Merhabalar,
Çoktandır yazamıyorum. Kusura bakmayın.
Sevgili minnoş prenses; bu forumun sanırım 29.sayfasında yulaf kepeği fotoğrafları koymuştum. Belki bir faydası olur. Ankara da iseniz kentpark veya antares avmlerde rossmann diye bir mağaza var. Ara sıra oraya geliyor ve hemen tükeniyor. Bilgilerinize...
Sevgili hypatia, eğer daha önce çok diyet yaptıysan vücudun çok direnç gösteriyor olabilir. Bu sebeple daha uzun sürebilir kilo vermen. Kesinlikle hiç kaçamak yapma ve eğer mümkünse yürüyüş yap.
Sevgili mightwinglover, aşağıdaki adreste simla arkadaşamız dukan diyetine özel yemek tarifleri var. Eğer facebook hesabınız varsa dukan diyeti tarifleri adı altında orada da arkadaş olabilirsiniz. Umarım bu siteler yaşamınıza tat katar.
dukan diyeti tariflerim: ATAK EVRESİ YEMEKLERİ Sevgili nevacan, yukarıda yazdığım bilgiler umarım senin içinde faydalıdır.
Sevgili mellina, kiloda bu dalgalanmalar her zaman olur. Bu senin kilo aldığını veya diyetin işe yaramadığını göstermez. Bunu sakın aklından çıkarma ve KAÇAMAK yapma. Benimde başıma çok geldi. (Ben 80 günde 13 kilo verdim) Bir gün 61.0 görüp herşeyi aynı yapmama rağmen ertesi gün 61.9 gördüm. Birkaç gün en fazla bir hafta sonra 61.0'e döndüm. Ayrıca adet öncesi dönemde vücut çok fazla su tutabilir. Bunada hazırlıklı ol...
Sevgiler......