- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
evet canım ya biliyorum yagdan olduğunu ama pınar marka lıght mayonez var kavonozda,kavanozun rengi pembe...çok olmamak şartı ile arada bir kullanıyorum
Teşekkür ederim canım=)o zaman sana afiyetler olsun
Cılbır ?kızlarrr selamlar 3 gündür giremedim çatladım ne var ne yok forumda diye akşama ne yesem acıktım protein günüm bugünn hadi bi şeyler önerinn
Cılbır ?
merhaba arkadaşlar güçlendirmeminde sonuna gelmiş bulunuyorum . mutluyum kilom 56.5 -57.5 arası değişiyor bakalım son evre koruma evresi nasıl geçecek güçlendirmedeki arkadaşlar sizin nasıl gidiyor uzun aradan sonra sizleri merak ettim hepimize kolay gelsin .sevgiler
merhaba arkadaşlar :)
beni de aranıza alır mısınız?
dukan'a göre 10 kilo fazlamm var, 4 gün atak yaptım ve iki kilo verdim,bugün 6.günümdeyim ve bu diyeti çok sevdim =)
protein günü için tavsiye istenmiş, valla ben tavuktan ve yağsız köfteden sıkıldım, az soğanla tavuk ciğeri sotelemeyi düşünüyorum,belki sana da cazip gelir?
light mayonezlere ben de baktım markete gittiğimde, ne yazık ki %40 yağ içeriyorlar.bir de ambalaj üzerindeki değerleri 100 grdaki yağ şeklinde değilde, 1 kaşıktaki (20 gr mı 30 gr mı ne ) üzerinden yazmışlar, yanıltıcı oluyor,aklınızda olsun.
cildim bozuldu diyete bailadığımdan bu yana, yumurtadan olduğunu sanıyorum,yumurta sarısını azaltıcam,bakalım neler olacak.
herkese kolay gelsin, inşallah hedeflerimize ulaşırız :)
merhaba bende 67 yle başladım bende senın gibi 10 kilo vermek istiyorum eğer sıkılmazsam 53 hatta atak evresındeyım 65 oldum sen nekadar sürede verdın ve nekadar spor yaptın merak ettim :)
cok sis hissediyorum kendimi ama fazla yedigimi de dusunmuyorum bi menume bakar misiniz?
sabah:
1lop yumurta
2 yk yulaf kepeginden cikardigim kreplerden biri
1 bardak gojiberryli sut
1 kk peynir
oglen:
1 norvec uskumrusu(izgara)
kalan diger krep
ara:yesilcay
aksam:
2 kase yogurt
2 avuc ici tavuk gogsu
yememen gereken bişey yememişsin piskolojik olarak şiş hissediosundr :) bende suanda öyleyim. sabah nescafe öğlen yulaflı yogurt aksamda 1 çupra balık yedim küp gibi tokum eskiden olsa hayatta ekmek yemeden balık yiyp doymazdım :) piskolojik :)
selam kızlar 2 gündür buraya bakamadım doğru düzgün,hemen itirafla başlayımdün akşam eşimin çok yakın arkadaşı ve eşiyle birlikte yemeğe gittik ki aman yarabbi daha yemekler gelmeden mezeleri dizdiler çeşit çeşit:S Allahtan bi kısmı yoğurtlu ya da sebzeli şeylerdi ama diğerlerinden de dayanamadım bir-iki çatal aldım bide ara sıcaklar var tabi onlardan da azıcık falan yedim :26:ama allahtan öyle yağlı falan bişeyler değildi,şansıma yemekte hep et türüydü,arka arkaya ciğer,bıldırcın,şiş,köfte,pirzola vs gelmeye başladı oh dedim yemekten yırttık bari ama bütün bu süreç baya uzunca sürdüğü için o süreçte 2 kutu light kola içtim neyseki sabah sadece +500 dü daha fazla bekliyodum ama ızgara etler kurtardı beni sanırım.neyse ayda yılda olan bi durumdu kaldığım yerden tam gaz devam ediyorum hiç bişey olmamış gibi
bende çözemedim valla :) normalde doymam hep bişeler isterdim şimdi hiçç amaann yemesemde olur modundayım. ağzımda bi sakız aksama kadr çiğniyorum :):) dukan hesaplaması yaptım ama dukan amcaya güvenmiyorum 54 yeter sana diyo bende hayır 50 diyorum :) inşallah hepimiz incecik oluruz :)valla hic cozemedim bu pskolojiyi diyet yapmam bi kavonoz nutella bitirirm hala tatli derim diyetteyken de bole
bende şimdi sucuk yedim hemde kocaman
ah bizi ahhbu şekil vuralım birbirimizin kafasına tamam şimdi biz bunları unutuyoruz bidaha da yapmıyoruz