Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar bende bu diyete başladım gebze rossmandan yulaf kepeğini aldım.yarın 3 günüm doğum yapalı 7 ay oldu. 10 kilo vermem lazım ama şimdiden pes ediyor gibiyim.çünkü ben et sevmem dün midem cok kötü oldu.et görmek istemedim.yinede pes etmek istemedim.ne yiyeceğimi bulamıyorum.kitaptakiler bize uygun olan az olduğu için neler yediğinizi yazarsanız sevinirim.
ay teşekkür ederim böyle desteklediğinizi benimle dertlendiğinizi görünce çok seviniyorum hep beraber davranıyoruz diye
amiiiiiiiiiiiiiiin ne güzel olur yahu ama gerçekten de devamlı et süt yumurta yoğurt bıkmaya başladım ve meyveler tatlılar gözüme feci takılır oldu nasıl dayanırım bilemiyorum bi ay daha en azından dişimi sıkıp sonuçları görmek istiyorum oysa ki :26:
400küsür sayfalık forumda mutlaka bunlar da paylaşılmıştır değil mi :) bence geçmiş sayfalara göz at. ayrıca dukan diyeti tariflerim bu site de sana yardımcı olabilir.
Kizlar ya dun atak gunumdu ama bir kalktim 300 gr artmis ustelik hicbir kacamak da yapmamistim moralim bozuldu
tozu nasıl kullanıcağımızı anlatırmısın? ne kadar suyla brlikte ne kadar içicez bu tozdan?
günaydın herkese:)kızlar düngece çok kötü bir gece geçirdim.patlıcana zeytinyağı gezdirdim yedim aradan 1 saat geçti ve miğdemde nasıl bir sancı anlatamam hemen acile gittik(tabi ben 2 gündür de tuvalete çıkamıyorum)dr film istedi filme bakarak evet çok fazla ... birikmiş(ne birikmiş orasını duyamadım.)yani miğdendeki ağrı kabızlıktan kaynakalanıyor kabız olunca gazla beraber bir basınç oluşuyor ve ağrıya neden oluyor.duphalac diye bir ilaç verdi ve kabızlığın bitene kadar et tüketme dedi.yoğurt,süt,yumurta yememde bir sakınca var mı dedim yok dedi.ilacı dün gece aldım ama hala tuvalete çıkamadımbu arada bugün 60.5 çıktım neden olduğunu da bilmiyorum pazar gecesi 1 bira içmiştim,dün zeytinyağlı yemek yedim ve hala tuvalete gidemedim nedeni üçünden herhangi biri olabilir bilemiyorum
günaydın herkese:)kızlar düngece çok kötü bir gece geçirdim.patlıcana zeytinyağı gezdirdim yedim aradan 1 saat geçti ve miğdemde nasıl bir sancı anlatamam hemen acile gittik(tabi ben 2 gündür de tuvalete çıkamıyorum)dr film istedi filme bakarak evet çok fazla ... birikmiş(ne birikmiş orasını duyamadım.)yani miğdendeki ağrı kabızlıktan kaynakalanıyor kabız olunca gazla beraber bir basınç oluşuyor ve ağrıya neden oluyor.duphalac diye bir ilaç verdi ve kabızlığın bitene kadar et tüketme dedi.yoğurt,süt,yumurta yememde bir sakınca var mı dedim yok dedi.ilacı dün gece aldım ama hala tuvalete çıkamadımbu arada bugün 60.5 çıktım neden olduğunu da bilmiyorum pazar gecesi 1 bira içmiştim,dün zeytinyağlı yemek yedim ve hala tuvalete gidemedim nedeni üçünden herhangi biri olabilir bilemiyorum
sağol canımNedeni bence tualete gidememen...Sancıyı yapan da o zaten..Yoksa bir kaşık z.yağı ne midede sancı yapar ne de kilo aldırır..Hatta iyi bile gelir normal şartlarda kabızlığa...Ama biranın da etkisi büyük bence...Ben de c.tesi light bira içtim müthiş gaz yaptı ben de de..Üstelik hala en az kiloma düşemedim...
Sıvı şeyler tüketmeye çalış bence..Bol bol çorba iç..Yayla,sebze,tavuk suyu vs.
Geçmiş olsun...
Bence yag oranina bakin %10-15 in altindaysa neden yenmesin. Ben yag orani %20 altindaki her tur hazir et urununu yiyorum ve Ocak tan bu yana 24 kilo verdim Ve yurt ortaminda kaldigimdan zaten %80-90 bu urunleri yedigimi soyleyebilirim.
çok teşekkürlerBence nedeni tamamen tuvalet Sıvı şeyler tüketmeye çalış, ve bol bol hareket, bacakların ne kadar çok hareket ederse kabızlık o kadar çabuk geçer.
Klasik bir tarif söyleyebilirim sabah aç karnına 2 adet kuru kayısı ve üzerine 1 brd. su , ve buna ilave gene aç karına 1 ymk kaşığı zeytinyağı, ufak kaçamaklar rejimi etkilemiyor, moralini bozma lütfen. Çok geçmiş olsun