• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

cocuk herseyden onemlı elbette canım benım.ama en onemlısı cocugun saglıklı bır anneye sahıp olması.ozellıkle zıhın acısından.
Arkadasın bebegı kac aylık acaba ? ılk 6 aylık donemdeyse elbette ve kesınlıkle herhangı bır dıyet yapılmamalı.

:27: Senın cocuklar benım cocuk yaptı.gobegımden nefret edıyorum neredeyse

elbette ki kaç aylık olduğu önemli.haklısın ama diyorum ya ben kendi adıma konuştum binde bir riski dahi olsa ben almazdım dedim ve dukan da kitabında şu kadar aylıksa diye yazmıyor direk emziren anneler diye yazıyor.yani benim şahsi fikrim bu yönde
sevgiler

geçmişi okumaktan canım çıktı walla..cevap veremediğim mesajlar olduysa kusura bakmayın arkadaşlar...
:64::64::64::64::64::64::64::64::64:
bu mendilleri niye sallıyorum senceeeeeeeeee...
bu sabah kilom 69.6 çıktı arkadaşlarrrr......:52::52::52::52::66::66::66::66:
hadi benim için de halaya haydeee:64::66::64::66::64::66:
çok mutluyum yaa 60 ları gördüm sonunda...
canım shahdaroba walla verin cezaları razıyım...iyiki varsınız kızlar...ve bir de aziz DUKAN:124::124:

ayyy süperrr ya dört gözle bu hayali bekliyordum inan ki haydi kızlar eller havaya:66::66:
tey tey teeey:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

iyi uykular dukan'ın tatlı melekleri.eminim şimdi hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuz.benim bugün istanbuldan ağbim geldi(sürpriz yapmış)valla 04.30'a kadar sohbet muhabbet derken yazdıklarınızı okumadan uyumak gelmedi, içimden:Dhadi ben de uyumaya gidiyorum.hepinize i,yi uykular ve sevgiler:16::16:

bende bugün yulaf kepeğini aldim yarin dukan diyetine baslayacagim insallah ama atak günlerde gün boyu ne yiyecegimi bilmiyorum izin verilen yiyecekleri gün boyu istedgimiz gibi tüketebilir miyiz acaba?
Ben balik tavuk yumurtayi tercih ediyorum ilk günler icin ama neyi ne kadar cok yemeliyim bunun icin bir sinirlama var mi yada belirli bir saati varmi bunlari yememiz icin anlamiyorum bide sabahlari ben hep elma sirkesi icerim icmeye devam edebilir miyim veya limon suyu ????????????
Bana bu konuda yardimci olursaniz cok SEVINIRIM....

:97::97::97::97::97::97::97::97::97:
arkadaşım atak evresinde saf protein alıyorsun. bu da tavuk balık ve et...ha istersen arada yağsız süt yoğurt ve peynir de yiyebiliyorsun. ama şart değil. ben denedim. ne zaman süt yoğurt yedim ertesi gün tartı kıpırdamadı. yani kısaca sana sabah 3 yumurta yiyorum öğlen haşlanmış tavuk akşam da ızgara tavuk yada balık. sadece bu. bir miktar kısıtlaması yok doyana kadar yiyeceksin. zaten birkaç gün sonra istesen de fazlasını yiyemiyorsun. çünkü iştahın kapanıyor. bir marul yaprağı bile diyeti sabote ediyor. atak devresi bu şekilde. üç beş günden ne çıkar? dedim başladım bugün 6. günüm benim de. yani zaman su gibi akıp gidiyor. sabretmek lazım. düşününce...bugüne kadar herşeyi yedik içtik. bir kaç gün yemesek bişeycik olmaz diye düşünüyorum. ilk üç gün biraz yorucu geçiyor baş dönmeleri falan olabiliyor ama geçecek. sadece vucut alışmaya çalışıyor. sana kolay gelsin....

Gunaydin...

