• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

marketten yulaf kepeği bulamadım şimdilik yulaf ezmesi aldım,rondodan geçirdim
muffin yaptım,peynirli naneli,çok güzel oldu doyurucu oldu ayrıca

sabahları 3gündür yumurta yemekten gına gelmişti artık krepte yapabilirim :61:
şimdilik atak dönemim güzel gidiyor,3.gün dü bugün :32:

suanda cok komik durumdayim. dizimde de kizi salliyorum. :))))

neyse. mercimegin ve bezelyenin posa orani yuksek. haslanmis enginar birebir. bezelye, mercimek ve enginar nisastali diye dukan yasaklamis ama. eger cikolata kacamagi yapiyorsaniz onun yerine bunlara kacin :)

karniniz artik agriyor ve cok siskinseniz, bir ogununuzu ensure ile gecirebilirsiniz. hasta bakiminda kullanilan sivi bir besin bu. eczaneden alinabilir.

biraz bugday kepegi tuketin. aktiva yogurt icinde mesela.

arkadaslar,
kizi yatirmam lazim. benim icin de yogun birgundu. yatacagim.

dondurma tarifime gelince splenda, vanilya aromasi ve yogurtla yaptigim Simla'nin dondurmasina eve gelince sarildim ve harikaydi. lakin tatlandiriciyi cok kacirmisim. bir dahaki sefere azaltacagim. digeri daha guzel oldu ama. ikincisi de hazir meyveli yogurtla yaptigimdi. sadece kasik monte ederek. deneyim demistim. super oldu. hizli, kolay ve lezzetli.

$don.JPG

iyi geceler...

yarin aksama gorusmek uzere.

selam arkadaşlar bende bu diyete başladım gebze rossmandan yulaf kepeğini aldım.yarın 3 günüm doğum yapalı 7 ay oldu. 10 kilo vermem lazım ama şimdiden pes ediyor gibiyim.çünkü ben et sevmem dün midem cok kötü oldu.et görmek istemedim.yinede pes etmek istemedim.ne yiyeceğimi bulamıyorum.kitaptakiler bize uygun olan az olduğu için neler yediğinizi yazarsanız sevinirim.

selam arkadaşlar bende bu diyete başladım gebze rossmandan yulaf kepeğini aldım.yarın 3 günüm doğum yapalı 7 ay oldu. 10 kilo vermem lazım ama şimdiden pes ediyor gibiyim.çünkü ben et sevmem dün midem cok kötü oldu.et görmek istemedim.yinede pes etmek istemedim.ne yiyeceğimi bulamıyorum.kitaptakiler bize uygun olan az olduğu için neler yediğinizi yazarsanız sevinirim.

400küsür sayfalık forumda mutlaka bunlar da paylaşılmıştır değil mi :) bence geçmiş sayfalara göz at. ayrıca dukan diyeti tariflerim bu site de sana yardımcı olabilir.

ay teşekkür ederim böyle desteklediğinizi benimle dertlendiğinizi görünce çok seviniyorum hep beraber davranıyoruz diye :69:

amiiiiiiiiiiiiiiin ne güzel olur yahu ama gerçekten de devamlı et süt yumurta yoğurt bıkmaya başladım ve meyveler tatlılar gözüme feci takılır oldu nasıl dayanırım bilemiyorum bi ay daha en azından dişimi sıkıp sonuçları görmek istiyorum oysa ki :26:

vermeye başlayınca dayanacaksın barro...gözünde bile olmayacak onlar...tam kırılma noktasında toparlıyor diyet..inşallah senin de öyle olur...devam eder..ben de 2. duraklamaya giriyorum sanırım:( ama yılmıycam...

yemek tarifi,diyetle ilgili kısaca bilgi ve kilo çizelgesi yapımı hakkında bilgi isteyen arkadaşlar geçmiş sayfalarda fazlasıyla bilgi bulabilirler ama bi kez daha linkleri bir arada yazayım dedim.daha bunun üzerine de diyetin özeti,tarif ve çizelge soran olursa hiç araştırmadan sadece son sayfaya bakıp yazdıkları için kendi adıma cvp yazmıycam :1:

