Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın güzel haberlerinizi okudum maşallah hepinize darısı daha nice elbisenin kotuniçine girmemeize :)
sabah 85.8 tartıldım:) :) :) tartıda 85 görmeyeli 3 yıl olmuştu :) ilk hamileleiğimde doktor kontrolünde gördüm en son
ama iki gündür kabzım ne içsem ne yapsam bilemedim :KK43:

günaydın güzel haberlerinizi okudum maşallah hepinize darısı daha nice elbisenin kotuniçine girmemeize :)
sabah 85.8 tartıldım:) :) :) tartıda 85 görmeyeli 3 yıl olmuştu :) ilk hamileleiğimde doktor kontrolünde gördüm en son
ama iki gündür kabzım ne içsem ne yapsam bilemedim :KK43:

acı seversen kabızlık kalmıyor

Günaydın anladığım kadarı ile çalışıyorsun bende çalışıyorum bugün ilk günüm olduğu için haftasonu tavuk göğüsten kıyma çektirdim içine yumurta yulaf kepeği ve baharat ekleyip köfte yapıp işe getirdim birde krep yaptım sabah kahvaltıda krep üçgen lıght peynir ve hindi jambon yedim şuanda da tatlandırıcılı lıght sütle kahve içiyorum sen neler getiriyorsun işe ben atak evresindeyim biraz bahsedebilir misin?

canım ben genelde çeşit çeşit dukan krep yiyorum öğlenleri:KK9:

kahvaltım genelde 1 katı yumurta+yeşil çay şeklinde oluyor
arada yoğurt yiyorum
öğlende : jambonlu/ciğerli/peynirli/tonbalıklı / köfteli aklına ne gelebiliyorsa yiyorum krep olarak birde ayran ya da yoğurt.

1 kutu sütüm devamlı oluyor yanımda dolabada yoğurt alıyorum bir sürü stok yapıyorum:KK8:

teşekkür ederim tatlım..hepimizden gitsin kilolar inşallah..:KK55:

Merhaba herkese merak ettiğim bir soru var, yumurtayı sarısı ile birlikte mi tüketeceğiz.. bir de yağ oranı yüzde kaçın altındaki besinlere izin var.. Herkese sağlıklı günler.... :)

Günaydıııın :KK1: hepimize boool eksili bir hafta diliyorummm.

Kendime de kızayım azcık :KK53: dolapta duran havuç evet evet sıradan bir havuç, yıkanmış taze soğan, pazar pazar beni yoldan çıkardı, hem de akşamın geç bir saatinde, dayanamadım ve kendilerini afiyetle yedim. Protein günümdü benim yaaaaa :KK14:

Bir de son günlerde deli gibi soğan ve sarımsak yeme isteğim var. Tamam garip bi hatun olduğumu biliyorum ama soğan istemek de neyin nesii :KK1: ne bileyim çikolata iste, pizza iste vs vs Yok yok illa soğan olacak :KK52:

canım ben genelde çeşit çeşit dukan krep yiyorum öğlenleri:KK9:

kahvaltım genelde 1 katı yumurta+yeşil çay şeklinde oluyor
arada yoğurt yiyorum
öğlende : jambonlu/ciğerli/peynirli/tonbalıklı / köfteli aklına ne gelebiliyorsa yiyorum krep olarak birde ayran ya da yoğurt.

1 kutu sütüm devamlı oluyor yanımda dolabada yoğurt alıyorum bir sürü stok yapıyorum:KK8:

Süpermiş bende kreplerimi akşamdan hazırlayıp sabah yanımda getiricem köftelerimi bir haftalık olarak hazırladım lıght süt peynir yulaf kepeği stokladım.Bir hafta sonra sebze artı proteine geçicem birde bunları sınırsız abartıya kaçmadan yiyebiliyoruz değil mi?

Kendime de kızayım azcık :KK53: dolapta duran havuç evet evet sıradan bir havuç, yıkanmış taze soğan, pazar pazar beni yoldan çıkardı, hem de akşamın geç bir saatinde, dayanamadım ve kendilerini afiyetle yedim. Protein günümdü benim yaaaaa :KK14:

Bir de son günlerde deli gibi soğan ve sarımsak yeme isteğim var. Tamam garip bi hatun olduğumu biliyorum ama soğan istemek de neyin nesii :KK1: ne bileyim çikolata iste, pizza iste vs vs Yok yok illa soğan olacak :KK52:

soğan her evrede yokmu yawww:44:

ay süpersin ya çok güldüm.ama doğal ben de acı bibere soğana sarmısağa dayanamam hiç....

Merhaba herkese merak ettiğim bir soru var, yumurtayı sarısı ile birlikte mi tüketeceğiz.. bir de yağ oranı yüzde kaçın altındaki besinlere izin var.. Herkese sağlıklı günler.... :)

ben sarısıyla tüketiyorum.yağ oranı 0,15 civarı olmalı ama ben bazen önemsemiyorum...

c.tesi gecesi yattım eğer sabah 57 olursam diyetimde pazar sabahı için (daha sonralarda dahil tabii)bozmayacağım diye
tabi 57 yi gördümde.uzun zamandır görmediğim anneme gittim ve annem z.yağlı dolma ama dibi değil biliyorsunuz dibi çok yağlı üstten 4-5 adet yedim.üstünede patates kızarmasıyla birlikte yağda çevrilmiş tavuk parçaları offfffff diyorum dayanamadım ondanda azcık atıştırdım.eve geldim yarım saat tempolu ama hızlı şekilde yakayım dedim yaptımda
ama bu sabah bir kalktım ve ne göreyim 58.6 :KK43:

bugünde sırf protein günüm.acaba bu kg verince boğazımızı nasıl tutacağız bilmiyorum.
biri beni durdursuuuuuuuuuuun:KK37:

c.tesi gecesi yattım eğer sabah 57 olursam diyetimde pazar sabahı için (daha sonralarda dahil tabii)bozmayacağım diye
tabi 57 yi gördümde.uzun zamandır görmediğim anneme gittim ve annem z.yağlı dolma ama dibi değil biliyorsunuz dibi çok yağlı üstten 4-5 adet yedim.üstünede patates kızarmasıyla birlikte yağda çevrilmiş tavuk parçaları offfffff diyorum dayanamadım ondanda azcık atıştırdım.eve geldim yarım saat tempolu ama hızlı şekilde yakayım dedim yaptımda
ama bu sabah bir kalktım ve ne göreyim 58.6 :KK43:

bugünde sırf protein günüm.acaba bu kg verince boğazımızı nasıl tutacağız bilmiyorum.
biri beni durdursuuuuuuuuuuun:KK37:

ben de ondan korkuyorum kilolar gidince sapıtmaktan.ama en azından dukan mantığını kavradık hepimiz toparlarız panik yok yani:KK35:

Allah'ııımmm çoook fenayım... grip oldum ve heryerim dökülüyor boğazım ağrıyor burnum akıyor halsizlik deseniz tavan yapmış... bu haftasonu bana hiç yaramadı... ufff yaa... kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağzım çamur gibi... :2:

çok geçmiş olsun sana şekerim:KK5:umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun :KK43:

X