Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada geçmişi okuduğumda gördümki baya yoğunmuş son 2 gün,baya bi aramıza yeni katılanlar var.bilgimiz olduğunca hepimiz herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz hatta bazen aynı soru daha 1 sayfa önce sorulmuş olsa bile,yeni başlayanlardan bu msjımı okuyan olur mu bilmiyorum ama ben yazıyım yine de;
soru soranlar cvp gelmediğinde nasıl sinirlenip tepki veriyolar sa bizde daha son bikaç sayfa içerisinde yazılmış hatta bu başlığın ilk sayfasında yazan şeylerin defalarca sorulmasına aynı tepkiyi verelim sinirlenip kızalım o zaman :) bana göre bu diyetin tam mantığını kavramak için kesin ve kesin olrak kitap şart ama almıyosanızda kendiniz bilirsiniz tabi neyi ne için yaptığınızı bilmeden bindik bi alamete tarzı gidersiniz ha biz yine yardımcı oluruz elimizden geldiğince ama bari Allah rızası için buradaki ilk sayfayı okuyup az çok bu diyet nedir ne değildir bi ön bilgi alıp diyete karar verin,1+1 5+5 ne demek,ne zaman meyve yemeye başlayabilceksiniz,hangi süreceniz ne kadar sürecek vs. bu konularda bi ön araştırmanızı yapın bu diyet size göre mi karar verin ondan sonra başlayın ki sonra yarıda bırakıp vücudunuza zarar vermeyin.

kızlar güçlendirmede kilo verilebiliyor mu hiç ? ya da alınabiliyor mu mu desem ?

çok az bi miktar belki olabilir ama ödül yemeğiydi nişastalı gıdalar meyveler derken bazen ipin ucu kaçabiliyomuş güçlendirmedeki bazı arkadaşların söylediğine göre,onun için mümkün olduğunca ideal kiloya inip güçlendirmeye geçmek lazım sanırım,ama güçlendirmede kuralları dahilinde disiplinli devam ederse seyire göre tabi daha az miktarda kilo kaybı olabilir diye düşünüyorum

çok az bi miktar belki olabilir ama ödül yemeğiydi nişastalı gıdalar meyveler derken bazen ipin ucu kaçabiliyomuş güçlendirmedeki bazı arkadaşların söylediğine göre,onun için mümkün olduğunca ideal kiloya inip güçlendirmeye geçmek lazım sanırım,ama güçlendirmede kuralları dahilinde disiplinli devam ederse seyire göre tabi daha az miktarda kilo kaybı olabilir diye düşünüyorum

teşekkür ederim. Pek o niyette de değilim ama almayayım yeter yani..

arkadaşlar herkese iyi akşamlar.bende bugün kitabı sipariş ettim haftaya başlıcam inş. diyete..ama kitabım elime ulaşana kadar cok heyecan yaptım :)) aklıma birkaç şey takıldı,kitap gelene kadar bekleyemedim sizlere sorsam bana yardımcı olur musunuz :)))

1) sabah sanırım hep yumurta war.işyerinde bunu yemek pek mümkün olmayabilir çünkü bi mutfagımız yok :KK43: sabah 6.30 da kalkıorum ztn ewden yapıp cıkamamda daha erken kalkıp.bunun yerine light peynir ve hindi yada tawuk jambon yesem olur mu? kahwaltı örneklerinizi yazar mısınız :)
2)yulaf kepeğini bulamadım,,nerden satın alabilirim?
3) ev yapımı salçaları ve activianin probiyotik yoğurtlarını kullanmak serbest mi?
4)bide aralarda ne yiosunuz? sürekli yogurt veya süt mü?

kızlar ya off offf offff bugün 2 kaşık tatlı yemek zorunda kaldım ark müthiş ısrar etti,kıramazdım :KK43:
bide küçücük minicik bi parça poğaça yedirdi :KK43:
çok pişmanımmm :KK43:
şimdi 2 gün saf protein yapmayı planlıyorum .