çizelge için;
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

diyetle ilgili bilgi ve tarif için;

dukan diyeti tariflerim

http://www.hafiftarif.com/2010/08/02/dukan-diyeti/

HAFİF YEMELİ - Blogcu

face'den tarifleri takip etmek isteyenler için; http://www.facebook.com/profile.php?id=100001699848855

Son düzenleme:
Kizlar ya dun atak gunumdu ama bir kalktim 300 gr artmis ustelik hicbir kacamak da yapmamistim moralim bozuldu :(

Böyle şeylere takılmamamız lazım aslında..Evet hergün tartıya çıkmak verdiğin zaman motive edici..ama aynı zamanda yanıltıcı..Dün yediğin tuzu birşey vücudunda su tutabilir,gazlı birşey gaz tutabilir,örneğin iyi bir uyku geçirememişsindir metabolizman iyi çalışmamış olabilir...Regl dönemine yaklaşıyor olabilirsin vs..vs..Bunları sadece sana değil kendime de söylüyorum aynı zamanda...Eğer bu aldığın kilo artarak devam ederse o zaman sorun var demektir..Bir günlük verilere dayanarak hiç sanını sıkma..Canımızı sıkmayalım...

tozu nasıl kullanıcağımızı anlatırmısın? ne kadar suyla brlikte ne kadar içicez bu tozdan?

canım bir çay kaşığı tozu yarım su bardağı suya karıştırıp hiç bekletmeden içmek gerekirmiş.aksi taktirde karışımda boza kıvamı oluyormuş.bu arada su oda sıcaklığında olacak.

benden haberler vereyim.uzun zamandır kilomda değişiklik yoktu.bugün 500gr gittiğini gördüm.üstelik regl olmadım daha.çoook mutluyum:))

hepimize kolay gelsin.

Yaz meyveleri çıktı ve zor zamanlar başladı, artık öğünlerimden birinin içine mutlaka meyve alıyorum. Aslında ilk yaptığımdan beri her gün 1 meyve yemeği hiç kesmedim.
:17::17::17::17::17::17:

Bu arada kızkardeşimde son durum onun verdiği kilo 20 ye çıktı :) Darısı başımıza diyorum.
Hepinize kolay gelsin.

günaydın herkese:)kızlar düngece çok kötü bir gece geçirdim.patlıcana zeytinyağı gezdirdim yedim aradan 1 saat geçti ve miğdemde nasıl bir sancı anlatamam hemen acile gittik(tabi ben 2 gündür de tuvalete çıkamıyorum:17::17:)dr film istedi filme bakarak evet çok fazla ... birikmiş(ne birikmiş orasını duyamadım.)yani miğdendeki ağrı kabızlıktan kaynakalanıyor kabız olunca gazla beraber bir basınç oluşuyor ve ağrıya neden oluyor.duphalac diye bir ilaç verdi ve kabızlığın bitene kadar et tüketme dedi.yoğurt,süt,yumurta yememde bir sakınca var mı dedim yok dedi.ilacı dün gece aldım ama hala tuvalete çıkamadım:59:bu arada bugün 60.5 çıktım neden olduğunu da bilmiyorum pazar gecesi 1 bira içmiştim,dün zeytinyağlı yemek yedim ve hala tuvalete gidemedim nedeni üçünden herhangi biri olabilir bilemiyorum

günaydın herkese:)kızlar düngece çok kötü bir gece geçirdim.patlıcana zeytinyağı gezdirdim yedim aradan 1 saat geçti ve miğdemde nasıl bir sancı anlatamam hemen acile gittik(tabi ben 2 gündür de tuvalete çıkamıyorum:17::17:)dr film istedi filme bakarak evet çok fazla ... birikmiş(ne birikmiş orasını duyamadım.)yani miğdendeki ağrı kabızlıktan kaynakalanıyor kabız olunca gazla beraber bir basınç oluşuyor ve ağrıya neden oluyor.duphalac diye bir ilaç verdi ve kabızlığın bitene kadar et tüketme dedi.yoğurt,süt,yumurta yememde bir sakınca var mı dedim yok dedi.ilacı dün gece aldım ama hala tuvalete çıkamadım:59:bu arada bugün 60.5 çıktım neden olduğunu da bilmiyorum pazar gecesi 1 bira içmiştim,dün zeytinyağlı yemek yedim ve hala tuvalete gidemedim nedeni üçünden herhangi biri olabilir bilemiyorum