Kizlar azmettim haftaya 85'i gorecegim. Birazcik da hile ile (cunku dun tutamadim kendimi badem, fistik, uzum yedim) bugun 86,1'i gordum... :64::64::64::64::64:

yupiiiiiiiiiiiiiiiii

Temmuz'da kac olurum acaba cok merak ediyorum. Benim seyir taaaa Kasim'in ortasinda bitiyor. Yazi hangi kilolarda gecirecegim merak konusu :)

Eki Görüntüle 196998
OK!
Soldaki Kasım'daki Fransa ziyaretinden (kitabı okumaya başladığım zaman); sağdaki geçen ayki İstanbul ziyaretinden (20 Nisan) 8-9kg daha var gerçi ama fark ortada :66:
Darısı hepinizin başına arkadaşlar!:66:[

/FONT]

Gunaydin... Canim sen vermeden once de cok hos gozukuyorsun. 20 kilo vermene gerek yokmus gibi valla. Azmetmissin, aferin sana...

Yurekten tebrikler. Bu arada gercekten bastan biraz kafamizi karistirdin ama fotograf paylasman guven verici oldu. Tesekkurler...

PS ile başlayacaksın canım yani ben öyle anladım ve öyle yaptım..

bende oyle yapayim bari Pinarim.senin kilolar ne alemde bakem.nasil biraz iyilestin mi canim?
hasta oldugunu bilmesem dun sana supriz ziyaret yapardim.

kızlar deprem oldu duydunuzmu

evde yalnızım çok panik oldum

canim elbette. korkmussundurda.ben normalde cok sogukkanliyimdir esim yanimda oldugu halde cok korktum hemen oglumu nasil koruyacagim diye dort dondum ama belli etmedim kocise.
anne olmak surekli bir endiselilik hali yaf

Okuması daha zevkli geldi : ) Yok, Şaka bir yana 2 aydır bölük pörçük okuyorum. Artık etraftan süper yorumlar alıp etrafımdaki herkesi de bu diyete başkattığım için cesaret geldi herhalde :66:
Asıl tetikleyen de yemek tariflerinizi deneyip kendime bir farklılık yaratmam oldu diye düşünüyorum:32:

Ana yemeklerden önce 1 çorba kaşığı içersen bağırsaklara çok iyi geliyor; ben kabızlık sorununu böyle çözdüm.

hic sevmiyorum sirkeyi :27:
al benden de o kadar göbek sorunu bende de var ve ne kadar zayıflasamda beniden önce heryere koşar adım benden önce giren göbeğim beni deliye çeviriyor:59::59:

:60: benimde

elbette ki kaç aylık olduğu önemli.haklısın ama diyorum ya ben kendi adıma konuştum binde bir riski dahi olsa ben almazdım dedim ve dukan da kitabında şu kadar aylıksa diye yazmıyor direk emziren anneler diye yazıyor.yani benim şahsi fikrim bu yönde
sevgiler

evet ya cok yuzeysel olmus aciklama dukan kitabina gore.

Sevgili OCD ve MElodi...

Forumlarda yeterli katılımım henüz olmadığında özel mesajlarınıza buradan cevap yazıyorum...

ben yulaf kepeğini Küçükyalı - İGDAŞ binasının sokağındaki büyük aktarda buldum... umarım sakıncası yoktur ismini yazmamın SOYLU BAHARAT....388 00 95

hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay bu sabah 67.500 kg olarak gune baslamak muhtesem biseyyyyyyyyyyy :nazar:
1.100 daha verirsem hamile olmadan onceki kiloma donecegim.
bu arada dun oglum 19:30 da uyudugu ve kocis arkadaslari ile takildigi icin kitabi hatmetme sansim oldu ve gordumki bu diyetteki yemekler benim resmen damak tadima hitap ediyor.mesela yulaf kepeginden kendime galeta yaptim tadi harikaydi.co hosuma gitti.bugun mucver ve tavuk kofte yapabilirim.

Sevgili OCD ve MElodi...

Forumlarda yeterli katılımım henüz olmadığında özel mesajlarınıza buradan cevap yazıyorum...

ben yulaf kepeğini Küçükyalı - İGDAŞ binasının sokağındaki büyük aktarda buldum... umarım sakıncası yoktur ismini yazmamın SOYLU BAHARAT....388 00 95

canim ben dun gidip 4 paket aldim oradan.sahibinede internette cok unlusunuz bilginiz olsun dedim. :1: ilgin icin tesekkur ederim.

hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay bu sabah 67.500 kg olarak gune baslamak muhtesem biseyyyyyyyyyyy :nazar:
1.100 daha verirsem hamile olmadan onceki kiloma donecegim.
bu arada dun oglum 19:30 da uyudugu ve kocis arkadaslari ile takildigi icin kitabi hatmetme sansim oldu ve gordumki bu diyetteki yemekler benim resmen damak tadima hitap ediyor.mesela yulaf kepeginden kendime galeta yaptim tadi harikaydi.co hosuma gitti.bugun mucver ve tavuk kofte yapabilirim.

