Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Allah'ııımmm çoook fenayım... grip oldum ve heryerim dökülüyor boğazım ağrıyor burnum akıyor halsizlik deseniz tavan yapmış... bu haftasonu bana hiç yaramadı... ufff yaa... kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağzım çamur gibi... :2:

günaydınn..
geçen haftayı kilo veremeyerek bitirmenin yorgunluğuyla bu haftaya 66,5 ile merhabe dedim.ama regl düzensizlğimdan kaynaklandığını düşünüyorum kilo veremyişimi.neyse dr gidip ne olup bittiğini öğrenince yazarım tekrar bu konuda...[/COLOR]

bu arada bu hafta sonu arkadaşımın kzının d.günü iiçin mini 40 beden bir etek aldım.nasıl mutlu oldum anlatamam..38 e az kaldı:13::118::118::118:

kızlaaar uzun zaman sonra ilk kez 40 beden pantolon denedim zara'da, gayet güzel oldu :KK76: uzun zaman sonra ilk kez tartıda 6lı rakamlar görmeye başladım, kimse kaçamak yaptıramaz artık bana :KK20: haftasonu sevgilim geldi, 3 haftadır beni ilk görüşüydü, gözlerine inanamadı :21: moralleri bozmaca yok, emeklerimizin karşılığını alacağız dukancılar. bol eksili günler diliyorum :KK54:

helal sanaaaa:KK9::KK9::KK9::KK62::KK48:

bu arada bu hafta sonu arkadaşımın kzının d.günü iiçin mini 40 beden bir etek aldım.nasıl mutlu oldum anlatamam..38 e az kaldı:13::118::118::118:

süperrrrrrrr.......... gözün aydın senin adına çoook sevindirici bi durum.... tebrik ediyorum.... :KK34:

Günaydın herkeseeeeee :KK45:

kızlaaar uzun zaman sonra ilk kez 40 beden pantolon denedim zara'da, gayet güzel oldu :KK76: uzun zaman sonra ilk kez tartıda 6lı rakamlar görmeye başladım, kimse kaçamak yaptıramaz artık bana :KK20: haftasonu sevgilim geldi, 3 haftadır beni ilk görüşüydü, gözlerine inanamadı :21: moralleri bozmaca yok, emeklerimizin karşılığını alacağız dukancılar. bol eksili günler diliyorum :KK54:

Süpersin cnm tebrikler.

Allah'ııımmm çoook fenayım... grip oldum ve heryerim dökülüyor boğazım ağrıyor burnum akıyor halsizlik deseniz tavan yapmış... bu haftasonu bana hiç yaramadı... ufff yaa... kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağzım çamur gibi... :2:

Geçmiş olsun yarim.

Şekercim tebrikler süper gidiyorsun maşallah. :nazar:

Günaydın herkeseeeeee :KK45:

Süpersin cnm tebrikler.

Geçmiş olsun yarim.

Şekercim tebrikler süper gidiyorsun maşallah. :nazar:

teşekkür ettim canım..burası olmazsa kesinlikle olmazdı ki geçen hafta iştahım tavandaydı kaçamaksa kaçamak da yaptım.ama bu hafta çok sıkı tutacağım.sen de ne var ne yok??

teşekkür ettim canım..burası olmazsa kesinlikle olmazdı ki geçen hafta iştahım tavandaydı kaçamaksa kaçamak da yaptım.ama bu hafta çok sıkı tutacağım.sen de ne var ne yok??

İyi canım çok şükür. Haftasonları tam Dukan yapıyorum dersem yalan olur.
Eşim kızıyor bu diyeti yapmama meyve falan sokuşturuyor ağzıma.
O yüzden her pazartesi + çıkıyorum ama sonra gidiyor o kilolar.
Bu sabah 68,4 çıktım 200 gr + dayım ama gider o Perşembeye.
Bu hafta 67 görmem lazım artık.

İyi canım çok şükür. Haftasonları tam Dukan yapıyorum dersem yalan olur.
Eşim kızıyor bu diyeti yapmama meyve falan sokuşturuyor ağzıma.
O yüzden her pazartesi + çıkıyorum ama sonra gidiyor o kilolar.
Bu sabah 68,4 çıktım 200 gr + dayım ama gider o Perşembeye.
Bu hafta 67 görmem lazım artık.

görürsün inşallah canım.:KK54::KK54:

Herkese günaydın ben bugun 3 günlük ataktan sonra -2kg ile seyire geciyorum.
Bugün ki menüm öğlene kadar kepekli kek yoğurt ton balığı ve havuç kırmızı lahana rendesi Aksamada köz patlıcan ve yoğurt üstüne evde yaptıgım tantuni su yesilcay formcay ve tabiki 30 dk yürüyüş bu arada dün aksam9:00 da yürüyüşümü yaptim

