- 10 Mart 2011
- 864
- 403
- 103
peki ama nereden bulacağım bu yulaf kepeğini..siz nereden tedarik ediyorsunuz..
kızlar bugün sebze günümdü ve patlıcanı ne zamandır yemiyordum.hadi bugün patlıcan yapiim üzerine sarımsaklı yoğurt döker yerim dedim birz su akledim ama kokusu canımı sıktı ben de üzerine 2yemek kaşığı kadar zeytinyagi gezdirdim ve onu afiyetle yedim yarın nolucakçok korkuyorum napsam şimdi içimi rahatlatmam lazım çok artar mı kilom
kepek diye bahsettiğiniz yulaf kepeği mi??yulaf kepeğiyse nereden aldınız??yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba bayanlar ;
Bende dukon diyetıne baslamayı dusunuyorum. Yaklasık olarak 8 kilo vermem lazım ..Kahvaltıda neler yıyebılıyoruz .. Benım takıp ettıgım kadarı ile haşlanmış yumurta ;tavuk veya hindi jambon ,peynır yenebılıyor ..ekmek yok ..
Kahvaltıda baska ne yıyebılırız bu arada ben emzırıyorum emzıren anneler bu dıyetı yapabılıyor mu bılgısı olan var mı..tşk..
evet yulaf kepeği en son rossman gebze şubesinden aldım başka yerlerdende aldım ama en uygunu rossman telefon açarsan yardımcı oluyorlar ankara şubeleri falanda var
çok teşekkür ederimm yarın hemen arayıp sipariş veriyorum.Ankara'da halam var kargoyla yollarlar yuppiiii.
Gebze Rossmandan onlıne mı veriyorsunuz siparişi = ) Yoksa Gebzeden mi alıyorsunuz ?
Kizlar kabizlik konusunda da bugun artik soylemesi ayip ama lavman aldim eczaneden 9 gun oldu tik yok
Arkadaşlar,
Göğüsleri toparlayıcı hareket tavsiye edecek kimse yok mu ?
Arkadaşlar,
Göğüsleri toparlayıcı hareket tavsiye edecek kimse yok mu ?
Inanamiyorum sana. Derhal doktora gorunmelisin. Magnesi calcine al ve ic ardindan da.
Arkadaslar asla 4 gunden fazla beklemeyin. Cok tehlikeli. En iyisi ben size bu konuda yardim etmeye calisayim.
Simdi gecmis sayfalari okuyordum. 9 gunu gorunce dayanamadim yazdim. Bu konuya uzun uzun deginip size konstipasyonunuzu gidermek icin bir liste hazirlayacagim.
Simdi kaldigim yerden buraya kadar okumaya devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?