Bence yag oranina bakin %10-15 in altindaysa neden yenmesin. Ben yag orani %20 altindaki her tur hazir et urununu yiyorum ve Ocak tan bu yana 24 kilo verdimVe yurt ortaminda kaldigimdan zaten %80-90 bu urunleri yedigimi soyleyebilirim.
ne çok yazılmış yine yetişemiyorum resmen
reglim henüz bitmedi ama yine de tartıldım 66 çıktı yaşasın 600 gram gitmiş
spor yaptın mı kaç kilodan kaç kiloya düştün sarkma oldu mu?
ohhh barro şükür,ben bile rahatladım walla
oh hadi gözün aydın barrocumvalla ben bile merak etmeye başlamıştım benim regl dönemimde n sonra da 1 haftada 1kg'ın üstünde gitmişti inş senin de öyle olur da 2-3 kiloyu bu aşamada atarsın
şimdi size bir sürü şey söyleyeceğim ve soracağım. Hazır mısınız? :)
1.Bugün markete gittim bir sürü poşet taşıdım. 3 saat filan temizlik yaptım çok yorulduğum için spor yapmadım sizce telafi olmuşmudur?
2,yulaf kepeklerim geldi ama hala krep yapamadım. Balık yaptım azönce.bugün 2.öğünümü yeme fırsatım anca oldu çünkü.
3.dana ve piliç jambon aldım marketten yağ oranlar 2,5 ila 5 arası
4.dana kıyma aldım yağsız olan o muydu?
5.sek marka 0 yağlı süt aldım. Danonenin 0 yağlı yoğurdunu aldım
6.YÖrsanın lorunu bulamadımaçık lor aldım. Tuzsuz olanından yanlış mı almışım. o olmaz mı ?
7.Tavuğun derisi gibi balığın derisi de yenmemeli mi acaba ben yiyorum da ? :)
8.Bugün atak evremin 6.günündeyim 5 gündür wcye çıkamıyorum. Afedersiniz bir taraflarım acıyor oturamıyorum nerdeyse( Buğday kepeği de aldım onun için onu nasıl tüketmeliyim
9.Bugün tartım gelecekti ve size kilomu söyleyecektim ama malesef kargo yarına bıraktı
10.ssoleil(yanlış yazdım sanırım :)) o 60 paket kepek isteyen kesin ticaretini yapacak pahalıya satacak diye düşünüyorum.
11.ZERO KOLA aldım yarım bardak içtim ama vicdan azabı çekiyorum nedense sizce çekmeli miyim
12.bir sürü şey almak zorunda kaldığımdan bir sürü param gitti öğrenciyim içime çok fena oturdu
-SON-
şimdi size bir sürü şey söyleyeceğim ve soracağım. Hazır mısınız? :)
1.Bugün markete gittim bir sürü poşet taşıdım. 3 saat filan temizlik yaptım çok yorulduğum için spor yapmadım sizce telafi olmuşmudur?
2,yulaf kepeklerim geldi ama hala krep yapamadım. Balık yaptım azönce.bugün 2.öğünümü yeme fırsatım anca oldu çünkü.
3.dana ve piliç jambon aldım marketten yağ oranlar 2,5 ila 5 arası
4.dana kıyma aldım yağsız olan o muydu?
5.sek marka 0 yağlı süt aldım. Danonenin 0 yağlı yoğurdunu aldım
6.YÖrsanın lorunu bulamadımaçık lor aldım. Tuzsuz olanından yanlış mı almışım. o olmaz mı ?
7.Tavuğun derisi gibi balığın derisi de yenmemeli mi acaba ben yiyorum da ? :)
8.Bugün atak evremin 6.günündeyim 5 gündür wcye çıkamıyorum. Afedersiniz bir taraflarım acıyor oturamıyorum nerdeyse( Buğday kepeği de aldım onun için onu nasıl tüketmeliyim
9.Bugün tartım gelecekti ve size kilomu söyleyecektim ama malesef kargo yarına bıraktı
10.ssoleil(yanlış yazdım sanırım :)) o 60 paket kepek isteyen kesin ticaretini yapacak pahalıya satacak diye düşünüyorum.
11.ZERO KOLA aldım yarım bardak içtim ama vicdan azabı çekiyorum nedense sizce çekmeli miyim
12.bir sürü şey almak zorunda kaldığımdan bir sürü param gitti öğrenciyim içime çok fena oturdu
-SON-
Sadece bir sorunuza cevap verecegim ben. En iyi bildigim ve faydali olabilecegim o cunku. Ben Ocak tan beri 24 kilo verdim bu diyetle. Ve gunde 3-7 litre kola zero iciyorum. Eskiden bu kadar icmezdim. Sanirim bu diyette tatli ihtiyacimi (zihinsel olarak) bu skeile karsilamis oluyorum. Sifir kalorili baska bir icecek icin fazla bir secenek yok. Icindeki tatlandiricinin uzun vadede zararli olup olmadigini arastirin ve sonucta benim gibi o kadar zararli olmayacagini dusunurseniz istediginiz kadar icin... Az icecekseniz zaten hic bir zarari olmaz bence... O kadar zarar inanin soludugunuz havada da olacaktir...
bazı günler 1 lt zero içtiğimi biliyorum ve neredeyse hergün 1 2 bardak içiyorum diyete bir etkisi yok serbest balığın derisindende herhangi bir problem olacağını sanmam olsa dukan yazardı bende yiyorum arada spor yapmasanda kilo veriyorsun merak etme ama yaparsan daha iyi olur tabi dana kıyma alman önemli değil yağsız dana kıyma alman önemli :) bende bu 60 paketin yakında bir şekilde piyasaya sürüleceğini düşünüyorum lora falan fazla takılma illede yörsan almak zorunda değilsin bulduğun yağı en az peyniri alabilirsin
bir de şu kabızlık konusu var. yoğurdun içine biraz yulaf biraz buğday kepeği karıştırıp yesem fayda olur herhalde
Ben de en az 2-3 bardak cola zero iciyorum 1-2 saatligine tatli ihtiyacimi gideriyor valla :)
yarin seyir gunum icin ispanagi pisiriyorum simdi valla ispanak bana boyle borek tatli gibi geliyor su an canim cekiyor :)
Bir de kizlar bugun markette iglo nun deniz urunlerini gordum sade karides guzel gozukuyordu sevenler farkli olsun diye deneyebilir ben obur gun atak gunumde alip yapacagim begenip begenmedigimi de paylasirim.
Ben de en az 2-3 bardak cola zero iciyorum 1-2 saatligine tatli ihtiyacimi gideriyor valla :)
yarin seyir gunum icin ispanagi pisiriyorum simdi valla ispanak bana boyle borek tatli gibi geliyor su an canim cekiyor :)
Bir de kizlar bugun markette iglo nun deniz urunlerini gordum sade karides guzel gozukuyordu sevenler farkli olsun diye deneyebilir ben obur gun atak gunumde alip yapacagim begenip begenmedigimi de paylasirim.
Kizlar kabizlik konusunda da bugun artik soylemesi ayip ama lavman aldim eczaneden 9 gun oldu tik yok
adama dedim ki en yağsız kıymadan istiyorum dedim. getirdi dana kıyma verdi. herhalde doğrudur
Loru da carreforun açık peynir bölümünden aldm yağ miktarı filan yazmıyordu. yemiyeyim mi acaba. çünkü kapalı lor bulamadım açık aldım bari tuzsuz olsun dedim. pf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?