kızlar bi sorum olcak ELMA SİRKESİ İÇMEMİZDE Bİ SAKINCA VARMI?????METABOLİZMA HIZLANDIRIYOMUŞ???
ACİL NOLUR YAAA ÇOK ACİL ZAYIFLAMAM VE 34 BEDEN OLMAM LAZIM :KK43:

arkadaşlar herkese iyi akşamlar.bende bugün kitabı sipariş ettim haftaya başlıcam inş. diyete..ama kitabım elime ulaşana kadar cok heyecan yaptım :)) aklıma birkaç şey takıldı,kitap gelene kadar bekleyemedim sizlere sorsam bana yardımcı olur musunuz :)))

1) sabah sanırım hep yumurta war.işyerinde bunu yemek pek mümkün olmayabilir çünkü bi mutfagımız yok :KK43: sabah 6.30 da kalkıorum ztn ewden yapıp cıkamamda daha erken kalkıp.bunun yerine light peynir ve hindi yada tawuk jambon yesem olur mu? kahwaltı örneklerinizi yazar mısınız :)
2)yulaf kepeğini bulamadım,,nerden satın alabilirim?
3) ev yapımı salçaları ve activianin probiyotik yoğurtlarını kullanmak serbest mi?
4)bide aralarda ne yiosunuz? sürekli yogurt veya süt mü?

hadi bakalım hayırlı olsun diyelim :)benm 1 ayı geçti başlayalı devam :)bildiğim kadarıyla cevap veriyim canım
1-yumurtayı ben sabah haşlıyorum iş yerinde sıcak suya koyup ısıtıp yiyorum güzel oluyo ama imkan yoksa deiklerinde yenebilir.
2-yulaf kepeği real ve migrosta var,bitiyo genelde istetirsen getirirler
3-salçayı bilmiyorum ama yoğurdu yiyebilirisn (bence hergün yeme ama )
4-ben süt ,yeşilçay nescafe ve yoğurt tercihe diyorum

merhaba bende 67 yle başladım bende senın gibi 10 kilo vermek istiyorum eğer sıkılmazsam 53 hatta atak evresındeyım 65 oldum sen nekadar sürede verdın ve nekadar spor yaptın merak ettim :)

70-75 günde canım 1 ay düzenli spor yaptım sonra ara ara .

valla seninde benim gibi 20 kilo fazlan olsaydi görürdüm ozaman seni de. Bak nasil iradeli olup cair catir yapiyosun bu diyeti :KK9:

ehehe belki de :nazar:
bir cocuk yapayim yarim dunya haline gelirim kesin, ondan sonra ben yine buraya gelir uzun vadede diyet yapan arkadaslara katilir iradeli olurum sanirim :KK31:

O diyet nasıl bilmiyorum ama eğer toplamda 4 kilo fazlan var ise bence yemene dikkat ederek ve spor yaparak atabilirsin diye düşünüyorum ben... Ne kadar çok diyet yaparsan vücudun daha da direnç gösteriyor ilerde diyetlere karşı...

iste yememe dikkat edemiyorum yapicam diyorum sonra yemek yapiyoruz ben ya da esim, yiyecegimiz zaman aman bosver ye gitsin diyorum olmuyor :KK76:
spor yapmam cok zor, yazin yapabilirim ancak, ama yapicam bol bol yurumeyi ya da spor merkezine yazilmayi dusunuyorum.
ben 5 gunde 5 kilo verilen diyeti yapmaya karar verdim, ondan bir gun et gunu var, hafta sonu ise bo$, bo$ olan hafta sonunda bir gun daha et gunu et+sebze gunu yapayim diyorum.
tesekkurler :KK34:

Son düzenleme:
merhaba kızlar kolay gelsin, Atak döneminde regl olan var mı aranızda? Bu dönemde diyeti kesmek mi lazım yoksa devam mı etmeli.
Arkadaşım bu diyete başladı fakat regl belirtileri başlamış, onun adına soruyorum.