Nedeni bence tualete gidememen...Sancıyı yapan da o zaten..Yoksa bir kaşık z.yağı ne midede sancı yapar ne de kilo aldırır..Hatta iyi bile gelir normal şartlarda kabızlığa...Ama biranın da etkisi büyük bence...Ben de c.tesi light bira içtim müthiş gaz yaptı ben de de..Üstelik hala en az kiloma düşemedim...
Sıvı şeyler tüketmeye çalış bence..Bol bol çorba iç..Yayla,sebze,tavuk suyu vs.
Geçmiş olsun...

Bence nedeni tamamen tuvalet :( Sıvı şeyler tüketmeye çalış, ve bol bol hareket, bacakların ne kadar çok hareket ederse kabızlık o kadar çabuk geçer.

Klasik bir tarif söyleyebilirim sabah aç karnına 2 adet kuru kayısı ve üzerine 1 brd. su , ve buna ilave gene aç karına 1 ymk kaşığı zeytinyağı, ufak kaçamaklar rejimi etkilemiyor, moralini bozma lütfen. Çok geçmiş olsun

Nedeni bence tualete gidememen...Sancıyı yapan da o zaten..Yoksa bir kaşık z.yağı ne midede sancı yapar ne de kilo aldırır..Hatta iyi bile gelir normal şartlarda kabızlığa...Ama biranın da etkisi büyük bence...Ben de c.tesi light bira içtim müthiş gaz yaptı ben de de..Üstelik hala en az kiloma düşemedim...
Sıvı şeyler tüketmeye çalış bence..Bol bol çorba iç..Yayla,sebze,tavuk suyu vs.
Geçmiş olsun...
sağol canım:16::16:
doktora gidene kadar z.yağından olduğunu düşündüm açıkçası ve dedimki ne zamandır yağlı yemiyorum herhalde miğde kabul etmiyor artık ve telaşlandım ama neyse ki değilmiş en azından buna sevindim.ah şu diyetten hemoroid sahibi biri olmadan kurtulabilsem çok mutlu olucm

Bence yag oranina bakin %10-15 in altindaysa neden yenmesin. Ben yag orani %20 altindaki her tur hazir et urununu yiyorum ve Ocak tan bu yana 24 kilo verdim :51: Ve yurt ortaminda kaldigimdan zaten %80-90 bu urunleri yedigimi soyleyebilirim.

Çok iyi:nazar:24 kilonun tamamını Dukanla mı verdin, kaç kg ile başlamıştın ?

Bence nedeni tamamen tuvalet :( Sıvı şeyler tüketmeye çalış, ve bol bol hareket, bacakların ne kadar çok hareket ederse kabızlık o kadar çabuk geçer.

Klasik bir tarif söyleyebilirim sabah aç karnına 2 adet kuru kayısı ve üzerine 1 brd. su , ve buna ilave gene aç karına 1 ymk kaşığı zeytinyağı, ufak kaçamaklar rejimi etkilemiyor, moralini bozma lütfen. Çok geçmiş olsun
çok teşekkürler
aslında 10-15 gündür goji berry tüketiyordum.hiç problem olmadı adet dönemlerimde çok rahat tuvalete çıkabildiğim için geçen hafta da adet olduğum için goji'yi yemedim şimdi 3 gündür tekrar yiyorum ama bana mısın demiyor.ilaç da fayda etmedi bakalım ne kadar inatlaşacağız daha

Back