tebriklerrrrrrrrrrrrrr. bu arada yasin ve boyun kac? ben de gorebilecek miyim o kiloyu? tanrim yardim et.
:64::64::64::64::64::64:

tebriklerrrrrrrrrrrrrr. bu arada yasin ve boyun kac? ben de gorebilecek miyim o kiloyu? tanrim yardim et.
:64::64::64::64::64::64:

canim tesekkur ederim.resmi kayitlara gore 32 yasimdayim :27: boyum 1.70 cm.
hamilelikde 25 kg aldim.bende bi hamile kalmadan onceki kiloma yani 66.400 e insem gerisi gelir.hedefim 58 kg ama dukan amcam 59.2 kg ol dedi.

ayyy süperrr ya dört gözle bu hayali bekliyordum inan ki haydi kızlar eller havaya:66::66:
tey tey teeey:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım çok sağol...walla destekleriniz için teşekkürler...bu sabah da 69.8 çıktım ,200 gr geri almışım yani ama sebze günümdü normaldir diyerek moralimi bozmuyorum...umarım 70 lere veda etmiştir tartım...o bile çok sevindirici benim için...

Buarada herkese günaydın kızlarrrrr....

Gunaydin...

Kizlar azmettim haftaya 85'i gorecegim. Birazcik da hile ile (cunku dun tutamadim kendimi badem, fistik, uzum yedim) bugun 86,1'i gordum... :64::64::64::64::64:

yupiiiiiiiiiiiiiiiii

Temmuz'da kac olurum acaba cok merak ediyorum. Benim seyir taaaa Kasim'in ortasinda bitiyor. Yazi hangi kilolarda gecirecegim merak konusu :)

süper dukan..tam gaz devammm :66::66::66:

hamilelikde 25 kg aldim.bende bi hamile kalmadan onceki kiloma yani 66.400 e insem gerisi gelir.hedefim 58 kg ama dukan amcam 59.2 kg ol dedi.

wayyyy 25 kilo aldın ve 1 yıl içinde neredeyse hepsini verdin (23,5)...süpersin walla..tebrikler...
walla canım boyuna göre 60-65 arası her kilo süper durur sende...şuanda bile iyisindir...
bu kilolar diyetle değil kendiliğinden gitti herhalde değil mi?

Kızlar algida carte dor'un çilek-vanilya-çikolata dondurmasını aldım dün,biraz yedim...
gayet güzeldi haberiniz olsun...ama madonunki tabiiki daha güzel...
yaa bu arada burada gördüğüm herşeyi aç gözlü çocuklar gibi denemeye çalımak bana hem pahalıya hem de kiloya mal oluyor ,ne görsem alıyorum,ne görsem deneyip yapıyorum...
nolcak benim bu aç gözlülüğüm...herşey de denenmez ki canım...
hiç iyi gelmiyorsunuz bana kızlar hiçççç:19::19:

:9::9::9: şaka bir yana bu site olmazsa bu diyet çekilmezmiş bunu bilir bunu söylerim...

Canim benden uzunsun ama durum ayni. ayni yas ayni kilo alimi dogumda. Gerci ben dogumdan sonra 1 senede eski kiloma dondum. Kizim 5 yasinda. Ama hemen sonrasinda ailemde hastalar oldu. Kanser. Ve antidepresan kullanmaya basladim. Ondan sonra da doguma gittigim kilodan daha beter hale geldim. Umarim ben de veririm.

Seni yurekten tebrik ederim.

Canim benden uzunsun ama durum ayni. ayni yas ayni kilo alimi dogumda. Gerci ben dogumdan sonra 1 senede eski kiloma dondum. Kizim 5 yasinda. Ama hemen sonrasinda ailemde hastalar oldu. Kanser. Ve antidepresan kullanmaya basladim. Ondan sonra da doguma gittigim kilodan daha beter hale geldim. Umarim ben de veririm.

Seni yurekten tebrik ederim.

ay canım yaaa boşver kilolar verilir üzme kendini...bak sağlığın olsun da...kiloya çare var...
sağlık herşeyden önemli...

Back