Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarrr selamlar 3 gündür giremedim çatladım ne var ne yok forumda diye akşama ne yesem acıktım protein günüm bugünn hadi bi şeyler önerinn

tavuk göğsü haşlıyorum soğan karabiber ve yenibahar taneleriyle
dün yaptığım kısırım var
yanına da yoğurt yiycem
üstüne de yeşil çay

merhaba arkadaşlar :)
beni de aranıza alır mısınız?
dukan'a göre 10 kilo fazlamm var, 4 gün atak yaptım ve iki kilo verdim,bugün 6.günümdeyim ve bu diyeti çok sevdim =)

protein günü için tavsiye istenmiş, valla ben tavuktan ve yağsız köfteden sıkıldım, az soğanla tavuk ciğeri sotelemeyi düşünüyorum,belki sana da cazip gelir?

light mayonezlere ben de baktım markete gittiğimde, ne yazık ki %40 yağ içeriyorlar.bir de ambalaj üzerindeki değerleri 100 grdaki yağ şeklinde değilde, 1 kaşıktaki (20 gr mı 30 gr mı ne ) üzerinden yazmışlar, yanıltıcı oluyor,aklınızda olsun.

cildim bozuldu diyete bailadığımdan bu yana, yumurtadan olduğunu sanıyorum,yumurta sarısını azaltıcam,bakalım neler olacak.

herkese kolay gelsin, inşallah hedeflerimize ulaşırız :)

merhaba bende 67 yle başladım bende senın gibi 10 kilo vermek istiyorum eğer sıkılmazsam 53 hatta atak evresındeyım 65 oldum sen nekadar sürede verdın ve nekadar spor yaptın merak ettim :)

hoşgeldin canım tavuk ciğeri fikri çok güzel onu yiyeyim bari inşallah ulaşırız

merhaba bende 67 yle başladım bende senın gibi 10 kilo vermek istiyorum eğer sıkılmazsam 53 hatta atak evresındeyım 65 oldum sen nekadar sürede verdın ve nekadar spor yaptın merak ettim :)

mrb nrynry sen nekadar sürede verdin bu kiloyu nekadar spor yaptın acaba

cok sis hissediyorum kendimi ama fazla yedigimi de dusunmuyorum bi menume bakar misiniz?
sabah:
1lop yumurta
2 yk yulaf kepeginden cikardigim kreplerden biri
1 bardak gojiberryli sut
1 kk peynir

oglen:
1 norvec uskumrusu(izgara)
kalan diger krep

ara:yesilcay

aksam:
2 kase yogurt
2 avuc ici tavuk gogsu

yememen gereken bişey yememişsin piskolojik olarak şiş hissediosundr :) bende suanda öyleyim. sabah nescafe öğlen yulaflı yogurt aksamda 1 çupra balık yedim küp gibi tokum eskiden olsa hayatta ekmek yemeden balık yiyp doymazdım :) piskolojik :)

valla hic cozemedim bu pskolojiyi diyet yapmam bi kavonoz nutella bitirirm hala tatli derim diyetteyken de bole

selam kızlar 2 gündür buraya bakamadım doğru düzgün,hemen itirafla başlayım dün akşam eşimin çok yakın arkadaşı ve eşiyle birlikte yemeğe gittik ki aman yarabbi daha yemekler gelmeden mezeleri dizdiler çeşit çeşit:S Allahtan bi kısmı yoğurtlu ya da sebzeli şeylerdi ama diğerlerinden de dayanamadım bir-iki çatal aldım bide ara sıcaklar var tabi onlardan da azıcık falan yedim :26:ama allahtan öyle yağlı falan bişeyler değildi,şansıma yemekte hep et türüydü,arka arkaya ciğer,bıldırcın,şiş,köfte,pirzola vs gelmeye başladı oh dedim yemekten yırttık bariama bütün bu süreç baya uzunca sürdüğü için o süreçte 2 kutu light kola içtim neyseki sabah sadece +500 dü daha fazla bekliyodum ama ızgara etler kurtardı beni sanırım.neyse ayda yılda olan bi durumdu kaldığım yerden tam gaz devam ediyorum hiç bişey olmamış gibi

bende şimdi sucuk yedim hemde kocaman

valla hic cozemedim bu pskolojiyi diyet yapmam bi kavonoz nutella bitirirm hala tatli derim diyetteyken de bole
bende çözemedim valla :) normalde doymam hep bişeler isterdim şimdi hiçç amaann yemesemde olur modundayım. ağzımda bi sakız aksama kadr çiğniyorum :):) dukan hesaplaması yaptım ama dukan amcaya güvenmiyorum 54 yeter sana diyo bende hayır 50 diyorum :) inşallah hepimiz incecik oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…