5 Kilo büyük başarı bence böyle düşünmelisin ayrıca zaman geçmesine rağmen almamışsın demekki çok abartmamışsın:) . Ben tatlı istediğimde toz diapak marka aspartanı yağsız yoğurdun üzerine ekliyorum. Bastırıyor. 5 i vermişsin biraz 2.kısımdan devam etmeye çalışsan bence psikolojik olarak yorulmamış olursun. Sonra yine atak tekrarı yaparsın Başarılar... Ben 8 kilo vermeye çalışıyorum neredeyse 3 ü atakta gitti. Bu gün yarın da atak. Muhtemelen kalıcak Atak sonrası verdiğim kiloyu koruyup bir ay sonra bir atak daha mı yapsam
canım benim çok teşekkür edrim destegin için lakin artık tavuk ve yumurta yiyemiyorum midem bulanıyor o yüzden 1 gün daha saf protein diyeti yapıp sonra 5+5 e dönücem 5 günlük sebze protein aşamasında sabah 2 bardak sür peynir öglen ve akşamda yoğurtla sebze yemeyi düşünüyorum sonra yine 5 gün saf protein şeklinde devam edicem inşallah başarırım
Ortalama 10 günde 1 kilo verilebilen Dukan Diyetinin , yine aynı hızda kilo verdiren diğer diyetlerden farkını yazıyorum: 'AÇ KALMADAN KİLO VERİYORSUN' .NOKTA.
ıste bunu alkıslıyorummm baskada bısey demıyorumm:92::92:
canımm öncelıkle tebrık ederımmmasallah ınsallah seyır evresınde hem bu kılnu korursun hem ustune bır kac kılo daha gıder ben yulaf kepegını bulamadım yulafın kendısını ogutup yemeyı planlıyorumm
canım benim çok teşekkür edrim destegin için lakin artık tavuk ve yumurta yiyemiyorum midem bulanıyor o yüzden 1 gün daha saf protein diyeti yapıp sonra 5+5 e dönücem 5 günlük sebze protein aşamasında sabah 2 bardak sür peynir öglen ve akşamda yoğurtla sebze yemeyi düşünüyorum sonra yine 5 gün saf protein şeklinde devam edicem inşallah başarırım
kızlar ben de beş gün atak yaptım harfiyen ve bi kg veremedim.
şimdi protein artı sebze ikinci evreye geçeceğim. bu evre kg verdiyor mu? nasıl sizce?
Ortalama 10 günde 1 kilo verilebilen Dukan Diyetinin , yine aynı hızda kilo verdiren diğer diyetlerden farkını yazıyorum: 'AÇ KALMADAN KİLO VERİYORSUN' .NOKTA.
70 kiloyum hedefim 63. Dün başladım diyete kitabı okudum ve denemeye karar verdim dikkatli olmakta yarar var su içmeyi unutmayalım çok önemi. Dün rahat geçti ama biraz fazla et yemişim bu gün de yedim ama şu anda tok olduğum halde makarna veya tost gibi birşeyler istiyorum5 Gün tam olarak yapanlar paylaşabilirler mi hiç mi kaçamak yapmadınız? yararlı oldu mu? başarılar...
Bir ara ben de bu diyeti yaptım.
Daha doğrusu saf protein diyetini yaptım.
Ben de senin gibi yumurtadan, peynirden vs bıktım.
Göresim bile gelmedi uzun süre
Ama kabul etmek gerek, etkisi kısa zamanda görülebilen bir diyet.
Şimdi tekrar başlamak istiyorum.
Merak ediyorum, diyet aşamasında sen neler yedin bir gün içinde?
Bu arada başarından dolayı da tebrik ederim
Kilo vermek kadar o kiloyu uzun süre korumak daha büyük bir başarı bence :)
kızlar ben de beş gün atak yaptım harfiyen ve bi kg veremedim.
şimdi protein artı sebze ikinci evreye geçeceğim. bu evre kg verdiyor mu? nasıl sizce?
Aklıma bir şey daha takıldı.
Mesela saf protein diyetini, atak evresini aralıklarla yapsan ne olur acaba?
Yani 5 gün atak evresini yapıp 5 gün belli bir kalori dahilinde normal diyet yapacaksın.
Acaba olur mu ki?
Hiç denedin mi daha önce? :26:
saol canım ama ben ilk 5 günlük atak rejininde 5 kilo verdim sonra hiç kilo veremedim 2haftadır hala kilo kaybım yk gerçi dediğim gibi ikaç akşam sapıttım:)
sabah 2 bardak süt içiyorum yanındada dil peyniri yiyorum sonra öglen ve akşam yogurt yada ayranla köfte,ızgara et,fırın poşetinde pişirdiğim yada ızgara baget yiyorum başta yogurdun içine haşlanmış yumurta dograyıp üstüne kırmızı biber döküp yiyordum ama artık yumurta yiyemiyorum lorlu yumurta yapıyordum lor peynirini yagsız tavada biraz pişirip üzerine yumurta kırıyosun,hatta aynı şeyi kıymaylada yapabilirsin yanında ayranla fena olmuyor :)ama en güzel tarifim eger patlucan seviyorsan vede 2. bölüme geçmeyi başardıysan közlenmiş patlıcanın üzerine sarımsaklı yogurt onu üzerinede kavrulmuş kıymadan oluşan alinazik:) bide havuçları rendeleyip tavada pişiriyorum sonra üzerine sarımsaklı yogurt döküyorum oda fena olmuyor :)))))) kolay gelsin karar verdiğine göre eminim çok başarılı olacaksın uydurdukça yemek tariflerimii yazarım sende bana yaz lütfem
sanırım seninle çok benziyoruz :)))))))))) çünkü bende aynı senin gibi düşünüyorum hatta pazartesiden itibaren bu fikrimi uygulamaya sokucam ve bir ay böyle deniycem yani bir ay boyunca beş gün saf protein diyeti beş günde monticnac diyeti yapıcam bakalım ne olucak hatta istersen beraber yapabilirz bence çok manrıklı :))))
Bu teklifine çok sevindim
Gerçekten mutlu olurum, seve seve sana katılırım :))
Ben de pazartesi günü başlayabilirim ancak.
Benim planım 5 gün saf protein diyeti yapmak, sonraki 5 gün de normal bir diyet yapmak. Yani 1400 ya da 1600 kalorili bir limit belirleyip, yine bol bol protein alıcam ama arada canımın istediğini de ölçülü olmak şartıyla yiyicem. Hem böylelikle irademe de yenilmiş olmam :87:
NEVACAN
Tamam canım, ben sana uyum sağlarım :)
Ben zaten dediğim gibi 5 gün protein, 5 gün kalori sayımı yapmayı planlıyorum.
Sen monti yaparken ben de kalori sayımı yaparım.
Böylelikle protein diyeti zamanımız aynı olur :)
Maksat beraberce, birbirimize destek olarak protein diyetini yapmak.
Biliyorsun protein diyeti destek ve paylaşım olmadan yürümüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?