Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede unutalım artık bunları yemedik kiii ama bi daha yaparsaaakk çok kızalım bizee
kızlar güçlendirmede kilo verilebiliyor mu hiç ? ya da alınabiliyor mu mu desem ?
çok az bi miktar belki olabilir ama ödül yemeğiydi nişastalı gıdalar meyveler derken bazen ipin ucu kaçabiliyomuş güçlendirmedeki bazı arkadaşların söylediğine göre,onun için mümkün olduğunca ideal kiloya inip güçlendirmeye geçmek lazım sanırım,ama güçlendirmede kuralları dahilinde disiplinli devam ederse seyire göre tabi daha az miktarda kilo kaybı olabilir diye düşünüyorum
kilo fazlalığına göre değişir ama genelde haftada 1 kg civarı seyrediyoKızlar kilo kaybınız nasil seyrediyor?? atakta 2 kilo verirseniz sonraki evrede kaç kilo verirsiniz mesela??
arkadaşlar herkese iyi akşamlar.bende bugün kitabı sipariş ettim haftaya başlıcam inş. diyete..ama kitabım elime ulaşana kadar cok heyecan yaptım :)) aklıma birkaç şey takıldı,kitap gelene kadar bekleyemedim sizlere sorsam bana yardımcı olur musunuz :)))
1) sabah sanırım hep yumurta war.işyerinde bunu yemek pek mümkün olmayabilir çünkü bi mutfagımız yok sabah 6.30 da kalkıorum ztn ewden yapıp cıkamamda daha erken kalkıp.bunun yerine light peynir ve hindi yada tawuk jambon yesem olur mu? kahwaltı örneklerinizi yazar mısınız :)
2)yulaf kepeğini bulamadım,,nerden satın alabilirim?
3) ev yapımı salçaları ve activianin probiyotik yoğurtlarını kullanmak serbest mi?
4)bide aralarda ne yiosunuz? sürekli yogurt veya süt mü?
merhaba bende 67 yle başladım bende senın gibi 10 kilo vermek istiyorum eğer sıkılmazsam 53 hatta atak evresındeyım 65 oldum sen nekadar sürede verdın ve nekadar spor yaptın merak ettim :)
O diyet nasıl bilmiyorum ama eğer toplamda 4 kilo fazlan var ise bence yemene dikkat ederek ve spor yaparak atabilirsin diye düşünüyorum ben... Ne kadar çok diyet yaparsan vücudun daha da direnç gösteriyor ilerde diyetlere karşı...
70-75 günde canım 1 ay düzenli spor yaptım sonra ara ara .
bende çözemedim valla :) normalde doymam hep bişeler isterdim şimdi hiçç amaann yemesemde olur modundayım. ağzımda bi sakız aksama kadr çiğniyorum :):) dukan hesaplaması yaptım ama dukan amcaya güvenmiyorum 54 yeter sana diyo bende hayır 50 diyorum :) inşallah hepimiz incecik oluruz :)
insallah :) bende dukani fazla dinlemeyi planlamiyorum ne zaman 36 bedene duserim hatta 34u zorlarim o zaman gecerim guclendirmeye tabii suanki tombik modumla bu hayallerim bu hizla ne zaman gerceklesir bilmiyorum
slm kızlar,uzun süredir yazamadım,yazılanların hepsini okumak istediğim için bu güne kaldı;
bende durumlar çok iyi değil birkaç kaçamağım oldu ve çok moralim bozuldu,kendime engel olamadım;kilom ise 55-56 arası gidip geldi yani 2 haftadır 55'in altına inemedim( 3 gündür toparlamaya çalıştım biraz,perşembe bildirime de yetişemedim,okulda nöbetçiyim ve internet bağlantımız sorunlu;ama bu hafta okula gitmeden bildirmeye çalışacağım,listeden atıldım sanırım(
bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş,hepiniz hoşgeldiniz:))umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız...
anladım cnm tebrik ederim inş bende verebilirim pek spor yapamıyorum evde 20 dk falan anca yapabiliiyorum bide atak evresındeyım umarım abartmıyorumdur akşamüstü 4 te tavuk ve yoğurt yemiştim birdaha acıkmam artık yemem diye düşünüyordum saat 10 a doğru kalan iki parçça tavuğuda yedım bir sorun yaratır mı bilemedim