süte yulaf kepegı ıse yarıyormus ama yarım yaglı sut kullandım.lıght sut cok kotu yaaaaaaa.ıcmeyecegım lıght sut
deneyeceğim tşklr ıght süt bende beğenmedim ilk defa denedim bu diyet için sumu sütmü belli değil bende yarım yağlı alıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süte yulaf kepegı ıse yarıyormus ama yarım yaglı sut kullandım.lıght sut cok kotu yaaaaaaa.ıcmeyecegım lıght sut
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eve dondum sonunda İtaya gezısı cook guzle ama cooook yorucuydu
bir daha kültür turu mu dusunmem lazım
vücudumdaki tüm kemikler agrıyor
malesef rejım yapamaıdm malum domuz heryerde etı ayırt edıp yıyemıyosunuz bende margarita pizza ve spagetti tiramisu derken...
korka korka cıktım tartıya bu sabah 99.200 gosteryo cok sevındım korktugum kadar kotu deıl ve hıc su ıcemıyodum sularının tadı bı garıp cunku wc dersen 3 gunde 1 kez buna ragmen cok sevınclıyım
sımdı soruyorum sıze yarından ıtıbaren baslıorum yıne sıfırdan mı baslayayım atak ve devamı gıbı yok sa 1+1 devam mı etsem yogun sporada baslıcam ve 3 gun sonra regl var bu ayı bos gecırmek ıstemıorum 95 lere ınmek ıstıorum ne yapayım?
DIP NOT: collesıo yanı gladyator arenasına gderken metroyla bı bayan ınıyordu durakta bılın bakalım elınde ne vardı ? dukanın kıtabı guzel bı andı
sımdı sız yorumları yazın bende ben yokken ne olmus bı forumu okuyayım bırzdan gorusme uzere
nice senelere ssoleil
kılo vermenın naısl ogrenılecegı sımarıklıgını bende cok yasadım tam sana soz verdıgım gıbı atak yapıp bır bucuk kılo verdım onu tekrar aldım bozunca.erken zafer ıltıfatların sımarıklıgı bende yarın sıkı baslayacagım sık sık buraya yazar kontrol ederız kendımızı ama az kılo artıslarına sevındım artık eskısı olmayacaksın ama guclendırmeyı tam anlamıyla yapmamız gerektıgını ogrendık bu kacamak donemınde.
bend esevmiyorum yy yağlı alacağım..sumu sütmü belli değil.deneyeceğim tşklr ıght süt bende beğenmedim ilk defa denedim bu diyet için sumu sütmü belli değil bende yarım yağlı alıyorum
saol canım sanada başarılar..günaydın kızlar
bugün diyete başlaalı 6.günüm ilk dörtgün atak yaptım 2.gün tartıldığımda tartıda 1,2 kg eksik görünce çok mutlu oldum :) dün4. günüü sonunda sabah tekrar tartıldığımda gene 1,2 kg eksik görünce 5.gün itibariyle seir dönemine geçtim sanırım vucudum ilk günden sonra tepki vermedi (doğrum düşündüm ?? ) ama yılmaacağım bu hafta seirle birlikte spor aktivitesini artırmaı düşünüorum
şimdilik bu kadar rapor vermee devam edeceğim :)) herkese başarılar ve tebrikler ...
:13:süte yulaf kepegı ıse yarıyormus ama yarım yaglı sut kullandım.lıght sut cok kotu yaaaaaaa.ıcmeyecegım lıght sut
aile hekimen sorsan belki yardımcı olur..emziriyorum canım ılac alamam ((
bekunis tablet al bir tane bu gidişle herkes hemoroid olacak.
bi deneyem bakem.
Basmaz tabı sende eymen bende doguhan pc canavarları :))))
antibiyotik kullanımı herhangi bir etki yaparmı..sinüzit tedavisi oluyorum.ve antibiyotik kullanıyorum..
bend esevmiyorum yy yağlı alacağım..sumu sütmü belli değil.
saol canım sanada başarılar..
:13:
aile hekimen sorsan belki yardımcı olur..
bri cp canavarıda bende var geçen klavyeye su döktü..:84:
bende geçen hafta kullandım ve devam ettim bir etki grmedim
pöfffffffff şuan acayip vicdan azabı çekiyorum.. 4 günlük atak sürem yarın seyirle son bulacakken ve üstüne üstlük 4 günlük atakta 2 kilo vermişkennnn (55 ten 53e inmiştim) akşam 9 gibi dayanamayıp 2 çay kaşığı krem çikolata kaşıkladımm.. hatta ve hatta 6 pötibör bisküvinin arasına sürüp sandviç gibi yaparak 3 krem çikolatalı bisküvili sandviç yedim ((((( 1 saattir tepiniyorum, zıplıyorum,hareketler yapıyorum umarım yarın sabah 53 le uyanırım ((( yarın da seyire başlamayacagım 1 gün daha atak yapmayı düşünüyorum.. bu da bana ceza olsun
sonuç tartıya nasıl yansıdı acaba merak ediyorum...aynı durumdayız çünkü..benimde atağımın son günüydü dün, 71.7 den 69.99 u görmüştüm ki akşam 8 de dayanamayı 3 adet çiğköfte yedim::26:
yanında lavaş felan da yemediğim halde bugun tartıya +400 gr olarak yansıdı
kızlar sizce bugun seyire mi başlayayım yoksa bi gün daha atak mı yapayım??
maden kilon artmış bana kalırsa 1 gün daha atak yap 400 gr gider yarına muhtemelen seyire geçersin başlangıç aşamasında olduğun için sanada moral olur biraz daha ilerlemiş olsaydı diyetin akışında devam et derdim
teşekkürler dukan...bu arada ssoleil vermişti sanırım dukandaki puding tarifini,onu yaptım...çok güzel oldu...tavsiye ederim..light puding olmadığında evde güzel bir alternatif...hatta daha güzel pudingten....teşekkürler ssoleil...
kakao olarak ne kullandın ben hala yağsız kakao bulamadımda
günaydın herkese...
benim bir sorum olcakhani güçlendirmenin ilk evresinde haftada 1 gün nişastalı ürün tüketebiliyoruz ya bu nişasta makarna olabilir mi.dukancım kuskusu bile saymış ama makarna dememiş.ben haftada 1 gün makarna yesem olur mu ki ne dersiniz
canım ben çok önceden eve kakao almıştım.geçen misafirim geldiğinde browni yapmak için çıkardım dr.oetker'in kakaosu ve arkasında yağı azaltılmış kakao yazıyordu.ben tansaştan almıştım.ama arkadaşların kullandığı da bundan mı bilemiyorum.biri nestle'nin var demişti ama ben bulamadım ondan
canım ben çok önceden eve kakao almıştım.geçen misafirim geldiğinde browni yapmak için çıkardım dr.oetker'in kakaosu ve arkasında yağı azaltılmış kakao yazıyordu.ben tansaştan almıştım.ama arkadaşların kullandığı da bundan mı bilemiyorum.biri nestle'nin var demişti ama ben bulamadım ondan
günaydın herkese...
benim bir sorum olcakhani güçlendirmenin ilk evresinde haftada 1 gün nişastalı ürün tüketebiliyoruz ya bu nişasta makarna olabilir mi.dukancım kuskusu bile saymış ama makarna dememiş.ben haftada 1 gün makarna yesem olur mu ki ne dersiniz