• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben de bugün başlamıştım diyetime, ama çok fenalaştım, zaten bünyem zayıftır, çabıuk hasta olurum, çok bayılırım.
bu nedenle öğleden sonra 1 dilim kepek ekmeğe bal sürüp yedim, 2 tane de elma yedim. olmadı değil mi benimki? ne yapmalıyım, lütfen yardım:(

arkadaşlar ben de bugün başlamıştım diyetime, ama çok fenalaştım, zaten bünyem zayıftır, çabıuk hasta olurum, çok bayılırım.
bu nedenle öğleden sonra 1 dilim kepek ekmeğe bal sürüp yedim, 2 tane de elma yedim. olmadı değil mi benimki? ne yapmalıyım, lütfen yardım:(

Ben diyeti 2 aydır yapıyorum. Zaman zaman atak günlerini tekrar ediyorum. 5 + 5 gibi
ben sabahları 1 kase yoğurt üstüne 2 kaşıkyulaf kepeği ve 2 çorba kaşığı dut pekmezi ile yiyiyorum. Şeker stresimi azaltıyor. Belki kilo vermeyi yavaşlatıyor ama çok hızlı vermek yanlış zaten kiloları.2 aydır ben 8 kilo verdim . Şu anda kırılması gereken kilolara geldim. Gelecek hafta atak rejimi yapacağım tekrar. Benim için en zor olan meyve yiyememek. Ama kusura bakmasın dukancılar meyvesiz olmaz. 1 portakal 1 elma 24 saat için yenilebilir. Ben dayanamıyorum.
Bana en güzel faydası yemek kültürümü değiştirdim. Kendim için ve eşim için ayrı yemekler yapıyorum. Yağ yok+ un yok+ patates yok havuç çok nadir+ bezelye yok diğer tahılgiller yok unutun hepsini. Bir zaman sonra alışacaksınız zaten. Birde üstelik ben bu diyete başlamadan 1 hafta önce sigarayı bırakmıştım. Şeker yerine Stevya veya splenda kullanın.
!1 ay sonra kolestorol ,şeker, kanyağları hepsi normal düzeye iniyor. 2 ayda belim 10 cm inceldi.

merhaba kızlar bende yenı yıl ıtıbarıyle dukana baslamak ıstıyorum aslında bugun baslıycaktım ama
kıtabım henuz kargoda bugun alıcam elıme ınsallah hemencecık okuyup baslamak ıstıyorum bende
kırılması gereken kılolara geldım galıba daha once yapıp basaranlardan ıpeksırı cok okuduum canım bısı sorucam wc olayında bısıler oldumu encok ondan korkuyorum zaten sorunluyumdur ben oyuzden sormak ıstedım sana . ınsallah bende senın gıbı super kılo verebılırım ıpeksır bana da yardım etsen olurmuu menulerın hakkında yada baska seyde ne bılıyım yardıma ıhıtıyacım var hemde cokk:43:

merhabalar, ben siteye yeni katıldım. 01.01.2011 de yeni başlangıçlar için bende dukan diyetine başladım. umarım başaracağım. bugün 3. günüm ve iyi gidiyor. 1 kase light yogurda 2 adet sampa ve vanilya koyuyorum kahvaltı ve aralarda bunu yiyorum. ayrıca hazır pişmiş dondurulmuş köfte aldım ana öğünlerde de bunu yiyorum. cumartesi günü 72,3 kg ile başladım. bu sabah 69,9kg dım. hepinize sevgiler

70 kiloyum hedefim 63. Dün başladım diyete kitabı okudum ve denemeye karar verdim dikkatli olmakta yarar var su içmeyi unutmayalım çok önemi. Dün rahat geçti ama biraz fazla et yemişim bu gün de yedim ama şu anda tok olduğum halde makarna veya tost gibi birşeyler istiyorum:( 5 Gün tam olarak yapanlar paylaşabilirler mi hiç mi kaçamak yapmadınız? yararlı oldu mu? :nazar: başarılar...

