunde 1 kez buna ragmen cok sevınclıyım
sımdı soruyorum sıze yarından ıtıbaren baslıorum yıne sıfırdan mı baslayayım atak ve devamı gıbı yok sa 1+1 devam mı etsem yogun sporada baslıcam ve 3 gun sonra regl var bu ayı bos gecırmek ıstemıorum 95 lere ınmek ıstıorum ne yapayım?

DIP NOT: collesıo yanı gladyator arenasına gderken metroyla bı bayan ınıyordu durakta bılın bakalım elınde ne vardı ? dukanın kıtabı guzel bı andı

sımdı sız yorumları yazın bende ben yokken ne olmus bı forumu okuyayım bırzdan gorusme uzere
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

nice senelere ssoleil

malesef rejım yapamaıdm malum domuz heryerde etı ayırt edıp yıyemıyosunuz bende margarita pizza ve spagetti tiramisu derken...
korka korka cıktım tartıya bu sabah 99.200 gosteryo cok sevındım korktugum kadar kotu deıl ve hıc su ıcemıyodum sularının tadı bı garıp cunku wc dersen 3 gunde 1 kez buna ragmen cok sevınclıyım
sımdı soruyorum sıze yarından ıtıbaren baslıorum yıne sıfırdan mı baslayayım atak ve devamı gıbı yok sa 1+1 devam mı etsem yogun sporada baslıcam ve 3 gun sonra regl var bu ayı bos gecırmek ıstemıorum 95 lere ınmek ıstıorum ne yapayım?

DIP NOT: collesıo yanı gladyator arenasına gderken metroyla bı bayan ınıyordu durakta bılın bakalım elınde ne vardı ? dukanın kıtabı guzel bı andı

sımdı sız yorumları yazın bende ben yokken ne olmus bı forumu okuyayım bırzdan gorusme uzere

kahverengı dogum gunun kutlu olsun karıstırdım kusura bakma nıce senelere...............................

canım geçenlerde ben de italyadaydım ve nerdeyse herkesde var bu kitap. ben de dedim ki kendi kendime evet doğru yerdesin :34:

Merhaba sekerler...

Gunaydin...

Ben cooooooooook hastayim. Grip oldum. Ustelik asim da vardi. Benim kiz anaokulundan getirdi. Once o, ardindan ben yatakta hastayiz.

Iyi haber 85,8 kg ciktim bu sabah. Ama tamamen hastaliktan diye dusunuyorum. Ya da yine IKEA balik ve salata menusu yaptim dun. Ondan da olabilir.

Kizlar bilgisayari acacak gucum yok. Yarin da Istanbul'a yolcuyum. 2 gun yokum. Hasta da oldugumdan bilgisayari evde birakmaya karar verdim. Bana Carsamba'ya kadar musade...

:58:

Guzel bir hafta, aynada yuzunuzu guldurecek kilo dususleri ve saglik - mutluluk dilerim......
Dukancım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin:71:

kahverengı dogum gunun kutlu olsun karıstırdım kusura bakma nıce senelere...............................

aaayy cnm süper yaa benimde en çok gitmek isterdiğim yerlerden biri italya.Balayında inş aksilik cıkmazsa:1: kilonunda çok oynamamasına cok sevındım bence 1+1 devam edebilirsin sporda yapıcakmıssın nasıl olsa

arkadaşlar bende geçen pazartesi atakla başlamıştım siteye göre 4 gündü onu tamamladım kilo kaybım 1,800 gr oldu fakat bu 4 günlük tatilde dün dayanamayıp biraz bozdum bu sabahta kahvaltıda patates kızartması ve birazda ekmek yedim :57:
Şu anda 65,200'üm, çalışırken daha rahat oluyor bu diyet yarından itibaren 3 günlük falan bi atakla yeniden mi başlasam acaba ne dersiniz :44:

Selam

Dukan forumumuz benim icin bagimlilik. Ilginc bir kahvalti yaptim hemen yazayim dedim. Ama dedigim gibi Pazartesiden Carsambaya giremeyecegim nete.

