Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar BİRŞEY sorcm ya yulaf kepegi kullanmadan devam etsem olur mu bugün ataktaki 9. günüm toplam 4 KİLO verdim yarın ataktaki son günüm ama benim artık yulaf kepeginden midem bulandi 9 gunde

kızlar BİRŞEY sorcm ya yulaf kepegi kullanmadan devam etsem olur mu bugün ataktaki 9. günüm toplam 4 KİLO verdim yarın ataktaki son günüm ama benim artık yulaf kepeginden midem bulandi 9 gunde

10 günlük atakmı olur yahu.... :44: dukan sana 10 gün atakmı önerdi

Son düzenleme:
kızlar eve gidince incecik bi krep yapıcam lavaş ekmeği gibi olsun istiyorum...içine de tavuk döner koyup, hardal ve lıght mayanoz ile tatlandırıcam..içine de biraz arnavut biberi koydum mu deymeyin keyfime...aman allhım hiç bu kadar yemek yapma hevesi gelmemişti içime insan aç olunca ne yapıcanı şaşırıyor

bugun bitirim mi atagı yarın seyiremi gecim tavsiyelerinizi dinliyebilirim deneyimli arkadaşlar fikrini belirtirse sevinirim

ben 5 gün atak yaptım 26.01 de başladım dukana ve henüz bir ayda 9 kilo verdim... her bünye farklı elbette... benim vermem gereken kilo fazla olduğu için daha kolay verebiliyorum sanırım... ama sırf proteinle vücudunu bıktırıp yorma derim... bu benim şahsi fikrim elbette dukan ne dediyse uymak lazım belkide...

oh mis gibi...Hardal olarak ne aldın özel bir çeşidi varmı

bende krep yapımı izleyince karar verdim krep yapmaya bakalım tekrar deniycem geçen seferki kötü olmuştu... ayrıca light mayonez dediğin nedir?.. mayonez sırf yağ ile yapılabilir onun lightı da mı olurmuş

oof kızlar motive edin beniii sabah öğle arası tarçınlı süt içtim şimdide içsem olur mu

oh mis gibi...Hardal olarak ne aldın özel bir çeşidi varmı

marka olarak pınar aldım canım ...özel bi çeşidi yoktu içine baktım 0 yağ yazıyordu umarım dogrudur..yoksa pek hardal seven biri deilim ama arada bir değişiklik olsun dedim krep dürümlerde işe yarıyo

evet canım ya biliyorum yagdan olduğunu ama pınar marka lıght mayonez var kavonozda,kavanozun rengi pembe...çok olmamak şartı ile arada bir kullanıyorum

çok iyi vermişsin canım masallah :) İns böyle devam eder te amacına en kısa sürede ulaşırsın :) en iyisi ben bugun bitirim bu atak olayını yarın seyire geçm. seyir evresini 1+1 olarak mi uyguladn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…