arkadaşlar merhaba, çok güzel destek oluyorsunuz birbirinize, geçmiş yazılarınızı pek okuyamadım ama 2-3 sayfa yetiyor anlamaya..
ben de dukan diyetine başladım. atak evremin 3. günündeyim, dukanın kendi sitesine göre 4 gün yapmam yeterliymiş, kitabın da siparişini verdim pztesi elimde inşallah..
gelelim kilo durumuna:)) diyete başladığımda 71.7 kg idim..3. günde 70.4 gördüm çok şükür:)) başarısız olmaktan o kadar korkuyordum ki..yani herkes şakır şakır vermiş atak evresinde ya ben veremezsem diyordum ama çok şükür ki fena durumda deilim... hedefim 60 a felan inebilmek, bakalım nasıl gidecek??
diyetle ilgili herhangi bir sıkıntım yok çok şükür, yoğurt çorbası yapıyorum, aralarda çok içim ezildiği zaman 1 kupa içiyorum, tavsiye ederim.. onun haricinde tek sıkıntım yulaf kepeği tabii ki de, temin edebileceğim bi yer yok burada, erzincanda yaşıyorum.. ama onun yerine yulaf ezmesini rondoda ufalayıp krep yapmayı denedim, fena olmadı...
neyse çoook uzun oldu bana beni de aranıza kabul ederseniz memnun olurum, birlikte kurtulalım kilolardan:)) herkese boool kilo kayıpları diliyorum:))