Herkese günaydın ben bugun 3 günlük ataktan sonra -2kg ile seyire geciyorum.
Bugün ki menüm öğlene kadar kepekli kek yoğurt ton balığı ve havuç kırmızı lahana rendesi Aksamada köz patlıcan ve yoğurt üstüne evde yaptıgım tantuni su yesilcay formcay ve tabiki 30 dk yürüyüş bu arada dün aksam9:00 da yürüyüşümü yaptim

Tebrikler :nazar:

Kızlar kendime 38 beden elbise aldım şimdi netten yazlık.
Yeni hedefim içine girebilmek olacak.
Başardığım gün size resim eklerim :KK14:

Günaydın Kızlarrrrrrr bu sabah itibari ile tartım 74.800 gösterdi henüz sevinemiyorum ama ne zaman 60’lı sayıları görürüm o zaman mutluyum bugün DUKAN diyetine kitabımıda okuduktan sonra bilinç bir şekilde başlıyorum.Ne güzel diyet valla krepler tatlılar bayıldım süper kolay bir evre beni bekliyor :KK8:

Kesinlikle çok doğru şeyler söylemişin :KK34::KK34:

Teşekkür ederim tatlımm:KK16::KK16:

valla çevremdeki herkes benden çok istekli ve destek oluyorlar ben rahatsızlığım nedeni ile spor yapamıyorum, belki kısa yürüyüşler oda her zaman değil ama bu sefer daha çok üstüne düşeceğim çünkü hiç açlık yorgunluk hissetmiyorum. Ayrıca şu bir beden küçük kıyafet işi aklıma yattı.... ne zamandır elbise almak istiyordum küçük beden alıp içine sığmayı bekliyeyim fikir ve destekler için teşekkürler :)) sevgiler.....

yardımcı olduysam ne mutlu bana:KK16: herşey gönlünce olsuunnnn:KK54:

Askıda bir yıldır bana bakan, kolumun bile girmediği elbiseye bugün girdimm. Giyerken de kesin içine sığamam ya hadi neyse bi deneyeyim dedim. Abuuu sonuç mükemmelll. Şok oldum sabah sabahhh.

Şimdi sıra denemeden alıp içine giremediğim kotta :KK1: ona da girdiğim an değmeyin keyfimeeee :KK53:

Bir de sorum olacak dışarı çıktığınızda köfte yemeyi tercih ediyor musunuz? Kitapta okudum sanırım yanlış hatırlamıyorsam, diyeti bozmaktansa dışarı çıktığınızda alternatifiniz yoksa yağlı yiyecekleri tercih edebilirsiniz yazıyordu.

sana kocaman alkııışşşşşş:KK9::KK9:
valla canım ben köfte değil genelde tavuk şiş tercih ediyorum:KK9:

sonunda 65 i gördüm biraz kaçamaklarla geçti bu ay ama olsun başardım:):KK56:

:KK9::KK9::KK9: çoook tebriikkk ederiiimmmmm:KK55: :nazar:
darısı başımızaaa:KK16:

:nazar::nazar::nazar:
waoooww çok tebrik ediyorum canım sizler bizim ilham kaynağımızsınız:nazar::nazar::KK8:

canıımm çok geçmiş olsun yhaaa kesinlikle ilaç iç ve c vitamini iç bu havalar çok kötü İstanbulda insanı yanıltıyoor maaleseef:KK14:

:nazar::nazar::nazar:
:KK55: :KK45: hızına yetişemiyoruz artık senin yhaaa darısı başımızaaaa inşşşş:KK55:

günaydın herkesleree....

gelgelelim bana aslında düzgün giden diyetimin ilk kaçamağını dün yapmış bulunuyorum sanırım birazcık stresten:KK9:
hafta sonu amcamlara gittim kalmaya cumartesinden o akşam hep beraber yemeğe çıktık ve ben tavuk şiş ve zero içtim burda sorun yok:KK9:

sabah kahvaltıda yengem krep yapamadığından bana yulaf kepeğinden ekmek bulup almış sağolsun:KK8:
ama ben içinde ne olduğunu tam bilmediğim için 1 dilim yiyebildim ama bunun çok sorun yaratacağını düşünmüyorum.

