lavman ne penaco hastanede yapılmıyor mu korkuyorum yaa
adama dedim ki en yağsız kıymadan istiyorum dedim. getirdi dana kıyma verdi. herhalde doğrudur
Loru da carreforun açık peynir bölümünden aldm yağ miktarı filan yazmıyordu. yemiyeyim mi acaba. çünkü kapalı lor bulamadım açık aldım bari tuzsuz olsun dedim. pf
bir de şu kabızlık konusu var. yoğurdun içine biraz yulaf biraz buğday kepeği karıştırıp yesem fayda olur herhalde
Kizlar kabizlik konusunda da bugun artik soylemesi ayip ama lavman aldim eczaneden 9 gun oldu tik yok
Yağsız olmasını istiyorsan kıymayı dana bonfileden çektirmen lazım, bonfile olmazsa kontrfile de olabilir ama hazır kıyma alınmamalı kesinlikle.
Hayvanın en yağsız yeri bonfile olarak satılıyor, tek kötü tarafı hazır kıymaya oranla biraz daha pahalıya patlayabiliyor.
Lor peyniri olarak da Kaanlar markasını önerebilirim.
100 gramında 2 gr yağ var, lezzeti de kötü değil, ben tükettim ve memnun kaldım :)
amiiiiiiiiiiiiiiin ne güzel olur yahu ama gerçekten de devamlı et süt yumurta yoğurt bıkmaya başladım ve meyveler tatlılar gözüme feci takılır oldu nasıl dayanırım bilemiyorum bi ay daha en azından dişimi sıkıp sonuçları görmek istiyorum oysa ki :26:
Kızlaar iyi akşamlar. Bende kaç saattir bu diyeti araştırıyorum ve kitabını alıp başlamayı düşünüyorum. Aslında çok aşırı fazlalığım oldugu söylenemez ama göbeğim ve basenlerim var 3-4 kiloda versem göbek ve basenle birlikte fena olmaz. Sizce bu diyet giderir mi göbek ve baseni cevap verirseniz sevinirim
ilk kilolar en çok nerde varsa oradan gidiyor benim izlenimim bu bende genelde bel ve göbek çevresi kiloluydu büyük oranda gitti
bacaklarının sürtmesi gibi bir problemin var mıydı? varsa şimdi o sorun ortadan kalktı mı? eminim muhteşem bir hazdır... darısı başıma
buğday kepeği kullanmayın bence bu diyette,zira buğday kepeği bol karbonhidrat içeriyor yani bize şu ara yasak. lor tussuz olunca markası önemli değil.balığı yağsız sişirirsen derisinide yiyebilirsin.dukan amca ona izin veriyor.kola konusunu abartmamak gerek bence uzun vadede bağımlısı olabilirsiniz.kolay gelsin umarım harcadıklarınıza değer...şimdi size bir sürü şey söyleyeceğim ve soracağım. Hazır mısınız? :)
1.Bugün markete gittim bir sürü poşet taşıdım. 3 saat filan temizlik yaptım çok yorulduğum için spor yapmadım sizce telafi olmuşmudur?
2,yulaf kepeklerim geldi ama hala krep yapamadım. Balık yaptım azönce.bugün 2.öğünümü yeme fırsatım anca oldu çünkü.
3.dana ve piliç jambon aldım marketten yağ oranlar 2,5 ila 5 arası
4.dana kıyma aldım yağsız olan o muydu?
5.sek marka 0 yağlı süt aldım. Danonenin 0 yağlı yoğurdunu aldım
6.YÖrsanın lorunu bulamadımaçık lor aldım. Tuzsuz olanından yanlış mı almışım. o olmaz mı ?
