Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle çok geç cvp verebildiğim için affına sığınıyorumteşekkür ederim arkadaşım ben de bugün kaçamak yapacağımagüçlendirmeye geçeyim bari dedim.sen de biran önce diyete geri dön ki aldığın kilolar yerleşmeden vücudun onlarla iyice kaynaşmadangene defet başından onları.şu anda vermen daha kolay olur emin ol.biran önce motive ol ve dukan'a geri dön
Merhaba sekerler...
Gunaydin...
Ben cooooooooook hastayim. Grip oldum. Ustelik asim da vardi. Benim kiz anaokulundan getirdi. Once o, ardindan ben yatakta hastayiz.
Iyi haber 85,8 kg ciktim bu sabah. Ama tamamen hastaliktan diye dusunuyorum. Ya da yine IKEA balik ve salata menusu yaptim dun. Ondan da olabilir.
Kizlar bilgisayari acacak gucum yok. Yarin da Istanbul'a yolcuyum. 2 gun yokum. Hasta da oldugumdan bilgisayari evde birakmaya karar verdim. Bana Carsamba'ya kadar musade...
Guzel bir hafta, aynada yuzunuzu guldurecek kilo dususleri ve saglik - mutluluk dilerim......
merhaba kızlar bu dukan diyeti nasıl bişi ayrıntılı bilgileri nerde yazıo 39 günüm var şuan 64 iloyum 39 gün sonra trye nişanlımın yanına gidicem inş ozamana kadar bu diyeti uygularsam sporla birlikte nekadar veririm sizce yardım edin lütfen hangi diyeti yapıcağıma karar veremiorum zamanımda kısıtlı:26:
hiç kimse benim mesajımla ilgilenmemiş
Merhaba sekerler...
Gunaydin...
Ben cooooooooook hastayim. Grip oldum. Ustelik asim da vardi. Benim kiz anaokulundan getirdi. Once o, ardindan ben yatakta hastayiz.
Iyi haber 85,8 kg ciktim bu sabah. Ama tamamen hastaliktan diye dusunuyorum. Ya da yine IKEA balik ve salata menusu yaptim dun. Ondan da olabilir.
Kizlar bilgisayari acacak gucum yok. Yarin da Istanbul'a yolcuyum. 2 gun yokum. Hasta da oldugumdan bilgisayari evde birakmaya karar verdim. Bana Carsamba'ya kadar musade...
Guzel bir hafta, aynada yuzunuzu guldurecek kilo dususleri ve saglik - mutluluk dilerim......
evet doğum günümdü :) 22 oldum şey bugün ne kaçamakalr yaptım söyliyeyim!
çok ince bir dilim pasta ve 1 adet profiterol yedim! eğlenmeye gittik biralar filan masada uçuşurken ben cola zero istedim yok dediler aldırdım 1yudumcuk bira içtim :) pastanın üzerindeki meyveelrden yedim 1er tane :) çok kaçırmamışım değil mi :))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eve dondum sonunda İtaya gezısı cook guzle ama cooook yorucuydu
bir daha kültür turu mu dusunmem lazım
vücudumdaki tüm kemikler agrıyor
malesef rejım yapamaıdm malum domuz heryerde etı ayırt edıp yıyemıyosunuz bende margarita pizza ve spagetti tiramisu derken...
korka korka cıktım tartıya bu sabah 99.200 gosteryo cok sevındım korktugum kadar kotu deıl ve hıc su ıcemıyodum sularının tadı bı garıp cunku wc dersen 3 gunde 1 kez buna ragmen cok sevınclıyım
sımdı soruyorum sıze yarından ıtıbaren baslıorum yıne sıfırdan mı baslayayım atak ve devamı gıbı yok sa 1+1 devam mı etsem yogun sporada baslıcam ve 3 gun sonra regl var bu ayı bos gecırmek ıstemıorum 95 lere ınmek ıstıorum ne yapayım?