öğlen hep beraber bowlinge gittik ordada döner yedim yine zeroyla birazda salata:KK8: hala diyeti bozmamıştım kiiiiii..........
akşaam geleneksel pizza günü yapmaya karar verdiler (ayda 1 hem pizza hemde lahmacun yapılır bizde öyle toplaşıp)

valla 1 dilim yedim hem çok acıktım hemde evde yemek pişirmeye zamanımız olmadı :KK14::KK14:
yanında zero içtim ahahaha aferin bana kesin diyete devam etmişim:KK9::KK9:

yarından itibaren 3 gün saf protein yapıp spor aktivitelerimi çoğaltıyorum bugün olmaz çünkü çıkıp direk iş yerine geldim yanımda yiyrcek bişi yok :KK43::KK43:

sonuç olarak tartılmadım ama bu hafta açığı kapatırım diye düşünüyorum reglimde yeni bitti umarım çok fazla fark çıkmaz:KK14:

işin komiği pişmanda değilim çünkü yolum uzun ve arada böyle taşlara takılacağımı biliyordum önemli olan yola devam etmek diye düşünüyorum:KK55::KK55:

Askıda bir yıldır bana bakan, kolumun bile girmediği elbiseye bugün girdimm. Giyerken de kesin içine sığamam ya hadi neyse bi deneyeyim dedim. Abuuu sonuç mükemmelll. Şok oldum sabah sabahhh.

Şimdi sıra denemeden alıp içine giremediğim kotta :KK1: ona da girdiğim an değmeyin keyfimeeee :KK53:

Bir de sorum olacak dışarı çıktığınızda köfte yemeyi tercih ediyor musunuz? Kitapta okudum sanırım yanlış hatırlamıyorsam, diyeti bozmaktansa dışarı çıktığınızda alternatifiniz yoksa yağlı yiyecekleri tercih edebilirsiniz yazıyordu.

canım şimdi sen elbiseye girmişsinya okadar sevindimki inşallah mutlulugun daha küçük bedenlere girincede devam etsin .Dün eşimle annemlere çay içmeye gittik kızlarım evde kaldı gelince kızımda bir sevinç bir hava küçük kızım odaya çagırdı bak ablamın içine sıgmadıgı elbise bol geliyor dedi .kızım mutlulugu benim mutlulugum.gerçi 2 gün önce kaçamak yapmış dışarda

yarim alıntı yapamadım bogaz agrısına yarım limonu sık iç ama sulandırmadan iç üzerine hiç birşey içme 10 dakika geçmiş olsun

Son düzenleme:
cumartesi pazar 67.2 geldim. bu sabah yine 68 i gösterdi tartı. ama olsun. 66nın kıyısına kadar yanaşmıştım. az kaldı.

günaydın herkesleree....

gelgelelim bana aslında düzgün giden diyetimin ilk kaçamağını dün yapmış bulunuyorum sanırım birazcık stresten:KK9:
hafta sonu amcamlara gittim kalmaya cumartesinden o akşam hep beraber yemeğe çıktık ve ben tavuk şiş ve zero içtim burda sorun yok:KK9:

sabah kahvaltıda yengem krep yapamadığından bana yulaf kepeğinden ekmek bulup almış sağolsun:KK8:
ama ben içinde ne olduğunu tam bilmediğim için 1 dilim yiyebildim ama bunun çok sorun yaratacağını düşünmüyorum.

öğlen hep beraber bowlinge gittik ordada döner yedim yine zeroyla birazda salata:KK8: hala diyeti bozmamıştım kiiiiii..........
akşaam geleneksel pizza günü yapmaya karar verdiler (ayda 1 hem pizza hemde lahmacun yapılır bizde öyle toplaşıp)

valla 1 dilim yedim hem çok acıktım hemde evde yemek pişirmeye zamanımız olmadı :KK14::KK14:
yanında zero içtim ahahaha aferin bana kesin diyete devam etmişim:KK9::KK9:

yarından itibaren 3 gün saf protein yapıp spor aktivitelerimi çoğaltıyorum bugün olmaz çünkü çıkıp direk iş yerine geldim yanımda yiyrcek bişi yok :KK43::KK43:

sonuç olarak tartılmadım ama bu hafta açığı kapatırım diye düşünüyorum reglimde yeni bitti umarım çok fazla fark çıkmaz:KK14:

işin komiği pişmanda değilim çünkü yolum uzun ve arada böyle taşlara takılacağımı biliyordum önemli olan yola devam etmek diye düşünüyorum:KK55::KK55:

Günaydın anladığım kadarı ile çalışıyorsun bende çalışıyorum bugün ilk günüm olduğu için haftasonu tavuk göğüsten kıyma çektirdim içine yumurta yulaf kepeği ve baharat ekleyip köfte yapıp işe getirdim birde krep yaptım sabah kahvaltıda krep üçgen lıght peynir ve hindi jambon yedim şuanda da tatlandırıcılı lıght sütle kahve içiyorum sen neler getiriyorsun işe ben atak evresindeyim biraz bahsedebilir misin?

X