Sabah oksurukle erken kalkmistim. Hatta size da yazmistim. Ardindan sizmisim. Yarim saat oldu uyanali. Esim bana soya soslu tavuk yapmis. Kalktigimda o uyuyordu. Kahvalti yapmisimdir diye dusunmus. Ogle yemegini kahvalti niyetine yedim. Birsey de demedim.

Tarifi soyle. Benim cok hosuma gitti. Tavuk gogsunu yarisindan bolup inceltmis. Bir de uzerine strech serip kasikla hafif dovmus. Incecik olmus tavuk gogsu.

Sonra tavaya biraz yag koyup kagit havluyla silmis. Tavuklari dizip catalla cevire cevire birkac dakika pisirmis. Sonra uzerine az soya sosu dokup cevirerek birkac dakika daha pisirmis. Sonra uzerine kekik, nane ve az kimyon serpip tekrar cevire cevire pisirmis. Toplamda 5-6 dakikada pisiyor dedi. Hic tuz koymamis bu gercekten ilginc cunku bana tuzu yerinde gelmisti.

Bir de guzel uyandirip servis etti. Aman aman. Arada hasta olmak lazim valla.

Gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.

Opuldunuz kocaman........

arkadaşlar bende geçen pazartesi atakla başlamıştım siteye göre 4 gündü onu tamamladım kilo kaybım 1,800 gr oldu fakat bu 4 günlük tatilde dün dayanamayıp biraz bozdum bu sabahta kahvaltıda patates kızartması ve birazda ekmek yedim :57:
Şu anda 65,200'üm, çalışırken daha rahat oluyor bu diyet yarından itibaren 3 günlük falan bi atakla yeniden mi başlasam acaba ne dersiniz :44:

yasemın; burdakı tecrubelı arkadaslarımdan ogrendıgım; bu kadar erken atak yapma.

Benım de kacamagım olmustu atak yapmayı dusunmustum ama yapmadım; su an aynen devam et; cunku atak bıze ılerde kılomuzun durdugunda gereklı olacak :) mesela benım 10 gundur durdu sımdı atak yapacagım.

hosgeldın :) ıtalya benım favorı 2. ulkem; ama oncelıkle ıspanya ya defalarca gıttım yıne defalarca gıderım ıkısıne de.

ama ordayken soyledıgın seylerden kacabilmen cok zor zaten; bır de oralarda o kucucuk bufe gıbı yerlerde satılan dılım pızzalar yok mu :56:

yıne bence cok sorunsuz atlatmıssın bu kadar bozmaya bu kadar kılo alman cok sevındırıcı yıne de. Belki de o kadar yururyup dolasmanın bu faydası olmustur ıste :)

bencede o dagları tepelerı medanları bosuna dilim dışarda dolasmamısım demek ama sımdı atakla mı baslasam tekrar ona karar veremıorum

bencede o dagları tepelerı medanları bosuna dilim dışarda dolasmamısım demek ama sımdı atakla mı baslasam tekrar ona karar veremıorum

canım ben bu konuda yenıyım dıger arkadaslara gore belkı onlar daha ıyı fıkır verırler ama araya baya bır gun gırdıgı ıcın sanırım bırkac gun atak yapman daha uygun olacak gıbı; hanı kacamak yapınca aynen devam etmemızı tavsıye edıyorlar ama sımdı senınkı kacamaktan cok ara oldugu ıcın birkaç gun atakla gerı donus yapmak uygun gıbı.

Son düzenleme:
Günaydınnnnn :)
Bugün atakta 6. günüm, ve toplamda 3300 gr vermişim :) bu benim için gayet güzell :) çok zorlanmıyorum ama tek sorunum yulaf kepeği, izmirde oturuyorum burdan aldığım aktardaki berbat, yiyemiyorum onu, midemi bulandırıyor.. dukan'ın sitesinden alayım dedim onda da ülke kısmında neyi seçicem bilemedim, türkiye ile alakalı birşey göremedim... ordan alan varsa bana yardımcı olurmusunuz.. ??? ya da farklı bir çözüm...
Bu arada benim boyum de 170, başlamadan önceki kilom 97'di :59::59::59: ama dukan amcanın bana verdiği kilo 77, çünkü kemik yapım kuvvetli, diyete başlamadan önce diyetisyenin makinası kemik ağırlığımı 35 kas ağırlığımı 36 verdi, kalanı yağ... hımm bir de yaşımda 32 :)

sabis yulaf kepeğini hangi aktardan aldın? değirmenden mi?