DIP NOT: collesıo yanı gladyator arenasına gderken metroyla bı bayan ınıyordu durakta bılın bakalım elınde ne vardı ? dukanın kıtabı guzel bı andı
sımdı sız yorumları yazın bende ben yokken ne olmus bı forumu okuyayım bırzdan gorusme uzere
kahverengı dogum gunun kutlu olsun karıstırdım kusura bakma nıce senelere...............................
kızlar ideal kilomu hesaplattım bu sonuç çıktı sizce nasılEki Görüntüle 197668
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eve dondum sonunda İtaya gezısı cook guzle ama cooook yorucuydu
bir daha kültür turu mu dusunmem lazım
vücudumdaki tüm kemikler agrıyor
malesef rejım yapamaıdm malum domuz heryerde etı ayırt edıp yıyemıyosunuz bende margarita pizza ve spagetti tiramisu derken...
korka korka cıktım tartıya bu sabah 99.200 gosteryo cok sevındım korktugum kadar kotu deıl ve hıc su ıcemıyodum sularının tadı bı garıp cunku wc dersen 3 gunde 1 kez buna ragmen cok sevınclıyım
sımdı soruyorum sıze yarından ıtıbaren baslıorum yıne sıfırdan mı baslayayım atak ve devamı gıbı yok sa 1+1 devam mı etsem yogun sporada baslıcam ve 3 gun sonra regl var bu ayı bos gecırmek ıstemıorum 95 lere ınmek ıstıorum ne yapayım?
DIP NOT: collesıo yanı gladyator arenasına gderken metroyla bı bayan ınıyordu durakta bılın bakalım elınde ne vardı ? dukanın kıtabı guzel bı andı
sımdı sız yorumları yazın bende ben yokken ne olmus bı forumu okuyayım bırzdan gorusme uzere
kahverengı dogum gunun kutlu olsun karıstırdım kusura bakma nıce senelere...............................
hosgeldın :) ıtalya benım favorı 2. ulkem; ama oncelıkle ıspanya ya defalarca gıttım yıne defalarca gıderım ıkısıne de.
ama ordayken soyledıgın seylerden kacabilmen cok zor zaten; bır de oralarda o kucucuk bufe gıbı yerlerde satılan dılım pızzalar yok mu
yıne bence cok sorunsuz atlatmıssın bu kadar bozmaya bu kadar kılo alman cok sevındırıcı yıne de. Belki de o kadar yururyup dolasmanın bu faydası olmustur ıste :)
güne protein günü olarak başladım. fakat akşam yemeğinde bol yağlı bir yemek yemek zorunda kaldım.dışardaydık ve herkes aynı şeyi istedi ben de dedim ki zaten hedefimi 59'a çekmiştim(ki dukan da öyle diyordu) ve 21 mayısta güçlendirmeye geçmeyi planlıyordum ve bu yemeği yemesem gözüm kalır ve eğer bunu kaçamak sayarsam güçlendirmeye geçeceğim tarihi bayağı ertelemem gerekecek vs vs birsürü bahane buldum ve hadi geçmiş planlarımı hayata geçirmiş olayım diye bugün ödül yemeğim olsun ve güçlendirmeye bugün geçmiş olayımkomik bir hesap belki ama kaçamak yapacağıma ve sonra 2-3 hafta daha uğraşacağıma güçlendirmede biraz sporla 1kg da veririm diye düşünüp geçtim valla.sabah 59.2 idim ama az önce tok karınla çıktım tartıya 61.8 çıktımbakalım yarın neler olucak.merkla bekliyorum
Kızlar günaydın;
Ben yaklasık 10 gundur felan 61,5 kg da takıldım kaldım; hatta ilk günler gecer dıye tıcker ımı degıstırmedım ama yok ınemıyorum bır turlu.
Sızce atak yapmanın zamanı gelmıs mıdır??