arkadaşlar ben de bugün başlamıştım diyetime, ama çok fenalaştım, zaten bünyem zayıftır, çabıuk hasta olurum, çok bayılırım.
bu nedenle öğleden sonra 1 dilim kepek ekmeğe bal sürüp yedim, 2 tane de elma yedim. olmadı değil mi benimki? ne yapmalıyım, lütfen yardım
arkadaslar yulaf kepegını nerden alabılırım nerde satılıyor ınternette satılan bıtek gıttıgıdıyor var oda pek guven vvermedı nerden alabılırım bılen varmı
Yulaf ezmesi yiyorum kepeğini ben de bulamadım ama uygulayanlar da bu şekilde uygulamış.
valla ben 21 gün önce başladım ilk 5 gün beş kilo verdim sonraki hafta hiç kilo vermedim araya yılbaşı gidi biraz sapıttım açıkçası pasta filan yedim hala ilk verdiğim 5 kiloda takılıyım lütfen bana yardım edin diyeti habire bozup duruyorum canım çok tatlı istiyor incir filan yiyorum sonrada aman nasıl olsa bozuldu diyip yemeye devam ediyorum destege ihtiyacım var biri beni motive etsin lütfen ayrıca tekrar başlasam olur mu acaba ,bide kafama bişey takıldı ilk beş günden sonra herkes nerdeyse ortalama 10 günde 1 kilo vermiş iide herhangi bi diyetlede bu mümkün gibi geliyor bana bunun farkı ne(((((((((((
valla ben 21 gün önce başladım ilk 5 gün beş kilo verdim sonraki hafta hiç kilo vermedim araya yılbaşı gidi biraz sapıttım açıkçası pasta filan yedim hala ilk verdiğim 5 kiloda takılıyım lütfen bana yardım edin diyeti habire bozup duruyorum canım çok tatlı istiyor incir filan yiyorum sonrada aman nasıl olsa bozuldu diyip yemeye devam ediyorum destege ihtiyacım var biri beni motive etsin lütfen ayrıca tekrar başlasam olur mu acaba ,bide kafama bişey takıldı ilk beş günden sonra herkes nerdeyse ortalama 10 günde 1 kilo vermiş iide herhangi bi diyetlede bu mümkün gibi geliyor bana bunun farkı ne(((((((((((
ıste bunu alkıslıyorummm baskada bısey demıyorumm:92::92:Ortalama 10 günde 1 kilo verilebilen Dukan Diyetinin , yine aynı hızda kilo verdiren diğer diyetlerden farkını yazıyorum: 'AÇ KALMADAN KİLO VERİYORSUN' .NOKTA.
Herkese günaydın bende Pazartesi başladım. 67 kilo idim bu sabah tartıldığımda 64,7 olduğumu gördüm. çok mutlu oldum.
Bende yulaf kepeğı kullanmıyorum. npekel bir sorum olacak gercek yulaf kepeğımı ben burda bir terettüt yaşadım. gittigidiyorda araştırdığımda marka olarakta 2 ve ya 3 tane vardı. Bize hangi satıcıdan aldıysanız linkinı koyarmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?