teşekkurler arkadasım bende guclendırmeye çok az kala bır kacamak yapayım dedım rsmen bır hafta surdu toparlanamadım tabıkı uzaklastım guclendırmeden.yarın kesın baslıyorum tekrar atakla.resmen 66.5 idim bugun.sende kacamagın bır kereyle sınırlı kalsın sakın benım hatama düşme hemen gerı gelıyor kılolar ve en kötüsü hemen donemedım.bugun forumu dıkkatlı okuyacagım motıvemı yukseltıp yarın kesin baslayacagım.sana nazar boncugu göndereyım:nazar: cunku ben nazara geldım herkesın ıltıfatları derken hoop bırden bıraktım kendımı ama cevrede bu dıyetı elestıren ve kılo almamaızı bekleyenler var onları haklı cıkarmayacagım.eskı halıme donmeyecegım.iyiy ki varsınız.rejım yalnız çekilmezzz:79:

teşekkürler canım.ben de bunu kaçamak sayamamk için güçlendirmeye geçtim zaten.hemen başlarsan çok daha rahat gider o yeni gelenler.3 gün atak ardından seyirle halledebileceğini düşünüyorum.ve buraya rapor edersen günlerini toparlanmana yardımcı olur die düşünüyorum
kolaylıkalar(ben de sana kocaman bir öpücük yolluyorum:54:)sevgiler:16:

bugün güçlendirmenin 11.günü dün yine epey bir kaçamak yaptım ama genelleme yaparsak başlangıç kilomu 200 ila 400 gr arası bir artışla devam ettiriyorum tam olarak uyamadım henüz diyete ama gördügünüz gibi bu sürede çok abartmama rağmen ciddi kilo artışı yok yenmesi gerekenleri eksiksiz yiyorum kaçamak yapmasam belki altınada ineceğim ama bu hafta çok fazla dışardaydım ve çok fazla kaçamak dolu tabaklar geldi önüme 2. aşamada bunlara elimi sürmezdim benimde artık bu rahatlıktan vazgeçmem gerekiyor hiç bu kadar açgözlü değildim :1: neyse en azından moral bozacak bir artış yaşamadım artık kilonun nasıl verileceğini ögrenmenin verdiği şımarıklık oldu benimki sanırım ama bu kadar erken zafer duygusuna kapılmanın tehlikesinide biliyorum siz bana uymayın ben örnekleme yapabilesiniz diye paylaşıyorum belki bu kadar yemeye başka bir bünye çok daha ciddi tepki verebilir

kılo vermenın naısl ogrenılecegı sımarıklıgını bende cok yasadım tam sana soz verdıgım gıbı atak yapıp bır bucuk kılo verdım onu tekrar aldım bozunca.erken zafer ıltıfatların sımarıklıgı bende yarın sıkı baslayacagım sık sık buraya yazar kontrol ederız kendımızı ama az kılo artıslarına sevındım artık eskısı olmayacaksın ama guclendırmeyı tam anlamıyla yapmamız gerektıgını ogrendık bu kacamak donemınde.

Merhaba sekerler...

Gunaydin...

Ben cooooooooook hastayim. Grip oldum. Ustelik asim da vardi. Benim kiz anaokulundan getirdi. Once o, ardindan ben yatakta hastayiz.

Iyi haber 85,8 kg ciktim bu sabah. Ama tamamen hastaliktan diye dusunuyorum. Ya da yine IKEA balik ve salata menusu yaptim dun. Ondan da olabilir.

Kizlar bilgisayari acacak gucum yok. Yarin da Istanbul'a yolcuyum. 2 gun yokum. Hasta da oldugumdan bilgisayari evde birakmaya karar verdim. Bana Carsamba'ya kadar musade...

:58:

Guzel bir hafta, aynada yuzunuzu guldurecek kilo dususleri ve saglik - mutluluk dilerim......

