• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebrik ediyorum sizi 21 kilo dile kolay ah ah ben son 10 kiloyu veremem diye dertleniyorum
spor yaptınız mı sarkmalarınız oldu mu selülitleriniz gitti mi?
aklıma gelen ilk sorular bunlar tabi sizin de 6 ay içinde kendinizdeki kilo değişiminin neler yapınca hızlanıp ne yapınca yavaşladığını paylaşmanızı rica etsem??

Selam! Tebrikleri memnuniyetle kabul ediyorum :66:
Kızımla ilgilenmekten ne yazık ki hiç spor yapamadım ve bu olmak istediğim sıkılıkta değilim ama sarkmalarım olmadı. Selülitlerden eser yok ama kahvenin selülite neden olan önemli faktörlerden olduğunu unutmamak gerek; ben kahve içmiyorum!
Regl dönemlerinde kilo verişi yavaşlıyor kesinlikle. Arada bir yavaşlama yaşadım ama hiç yılmadım "I have my ups & lows" (inişlerim çıkışlarım var) diyerek hiç yılmadan devam ettim ve hala da ediyorum. Hala verilmesi gereken kilolar var ne de olsa :66:
Başka soru?

tebrikler 69-66 arası vucudunda okadar farkedecekkı sakın gevşeme hızlıca ver ve daha fazla motıve ol bende oyle oldu etap gıbı kabul et 69-65 arası etap. ben sımdı 65-60 etabındayım senıde beklıyorum

teşekkürler tweet ,şuanda bile o kadar çok belli oldu ki..ama aynen senin dediğin gibi gevşiyorum hemen...her akşam puding filan yemeye başladım.. böyle yapmasam 9 olmuştu benimde belki de.tam 45 gün oldu çünkü...
bekle beni geliyorum diycem ama sakın bekleme inşallah ben yetişirim :)

herkese merhabalar arkadaşlar akşam kaldığım sayfadan itibaran yazdıklarınızı okudum maşallah herkes vermeye devam ediyor bende bu sabah 100 gr cık daha eksik çıktım bunada şükür ama inanın hiç kaçamağım yok buna rağmen az verince biraz sıkıntı yapmıyor değilim 70.400 gr çıktım sabahtan bu saate yediğim sadece 1.5 haşlanmış yumurta suyumu içtim o kadar ya kızlar benim içim hiç bişey almıyor ya ve bugün iyice anladım barsaklarım çalışmıyor 2.5lt su içiyorum yinede yok kepeği az tüketiyorum ondanda olabilir ama hiç sevmedim krep yaptım bir sefer yedim ağzımda büyüdü ya yok böle bişey siz nasıl yiyosunuz süte katıyorum hiç özleşmiyor sanki sütün içinde talaş var bu gün 5. günüm ayy bir sebzeye geçebilsemmm

Merhabalar! Doğru yulaf kepeğini bulmak oldukça zor; yazdığından anladığım kadarıyla d a yulaf kepeği diye satılan ama alakası olmayan bir ürün almışsın. Ben Fransa'dan getirdiğim ürüne en yakınını internetten buldum Dukan Diyeti İçin Yulaf Kepeği - Orjinal Amalaj GittiGidiyor.com'da #39824806
Bağırsak sorunları için her ana öğünden önce 1 çorba kaşığı elma sirkesi veya 1/2 limon suyu ile büyük bir bardak su önereceğim. Yulafı da eksik yememelisin.
Kolay gelsin!

ben göndermiyorum canım arkadaş gittigidiyorda var yazmışda ürüne bakıp yorum yaptım sanırım kendisi satıyor buraya yazdığı kilo vermeyle durum orada da aynıda yani orda satılıyor ben buldum yazmış ama sanırım satıcı kendisi rosmann a yeni kepek gelmemişmi orayı arasananıza şimdi arkadaşın dediği ürünün linkini ekleyeceğim buraya bakarsınız bu kepek rossmanda 4.25 lira ben deneme amaçlı 1 paket aldım diğer aldıklarım organik

Dukan Diyeti İçin Yulaf Kepeği - Orjinal Amalaj GittiGidiyor.com'da #39824806

Doğru satıcı benim arkadaşlar. Ben de ürünü buralarda bulamadığım için Istanbul'dan getirtiyorum.

hahahaha...

keske okusaymis. surasi cok komik.

CNN TURK: Dr. Pierre Dukan diyetin son evresinde istenen her şeyin yenebileceğini sadece perşembe günleri saf protein diyeti yapıldığında bir daha asla kilo alınmayacağını iddia ediyor. Bunun gerçeklik payı nedir?

TAYLAN KUMELI: “Düşünün ki, haftanın altı günü, günde üç ana-üç ara öğün yiyorsunuz... Bu öğünlerde, ‘istediğinizi’ yani, belki koca bir tabak patates kızartmasını, belki bir buçuk porsiyon iskenderi, belki de yüksek kalori ve kolesterollü fast-food menüsünü yiyorsunuz. Bu arada da nasılsa perşembe günü bitkisel ve hayvansal proteinlerimi alacağım diyerek, bolca işlenmiş karbonhidrat tüketiyorsunuz. Peki, ne zaman vücudunuz için gereken süt ürünlerini, yüksek lifli besinleri, taze meyveleri, iyi yağ asitleri içeren kuru yemişleri yiyeceksiniz? Perşembe günleri mi? İşte bu vücudumuza sağlığı haftanın yalnızca bir günü vermeyi kabul etmektir. Sağlıklı beslenme bir bütünlük teşkil eder ve haftanın bir günü değil, sürekli olarak belli bir bilinçle beslenme davranışını sergilemenizi sağlar. İşte gerçeklik payı olan da budur.”

Hakikaten okusaymış iyi olacakmış : )

Tebrik ederim. Neden 6 aydir hicbirsey yazmadin buraya?

Okuması daha zevkli geldi : ) Yok, Şaka bir yana 2 aydır bölük pörçük okuyorum. Artık etraftan süper yorumlar alıp etrafımdaki herkesi de bu diyete başkattığım için cesaret geldi herhalde :66:
Asıl tetikleyen de yemek tariflerinizi deneyip kendime bir farklılık yaratmam oldu diye düşünüyorum:32:

Back