- 18 Ağustos 2009
- 1.164
- 21
teşekkür ederim tatlım..hepimizden gitsin kilolar inşallah..T
hızına yetişemiyoruz artık senin yhaaa darısı başımızaaaa inşşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim tatlım..hepimizden gitsin kilolar inşallah..T
hızına yetişemiyoruz artık senin yhaaa darısı başımızaaaa inşşşş
günaydın güzel haberlerinizi okudum maşallah hepinize darısı daha nice elbisenin kotuniçine girmemeize :)
sabah 85.8 tartıldım:) :) :) tartıda 85 görmeyeli 3 yıl olmuştu :) ilk hamileleiğimde doktor kontrolünde gördüm en son
ama iki gündür kabzım ne içsem ne yapsam bilemedim
Günaydın anladığım kadarı ile çalışıyorsun bende çalışıyorum bugün ilk günüm olduğu için haftasonu tavuk göğüsten kıyma çektirdim içine yumurta yulaf kepeği ve baharat ekleyip köfte yapıp işe getirdim birde krep yaptım sabah kahvaltıda krep üçgen lıght peynir ve hindi jambon yedim şuanda da tatlandırıcılı lıght sütle kahve içiyorum sen neler getiriyorsun işe ben atak evresindeyim biraz bahsedebilir misin?
teşekkür ederim tatlım..hepimizden gitsin kilolar inşallah..
canım ben genelde çeşit çeşit dukan krep yiyorum öğlenleri
kahvaltım genelde 1 katı yumurta+yeşil çay şeklinde oluyor
arada yoğurt yiyorum
öğlende : jambonlu/ciğerli/peynirli/tonbalıklı / köfteli aklına ne gelebiliyorsa yiyorum krep olarak birde ayran ya da yoğurt.
1 kutu sütüm devamlı oluyor yanımda dolabada yoğurt alıyorum bir sürü stok yapıyorum
Günaydıııın hepimize boool eksili bir hafta diliyorummm.
Kendime de kızayım azcık dolapta duran havuç evet evet sıradan bir havuç, yıkanmış taze soğan, pazar pazar beni yoldan çıkardı, hem de akşamın geç bir saatinde, dayanamadım ve kendilerini afiyetle yedim. Protein günümdü benim yaaaaa
Bir de son günlerde deli gibi soğan ve sarımsak yeme isteğim var. Tamam garip bi hatun olduğumu biliyorum ama soğan istemek de neyin nesii ne bileyim çikolata iste, pizza iste vs vs Yok yok illa soğan olacak
Günaydıııın hepimize boool eksili bir hafta diliyorummm.
Kendime de kızayım azcık dolapta duran havuç evet evet sıradan bir havuç, yıkanmış taze soğan, pazar pazar beni yoldan çıkardı, hem de akşamın geç bir saatinde, dayanamadım ve kendilerini afiyetle yedim. Protein günümdü benim yaaaaa
Bir de son günlerde deli gibi soğan ve sarımsak yeme isteğim var. Tamam garip bi hatun olduğumu biliyorum ama soğan istemek de neyin nesii ne bileyim çikolata iste, pizza iste vs vs Yok yok illa soğan olacak
Merhaba herkese merak ettiğim bir soru var, yumurtayı sarısı ile birlikte mi tüketeceğiz.. bir de yağ oranı yüzde kaçın altındaki besinlere izin var.. Herkese sağlıklı günler.... :)
bu arada bu hafta sonu arkadaşımın kzının d.günü iiçin mini 40 beden bir etek aldım.nasıl mutlu oldum anlatamam..38 e az kaldı:13::118::118::118:
c.tesi gecesi yattım eğer sabah 57 olursam diyetimde pazar sabahı için (daha sonralarda dahil tabii)bozmayacağım diye
tabi 57 yi gördümde.uzun zamandır görmediğim anneme gittim ve annem z.yağlı dolma ama dibi değil biliyorsunuz dibi çok yağlı üstten 4-5 adet yedim.üstünede patates kızarmasıyla birlikte yağda çevrilmiş tavuk parçaları offfffff diyorum dayanamadım ondanda azcık atıştırdım.eve geldim yarım saat tempolu ama hızlı şekilde yakayım dedim yaptımda
ama bu sabah bir kalktım ve ne göreyim 58.6
bugünde sırf protein günüm.acaba bu kg verince boğazımızı nasıl tutacağız bilmiyorum.
biri beni durdursuuuuuuuuuuun
Allah'ııımmm çoook fenayım... grip oldum ve heryerim dökülüyor boğazım ağrıyor burnum akıyor halsizlik deseniz tavan yapmış... bu haftasonu bana hiç yaramadı... ufff yaa... kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağzım çamur gibi... :2:
süpermiş valla...darısı bizlerin başımna,benim çok yolum var daha ama olsun
soğan her evrede yokmu yawww:44:
bu yola çıktığımda benim de verilecek 16 kilom vardı ama 10 u gitti.sen de verceksin incecik çıtır bir hatun olacaksın tatlım hiç merak etme..
bugün spora bfit e başlıyorum. 1 ay devam edicem. innnnşallah faydasını görürüm [/QUOTE
GÖRMEZ MİSİN HEM DE NASIL FAYDA GÖRÜRSÜN...66 DA BEKLİYORUM SEBİ