günaydın herkeze sayfalar epey ilerlemiş oku oku ancak bitti :) kilo veren herkesi tebrik ediyorum bugün benim 3. evrede 9. günüm ilk hafta neredeyse hergün çok abartılı kaçamaklarla geçti diyete pek uygun olmadı ama diyette yemem gerekenleride aksatmadım dünde ilk saf protein günümü yaptım ama dışarda olduğum için döner falan yemek zorunda kaldım 1 kg üzerinde artmıştı kilom tabi ben bunu hakettim :) sanki hayatımda hergün pasta v.s yermişim gibi geçen hafta kıtlıktan çıktım ya yedimde yedim
bu sabah uyandığımda sadece 300 gr fazlayla 8 günü atlattığımı gördüm gördüğünüz gibi onca kaçamaga rağmen tartıdaki artışlar düştü 300 gr hiç önemsemiyorum dedim ya bu kadar kaçamağa çok az çok iyi atlattım bu hafta inşallah diyete uygun devam edip birde böyle görmeyi hedefliyorum bugün alışverişe çıkıp yeni birşeyler almayı düşünüyorum gerçekten artık bişey kalmadı giyecek en azından 2 3 parça alıp birazda öyle idare edeyim diyorum
bu sabah uyandığımda sadece 300 gr fazlayla 8 günü atlattığımı gördüm gördüğünüz gibi onca kaçamaga rağmen tartıdaki artışlar düştü 300 gr hiç önemsemiyorum dedim ya bu kadar kaçamağa çok az çok iyi atlattım bu hafta inşallah diyete uygun devam edip birde böyle görmeyi hedefliyorum bugün alışverişe çıkıp yeni birşeyler almayı düşünüyorum gerçekten artık bişey kalmadı giyecek en azından 2 3 parça alıp birazda öyle idare edeyim diyorum