7.Tavuğun derisi gibi balığın derisi de yenmemeli mi acaba ben yiyorum da ? :)
8.Bugün atak evremin 6.günündeyim 5 gündür wcye çıkamıyorum. Afedersiniz bir taraflarım acıyor oturamıyorum nerdeyse( Buğday kepeği de aldım onun için onu nasıl tüketmeliyim
9.Bugün tartım gelecekti ve size kilomu söyleyecektim ama malesef kargo yarına bıraktı
10.ssoleil(yanlış yazdım sanırım :)) o 60 paket kepek isteyen kesin ticaretini yapacak pahalıya satacak diye düşünüyorum.
11.ZERO KOLA aldım yarım bardak içtim ama vicdan azabı çekiyorum nedense sizce çekmeli miyim
12.bir sürü şey almak zorunda kaldığımdan bir sürü param gitti öğrenciyim içime çok fena oturdu
-SON-
yok canım benim bacaklarım zayıf ama öyle bir arkadaşım vardı şuanda çok mutlu 15 kilo verdi 2.5 ayda
yağsız et yemek zorunda olduğumuz için hazır köfteler bana cazip gelmiyor yağ oranınada bakmalısın bu arada kepek alamamışsın sanırm hafta içi gelir demişlerdi bana birde kasiyer sordu sabah sizmi aradınız birisi 60 paket istedi diye allahtan ondan önce gitmişim yoksa banada kalmayacaktı herhalde :) organik olanlar bitmişti son paketleri ben almıştım diğerlerinden vardı onlarıda o aldı o zaman rossmannda bu satışları gördükten sonra artık sürekli bulundurur herhalde
selam kızlar size bir sorum olacak.Ben yulaf kepeği bulamadım ve sabah yumurta ve peyniri birlikte yemek artık midemi bulandırıyor.Markette tam buğday unu gördüm ondan alıp sabah krep ypsam sizce olur mu?ekmeksiz kahvaltı çok zorrrr
ara vermek bu diyette yapılmaması gerekenlerden.yazık verdiğiniz kilolara bence dayanın derim.bu diyet hayat boyu 2 kez yapılabilirmiş bunda dikkate almak gerek.verdiklerinizide azımsamayın kilo almak kolay ama vermek çooook zor çok:))Selam,
Yaklaşık 15 gündür diyete devam ediyorum, şu ana kadar ne kadar kilo verdiğimi kontrol etmemiştim, bugün ilk defa tartıldım ve 3 kilo vermiş olduğumu gördüm.
Daha önce başka yöntemlerle kilo vermiş ve verdiğim kiloların bir kısmını geri almıştım, bu geri almış olduğum kiloların bir kısmını tekrar vermiş oldum :)
15 günde yani yaklaşık 2 haftalık sürede daha çok kilo verilmesi bekleniyor ama ben tam olarak uygulayamadım, az kilo vermiş olmam bundan kaynaklanabilir.
Yağsız değil de light yoğurdu biraz fazla tükettim, genelde ızgara tavuk ve light yoğurt yedim, arada da hindi salam ve yumurta.
Bazı günler 1 bardağı aşmayacak şekilde zero kola ve şekersiz (tatlandırıcılı) sakız da tükettim.
Şimdilik ara vermeyi düşünüyorum.
Herkes ne kadar kilo verdiğini yazmış bilgi vermek maksadıyla.
Ben de yazmak istedim, o kadar büyük bir başarı olmasa da belki birilerine ilham verir :79:
kahvaltıda ekmek banada zor gelmişti kısa üsrede alıştım hatta kilollar gittikçe aklıma bile gelmedi buğday kepeği kabızlık durumda 1 kaşık serbest ama dukan sitesinde soru soranlara ısrarla yulaf kepeğinin yerine başka alternatif yok diyor
Ne kadar güzel ..... Ben hala tam sıkılaşmayı başaramadım.... Şu 10 ve daha fazla kilo verenlerde sarkma oldu mu spor yaptılar mı?
Diğer ürünlerini bilmiyorum ama fish fingers tavsiye etmem.
Tadı güzel değildi, ziyan olmaması için zorla tükettim.
Diğer ürünler hakkında bilgim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?