Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

:KK70: o değilde bugün ilk günümdü acaba yarın sbh tartıda kaç eksilcem mrk içerisindeyim. herşeye uyuyorum diyetteki bakalım kilo vermessem dukanın kulaklarını çınlatcam :KK70::KK70:

öylende yogurt yedim....yanımda başka bişey de yok offff offfff:KK43:

Market yokmu kola al hemen :KK34::KK34::KK34:

Dukanella;
3 yemek kaşık tatlandırıcı
3 yemek kaşık süt tozu
1 yemek kaşığı kakao(ben tatlı kaşığı koyuyorum) 1 yemek kaşığı süt bunları bir yumurtanın sarısı ile karıştır daha sonra bir yemek kaşığı süt daha ekle :KK56::KK56::KK56:

Dukanella;
3 yemek kaşık süt tozu
1 yemek kaşığı kakao(ben tatlı kaşığı koyuyorum) 1 yemek kaşığı süt bunları bir yumurtanın sarısı ile karıştır daha sonra bir yemek kaşığı süt daha ekle :KK56::KK56::KK56:

yumurta sarısı değil yahu yumurta akı :KK9:

Dukanella;
3 yemek kaşık süt tozu

malesef canım ya bulunduğum iş hanına market falan çok uzak yarım saat yürümem lazım ama mesai saatindeyim ...:KK50::KK50::KK50:eniyisi yogurda devam ediyim....:KK56::KK56:

Dukanella;
3 yemek kaşık süt tozu

pişcek dimi?anlamadım

pek iyi beslenmemişsiniz, gerekli kaloriyi almazsanız vücut fazla yağı yakacak enerjiyi bulamaz ve hasta olursunuz, dost tavsiyesi :)

biliyorum canım fazla bişey yemediğimi ama pazar günü abartıp yarım simit ve 1 dilim ev yapımı pizza yeniğim için kendimi cezalandırıyorum....işten çıkınca telafi edicem artık yeter bu kadar ceza:KK3::KK3:

X