Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
incecik yıllar dilerim sana.afiyet olsun enginar bir kerecik olur kaçamak üzülme aklına takma devam.Tanrı,dukan amca ve bizler bu kerelik affederiz canım:))
teşekkürler berkmine :)
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Soğan için sınırsız yiyebileceğin yazıyor kitapta..Atak döneminde de sınır yok.. Közde, doğranmış her türlü yiyebilirsin.. Gerçekten etin yanında en güzel yenen şey.. Sarmısak, salatalık turşusu ve diğer bütün baharatlı otlar yenebiliyor: maydonoz, dereotu, Vb.. Bu vb. ler tere, roka olabilir mesela.. Kitabı almaya gerek yok.. Buradan sorabilirsiniz, aklınıza takılan birşey olursa da kitapçıdan bakarsınız ne olmuş.. Sevgiler..
Orta Asya' da Hunlar vakti zamanında sürekli lahana, soğan ve et ile beslenirlermiş.. Genlerimizin alışık olduğu yiyecekler bunlar.. Kendimi giderek daha otantik hissetmeye başladım:)
merhabalar.kitabı bugün okudum yarın kızımla birlikte başlıyoruz.ama benim sorunum balığı rakısız düşünemiyorum.alkol alımı ne zaman serbest onu soracaktım.herkese kolay gelsin....
merhabalar.kitabı bugün okudum yarın kızımla birlikte başlıyoruz.ama benim sorunum balığı rakısız düşünemiyorum.alkol alımı ne zaman serbest onu soracaktım.herkese kolay gelsin....
aboooooo tüh be demek soğan atak evresindede yeniliyormuş hemi boşu boşuna o etleri tavukları yerken içim dışıma çıkmış halbuki hep aklımdan geçiyordu şunun yanında birde soğan yiyebilsem diye ama aklıma hep soğanında sebze olduğu için yasak olabileceği takılıyordu keşkem sorsaymışım yahu
kitapta yazıyordu.gözünden kaçtı herhalde.bişey sorucam soğanı ekmeksiz nasıl yiyorsunuz ki
şu anda bulunan beyaz kuru soğanlar varya canım hani yeni çıkanlar böyle bembeyaz kütür kütür hiç acı değil ama ben diyetten önce eksiksiz olarak köftenin balığın tavuğun yanında hemen piyazlık doğrar öyle yerdim insan sürekli etten bulanınca yanında soğan çok güzel bastırıyorkitapta yazıyordu.gözünden kaçtı herhalde.bişey sorucam soğanı ekmeksiz nasıl yiyorsunuz ki
öncelikle çok geç cvp verebildiğim için affına sığınıyorumteşekkür ederim arkadaşım ben de bugün kaçamak yapacağımagüçlendirmeye geçeyim bari dedim.sen de biran önce diyete geri dön ki aldığın kilolar yerleşmeden vücudun onlarla iyice kaynaşmadangene defet başından onları.şu anda vermen daha kolay olur emin ol.biran önce motive ol ve dukan'a geri döntebrik ederim seni bende senın kılolarını hedeflemıstım 63lere ınıp tekrar bu ara diyeti bozunca 65 e cıktım hatta bu sabah dunkı kaçamaklarımla 66ya cıktım bende motivasyon kalmadı su ıkı gunde. bugunde dıyete donebılecegımı dusunmuyorum ama yarın yada ptesı artık kesın gerı dönüş yapıp 60ı gormek ıstıyorum senı gorunce 70 ve 59 arası tıckerını bıraz motıve oldum cunku eger bu gıdısle bırakırsam yıne 70 benı beklıyor olacak. uffff kızlar moralim sıfır neden bu kadar rahatladım.ıste dukanın dedıgı gıbı kılolar verılır ıltıfatlar gelır ve burda rahatlama baslar guclendırmeye gecıp arada odul yemegı yemek varken bır haftalık aralıklarla dıyetı bozmak bana pahalıya patladı.sımdı eskı alıskanlıklarıma dönüyorum.hemen toparlamalıyım.ufff yardım edin
canım süper walla 400 er gidiyo bugünler maşallah benimkide durdu yine çok bile gitmişti zaten bi kaçgün takılsın bklm alıştım artık
QUOTE]
sağol canım.sana başarılar diliyorum artık ben planladığım tarihte ama planlamadığım bir kiloyla güçlendirmeye geçtim.o nedenle artık vereyim değil de almayayım istiyorum.inşallah sen istediin kiloya en yakın zamanda ulaşmış olursun
sevgiler
aaa kahverengıcımm dogumgunun mu bugun?
Sana saglıklı, huzurlu, mutlu, sevdıklerınle gecırecegın guzel bır yas dılerım. Nice senelere canım.
Slm kızlar bugün tartıda 400 gr eksik çıktım yani 2 günde 800 gr verdim 9 gunün acısı çıktı çok mutluyum ne demişler sabreden dermiş muradına ermiş Bu arada dogum gunün kutlu olsun kahverengicim nice senelere
herkese sevgiler bende bugün güne çok olunlu başladım arkdaşlar bu sabah 600gr eksik çıktım çok motive edici 100gr veriyordum 600 çoktı çok mutluyum kilo veren herkesi kutluyorum yürüyün kızlar kim tutar biziiiii
evet doğum günümdü :) 22 oldum şey bugün ne kaçamakalr yaptım söyliyeyim!
çok ince bir dilim pasta ve 1 adet profiterol yedim! eğlenmeye gittik biralar filan masada uçuşurken ben cola zero istedim yok dediler aldırdım 1yudumcuk bira içtim :) pastanın üzerindeki meyveelrden yedim 1er tane :) çok kaçırmamışım değil mi :))
doğum günün kutlu olsun.yeni yaşında mutluluk seninle olsun(biraz geç oldu ama gece hala bitmiş sayılmaz dimi o yüzden tebriğimi kabul edersin
bence bugün ne yediğini düşünme bugün izin ver kendine ki bira içmemen büyük başarı öyle bir ortamda.afiyet olsun.bu seferlik tadını çıkar yediklerinin hem ailenle birliktesin hem d.günün.