Bence bir tuhaflik var. Hadi hayirlisi. Kendimi dusunuyorum. Ben cok yogun bir tempoda calisiyorum. Evde hastalar, cocuk, ev isleri. Ne iste ne de evde bugune kadar forum takip edebilme sansim olmadi. Sonrasinda bu rejime basladim. Baktim kacamak yapiyorum, ne ile kacamak yapilabilir arayisina ciktim. Orasi burasi, simlanin tarifleri derken baktim ki bana cok iyi geliyor bu forumda yazilanlar. Bastan sona okudum. Ve kacamak yapmayi da biraktim. Bugun 21. gunum ve 2 kez (ama zehir resmen) kacamak yapmisim. Bunu nasil basardim forumu takip ederek, yazarak, sizlerle motive olarak, paylasarak. Nasil kisi 6 ay okur da tek kelime yazmaz? Onca yulaf kepegi sorusuna bile bile cevap yazmaz? Bilmiyorum. Alinan alinsin. Icımden geleni soylemeden yapamadim. Ssoleil sana katiliyorum ve sana coooooooook guveniyorum siber arkadasim.
Hay Allah! Sizleri şüpheye düşürdüğüm için üzgünüm! Ben siteyi 6 aydır değil ama rahat bir 2,5 aydır takip ediyorumdur. Siteyi de tesadüfen buldum. Bir arkadaşım oğlak eti yiyebiliyor muyuz diye sormuştu, izin verilmiyor diye hatırlıyordum ama kitap yanımda yoktu, ben de internetten baktım. Sizlerin yazılarını bölük pörçük o zaman okumaya başladım ama bilgisayarın başına ancak kızım uyuken oturabildiğim için herşeyi de okuyamadım belki.
Şimdi kendime koyduğum 20kg barajını aşınca cesaretim geldi ben de yazayım dedim.
Alınacak birşey de yok Sizleri şüpheye düşürmek istemedim! Mail adresinizi yazarsanız fotoğraflarımı memnuniyetle paylaşırım