kızlar çok mutluyum, 4 günde 2.7 kg düştüm. dukan diyeti harika bir diyet. ilk kez yaptığım bir diyette akşam yemeğinden yatana kadar geçen sürede açlık ve iştah krizlerine girmiyorum. umarım bu motivasyonum devam eder. benimle beraber başlayanlar sizde havalar nasıl. hepinize sevgiler:62:

valla ben 21 gün önce başladım ilk 5 gün beş kilo verdim sonraki hafta hiç kilo vermedim araya yılbaşı gidi biraz sapıttım açıkçası pasta filan yedim hala ilk verdiğim 5 kiloda takılıyım lütfen bana yardım edin diyeti habire bozup duruyorum canım çok tatlı istiyor incir filan yiyorum sonrada aman nasıl olsa bozuldu diyip yemeye devam ediyorum destege ihtiyacım var biri beni motive etsin lütfen ayrıca tekrar başlasam olur mu acaba ,bide kafama bişey takıldı ilk beş günden sonra herkes nerdeyse ortalama 10 günde 1 kilo vermiş iide herhangi bi diyetlede bu mümkün gibi geliyor bana bunun farkı ne :((((((((((((

valla ben 21 gün önce başladım ilk 5 gün beş kilo verdim sonraki hafta hiç kilo vermedim araya yılbaşı gidi biraz sapıttım açıkçası pasta filan yedim hala ilk verdiğim 5 kiloda takılıyım lütfen bana yardım edin diyeti habire bozup duruyorum canım çok tatlı istiyor incir filan yiyorum sonrada aman nasıl olsa bozuldu diyip yemeye devam ediyorum destege ihtiyacım var biri beni motive etsin lütfen ayrıca tekrar başlasam olur mu acaba ,bide kafama bişey takıldı ilk beş günden sonra herkes nerdeyse ortalama 10 günde 1 kilo vermiş iide herhangi bi diyetlede bu mümkün gibi geliyor bana bunun farkı ne :((((((((((((

5 Kilo büyük başarı bence böyle düşünmelisin ayrıca zaman geçmesine rağmen almamışsın demekki çok abartmamışsın:) . Ben tatlı istediğimde toz diapak marka aspartanı yağsız yoğurdun üzerine ekliyorum. Bastırıyor. 5 i vermişsin biraz 2.kısımdan devam etmeye çalışsan bence psikolojik olarak yorulmamış olursun. Sonra yine atak tekrarı yaparsın Başarılar... Ben 8 kilo vermeye çalışıyorum neredeyse 3 ü atakta gitti. Bu gün yarın da atak. Muhtemelen kalıcak Atak sonrası verdiğim kiloyu koruyup bir ay sonra bir atak daha mı yapsam:1:

Ortalama 10 günde 1 kilo verilebilen Dukan Diyetinin , yine aynı hızda kilo verdiren diğer diyetlerden farkını yazıyorum: 'AÇ KALMADAN KİLO VERİYORSUN' .NOKTA.

Herkese günaydın bende Pazartesi başladım. 67 kilo idim bu sabah tartıldığımda 64,7 olduğumu gördüm. çok mutlu oldum.

Bende yulaf kepeğı kullanmıyorum. npekel bir sorum olacak gercek yulaf kepeğımı ben burda bir terettüt yaşadım. gittigidiyorda araştırdığımda marka olarakta 2 ve ya 3 tane vardı. Bize hangi satıcıdan aldıysanız linkinı koyarmısınız.

Ortalama 10 günde 1 kilo verilebilen Dukan Diyetinin , yine aynı hızda kilo verdiren diğer diyetlerden farkını yazıyorum: 'AÇ KALMADAN KİLO VERİYORSUN' .NOKTA.
ıste bunu alkıslıyorummm baskada bısey demıyorumm:92::92:
Herkese günaydın bende Pazartesi başladım. 67 kilo idim bu sabah tartıldığımda 64,7 olduğumu gördüm. çok mutlu oldum.

Bende yulaf kepeğı kullanmıyorum. npekel bir sorum olacak gercek yulaf kepeğımı ben burda bir terettüt yaşadım. gittigidiyorda araştırdığımda marka olarakta 2 ve ya 3 tane vardı. Bize hangi satıcıdan aldıysanız linkinı koyarmısınız.

canımm öncelıkle tebrık ederımm :nazar::nazar: masallah ınsallah seyır evresınde hem bu kılnu korursun hem ustune bır kac kılo daha gıder ben yulaf kepegını bulamadım yulafın kendısını ogutup yemeyı planlıyorumm:1:

Diyeti bozmayacak şekilde etleri nasıl daha lezzetli hale getirebiliriz? :26:
Ben çok fazla tavuk eti yiyince hemen bıkıyorum.

Ben etkili sonuç almak için katı bir şekilde yapmak istiyorum.
Bu diyeti yaparken 5 gün boyunca sadece grill de pişmiş tavuk yesem olur mu acaba?
Tavuğun yanında karbonhidrat değeri fazla olmayan başka ne yiyebilirim ki? :97:

Back
X