Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yağsız olmasını istiyorsan kıymayı dana bonfileden çektirmen lazım, bonfile olmazsa kontrfile de olabilir ama hazır kıyma alınmamalı kesinlikle.
Hayvanın en yağsız yeri bonfile olarak satılıyor, tek kötü tarafı hazır kıymaya oranla biraz daha pahalıya patlayabiliyor.

Lor peyniri olarak da Kaanlar markasını önerebilirim.
100 gramında 2 gr yağ var, lezzeti de kötü değil, ben tükettim ve memnun kaldım :)

bir de şu kabızlık konusu var. yoğurdun içine biraz yulaf biraz buğday kepeği karıştırıp yesem fayda olur herhalde

Kizlar kabizlik konusunda da bugun artik soylemesi ayip ama lavman aldim eczaneden 9 gun oldu tik yok

ilk dönemde bende ne yapsam fayda etmiyordu dönem dönem form çayı ve adını bilmediğim bulgaristandan gelen kabızlık için olan bitki çayını kullanıyodum.zamanla düzene giriyo ama ara ara yine aynı sorun oluyo,bikaç seferdir goji berry yi buradaki arkadaşların dediği gibi kahvaltıdan yarım saat önce yeyip uzerıne su ıcıyorum.kahvaltıdan 1 saat sonra etkisini gösteriyo

verdiğin değerli bilgiler için teşekkürler uruz :)

ne demek canım burda birbirimize destek için varız dimi ama :)merak etme sen 600 gr senin motivasyonu yerine getiremediği için canın kaçamak istiyor bak adetin bitince kilolar düşmeye başlicak ve sen o zevkle yemek bile yemek istemiceksin

Son düzenleme:
Kızlaar iyi akşamlar. Bende kaç saattir bu diyeti araştırıyorum ve kitabını alıp başlamayı düşünüyorum. Aslında çok aşırı fazlalığım oldugu söylenemez ama göbeğim ve basenlerim var 3-4 kiloda versem göbek ve basenle birlikte fena olmaz. Sizce bu diyet giderir mi göbek ve baseni cevap verirseniz sevinirim

ilk kilolar en çok nerde varsa oradan gidiyor benim izlenimim bu bende genelde bel ve göbek çevresi kiloluydu büyük oranda gitti

buğday kepeği kullanmayın bence bu diyette,zira buğday kepeği bol karbonhidrat içeriyor yani bize şu ara yasak. lor tussuz olunca markası önemli değil.balığı yağsız sişirirsen derisinide yiyebilirsin.dukan amca ona izin veriyor.kola konusunu abartmamak gerek bence uzun vadede bağımlısı olabilirsiniz.kolay gelsin umarım harcadıklarınıza değer...
..

yok canım benim bacaklarım zayıf ama öyle bir arkadaşım vardı şuanda çok mutlu 15 kilo verdi 2.5 ayda

harikaymış en çok buna mutlu olacağım. Yepyeni pantolanlarımın bir kaç giymede bacak arası aşınıyor. yazın çorapsız taytsız etek giymek hayal zaten. yarın tartıldığımda 77.9 da olsa 77yi görmek istiyorum. 17 günde 84ten 77ye düşmek :) hihihi

kepek diye bahsettiğiniz yulaf kepeği mi??yulaf kepeğiyse nereden aldınız??yardımcı olursanız sevinirim.

kahvaltıda ekmek banada zor gelmişti kısa üsrede alıştım hatta kilollar gittikçe aklıma bile gelmedi buğday kepeği kabızlık durumda 1 kaşık serbest ama dukan sitesinde soru soranlara ısrarla yulaf kepeğinin yerine başka alternatif yok diyor

ara vermek bu diyette yapılmaması gerekenlerden.yazık verdiğiniz kilolara bence dayanın derim.bu diyet hayat boyu 2 kez yapılabilirmiş bunda dikkate almak gerek.verdiklerinizide azımsamayın kilo almak kolay ama vermek çooook zor çok:))

peki ama nereden bulacağım bu yulaf kepeğini..siz nereden tedarik ediyorsunuz..

Ne kadar güzel ..... Ben hala tam sıkılaşmayı başaramadım.... Şu 10 ve daha fazla kilo verenlerde sarkma oldu mu spor yaptılar mı?

Benim sadece göğüslerimde biraz problemim oldu. Göğüsleri toparlamak için hareket tavsiye ederseniz , beni çok mutlu edersiniz. Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.

selamlar,
bende artık yarın gidip alayım kitabı.kaç gündür araştırıyorum.14 aylık oglum var. 66 400 ile hamile kaldım 91 ile doğuma gittim :)) su an 70 kiloyum fakat hedefim 60 kg olmak.
yalnız benim merak etiğim emzirirken bu diyet uygulanabiliyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…