70-75 günde canım 1 ay düzenli spor yaptım sonra ara ara .

anladım cnm tebrik ederim inş bende verebilirim pek spor yapamıyorum evde 20 dk falan anca yapabiliiyorum bide atak evresındeyım umarım abartmıyorumdur akşamüstü 4 te tavuk ve yoğurt yemiştim birdaha acıkmam artık yemem diye düşünüyordum saat 10 a doğru kalan iki parçça tavuğuda yedım bir sorun yaratır mı bilemedim

slm kızlar,uzun süredir yazamadım,yazılanların hepsini okumak istediğim için bu güne kaldı;
bende durumlar çok iyi değil birkaç kaçamağım oldu ve çok moralim bozuldu,kendime engel olamadım;kilom ise 55-56 arası gidip geldi yani 2 haftadır 55'in altına inemedim:KK43:( 3 gündür toparlamaya çalıştım biraz,perşembe bildirime de yetişemedim,okulda nöbetçiyim ve internet bağlantımız sorunlu;ama bu hafta okula gitmeden bildirmeye çalışacağım,listeden atıldım sanırım:KK43:(
bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş,hepiniz hoşgeldiniz:))umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız...

bende çözemedim valla :) normalde doymam hep bişeler isterdim şimdi hiçç amaann yemesemde olur modundayım. ağzımda bi sakız aksama kadr çiğniyorum :):) dukan hesaplaması yaptım ama dukan amcaya güvenmiyorum 54 yeter sana diyo bende hayır 50 diyorum :) inşallah hepimiz incecik oluruz :)

insallah :) bende dukani fazla dinlemeyi planlamiyorum ne zaman 36 bedene duserim hatta 34u zorlarim o zaman gecerim guclendirmeye :KK66: tabii suanki tombik modumla bu hayallerim bu hizla ne zaman gerceklesir bilmiyorum :KK34:

insallah :) bende dukani fazla dinlemeyi planlamiyorum ne zaman 36 bedene duserim hatta 34u zorlarim o zaman gecerim guclendirmeye :KK66: tabii suanki tombik modumla bu hayallerim bu hizla ne zaman gerceklesir bilmiyorum :KK34:

aynen Allah bilio valla benmde içimden o geçio. 34 36 olmak :):) yani bi pantolon denerken önce 34 ünü denemek sonra eger olmassa 36 denemk istyorum :):):)

slm kızlar,uzun süredir yazamadım,yazılanların hepsini okumak istediğim için bu güne kaldı;
bende durumlar çok iyi değil birkaç kaçamağım oldu ve çok moralim bozuldu,kendime engel olamadım;kilom ise 55-56 arası gidip geldi yani 2 haftadır 55'in altına inemedim:KK43:( 3 gündür toparlamaya çalıştım biraz,perşembe bildirime de yetişemedim,okulda nöbetçiyim ve internet bağlantımız sorunlu;ama bu hafta okula gitmeden bildirmeye çalışacağım,listeden atıldım sanırım:KK43:(
bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş,hepiniz hoşgeldiniz:))umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız...

tesekkürler:) kaç kilodan 55 e indin ve ne kadr zamanda acabaa ?

anladım cnm tebrik ederim inş bende verebilirim pek spor yapamıyorum evde 20 dk falan anca yapabiliiyorum bide atak evresındeyım umarım abartmıyorumdur akşamüstü 4 te tavuk ve yoğurt yemiştim birdaha acıkmam artık yemem diye düşünüyordum saat 10 a doğru kalan iki parçça tavuğuda yedım bir sorun yaratır mı bilemedim

:) hiç bir sorun yaratmaz canım ne kadar protein o kadar yağ :) bol suyu unutma .sevgiler...

X