Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin kolay gelsin
selam kızlar bugün carrefoura gittim buğday unu ve yulaf unu vardı bu diyette kullanabilir miyiz?
Merhaba, seyirin 1.günündeyim.. Bugün 3 kutu light kola içtim ve 250 gr. light dondurma yedim.. Ve yulaf kepeği bulamadığım için bir kasede nesfit yemiş bulundum.. Kendimi çok suçlu hissediyorum.. B vitamini sinir sistemi için çok önemli.. Yulaf kepeğini bulamadığım için de nesfit yiyeyim dedim, B için.. Morale ihtiyacım var. Ankara'da onlarca Lokman Hekim var, baharatçı var.. Yulaf kepeği hiçbirinde yok.. Dukan'dan da haberleri yok..Ben bu işi yapıyor olsaydım ne yapar ne eder Kızılay gibi merkezi bir yerde bu ürünü satardım.. B vitamini dediğim gibi çok önemli.. En çokta sinir sistemi için.. Bunun için tahıllı beslenmek ya da vitamin desteği almak gerek.. Kötü haber.. Gnc'nin B komplex vitaminlerinin olduğu Big 50 piyasada tükenmiş..Çok iyi bir üründü. Bu konuyu siz nasıl hallediyorsunuz? Sevgiler..
Merhaba, seyirin 1.günündeyim.. Bugün 3 kutu light kola içtim ve 250 gr. light dondurma yedim.. Ve yulaf kepeği bulamadığım için bir kasede nesfit yemiş bulundum.. Kendimi çok suçlu hissediyorum.. B vitamini sinir sistemi için çok önemli.. Yulaf kepeğini bulamadığım için de nesfit yiyeyim dedim, B için.. Morale ihtiyacım var. Ankara'da onlarca Lokman Hekim var, baharatçı var.. Yulaf kepeği hiçbirinde yok.. Dukan'dan da haberleri yok..Ben bu işi yapıyor olsaydım ne yapar ne eder Kızılay gibi merkezi bir yerde bu ürünü satardım.. B vitamini dediğim gibi çok önemli.. En çokta sinir sistemi için.. Bunun için tahıllı beslenmek ya da vitamin desteği almak gerek.. Kötü haber.. Gnc'nin B komplex vitaminlerinin olduğu Big 50 piyasada tükenmiş..Çok iyi bir üründü. Bu konuyu siz nasıl hallediyorsunuz? Sevgiler..
sevgılı yazyagmuru;
Bu dıyette bugday unu ve yulaf unu yok.
Sadece yulaf kepegı kullanımı var. Ancak bugday kepegı de kısıtlı mıktarda ve ozellıkle kabızlıkla basımızın dertte oldugu gunlerde tavsıye edıılıyor sonırım.
HERKESE İYİ AKŞAMLAR,
Çok kötü birşey yaptım, Çocuklarım için pişirdiğim pilavdan 1 porsyon yemiş bulunmaktayım. Tam ne güzel kıvama girdim derken kendime bu fenalığı yaptım. Daha önceki kaçamaklarımda hiç suçluluk duymazdım ama şuanda çok kötü hissediyorum.
Hepinize ihanet ettim , hepinizden özür dilerim.
Ya arkadaşlar benim bir sorum olacak. Biz bu seyir evresini ne kadar süre yapacağız? Benim toplamda vermek istediğim kilo 9 ama bu diyeti sadece 1 ay uygulayabileceğim. Seyir evresini kaç gün yapmalıyım?
HERKESE İYİ AKŞAMLAR,
Çok kötü birşey yaptım, Çocuklarım için pişirdiğim pilavdan 1 porsyon yemiş bulunmaktayım. Tam ne güzel kıvama girdim derken kendime bu fenalığı yaptım. Daha önceki kaçamaklarımda hiç suçluluk duymazdım ama şuanda çok kötü hissediyorum.
istediğin kiloya düşene kadar seyir evresine devam edebilirsin.ama 1 aydan sonra diyete devam edememeni gerektiren sebepler varsa,1 ay sonra 9 kilo veremesen bile güçlendirmeye geçersin ki en azından verdiğin kadarını muhafaza etmiş olursun
HERKESE İYİ AKŞAMLAR,
HERKESE İYİ AKŞAMLAR,
incecik yıllar dilerim sana.afiyet olsun enginar bir kerecik olur kaçamak üzülme aklına takma devam.Tanrı,dukan amca ve bizler bu kerelik affederiz canım:))Günaydınlar!! Bugün benim doğum günüm ama sizlere kilo konusunda yine güzel ir haber veremiyorm neyse. Ya annem enginar yetiştirmiş. 2 küçüücük enginarı da benm için saklamş. şimdi onu etli yapıyor. yemezsem üzülecek. yasak enginar biliyorum ama nasıl kırayım sonra diyecek ki organik enginarlarımın tadına bakmadın! Tanrı beni affetsin Dukan amca da öyle... :)
Hepinize sevgiler!