çook geçmiş olsun.meyve ye biraz bence ya hastasın neticede bu çok mahsum bir kaçamak olur die düşünüyorum.ya da vitamin takviyesi(gerçi sen zaten drsun ben de dr'a dr.luk yapıyorum ne salağım allahım ya:1::1:)
çarşamba günü iyi haberlerinle bekliyoruz..
sevgiler:16:

canım güçlendirmede de başarılar,güçlendirmeye geçenler arttıkça seviniyorum bizde daha fazla bilgi sahibi olucaz diye:52: darısı başımıza artık:16:

sağol canım.inş kilo almam.dün yemekten sonra bayağı bi tatlı yedim ve bu sabah tam 1 kilo fazla çıktım tbi ki dün ve bugün hala bağırsaklarımda bir faaliyet yok(çok tembeller çook)inş perşembeden sonra gene 59 olurum:16:

nice senelere ssoleil

öncelikle memleketine hoşgeldin.bu kadar aradan sonra tebrikler çok az bir artışla kurtulmuşsun:1:normalde bir günlük kaçamağın ardından bile insanlar 1,5-2 gibi bir artışla karşılaşıyorlar.o yüzden tebrikler.dukanın da dediği gibi atak evresi motive olmak için kullanılıyor vücuttan giden tamamen su olduğu için(madem asıl kilo seyir evresinde veriliyor) eğer motivasyonunda yerindeyse bence atak yapmadan devam edebilirsin.ama dersen ki vücudum su tolamışsa ondan kurtulayım falan bence 2 ya da 3gün atak aypıp öyle başlayabilirsin.
sevgiler:16:

merhaba kızlar bu dukan diyeti nasıl bişi ayrıntılı bilgileri nerde yazıo 39 günüm var şuan 64 iloyum 39 gün sonra trye nişanlımın yanına gidicem inş ozamana kadar bu diyeti uygularsam sporla birlikte nekadar veririm sizce yardım edin lütfen hangi diyeti yapıcağıma karar veremiorum zamanımda kısıtlı:26:

neden forumu okumuyorsun

:4:herkese selam. ilk defa yorum yazıyorum.62.9 la başladığım dukanda 4 günlük atakta 2 kg, 1 haftadır devam eden seyir evresinde ise 1 kg verdim. diyete başlayınca 550 sayfayı üşenmeden okudum. yaş ve metabolizma sebebiyle kilo vermem zor. ama ben bile veryorsam herkes verebilir. nacizane kabızlık için başvurduğum bir yöntemi paylaşmak istiyorum. bende aynı zamanda hemoroid de var ve malum ıkınmaya sıkınmaya gelemiyorum. bunun için her sabah kahvaltıdan önce iki tane siyah zeytinin sadece çekirdeğini bir bardak suyla yutuyorum. asla tedavi ediyor demiyorum ama tuvalete rahat çıkmamı sağlıyor. ayrıca hanımlar kaçamak yaptığımızda kafamızı duvarlara vurmayalım. bugün kpds ye girdim ve sabah karbonhidratlı bir kahvaltı yaptım. olsun ne yapalım.bir de ben haftada bir tartılıyorum çünkü baskülde büyük rakamaların gittiğini görmek beni çok motive ediyor. herkese kolay gelsin ve evet gerçekten bu benim son diyetim . :49:

aaayy cnm süper yaa benimde en çok gitmek isterdiğim yerlerden biri italya.Balayında inş aksilik cıkmazsa:1: kilonunda çok oynamamasına cok sevındım bence 1+1 devam edebilirsin sporda yapıcakmıssın nasıl olsa

amannnn
sakın balayı ıcın gıtme bızım grupta bı balayı cıftı vardı yorgunluktan olduler dugun telası sonrası ıyı olmuyo ve ıtalya cok sıcak.ben hazıran temmuzda gıtmeyın derım kultur turu cok yorucu her sabah 7,5 kalk otele donus 8 yada 10 perısan olursunuz daha sonraya sakla ıtalya turunu bence cunku o cıft pısman oldu

Slm kızlar bugün 100 gr daha vererek 51.100 oldum mutluyum ama dünden beri aksam yediklerimi kusuyorum ve bide ishal oldum anlayacaginiz hiç iyi değilim insllh diyetle bı alakası yoktur zayifliycam diye saglgimdan olmak istemem.

canım senin adına çok sevindim:66: darısı başıma diyorum:)

Back